Piranha voyager 4.3 inch fiyatı 299 ytl ye düşmüş hemde igo 8 ve başarsoft lu olarak ne dersiniz üstadlar alayım mı?Bana çok iyi bir fiyatmış gibi geldi.
Selamlar.Bir konuda fikrinize ihtiyacım olucak.Yeni bir pda almak istiyorum fakat özellik olarak en çok gps olayı için alıcam.Şimdi sorunum şu, aklımdaki iki model Iphone3d ve Blackberry Bold.Fakat bunların içindeki standart gps programları nedir,hangisi daha iyidir pek bir bilgim yok.Hangisinin kullanışlı özellikle daha önce kullanmamış birine hitab edicek şekilde olacağını açıklayıcı şekilde cevap veren olursa sevinirim.
xetec 400b nin içerisindeki navigasyon programını deiştirmejk mumkünmü yani navtürk kulanıyor onu başar soft un yapdığı harita ile deiştire bilirmiyiz...!
herkeze slm. ben navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. (pda değil) sizce en iyi cihaz ve harita hangisi..n95 de garmin kullanıyorum fena değil ama daha iyi olduğunu düşündüğünüz harita varsa bilgilerinizi paylaşmanızı işterim..
Dell axim ve globalsat bt receiverla navigasyon yapmak istiyorum:Fakat garmin xt programı ile bt receiverla hemen baglantı kuraraken igo da bazan saatlerce baglantı kurulamıyor asus gibi dahili bt receiver ı olan telefonlarda bu baglantıyı çabuklaştıran sirfdemo isimli bir program gördüm.Aynı işlve sahip harici bt receiverlar için olan bir program var mıdır acaba?
kendi eten x500 cihazında kullandığım IGO 8 eylül TRharita,poi ve türkçe tarif ile upload ettim... june yazdığına bakmayın harita Eylül ve günceldir ..aradaki boşlukları kaldırın http://rap i d share.com/files/171763526/june24pda_full.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 11 Aralık 2008; 17:42:23 >
arkadaşlar bende asus p535 var.. abd de kullanmak için bi yazılım var mı elinizde.. yardımcı olursanız çok sevinirim. ben istanbulda igo kullanıyordum. fakat burda kullanmak için bi yazılım bulamadım henüz
Merhaba arkadaslar, baslikta genellikle gps sensorleri ile kullanilma soz konusu. Benim Tom Tom XL 330 GPS cihazim var. Acaba bu cihazin gps sensorunu PC programlari ile ( Microsoft Streets & Trips 2009 gibi ) kullanabilmemin bir yolu var midir? Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim.
Microsoftla vakit kaybetme, Garminin kendi yazılımları (mapsource, nroute yada Mobile Pc) pc için mükemmel çözümler
quote:
Orjinalden alıntı: troypilsner
Merhaba arkadaslar, baslikta genellikle gps sensorleri ile kullanilma soz konusu. Benim Tom Tom XL 330 GPS cihazim var. Acaba bu cihazin gps sensorunu PC programlari ile ( Microsoft Streets & Trips 2009 gibi ) kullanabilmemin bir yolu var midir? Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 26 Aralık 2008; 9:35:56 >
Merhaba arkadaslar acer d150 navigasyon cihazımı yaklasık 3aydır kullanıyorum fakat haritası 2006 olduğu için biçok yeri ve yeni yapılan yerleri tanımıyor! bu yüzden dolayı çok büyük sıkıntı yaşamaktayım! yeni haritayı nasıl bulabilirim
bana da arabanizin anahtarlarini verinde bir ara soyle bir gezeyim geleyim.. Cok bonkorsunuz gordugum kadari ile herseyinizi paylasiyorsunuz...
Alim K.
quote:
Orjinalden alıntı: mus3535
kendi eten x500 cihazında kullandığım IGO 8 eylül TRharita,poi ve türkçe tarif ile upload ettim... june yazdığına bakmayın harita Eylül ve günceldir ..aradaki boşlukları kaldırın http://rap i d share.com/files/171763526/june24pda_full.rar.html
arkadaslar herkese merhabalar amerıkadan kardesım bır navıgasyon cıhazı getırdı, garmin quest dıye bır model,dogal olarak turkıye harıtası yok, nasıl yukleyecegız ne yapacagım bılmıyorum nette forumları arastırdım ama anlamadıgım bırcok terım var basıtce anlatacak yardımcı olacak bır arkadas varmı yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım
Merhabalar, Bir arkadaşımız bu forumda yanilmiyorsam , 700-800 MB 10 metre izohips aralıklı Garmin Topo Türkiye haritasından söz ediyordu.Bende bir Garmin Topoğrafik harita var fakat bu ancak 50-60 MB kadar ve aralıkları ,yetersiz biçimde 100m de bir,bu nedenle kullanmıyorum bile.Bahsedilen bu 800 mb lik haritayı duyan bilen varsa lütfen buraya yazsin.Topografik haritalara cok ihtiyaç var,özellikle de bu mevsimde ve yazin.Biz arabasızlar navigasyon cihazlarını ,yaya yürümede ve adres bulmada kullanıyoruz :)) Lütfen bir araştırın bende araştırıyorum ama daha bulamadım bu elegeçmez değerli haritayı. Selamlar sevgiler,
Arkadaşlar elimde casper M500 var. Tomtom 5 versiyonunu yükleyebildim fakat 6'yı yükleyemedim 1.sayfadaki Tomtom V.6.030 versiyonunu indirdim bir türlü kuramadım nasıl kurabilirim bunu cihaza yada daha yeni versiyonunu için link verebilirmisiniz?
arkadaşlar bana çok acil herhangi bir programın suriye haritası lazım. Tomtom da bulamadım İgo da bulamadım başka programların varsa suriye haritası lütfen yardımcı olun. Pocket pc de kullanıcam. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limoncaaz -- 14 Ocak 2009; 13:55:43 >
merhaba corolla marka aracıma dvd, gps, tv vs özellikleri olan bi cihaz aldım cihazın içinde gelen navi programı demo. igo 2006 yı indirdim tr haritasını da yükledim. açılışda cihaz programı çaıştırıyor haritayı falan da gösteriyor ancak gps sinyali bulunamadı diyor her seferinde tmc kaydı bulunamadı cihazın kendi ayarlarından arattırdığımda uyduları buluyor ama naviyi çaıştırdığımda gps sinyali yok diyor ve tmc kaydı bulunamadı diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba corolla marka aracıma dvd, gps, tv vs özellikleri olan bi cihaz aldım cihazın içinde gelen navi programı demo. igo 2006 yı indirdim tr haritasını da yükledim. açılışda cihaz programı çaıştırıyor haritayı falan da gösteriyor ancak gps sinyali bulunamadı diyor her seferinde tmc kaydı bulunamadı cihazın kendi ayarlarından arattırdığımda uyduları buluyor ama naviyi çaıştırdığımda gps sinyali yok diyor ve tmc kaydı bulunamadı diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
ilk başta programın ayarlarından tmc'yi kapatmanız gerekiyor.
bana da arabanizin anahtarlarini verinde bir ara soyle bir gezeyim geleyim.. Cok bonkorsunuz gordugum kadari ile herseyinizi paylasiyorsunuz...
Alim K.
quote:
Orjinalden alıntı: mus3535
siz yolbil den değilmisiniz, yoksa İgo dan mısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 17 Ocak 2009; 22:31:43 >
benim HP HW6915 MOBILE MESSENGER marka avuç içi bilgisayarım var.. bu cihaza igo8 i kurdum türkçe fakat kullanamadım çünkü ekrana sığmadı taştı ve dokunma özelliği 5 cm yana kaydı.. istediğim tuşa basamıyorum ekran kaydığı için...
Sizin bu ve buna benzer cihazlar için önerebileceğiniz navigasyon yazılımı var mı teşekkür ederim.
benim HP HW6915 MOBILE MESSENGER marka avuç içi bilgisayarım var.. bu cihaza igo8 i kurdum türkçe fakat kullanamadım çünkü ekrana sığmadı taştı ve dokunma özelliği 5 cm yana kaydı.. istediğim tuşa basamıyorum ekran kaydığı için...
Sizin bu ve buna benzer cihazlar için önerebileceğiniz navigasyon yazılımı var mı teşekkür ederim.
merhaba ben yeni bir cihaz aldım 4.3 dokunmatik ekran fakat markası yok.bu cihazın markasının ne olduğunu nasıl öğrenebilirim??Tanınmış yada tanınmamış bir marka olması sorun değil sadece nedir neyin nesidi anlamadım
Merhaba arkadaşlar.Benim sizlere bi sorum olacak.Günlerdir CENTRAFUSE için TÜRKIYE haritasını arıyorum ama.Yasal sitesinde var onunda fiyetı çok pahalı.nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan veya elinde olupta upload edecek arkadaşım bana yardımcı olursa minnettar olurum.....Saygılar
Merhaba arkadaşlar.Benim sizlere bi sorum olacak.Günlerdir CENTRAFUSE için TÜRKIYE haritasını arıyorum ama.Yasal sitesinde var onunda fiyetı çok pahalı.nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan veya elinde olupta upload edecek arkadaşım bana yardımcı olursa minnettar olurum.....Saygılar
Arkadaslar HP 614C cıhazımda igo 08 kullanıyorum problemım harita gideceğim yöne dogru donmuyor harita sabit kalıyor ben ileri giderken igo da asagıya iniyor bunun bir ayarı varmıdır ?
sağdan 3B ye bas ozaman o şekilde olur.bide en başta konum tuşuna bas.
quote:
Orjinalden alıntı: KBD
Arkadaslar HP 614C cıhazımda igo 08 kullanıyorum problemım harita gideceğim yöne dogru donmuyor harita sabit kalıyor ben ileri giderken igo da asagıya iniyor bunun bir ayarı varmıdır ?
elimde auto road proğramı ile yüklenen pocket street proğramı var. 6515 e yükledim. sorunsuz çalışıyor. haritaları ise auto road proğramı üzerinden pc ile elde ediliyor. ancak benim autoroad 2006 nın avrupa haritaları var. türkiye için harita nerden bulabilirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Selamlar arkadaşlar, Benim navitech P100K model bir navigasyon cihazım var.. Bu alete herhangi bir harita bulamadım içinde sadece turkiye haritası var ama bana avrupa haritası lazım.. herhangi bir harita da bulamadım .. sanırım kendi harita formatı .cdt ama benim bulduklarım .fbl formatında. Harita konusunda yardıma ihtiyacım var veya bu alte igo yazılımı yukluyebilir miyim nasıl yuklerim.. ACİL YARDIMA ihtayıcım var.. Teşekkürler...
herkese selam ya arkadaslar buraya nerden alindigi belli olmayan ve calismayan linklerin ölü oldugu programlari yükleyip bizlerin vaktini bosuna almayin tesekkürler
herkese selam ya arkadaslar buraya nerden alindigi belli olmayan ve calismayan linklerin ölü oldugu programlari yükleyip bizlerin vaktini bosuna almayin tesekkürler
Uyariniz icin sagolun BABAKARTAL, Uyarinizi dikkate alinip en kisa zamanda problem halledilecektir. Eger birdaha böyle bir problemle karsilasirsaniz lütfen Forumda bulunan Yetkili (Moderatör veya DH yönetici yazan) herhangi birine PM den ulasarak nerde hata oldugunu belirtiniz. Duyarliliginizdan ötürü tesekkür ederiz.
arkadaşklar bende 6220 classic var GPS için nasıl harita yukliyebilirm bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirm enissahin88@hotmail.com mail adresm
merhaba arkadaslar ben asus p320 aldım.bu telefona navigasyon yüklemek istiyorum.ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.forumlardan da nasıl yükleneceğini tam olarak anlamıs değilim.hangisini tavsiye edersiniz...teşekkür ederim....
merhaba, bir gps cihazi var elimde, ve navteq haritalarini kullaniyor, malesef icinde turkiye haritasi yok, cihaz sony Nav-U (NV-U83T) bu cihazin icerisine navteq haritasi yuklemek istiyorum, bunu bulmam icin yardimci olur musunuz,
yeni VW Golf'lerdeki GPS sistemine Turkiye haritasi yuklenebiliyor mu ? Yukleme icin herhangi bir girisi var mi ? Bu konuda bilgisi olan varsa bildiklerini paylasabilirse sevinirim.
bende touch 3 g modeli var htc nin, bu modelde hangi navigasyon haritalarını kullnıyorsunuz acaba, google maps yükledim gayet başarılı, ancak iki nokta arası yol tarifini başaramadım???
Selamlar herkese benim bir sorum olacak. Nokia N73 teefonum var. Bu telefona yüklediğimiz garmin'e amerikan haritası da eklememiz mümkün mü acaba? nereden bulabilirim bu programa uygun haritayı bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar Hp 6340 pda ma igo 2008 yükledim Btg P38 model gps cihazıyla bir türlü bağlantı kuramadım. İgo yu çalıştırıyorum gps cihazını da çalıştırıyorum fakat bağlanamıyor bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim:(
yeni VW Golf'lerdeki GPS sistemine Turkiye haritasi yuklenebiliyor mu ? Yukleme icin herhangi bir girisi var mi ? Bu konuda bilgisi olan varsa bildiklerini paylasabilirse sevinirim.
Herkese selamlar... yeni bir nav cihazi almak uzere arastirma yapiyorum. butcem en fazla 400 tl. Ozellikle istanbul ve cevresi icin dogru rota kabiliyeti iyi olan bir cihaz onermek isteyen var mi? ornegin garmin icin en fazla sikayetin hatali rota ciziminden oldugu kanisina kapildim?? onerileriniz icin simdiden tesekkurler..
gps li ise cep telefonunuz mutlaka basit gps yazılımı da yüklüdür, nokia nın tüm modellerinde bu tip yazılımlar var mesela bendeki E50 de gps olmamasına rağmen Konum, Gezgin ve Yer İmleri adında üç program yüklü geliyor. Ayrıca Nokianın sitesinden isterseniz Sports Tracker ve Location Tagger i de yükleyebiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: etani
herkeze selamlar .. gps konusunda acıl yardıma ıhtıyacım var... gpslı cep telefonlarda kordınat almak ıcın neyapmam gereklıdır .. yol harıtası degılde arazıde bulundugum yerın kordınatlarını almak ıstıyorum .. bunun ıcın ne yapmalıyım ..
tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 4 Mayıs 2009; 14:02:39 >
Herkese selamlar... yeni bir nav cihazi almak uzere arastirma yapiyorum. butcem en fazla 400 tl. Ozellikle istanbul ve cevresi icin dogru rota kabiliyeti iyi olan bir cihaz onermek isteyen var mi? ornegin garmin icin en fazla sikayetin hatali rota ciziminden oldugu kanisina kapildim?? onerileriniz icin simdiden tesekkurler..