Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: cuneytgungor, barsoy
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende Sayfa: <<   < önceki  72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
marcopolo

14 Nisan 2008; 17:33:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hangi ülkenin haritasini ariyorsun.
quote:

Orjinalden alıntı: TolgANL

n95 8GB. icin tomtom 6.03 ariyorum.. nerede bulabilirim?? ayrica guncel haritalari nereden bulabilirim tomtom icin?? crack yapilmis olursa super olur..
Saygilar...

marcopolo

14 Nisan 2008; 17:36:34 

O telefon icin Tomtom var belki Garmin de olabilir. Bluetooth GPS anten alirsan Tomtom kullanabilirsin (ama harita cok eski). Garmin icin o basllik altinda sormani tavsiye ederim.
quote:

Orjinalden alıntı: brsnt

6600 için kullanılabilecek olan var mı?

ugur73

14 Nisan 2008; 22:19:12 

elimizde 6.03 kalmamis,6.01 olur mu?

http://rapid share.com/files/17281535/TomTom.Mobile.v6.01.S60v3.SymbianOS9.1.rar
quote:

n95 8GB. icin tomtom 6.03 ariyorum.. nerede bulabilirim?? ayrica guncel haritalari nereden bulabilirim tomtom icin?? crack yapilmis olursa super olur..
Saygilar...

mario34

14 Nisan 2008; 22:38:44 

Cihazda windows ce core 5.0 yazıyor, ve içindeki orjinal amerika haritası tele atlasın
quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1978

içinde kullandığı özel bir yazılım var mı?
quote:

Orjinalden alıntı: mario34

Herkese Merhaba,

Yurtdışından Harman Kardon 810 NA ,gps navigator cihazı geldi,içinde Türkiye haritası tahmin edeceğiniz gibi yok teknik olarak Tele Atlas haritaları kullanıyormuş? Bu cihazı aktif olarak kullanabileceğim Türkiye haritasını nasıl bulup çalıştırabilirim,Teşekkürler

TolgANL

15 Nisan 2008; 4:11:18 

Tesekkur ederim. 6.01 ve 6.02 var bende..
6.03 ariyorum symbian icin...

quote:

Orjinalden alıntı: ugur73

elimizde 6.03 kalmamis,6.01 olur mu?

http://rapid share.com/files/17281535/TomTom.Mobile.v6.01.S60v3.SymbianOS9.1.rar
quote:

Saygilar...

EmEgE SaYGi!...
TolgANL

15 Nisan 2008; 14:59:37 

benelux ve bati avrupa..
saygilar..

quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Hangi ülkenin haritasini ariyorsun.
quote:

Saygilar...

EmEgE SaYGi!...
ugur73

15 Nisan 2008; 15:57:12 

quote:

benelux ve bati avrupa..
saygilar..

BENELUX ve Avrupa'nin ana yollari

http://www.rapid share.com/files/32322818/BENELUX.Plus.v.675.build.1409.Incl.crack.part1.rar

http://www.rapid share.com/files/32325582/BENELUX.Plus.v.675.build.1409.Incl.crack.part2.rar

http://www.rapid share.com/files/32320172/BENELUX.Plus.v.675.build.1409.Incl.crack.part3.rar

a vagrant

15 Nisan 2008; 22:48:03 

Garmin SP 2610 cihaz için Türkiye haritası linki istiyorum arkadaşlar.Yardım ederseniz sevinirim.

cunkurd

17 Nisan 2008; 2:17:31 

Merhabalar,
Bir arkadaşımız bu forumda yanilmiyorsam , 700-800 MB 10 metre izohips aralıklı Garmin Topo Türkiye haritasından söz ediyordu.Bende bir Garmin Topoğrafik harita var fakat bu ancak 50-60 MB kadar ve aralıkları ,yetersiz biçimde 100m de bir,bu nedenle kullanmıyorum bile.Bahsedilen bu 800 mb lik haritayı duyan bilen varsa lütfen buraya yazsin.Topografik haritalara cok ihtiyaç var,özellikle de bu mevsimde ve yazin.Biz arabasızlar navigasyon cihazlarını ,yaya yürümede ve adres bulmada kullanıyoruz :)) Lütfen bir araştırın bende araştırıyorum ama daha bulamadım bu elegeçmez değerli haritayı.
Selamlar sevgiler,

emrunlu

17 Nisan 2008; 22:55:20 

Arkadaşlar herkese selamlar;
Forumda yeniyim. Eminim problemimin cevabı burada, coğunluğunu okumama rağmen yanıt bulamadım. Sorun şu 2 hafta önce aldığım I-mate Ultimate 9502 cihazımda GPS Tuner programını çalıştıramadım. Programın sitesindeki her adımı uyguladım. Port splitter programını bile denedim. Ama program chazın entegre GPS'inin COM Portlarını bulamıyor sanırım. Sonuçta GPS'ten bihaber gibi bi hali var. Bu programı kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

sas_sas

18 Nisan 2008; 6:43:52 

quote:

Orjinalden alıntı: emrunlu

Arkadaşlar herkese selamlar;
Forumda yeniyim. Eminim problemimin cevabı burada, coğunluğunu okumama rağmen yanıt bulamadım. Sorun şu 2 hafta önce aldığım I-mate Ultimate 9502 cihazımda GPS Tuner programını çalıştıramadım. Programın sitesindeki her adımı uyguladım. Port splitter programını bile denedim. Ama program chazın entegre GPS'inin COM Portlarını bulamıyor sanırım. Sonuçta GPS'ten bihaber gibi bi hali var. Bu programı kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Oldukca garip.

Ben bu programi cok uzun suredir kullaniyorum.
Dahili ve harici GPS alicisi ile kullandim.
Hic sorun yasamadim.

Aletini tanimiyorum.
Baska GPS ile calisan bir programin var ve o calisiyor mu?

Aslinda yapilacak tek is;

GPSTuner icindeki GPS ayarlarina girip comportu 6 veya 7 ve de boudrate 57xxx yapmak.
Ayni Comport ayari, WM ayarlarindaki Remote GPS de Hardware tabinda da yapilmali.

O programin en hassas konusu, Kurarken aletin Internet e bagli olmayacak veya istese de baglanamayacak.

Bir kere kurup sonra da ilacini dogru uyguladin mi, gerisi cok kolay.

Hur dusuncelerinizi ve bildiklerinizi paylasmaktan asla cekinmeyin, ama bunu yaparken tarafiniz da acikca bilinmeli ki guvenilirlik konusunda soru isaretlerine maruz kalmayiniz.
humusca

18 Nisan 2008; 13:00:57 

arkadaşlar p535 aldım destinator 6 yüklü anten bağlı görünüyor ama gps bulunamadı uyarısı alıyorum sinyal sorunu olduğunuda sanmıyorum beşiktaşın ortasında açık alanda deniyorum tüm ayarlarıda denedim hiçbir uyduyu görmüyor 0 sorun ne olabilir gps çipindemi bir sorun var anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

marcopolo

18 Nisan 2008; 14:13:34 

quote:

Orjinalden alıntı: humusca

arkadaşlar p535 aldım destinator 6 yüklü anten bağlı görünüyor ama gps bulunamadı uyarısı alıyorum sinyal sorunu olduğunuda sanmıyorum beşiktaşın ortasında açık alanda deniyorum tüm ayarlarıda denedim hiçbir uyduyu görmüyor 0 sorun ne olabilir gps çipindemi bir sorun var anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

Com2 ve 4800 baud ayarla ve 10-15 (belki dahada fazla) dakika bekle. Bu makinenin normal GPS ayarlaridir.

Ayrica Protokol "GGA=1 ve VTG=1", digerleri "0" olacak (ayarlarada varsa)

Not: Bu aletteki GPS anteni cok kötü oldugunda bu problemler olusuyor. Navigasyon esnasinda 30-40 metre arkadan gösterebilir.

humusca

18 Nisan 2008; 15:27:56 

yazdığın ayarlarla 5dak sonra uyduyu gördü teşekkürler

emrunlu

21 Nisan 2008; 23:42:39 

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, en kısa zamanda deneyip buraya sonucunu yazacağım, evet başka GPS programları sorunsuz çalışıyor.