Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program benden !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program benden !!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tburak

7 Kasım 2005; 14:00:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar navturk ile konustum bu ay sonunda hp 6515 lerle programlarini dagitmay baslayacaklarmis

dr.amon

8 Kasım 2005; 21:32:55 

Ben de HP6515 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlardan sormak istediğim;kamerasının foto ve video çekiminin ve de ses kalitesinin nasıl olduğu.Örneğin ericcson p910i'nin ses kalitesi oldukça iyi.Bu iki özellik 6515'de nasıl,memnunlar mı?

*Gigabyte EP35-DS3R+Q6600@2.40@3.51GHz 4x390 1560FSB+Zalman 7000A-Cu+Sapphire HD 3650+Crucial Ballistix Tracer 1066@1170MHz 5-5-5-15-2T 2x1GB+2x500GB 32MB ncq Seagate Sata2 Raid+Nec 3540A dvd-wr/r+LG cd-wr/r+USR9106 wireless+Creative X-Fi Fatal1ty+Logitech z-680 5.1+Vantec 520Watt PSU
*HTC P3300+2gb microSD+i-mate JASJAM+2gb microSD
mazoist

19 Kasım 2005; 20:45:38 

arkadaşlar wi-fi özellikli gsm+pda almayı düşünüyorum, aslında ihtiyacım var...piyasada hpden başka wi-fi özelliği olan pda+gsm yokmu?sd kart girişli aletlere wi-fi özelliği takılabiliniyormu?

bana bi yardım edin..bide 14 aralığa kadar yurt dışından getirtebiliyormuyum?

belirtmeliyimki ben öğrenciyim yane buna verebileceğim para benim için önemli...

nasıl olucak bu iş..bana bi fikir verin!!

////F-A\\\\
Dr_MoBiLe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Kasım 2005; 21:00:51 

quote:

Orjinalden alıntı: mazoist

arkadaşlar wi-fi özellikli gsm+pda almayı düşünüyorum, aslında ihtiyacım var...piyasada hpden başka wi-fi özelliği olan pda+gsm yokmu?sd kart girişli aletlere wi-fi özelliği takılabiliniyormu?

bana bi yardım edin..bide 14 aralığa kadar yurt dışından getirtebiliyormuyum?

belirtmeliyimki ben öğrenciyim yane buna verebileceğim para benim için önemli...

nasıl olucak bu iş..bana bi fikir verin!!

hpden başka i-mate pda2k var ama sd girişinden wi-fi kartı takılabiliyor

"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
pda_aksesuar

20 Kasım 2005; 1:57:45 

Arkadaşlar...
bu konu cok iyi oldu epeydir aranılan bir konu idi.
Yurtdışına gidince görürdüm, Bizde neden yok diye hayıflanırdım.
Birde şu harita olayı çözülse...
Bende kendi alanımda Pda kulanıcılarına yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bekliyoruz...
Navigasyon ile ilgili her konuda proram, Harita vs taze bilgi ve belgeleri paylaşırsak sanırım forumun ruhuna uygun hareket etmiş oluruz.
Sanırım herkes bu fikre katılıyordur..
Forumu acana ve katkıda bulunanlara teşekkürler.

PDA AKSESUARI arayanlar : www.pda-aksesuar.com yayında.
MSN : pda-aksesuar@hotmail.com
Uygun fiyata Royaltek Bt GPS
http://www.pda-aksesuar.com/index.php?act=viewProd&productId=2
Dr_MoBiLe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Kasım 2005; 23:11:09 

quote:

Orjinalden alıntı: pda_aksesuar

Arkadaşlar...
bu konu cok iyi oldu epeydir aranılan bir konu idi.
Yurtdışına gidince görürdüm, Bizde neden yok diye hayıflanırdım.
Birde şu harita olayı çözülse...
Bende kendi alanımda Pda kulanıcılarına yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bekliyoruz...
Navigasyon ile ilgili her konuda proram, Harita vs taze bilgi ve belgeleri paylaşırsak sanırım forumun ruhuna uygun hareket etmiş oluruz.
Sanırım herkes bu fikre katılıyordur..
Forumu acana ve katkıda bulunanlara teşekkürler.

ooo pda_aksesuar hoşgeldin seni aramızda görmek güzel bi duygu

"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
pda_aksesuar

20 Kasım 2005; 23:31:01 

Teşekkürler... Ben de aynı duyguları paylaşıyorum.
Aslında buralardaydım, sık olmasada takip ettiğim sitelerden en önemlisidir. İsim değişikliği sözkonusu.

PDA AKSESUARI arayanlar : www.pda-aksesuar.com yayında.
MSN : pda-aksesuar@hotmail.com
Uygun fiyata Royaltek Bt GPS
http://www.pda-aksesuar.com/index.php?act=viewProd&productId=2
reomell

21 Kasım 2005; 2:13:59 

arkadaşlar Pretec in CF yuvasından takılan GPS kartı nasıl 12 tane uydudan yararlanıyormuş işe yararmı 220 YTL civarı. birde benim pocket pc ye uyarmı? siemens sx45 yani sorun yaratırmı??

Emir Kaya

21 Kasım 2005; 12:49:00 

Kardes ben yukarda örnek olarak verdim.!!!
Tavsiyem CF Kart seklinde olan GPS Kullanma iyi sonuc Alamazsin.

Emir Kaya

quote:

Orjinalden alıntı: reomell

arkadaşlar Pretec in CF yuvasından takılan GPS kartı nasıl 12 tane uydudan yararlanıyormuş işe yararmı 220 YTL civarı. birde benim pocket pc ye uyarmı? siemens sx45 yani sorun yaratırmı??

XDA Orbit 2GB Micro SD kartli
JVC MP-XP 7250 Mini Notebook
eso51

21 Kasım 2005; 15:46:15 

Merhaba Arkadaşlar,
Bir sorum olacaktı.Ben RN 205 GPS maus en sonunda aldım.Ama bilgisayara takamıyorum.Çünkü 6 pinli ucuyla bilgisayarın arkasındaki port aynı.Bende bilgisayarcılardan dönüştürücü aldım.Şimdi Com1e takıyorum.Ama yine çalışmıyor.Acaba GPS'in dönüştürücüsü farklı bir şey mi olacak?.Cihazın yanında başka birşey yoktu.Maus ve klavyeyi taktığım iki uç var onu oraya takamazdım.Acaba o portlarımı çoğaltmam gerekiyor?
Yardımlarınızı bekliyorum.

reomell

23 Kasım 2005; 8:40:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Emir Kaya

Kardes ben yukarda örnek olarak verdim.!!!
Tavsiyem CF Kart seklinde olan GPS Kullanma iyi sonuc Alamazsin.

Emir Kaya

tavsiye edebileceğin çözüm nedir???

seyyah66

23 Kasım 2005; 12:22:13 

Emir Kaya arkadaşim selamlar.... cf card gps kullanılması ne bakımdan sakıncası oluyor acaba eger kısaca acıklayabilirsen cok sevinirim belki bilmedigimiz birşey vardır.... suan holex cf card kullanıyorum hiç bir sorunum yok pocket pc imde 2 tane slot var cf ve sd, programlar sd card ta yüklüyorum gps de cf slotuna takıyorum bu yönden problem olmuyor... Bildiginiz gibi güç kaynagını pocket pc den alıyor bunuda cihaza takılan araç çakmaklık şarjı kullanınca burada da problem cıkmıyor... Uydu bulmaya gelince araç içinde extra anten kullanıyorum en az 6 uydu sürekli aktif oluyor bildigim kadarıyla 3 boyutlu görüntü için 3 uydu yeterli eger bunların dışında sorun çıkaracak bir problem varsa aydınlatabilirsen cok sevinirim... bilgilerin dogrultusunda cihazı değiştirebilirim saygılar...birde suan kullandıgım tomtom 5 var bir arkadaşımda navigonMN5 in dahi oldugunu söyledi değiştirmeye değer mi ?

reomell

23 Kasım 2005; 21:53:50 

seyyah66 kullandığım gps kartını nerden aldın, birde fiyatı ne kadar bilgi verebilirmisin??

seyyah66

24 Kasım 2005; 0:13:09