Arkadaşlar nette gezinirken garip bir gpss diye birşey gördüm. Taşınabilir pc için sesli bir gps programı ? Önce adam ücretsiz yazılım diye zırvalamış, en sonda super key için 30 Pound istemiş !
Arkadas,lar Ne Tomtom nede Navturk Haritalari Üzerinde bir sey yapamayiz. Bu Kolay is degil Elimizde ne Program var nede baska bir sey !!!!
Sizlerin söyledigi gibi olsaydi Kendimiz Bir Navigasyon Programi yazardik zaten Ugrasmaya gerek Kalmazdi !!! Sanirim ne demek istedigimi anladiniz...
Simdi Arkadaslar belirtmis izmirde giderken Denizin Üzerinde gösteriyor diye, O Sundan Kaynaklaniyor. GPS den Degil Harita Hatali ölcümler,le yapildigi icin yanlis gösteriyor,dur. Bu Hesaplamalar dogru olsaydi yerinizi Bir kac´metre disinda yaniltmzdi, Simdi diyeceksiniz GPS den olmazmi olur ama Okadar büyük hata olamz.Cok az Minumum hata GPS lerde olur. Navturk ün Daha cok calismasi lazim.
Tomtoma gelince Tam bir Profi yazilimi var ve Kullanisli Asagi yukari bende hepsi var Kullaniyorum ama Tomtom Baska ayni Nokia Telefon gibi Herkes cok rahat Kullana bilir.
Adamlar Navturk,ten Fazla sehir ele almislar Kisa zamanda gayet güzel yapmislar.Belkide test icin Sokak isimlerini vermediler Kendilerine bir pazar aradilar,olmadi yarim kaldi olabilir. Belkide olsaydi yeni bir Version cikarirlardi Caddelerin isimlerini verirleri cünkü kolay olurdu isin Kabasi bitmis Temeli Atilmis bir is vardi... Navturk 15 yil Ugrasacagina Tomtom ile is birligine gitseydi Daha cabuk birseyler yaparlardi......
Slm Arkadaslar, ben bu bord'da yeniyim ve uzun zamandan beri Tomtom'u kullanmaktayim. Eylül 2005'te Navtürk'ü Türkiyede arkadasimdan aldim ve izinde kullandim. Bendeki IPAQ 3xxx ve IPAQ H6xxx'da cok iyi calistilar. Yeni seneye girdigimde, coktan beri kullanmamaktaydim fakat programlarimi PDA'da degistirdikten sonra actim ve bana NaviTürk'ün internet-Sitesine git ve yeni LISANZ al diyor sonra program kapaniyor .
programin büyüklügü 24 MB (RAR) olarak, isterseniz buradan idirebilirsiniz. Tarihi geriye atiniz. GPS'den Tarih alinca Lizenz istiyor. Eger Lizenz problemini cözerseniz, bord'da aciklamanizi rica edereim.
Slm Arkadaslar, ben bu bord'da yeniyim ve uzun zamandan beri Tomtom'u kullanmaktayim. Eylül 2005'te Navtürk'ü Türkiyede arkadasimdan aldim ve izinde kullandim. Bendeki IPAQ 3xxx ve IPAQ H6xxx'da cok iyi calistilar. Yeni seneye girdigimde, coktan beri kullanmamaktaydim fakat programlarimi PDA'da degistirdikten sonra actim ve bana NaviTürk'ün internet-Sitesine git ve yeni LISANZ al diyor sonra program kapaniyor .
programin büyüklügü 24 MB (RAR) olarak, isterseniz buradan idirebilirsiniz. Tarihi geriye atiniz. GPS'den Tarih alinca Lizenz istiyor. Eger Lizenz problemini cözerseniz, bord'da aciklamanizi rica edereim.