Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende Sayfa: <<   < önceki  72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
koptagel

24 Haziran 2008; 15:23:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slmlar arkadaşlar, konu almış başını gitmiş o sebeple okuyamadım hepsini

Sizden ya da konuyu iyi bilen bir arkadaşımızdan ricam şu olcak ;

Ben teknem için uygun yollu bir gps arıyorum, ege kıyılarının özelliklede urla taraflarının haritasını içerse bana kafi olucak, bu tip bir cihaz ne önerebilirsiniz? Veya hangi marka model cihazı alsam, içerisine kendim çok fazla uğraşmadan, bana gereken haritarı uygun şekilde yükleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koptagel -- 24 Haziran 2008; 15:25:07 >

msorer

24 Haziran 2008; 23:19:37 

deniz haritaları GPS satanlar genelde BLUECARD formatında kullandırırlar aletlerine. bunları kullanan çok programda yok. dolayısıyla deniz için harita bulman zor. en yagın ve detaylı deniz haritaları C-Map denilen bir formatta ve bunu kullanan PC programları var fakat PDA için şimdiye kadar bir kere adını duydum ama hiç kullanana raslamadım. C-MAP for PDA idi.

quote:

Orjinalden alıntı: koptagel

Slmlar arkadaşlar, konu almış başını gitmiş o sebeple okuyamadım hepsini

Sizden ya da konuyu iyi bilen bir arkadaşımızdan ricam şu olcak ;

Ben teknem için uygun yollu bir gps arıyorum, ege kıyılarının özelliklede urla taraflarının haritasını içerse bana kafi olucak, bu tip bir cihaz ne önerebilirsiniz? Veya hangi marka model cihazı alsam, içerisine kendim çok fazla uğraşmadan, bana gereken haritarı uygun şekilde yükleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.

EngineerInDefenceInd

26 Haziran 2008; 11:58:29 

http://forum.donanimhaber.com/m_24290108/mpage_1/key_//tm.htm#24290896
sorumla ilgilenecek kimse var mı ?

Sarap içip güzel sevmek mi daha iyi,Iki yüzlü softalari dinlemek mi?Sarhosla asik cehenneme gidecekse,Kimselerin görecegi yoktur cenneti. Ömer HAYYAM

ATATÜRK DÜSMANLARININ DÜSMANIYIM
msorer

26 Haziran 2008; 14:08:49 

PPC emelatörü zaten direkt windows üstünde bile sorun yaşatıyor navigasyon programları açısından. dolayısıyla emülasyon üstünde emilasyon ile pek randıman alabileceğini sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

EngineerInDefenceInd

26 Haziran 2008; 15:37:51 

bu durumda illaki XP kuracağım :(

bilgi için teşekkür ederim yine de..bu haftasonu denemelerimi yaptıktan sonra sizinle paylaşırım

quote:

Orjinalden alıntı: msorer

PPC emelatörü zaten direkt windows üstünde bile sorun yaşatıyor navigasyon programları açısından. dolayısıyla emülasyon üstünde emilasyon ile pek randıman alabileceğini sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

Sarap içip güzel sevmek mi daha iyi,Iki yüzlü softalari dinlemek mi?Sarhosla asik cehenneme gidecekse,Kimselerin görecegi yoktur cenneti. Ömer HAYYAM

ATATÜRK DÜSMANLARININ DÜSMANIYIM
KARAsaka

26 Haziran 2008; 19:17:54 

Destinator 6'i bir pna'la yüklemek istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum ( destinator 6 pda için ).
Yapildigini duydum ama beceremiyorum malesef, yardimci olabilirmisinz?

simdiden çok sagolun.

kimbazor

27 Haziran 2008; 13:48:01 

İyi günler arkadaşlar ben arabama navigasyon cihazı almak istiyorum? Aradığım bazı özellikler şunlar bu konuda tecrübeli arkadaşların seçim yapmama yardımcı olmasını rica ediyorum.
1- Bluetoot özelliği.
2- Fm vericisi sayesinde mp3 leri arabanın ses sisteminden dinleyebilmek.
3- Video(avi-mpeg2-mpeg4) oynatabilmesi. (Hdd'li kamerayı usbden bağlayıp çekmiş olduğum görüntüleri izleyebilme)
4- İyi desteği ve ayrıntısı olan türkiye haritası.

Bu konuda çok fazla bilgim yok ama inşallah çok fazla şey istemiyorumdur alacağım cihazdan.
Şimdiden teşekkürler.

"""__________"""
izdirap02

3 Temmuz 2008; 11:57:03 

bu konuyu acandanda paylasım yapanlardanda yardımcı olanlardnda sadece faydalanananlardanda allah razı olsun. BENİM SORUNUMA GELINCE BEN TOMTOM 730 SATIN ALDIM TÜM AVRUPA KAYITLI ANCAK TÜRKİYE YOK TÜRKİYE HARİTASINI SD CARTA YÜKLEDİM CİHAZA TAKTIM ACTİVASYON KODU ISTİYOR BU ACTİVASYON KODU NEDİR NEREDEN ALINIR NASIL BULUNUR BİR BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADASLAR SİMDİDEN HERKESE TESEKKURLER SAYGILAR...

Sarfedilen Tum Emeklere Saygilar...
rontx

5 Temmuz 2008; 1:44:15 

Arkadaşlar misafirliğe gelen bir arkadaşım, sadece bana adresimi sorarak, ilk defa geldiği şehirde, evimi şıp diye bulunca bu navigasyon işine merak sardım. Navia marka bir cihazdı ,fiyatları araştırınca şu an için biraz tuzlu geldi. Forumdan yararlanarak daha ucuz çözümlere yöneldim. Bir gps alıcısı siparişi verdim.
Forumda kirlilik oluşturmamak için geceler boyu gözlerim kızarana kadar ekran başında araştırdım ama tam anlayabileceğim bir çözüm bulamadım. Bu konuda bilgili arkadaşlardan ricam; dizüstü bilgisayarımda navigasyon için hangi program, harita vb. nasıl kurup kullanabileceğimi anlatan bir link veya açıklama ile bana yardımcı olursanız sevinirim. İzine ayrılmak üzereyim bu kısıtlı zamanımda yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım. Selamlar..

Way Busht waay..
chemucell

7 Temmuz 2008; 13:42:00 

birde buraya bak fiyat okadar korkutucu degil memnun kalırsın.
http://www.evodergi.com/evo/uyelik.asp

quote:

Orjinalden alıntı: rontx

Arkadaşlar misafirliğe gelen bir arkadaşım, sadece bana adresimi sorarak, ilk defa geldiği şehirde, evimi şıp diye bulunca bu navigasyon işine merak sardım. Navia marka bir cihazdı ,fiyatları araştırınca şu an için biraz tuzlu geldi. Forumdan yararlanarak daha ucuz çözümlere yöneldim. Bir gps alıcısı siparişi verdim.
Forumda kirlilik oluşturmamak için geceler boyu gözlerim kızarana kadar ekran başında araştırdım ama tam anlayabileceğim bir çözüm bulamadım. Bu konuda bilgili arkadaşlardan ricam; dizüstü bilgisayarımda navigasyon için hangi program, harita vb. nasıl kurup kullanabileceğimi anlatan bir link veya açıklama ile bana yardımcı olursanız sevinirim. İzine ayrılmak üzereyim bu kısıtlı zamanımda yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım. Selamlar..

D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
eurosat55

8 Temmuz 2008; 13:38:32 

Arkadaslar linkteki navigasyon cihazıyla alakalı bilgisi olan arkadasımız varmı acaba ,icinde hangi navi programı var veya garmin yüklenebilirmi,simdiden tsk ederim
http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=6131

dogul

8 Temmuz 2008; 22:24:20 

merhaba, konuyu biraz inceledim fakat kurulumu hakkinda bilgi bulamadim.
elimde imate pocket pc var, buna bluetooth gps alarak, navigasyon kullanmak istiyorum.

n95im de garmin kurulu, eger mumkunse bu pocket pc ye de garmin kurup esime verecegim.

bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

simdiden tesekkurler.

intel e6420, p35 dq6 , msi 8800gts, 4X 1gb ddr2 800 ocz, tt Mozart TX,, seagate 250gb 16mb 4lu raid, 2Xseagate 300gb, necdvd-rw, enermax infiniti 650w
gezegenci

9 Temmuz 2008; 9:47:46 

Slmlar arkadaşlar, konu almış başını gitmiş o sebeple okuyamadım hepsini ama benim doğu banktan aldığım bir telefon var tv si fln var kızılötesi yok GPRS var sizce bunun için uygun GPS programı var mı?

DH Sigara İçmeyenler Klübü

epicinfrared

20 Temmuz 2008; 1:26:16 

belki sygic kullanabilirsin web sitesine bakmanda fayda var.