Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: japon_japon
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende Sayfa: <<   < önceki  72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
akucukpehlivan

8 Mayıs 2008; 8:00:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

eger istanbul'da iseniz, basarsoft'un ofisine ya da Telecity'nin ofisine ugrayip SD karti deneyebilirsiniz.
Burada avantajiniz, cihazinizin orijinal lisansli yazilimi ile calismaya devam etmesi olacaktir, arayuzu vb. cihaza ozel test edilmistir. Eger baska bir surum kuracak olursaniz, ekran vb. oturmayabilir, veya baska uyumsuzluklar olabilir..

Ama dedigim gibi, eger cihazinizin icinde IGO yazilimi var ise bunlar gecerli.. Bunu anlamanin bir yolu da MAPS klasorunu aramak, icinde .FBL uzantılı dosyalar var mi ona bakmak...

kolay gelsin.

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

Cihaziniz cok kaliteli bir urun. Benim urun detaylarindan gorebildigim kadari ile ustunde IGO tabanli bir yazilim calismakta.
Eger urunun ustundeki haritalar ve lisanslardan kurtulmak istemiyorsaniz (yani kaldirip yerine crack bir seyler kurmak) benim size onerim Lisansli bir IGO 2006 Plus urunumuzden satin almanizdir.

Bu urun PDA urunu olarakta kullanilabilecek iken, lisansli IGO iceren urunlere SD kart olarak takildiginda otomatik olarak ek harita olarak eklenmektedir. Boylece 140 YTL ile en az 2 kere daha guncel haritasini indirebileceginiz bir urununuz olur.

Bu urunu bizden www.yolbil.com.tr den alabileceginiz gibi, www.telecity.com.tr den de ulasabilirsiniz...

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan
Basarsoft,
IGO Distributor

quote:

Orjinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orjinalden alıntı: ugur73

hmmmmm.O zaman yapabilecegimiz bir sey yok...

Arkadaşlar cihazın resmi sayfası aşağıdaki linktedir, anlayan birileri lütfen linke girip bir baksın belki yapılabilecek bir şey vardır.

http://www.harmankardon.com/guideandplay/gps810/

"Eger urunun ustundeki haritalar ve lisanslardan kurtulmak istemiyorsaniz (yani kaldirip yerine crack bir seyler kurmak)" demişsiniz, bunun nasıl yapılacağı hakkında bir bilgim yok, böyle bir şey yapabilir miyim yani istersem, sonuçta Amerika'da yaşamıyorum içindeki haritalara ve lisanlara ihtiyacım olacağını zannetmiyorum.

Bahsettiğiniz IGO 2006 Plus ürününü satın almam kesin olarak problemimi çözecek mi? 140 YTL paradan bahsediyorsunuz, alıp da bir işime yaramazsa ne olacak?

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
mbirol

8 Mayıs 2008; 14:33:07 

P990i ile gps ve navigasyon için önerileriniz ne olur özellikle test edip kullanmış arkadaşlardan bilgi rica ederim.

!! DR. KLİMA !!

MULAWI

8 Mayıs 2008; 21:23:09 

Arkadaşlar müjdemi isterim, sapma sorunu çözüldü :)
UIQ3 için çıkan son sürüm 4.10.80 bu sorunu ortadan kaldırdı. artık rahat rahat kullanabiliriz, ayrıca VEHICLE Menüsüde mevcut motorsikletten tut uçağa kadar hepsi mevcut :)

Cümlemize, yani bu sorunla uğraşanlara hayırlı ve uğurlu olsun ;)

cetvel

9 Mayıs 2008; 16:21:56 

I go 2006 plus için ingiltere haritasına ihtiyacım var.Elimde I go8 haritaları var ama işe yaramıyor.

phaton

9 Mayıs 2008; 19:50:09 

Sayın Alim bey,igo haritalarınızda yaşadığımız yer olan kocaelinin gölcük ilçesi detaylarında bir gelişme varmı? zira yollar tatmin edici detaylıkta ama sokak isimleri ve poi ler yok malesef.asus p535 cihazıma lisanslı igo8 almak istiyorum,sırf gölcük detayı olmadığı için bekliyorum.acaba 2008.04 haritasında bu konuda gelişme olacakmı.isterseniz size belediyenin ilçe haritasını gönderebilirim yardımcı olursa..iyi çalışmalar, kolay gelsin.

cndn

9 Mayıs 2008; 20:12:52 

2008.04 haritamızda 70 ilin navigasyonuna (nüfusun yüzde 61 i navigasyonlu artık), İstanbul, Ankara, Eskişehir, Mersin in belli bölgelerini, Karadeniz Otoyolunu güncelleme çalışmalarına, birçok ilde yeni sokak isimlerini sunmaya ve kapı numaralarına (türkiye nin %43 ünün kapı numarasına kadar gidebilirsiniz) ağırlık verdiğimiz için maalesef 2008.04 te de ilçelerimiz biraz arka planda kaldı.

2008.07 datasında 81 il merkezi navigasyon haritasını sizlere sunmayı ve Gölcük gibi belli başlı ilçelerimizi atlas da olsa haritalarını geliştirmeyi ve köy yollarını daha kullanılır hale getirmeyi planlıyoruz.

bildiğim kadarıyla zaten şu an igo 8 alsanız, 2008.07 datasını da bedava güncelleyebileceksiniz.

Harita teklifiniz için teşekkür ederiz. Şu anda elimizde ilçenizle ilgili kaynaklarımız var. candan@basarsoft.com.tr adresinden gölcüğün son durumunu haziran ortasından itibaren takip edebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: phaton

Sayın Alim bey,igo haritalarınızda yaşadığımız yer olan kocaelinin gölcük ilçesi detaylarında bir gelişme varmı? zira yollar tatmin edici detaylıkta ama sokak isimleri ve poi ler yok malesef.asus p535 cihazıma lisanslı igo8 almak istiyorum,sırf gölcük detayı olmadığı için bekliyorum.acaba 2008.04 haritasında bu konuda gelişme olacakmı.isterseniz size belediyenin ilçe haritasını gönderebilirim yardımcı olursa..iyi çalışmalar, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cndn -- 9 Mayıs 2008; 20:13:04 >

ugur73

10 Mayıs 2008; 0:44:46 

quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

I go 2006 plus için ingiltere haritasına ihtiyacım var.Elimde I go8 haritaları var ama işe yaramıyor.

http://www.filefactory.com/file/0d19d8

akucukpehlivan

11 Mayıs 2008; 18:46:24 

NAVIGO:

Selamlar,

ilginc bir haber vereyim.
2008/4 datamizin oldugu (70 il full, 11 il temel) navigasyon haritamizla piyasaya cok ilginc bir urun cikti... NAVIGO.

Ürünün navigasyon yazilimi Sygic DRIVE urunu. TomTom'a en cok benzeyen urun olarak bilinen bu urun, kisa bir sure icinde sanirim bazi mecralarda da reklamlari ile duyurulacak..

urunu temin edenlerden yorumlari aliriz, ama mesela, eger gideceginiz adresin mahallesini biliyorsaniz, direk mahalle adindan sokak adini bile girebildiginiz super bir hizli ozelligi var.. Onceki versiyonlarinda dusuk olan, route recalculate (yeniden hesaplama) da epey hizlanmis oldugu icin, bir cok seveni cikacaktir diye dusunuyorum...

Saygilar.

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: cndn

2008.04 haritamızda 70 ilin navigasyonuna (nüfusun yüzde 61 i navigasyonlu artık), İstanbul, Ankara, Eskişehir, Mersin in belli bölgelerini, Karadeniz Otoyolunu güncelleme çalışmalarına, birçok ilde yeni sokak isimlerini sunmaya ve kapı numaralarına (türkiye nin %43 ünün kapı numarasına kadar gidebilirsiniz) ağırlık verdiğimiz için maalesef 2008.04 te de ilçelerimiz biraz arka planda kaldı.

2008.07 datasında 81 il merkezi navigasyon haritasını sizlere sunmayı ve Gölcük gibi belli başlı ilçelerimizi atlas da olsa haritalarını geliştirmeyi ve köy yollarını daha kullanılır hale getirmeyi planlıyoruz.

bildiğim kadarıyla zaten şu an igo 8 alsanız, 2008.07 datasını da bedava güncelleyebileceksiniz.

Harita teklifiniz için teşekkür ederiz. Şu anda elimizde ilçenizle ilgili kaynaklarımız var. candan@basarsoft.com.tr adresinden gölcüğün son durumunu haziran ortasından itibaren takip edebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: phaton

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
vcpr

15 Mayıs 2008; 1:02:21 

Meraba arkadaşlar

Günlerdir sitede ve internette tomtom6.0 haritası arıyorum ancak benim aradığım ppc için olan haritalar değil. Elimde bir adet navigasyon cihazı var ona sd card girişinden harita yükleyerek kullanmaya çalışıyorum. Yani tomtomun o ekranlı cihazlarında çalışan haritayı arıyorum.. Sanırım yüklemem gereken harita ppc'lerde çalışan haritalardan farklı olmak zorunda.. Nereden nasıl bulabilirim? Bana yardımcı olursanız çok makbule geçecek günlerdir uykusuz kaldım. Teşekkürler.

ugur73

15 Mayıs 2008; 12:25:43 

tomtom haritalari,tomtom programi calisan butun cihazlarda calisir..(v7 ve v8 programi ve haritalari sadece orjinal tomtom cihazlarinda calisir)
yani ayni haritayi hem ppc de hem de navigasyon cihazinda kullanabilirsin...

Tam olarak ne ariyorsun??????

quote:

Orjinalden alıntı: vcpr

Meraba arkadaşlar

Günlerdir sitede ve internette tomtom6.0 haritası arıyorum ancak benim aradığım ppc için olan haritalar değil. Elimde bir adet navigasyon cihazı var ona sd card girişinden harita yükleyerek kullanmaya çalışıyorum. Yani tomtomun o ekranlı cihazlarında çalışan haritayı arıyorum.. Sanırım yüklemem gereken harita ppc'lerde çalışan haritalardan farklı olmak zorunda.. Nereden nasıl bulabilirim? Bana yardımcı olursanız çok makbule geçecek günlerdir uykusuz kaldım. Teşekkürler.

MULAWI

15 Mayıs 2008; 12:41:03 

bu Garmin içinde geçerlimi kardeşim, yani Garmin Xt de kullandığımız harita Garmin cihazlarında da çalışırmı?

quote:

tomtom haritalari,tomtom programi calisan butun cihazlarda calisir..(v7 ve v8 programi ve haritalari sadece orjinal tomtom cihazlarinda calisir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MULAWI -- 15 Mayıs 2008; 12:40:37 >

ugur73

15 Mayıs 2008; 15:47:26 

Calisir..
quote:

Orjinalden alıntı: MULAWI

bu Garmin içinde geçerli mi kardeşim, yani Garmin Xt de kullandığımız harita Garmin cihazlarında da çalışırmı?

quote:

sas_sas

15 Mayıs 2008; 20:15:05