Arkadaşlar nette gezinirken garip bir gpss diye birşey gördüm. Taşınabilir pc için sesli bir gps programı ? Önce adam ücretsiz yazılım diye zırvalamış, en sonda super key için 30 Pound istemiş !
Arkadas,lar Ne Tomtom nede Navturk Haritalari Üzerinde bir sey yapamayiz. Bu Kolay is degil Elimizde ne Program var nede baska bir sey !!!!
Sizlerin söyledigi gibi olsaydi Kendimiz Bir Navigasyon Programi yazardik zaten Ugrasmaya gerek Kalmazdi !!! Sanirim ne demek istedigimi anladiniz...
Simdi Arkadaslar belirtmis izmirde giderken Denizin Üzerinde gösteriyor diye, O Sundan Kaynaklaniyor. GPS den Degil Harita Hatali ölcümler,le yapildigi icin yanlis gösteriyor,dur. Bu Hesaplamalar dogru olsaydi yerinizi Bir kac´metre disinda yaniltmzdi, Simdi diyeceksiniz GPS den olmazmi olur ama Okadar büyük hata olamz.Cok az Minumum hata GPS lerde olur. Navturk ün Daha cok calismasi lazim.
Tomtoma gelince Tam bir Profi yazilimi var ve Kullanisli Asagi yukari bende hepsi var Kullaniyorum ama Tomtom Baska ayni Nokia Telefon gibi Herkes cok rahat Kullana bilir.
Adamlar Navturk,ten Fazla sehir ele almislar Kisa zamanda gayet güzel yapmislar.Belkide test icin Sokak isimlerini vermediler Kendilerine bir pazar aradilar,olmadi yarim kaldi olabilir. Belkide olsaydi yeni bir Version cikarirlardi Caddelerin isimlerini verirleri cünkü kolay olurdu isin Kabasi bitmis Temeli Atilmis bir is vardi... Navturk 15 yil Ugrasacagina Tomtom ile is birligine gitseydi Daha cabuk birseyler yaparlardi......
Slm Arkadaslar, ben bu bord'da yeniyim ve uzun zamandan beri Tomtom'u kullanmaktayim. Eylül 2005'te Navtürk'ü Türkiyede arkadasimdan aldim ve izinde kullandim. Bendeki IPAQ 3xxx ve IPAQ H6xxx'da cok iyi calistilar. Yeni seneye girdigimde, coktan beri kullanmamaktaydim fakat programlarimi PDA'da degistirdikten sonra actim ve bana NaviTürk'ün internet-Sitesine git ve yeni LISANZ al diyor sonra program kapaniyor .
programin büyüklügü 24 MB (RAR) olarak, isterseniz buradan idirebilirsiniz. Tarihi geriye atiniz. GPS'den Tarih alinca Lizenz istiyor. Eger Lizenz problemini cözerseniz, bord'da aciklamanizi rica edereim.
Slm Arkadaslar, ben bu bord'da yeniyim ve uzun zamandan beri Tomtom'u kullanmaktayim. Eylül 2005'te Navtürk'ü Türkiyede arkadasimdan aldim ve izinde kullandim. Bendeki IPAQ 3xxx ve IPAQ H6xxx'da cok iyi calistilar. Yeni seneye girdigimde, coktan beri kullanmamaktaydim fakat programlarimi PDA'da degistirdikten sonra actim ve bana NaviTürk'ün internet-Sitesine git ve yeni LISANZ al diyor sonra program kapaniyor .
programin büyüklügü 24 MB (RAR) olarak, isterseniz buradan idirebilirsiniz. Tarihi geriye atiniz. GPS'den Tarih alinca Lizenz istiyor. Eger Lizenz problemini cözerseniz, bord'da aciklamanizi rica edereim.
Arkadaslar Forum Kurallarini Elestirmeye gerek yok Kural Kural,dir. Yasak yasaktir Konuyu Uzatmadan Kisa bir aciklama yapayim.
Arkadsalar Burada ben Bundan sonra Bazi Konularda calisma ve Paylasma yerim Kisitli oldugu icin Forum,da Aktif olamayacagim. Burada Herkesin ismini Tek tek vermeye gerek yoktur,Burada bir cok üye ile iyi bir Arkadaslik Kurduk ve Bunun Devamini Diliyorum. Eger Benimle Devamli Paylasmak ve yardimlasmak istiyorsaniz Bundan sonra Beni Buradanhttp://beceriksizler.beep.to PDA Bölümünde Bulabilirsiniz, Burada üyelik Kapali ama Bayramda Acilacak 10.01.2006 saat 00.00 da Buradaki benim Arkadas,larin Buraya üye olamsini ve Devam calismamizi istiyorum. Zaten Oradan olan Arkadas,larda Buraya yaziyorlardi, ama calisma alanimiz Daraldigi icin Bundan sonra sizleri oraya Bekliyorum.
mail grubu çok iyi oldu. yanlız başlık olarak dar bir alan oldu sanki. komple gps mevzusunu kapsayacak bir başlık daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. ilerde tom tom veya garmin atağa kalkabilir. böylece hepsini tek başlık altında toplamış olurduk ulwi kardeş.
yok Kardes Türkiyeden ve Avrupadan Katilanlar var üye sayisi Kapali olmasina ragmen 30.000 Kisinin üzerinde Bayramda kisa bir süre üyelik acilacak, Kayit olun, Birde yahoogrup bizim isleri Kaldiramaz yetersiz Kalir ama diger Tarafta Kendi serverimize yüklü olan herseyi indirebilecegiz. Download,larda sorun yoktur. Upload,larida kendim servere yüklerim.Elimizden geleni yapacagiz....
Emir Kaya
quote:
Orjinalden alıntı: venedikli
ya orda herkes almanyada mı yaşıyor...........:)
mail grubu çok iyi oldu. yanlız başlık olarak dar bir alan oldu sanki. komple gps mevzusunu kapsayacak bir başlık daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. ilerde tom tom veya garmin atağa kalkabilir. böylece hepsini tek başlık altında toplamış olurduk ulwi kardeş.
üyelik açılınca haber verirsen seviniriz. bu arada mail grubuna da üye olsan ya emir sende.... hepsini bir arada senkron kullanabiliriz. mesela download linklerimizi mail grubunda verebiliriz. konu üzerinde forumda tartışabiliriz. beceriksizler forumu görsel olarak beni çok yordu belirtmeden geçemicem.....:) umarım customize edilebiliyordur.
sevgiler saygılar...
ben de venedikli arkadaşa katılıyorum, mail grubumuzun olması son derece iyi oldu, emir ustayı da gruba üye olmaya davet ediyorum, bu grubu sadece gps değil pocket pc ile ilgili diğer uygulamalar ve sorunlar için de kullanabiliriz, beceriksizler'e de üye olalım, ama üyelik sadece bayramda açılacak sonra yine kapalı kalacaksa bazılarımız üyeliği kaçırabiliriz.
Arkadaslar ben bu forumda yeniyim tomtom navigator 5 tum avrupa haritalari ile burda bulabilirsiniz
Buldugum sitede linki ekleyen kisinin mesajini oldugu gibi kopyaliyorum
have found the version complete (Europe) of the TomTom Navigator 5. They are 8 CD-s. 6 of maps and two of application, crackeada and a other without crackear. The unloading page is in ruso(le doi a kiss to that translates it). I have not proven it... good yes, even have put a CD of maps and started well, but nothing else. I leave the connection you for that interests to him. They are about 3.3 GB. Translation of the pagina: I pass short a manual to you of discs. - Benelux cd1. - uk cd2. - paises Scandinavian cd1, cd2. - Germany, Swiss Austria cd2, cd3. - France cd4. - Italy cd5. - espeña Portugal cd6 the install program comes with installation discs. Ahi. are no keys is possible to use installation disc (crack) to put patches type language ruso.para to install map, takes setup from the same disc can be that it requests the other disc. hope that it serves to you, although the translation that there is is very good http://www.ozi-team.ru/tt5/ PS. Software comes in several languages if you cannot enter the pagina it tries but late it can be saturated but it works and she is 10 times but fast that bittorent
forumdan bircok yaziyi okudum ,,,,ama...??? kendime pay´cikaramadim....arkadasin biri yzmisti yeni yila girince uzun zaman önce kullandigi PDA ,,,lisansiniz bitmistir ,navtürk.com sdan yeni lisan aliniz ,, diyen hata haberi yazmistir .. bende de aynisi oldu..navtürk programi vardi..1 haftqa sonra ,,yeni lisan almam gerektigi ,, yaziyordu..ayin 5 den sonraydi galiba??
simdi soru bir..????? MEDION VEYA YUKOMA MODELLERINDE
2. tom tom vy navtürk harita programlari benim pda da olmama ihtimali büyük mü?? yani navtürk kendi programini sadece kendi aleti ile satmak istediginden ,benim cihaz zin kilitlenme ihtimali varmi::::GPS DEN YANI???
cihazlarimi türkiyede kullanmam icin ne yapabilirim..canli canli,,sokkak sokak türkiye haritalari ,navtürke alternativ programlar varmi??
http://****.de/files/.............. arkadaslar ben bu adresleri niye göremiyor veya giremiyorum bilgi verebilirmisiniz. Emir usta sifreleri birde ben alabilirmiyim
forumdan bircok yaziyi okudum ,,,,ama...??? kendime pay´cikaramadim....arkadasin biri yzmisti yeni yila girince uzun zaman önce kullandigi PDA ,,,lisansiniz bitmistir ,navtürk.com sdan yeni lisan aliniz ,, diyen hata haberi yazmistir .. bende de aynisi oldu..navtürk programi vardi..1 haftqa sonra ,,yeni lisan almam gerektigi ,, yaziyordu..ayin 5 den sonraydi galiba??
simdi soru bir..????? MEDION VEYA YUKOMA MODELLERINDE
kardeş dikkatli okumamışsınız demek ki, bu başlık altında ki yazılanları okuyun iyice.
"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
Parrot CK3300 Bluetooth Car Kit + GPS bu blluetooth araç kiti entegre gps modülüne sahip merak ettiğim javaJ2me MIDP2 yüklü sagem myv76 myx6-2 myx-8 gibi telefonlar için aksesuar bölümlerinde görünüyor java ile gps mümkünmü veya javalı ytelefonlar la uyumlu gps receiveler mi var teşekkürler
merhaba arkadaslar, ben tomtom 5 in turkce voice'ini (sesini) ariyorum orginal olan bayanin adi serra (http://www.tomtom.nl/plus/services/voices.php sayfasinda dinlemistim).
merhaba arkadaslar, ben tomtom 5 in turkce voice'ini (sesini) ariyorum orginal olan bayanin adi serra (http://www.tomtom.nl/plus/services/voices.php sayfasinda dinlemistim).
Evet arkadaşlar bu konu açılmasıda iyi olmuş. Özellikle yoğun şekilde kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa iyi olur. Bu forumu seviyorum. (i book saçmalığı hariç)
Arkadaslar affiniza siginarak bir ricada bulunacagim.
Bende bir win mobile 2003 Se edition OS li Smartphone var ( MDSP150 = Sagem my S-7 ) Simdiye kadar indirdigim MN5 (navigon5) ve TomTom5 ler birtürlü calismadi.
Yardim edebilecek Arkadas cikarsa sevinirim
Hepinize selamlar.
Ufaltılmış ön izleme resmi
merhaba ben TomTom için değilde birbaşka konu için yazacağım resimdeki telefon mys-7 nin medion firması versiyonu mu yoksa sagem ile alakası yokmu? http://forum.donanimhaber.com/m_4208323/mpage_4/tm.htm adresini verdiğim bölümde Sagem telefonlar ile ilgili yazılar yazıyorum ilgilenir ve mdsp150=mys-7 ile ilgili değerlendirmelerinizi yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar, bende imate 2k var ve navturk'u kopyaladım ve bluetood uzerinden arabamda kullanıyorum bana 140$ gibi bir rakkama maloldu. yapacağınız şey sadece navturk program ve haritalarını kpyalayıp, bluetood bağlantısı olan bir gps cihazla çalıştırmak. hepinize kolay gelsin.
merhaba, efendy67 ilgine teşekkür ederim birkaç sorum olacak msdp150 yi hala kullanıyormusun? türkçeleştirdin mi ? Pil sorunu nasıl? mys-7 veya mdsp150 Türkiye de bulma şansı yok gibi Wi-fi SDIO kart yayınlanmıştı mys-7 için bu konuda bilgin varmı sorular arka arkaya geldi ama kusura bakma
Bu telefonun kablolu GPS baglantisi varki bu hic iyi degil yani gps i icinde degil ayri kablolu baglanti gerekiyor.Ayrica Pil ömrüde cok düsük bence .Bunun yerine Qtek in yeni model telefonlarina mesela qtek 8310 bakip bluetooth gps mouse kullansan hic de yanlis yapmazsin derim.
Qtek 8310
GPRS/EDGE • WAP/MMS • Microsoft Windows Mobile 5.0 (Smartphone) • TI OMAP 850 CPU (200MHz) • 64MB ROM • 64MB RAM • Quadband • Farbdisplay (65.536, 2.2" 320x240 Pixel) • Mini-SD Kartenslot • Vibracall • polyphone Klingeltöne • UKW-Radio, Video-/Mp3-Player • Digitalkamera (1.3MP, Videos) • Infrarotschnittstelle • Bluetooth • WiFi IEEE 802.11b • USB • Größe: 107.54x46.2x17.5mm • Gewicht: 106g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sx1user -- 22 Ocak 2006 10:14:29 >
Emre KAYA arkadaşım TomTom V-5 i pocket PC me kurdum ancak harita olmadığından kullanamadım.Buradan Avusturya haritasını indirdim ama onada rar şifresi istiyor.Eğer rar şifresini göndrirsen sevinirim.Yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Emre KAYA arkadaşım TomTom V-5 i pocket PC me kurdum ancak harita olmadığından kullanamadım.Buradan Avusturya haritasını indirdim ama onada rar şifresi istiyor.Eğer rar şifresini göndrirsen sevinirim.Yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
arkadaşlar, navturk cihazındaki harita ve programı kendi imate pda2 cihazımda çalıştırdım ve bluetood cihazı ile gps cihazına bağlanabildim ve şu anda kullanıyorum. programın çalışmasında herhangi bir problem yaşamıyorum. tek problemim var programı çalıştırdığımda başka bir uygulama çağıramıyorum. yani pda başka işlerimi görmüyor. diğer bir arkadaş bazı linkler vermiş ama yıldızlı linkler nasıl ulaşıp indireceğim. saygılarımla..
arkadaşlar, navturk cihazındaki harita ve programı kendi imate pda2 cihazımda çalıştırdım ve bluetood cihazı ile gps cihazına bağlanabildim ve şu anda kullanıyorum. programın çalışmasında herhangi bir problem yaşamıyorum. tek problemim var programı çalıştırdığımda başka bir uygulama çağıramıyorum. yani pda başka işlerimi görmüyor. diğer bir arkadaş bazı linkler vermiş ama yıldızlı linkler nasıl ulaşıp indireceğim. saygılarımla..
programı nerden indirdin kardeş? bu başlıkta verilen linklerden mi?
Arkadaşlar Forumda Emir KAYA arkadaşıma çok teşekkür ederim.Bu konuda yeni oldugum için çok fazla yardıma ihtiyacım oluyor ve Emir KAYA arkadaşım yardımlarını esirgemiyor.Tekrar teşekkürler Emir KAYA. Birde eğer TomTom V.5 için Türkiye haritası varsa onunda linkini ve şifrelerini gönderirse kendisine müteşekkir olurum.Bende eğer bu konuda bişeyler bulursam forumda sizlerle paylaşıcam.
Kardes Tomtomun Türkiye icinde,ki Haritasi 1. sayfada var Rar sifrelerini sana göndermistim. Birde Royaltek Türkiyede yoktur. Eger Bula bilirsen baska bir GPS icnde SIRF3 olan onuda alabilirsin.
Emir Kaya
quote:
Orjinalden alıntı: iekaya
Sayın KAYA ; Royaltek in GPR modülünü nereden bulabilirim Bluetoth lu model almak istiyorum.Yardımlarına teşekkür ederim
royaltek markası Türkiyede bulunmuyor, royaltek 2001 bluetooth gps receiver'i ben dün e-bay den paypal kullanarak sipariş verdim 100$+(25$kargo), ilk defa yurtdışına sipariş verdiğimden ben de nasıl gelecek diye merakla bekliyorum.
Kardeş ben forumun 1 nci sayfasını birkaç kez tekrar dolaştım orda Türkiye haritasına rastlayamadım.Eğer http://****.de/files/9849837/krakauer608.part1.rar.html adresini söylüyosan onuda indirdim bana verdiğin şifreler bu rar dosyalarını açmıyor. İlgine teşekkür eder , yardımlarını beklerim
gsoft kardeş bana bir link göndermişin , sanırım türkiye haritası içindi.Bu harita TomTomda çalışırmı.Ayrıca biliyorsun forumda **** olarak geliyo linkler bana PM olarak adresin tamamını gönderebilirmisin.Şimdiden teşekkürler.