Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: tesekkurler riza58

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
1 kayıtlı üye, 0 misafir
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: tesekkurler riza58 Sayfa: <<   < önceki  14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
termeli55

6 Ağustos 2006, 14:20:15  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tomtomm700 kardes tom tom gibi deil bu iGO,haritalari yerlestiriyorsun ondan sonra ayri ayri acmana gerek yok,bati avrupa ulkelerini indir,otomatik hemen genel avrupa haritasi cikiyor,ama yukledigin ulkelerin yollarini gosteriyor sadece.

tomtom700

6 Ağustos 2006, 14:40:36  

@termeli,
Ben zaten programi kullaniyorum. Ama eksik olan haritalarim var. (yunanistan,bulgaristan,sirbistan ve makedonya).
Igo nun sayfasindan bu haritalari indirebilmek icin (summer update), Avrupa haritamin olmasi gerekiyormus..
Tek tek ulke haritalarim oldugu icin sadece sahip oldugum haritalar guncellendi.
Yani sonucta ya bir Avrupa haritasi bulup, igo dan update yoluyla eksiklerimi tamamlayacagim, ya da hayirsever bir arkadas bu yunanistan,bulgaristan,sirbistan ve makedonya haritalarini biryerlere yükleyecek.

genede tesekkurler cevabin icin..

riza58

6 Ağustos 2006, 16:12:36  

Merhaba
I-GO´Bulgaristan haritasini bulursam eklerim...
http:/****.de/files/28394821/hirvat-yunan-makedon-sirp.rar.html

sevgiler.

fsadak

6 Ağustos 2006, 18:51:03  

quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Arkadaslar,
TomTom un East Europo kartiyla Türkiye"ye giden oldumu, acaba nekadar aktüel. Ben bu sene gitmeyi düsünüyorumda tecrübesi olanlar bizimle paylasirsa memnun olurum. Sonra yolda dönüp durmayalim :)

Ben şu anda Türkiyede kullanıyorum ve şehirlerarası yollar hemen hemen sorunsuz diyebilirim. İlk defa gittiğim Konya-İznik (Bursa) arasını hiç sorunsuz gitmemi sağladı. Hatta Kütahya girişindeki çevre yolunda Bursa dönüşünü kaçırdığımda hemen yeni bir rota çizip beni en kısa yoldan şehir içine sokarak Bursa çıkışına götürmesi çok hoşuma gitti...

Şehir içi harita olarakta fena değil. Konya'nın haritası sadece şehir merkezi ile sınırlı ama gün içinde dolaştığım yerlere kendi işaretlerimi koyarak güzel bir alt yapı hazırlıyorum.

fsadak

6 Ağustos 2006, 18:53:43  

quote:

Orjinalden alıntı: sassassas

Merhabalar

Oncelikle boyle bir konu acildigi icin cok tesekkurederim
Ufak bir sorum olucak tomtom5.21 yukledim butun dosyalari direk storage card aktardim tomtom iconuna tikladigimda direk olarak harita bulamadim uyarisi veriyor ve sadece iptal var setup tan add to map dedigimde direk hollandanin map gosteriyor ama yuklememe izin vermiyor nasil map yukleye bilirim acaba farkli bir setup dosyasi falanmi var ?
simdiden yardimci olucak arkadaslara tesekkurler

Zip dosyanın içinden çıkan klasörü hafıza kartının ana dizinine kopyalarsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ben CF kartta aynı şekilde yaptım ve çalıştı.

tomtom700

6 Ağustos 2006, 20:50:02  

@riza58

Ben sana ne diyeyim simdi?? Bu kadarina da sapka cikarilir.. Aninda paylasim+destek!! TESEKKURLER

hwci

7 Ağustos 2006, 16:21:03  

iGO NEDEN Yeterli GPS Sinyali Bir Türlü Bulamaz?

Ipaq 6515 kullanıyorum. iGo çok güzel program, hem kullanımı hem de istanbul haritası TomTom'a göre çok detaylı. Ama bir türlü GPS sinyali yeterli olmuyor. Açık havaya çıkıyorsun, herşeyi yapıyorsun ama yok..Aynı makine ile TomTom şak diye yeterli sinyali bulup devam ediyor ama bunda kırmızı uydu anteni çıkıp duruyor...
Software Ipaq'daki GPS cihazını buluyor ama yeterli sinyal bulamıyor. Ççünkü GPS'e bağlantı kesildiği zaman veya GPS cihazını bulamadığı zaman uydu anteni ikonunun üstünde de çarpı çıkıyor zaten. O zaman Fadime (bu arada Türkçe ses dosyasındaki seslendirenin ismi Fadime) "GPS bağlantısı koptu" diyor zaten :)...
Ne yapmak lazım anlamadım, uydunun yanına mı gitmeli...
Bunu yaşayan veya bir çözümü olan arkadaş var mıdır??

termeli55

8 Ağustos 2006, 12:31:35  

hwci bendeki sorunda tam tersi birturlu GPS aygitini bulamiyor.tomtomdayken hemen buluyordu,I-GO yu kullandiktan sonra sildim tomtomu.ama yinede bulamiyor,cok zor buluyor,buldudami sorun kalmiyor,hemen yolu tarif ediyor.
riza kardes senin bilgin varmi bunun hakinda??

hwci

8 Ağustos 2006, 2:21:45  

igo bulgaristan da benden

http:/****.de/files/28572282/Bulgaria.zip.html

hwci

8 Ağustos 2006, 2:25:12  

bu arada pocket pc yi arabada tutacak birseyi turkiye de nereden bulabilirim. yabanci sitelerde var ama buraya o tüe aksesuarlardan getirmiyorlae sanırım.

snl

8 Ağustos 2006, 8:50:16  

herkese selam ..
yeni olmama verin..
bu linkleri neden tam olarak göremiyoruz..
ilk sayfadan beri indirmek ve denemek istediğim haritalar var ama linklerin üzeri yıldız imgesiyle kapalı linke ulaşmanın yolu nedir. veya bu dosyaları benimle paylaşırmısınız. tom tom veya navıiturk türkiye ile ilgili olan haritaları.benim ppc . ipaQ 2190 ayrıca hp gps cihazımda var.
yardımcı olan herkese şimdiden tşk.

snlmtly@hotmail.com

d69

8 Ağustos 2006, 10:53:56  

riza58, bu igo maplar için verdigin ajgo.risko password'u rar dosyasını açmıyor, wrong password diyor...

marcopolo

8 Ağustos 2006, 11:48:23  

quote:

Orjinalden alıntı: snl

herkese selam ..
yeni olmama verin..
ilk sayfadan beri indirmek ve denemek istediğim haritalar var ama linklerin üzeri yıldız imgesiyle kapalı linke ulaşmanın yolu nedir. veya bu dosyaları benimle paylaşırmısınız. tom tom veya navıiturk türkiye ile ilgili olan haritaları.benim ppc . ipaQ 2190 ayrıca hp gps cihazımda var.

snlmtly@hotmail.com

".de" ile bir adres ise "****" yazacaksin ".com" ile bitiyorsa "****" yazacaksin, ve bütün haritalar burda paylasima acik
cek ve kullan.Önemli olan formda yazilanlari iyi oku ve ayarlari iyi yap.

snl

8 Ağustos 2006, 16:09:46  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: snl

herkese selam ..
yeni olmama verin..

snlmtly@hotmail.com

".de" ile bir adres ise "****" yazacaksin ".com" ile bitiyorsa "****" yazacaksin, ve bütün haritalar burda paylasima acik
cek ve kullan.Önemli olan formda yazilanlari iyi oku ve ayarlari iyi yap.

http://www.****.com/download/480944/tr.rar.html bana bu linkin açılımını mail atarmısınız.. açıklamadan hiç bişey anlamadım..
baştan buyana kadar okudum ama adresler tam değil **** simgeleri neyi ifade ediyor..????

insom

8 Ağustos 2006, 18:14:47  

******(hemen paylas . com),*******(rapid share . de) kelimeler arasi bosluk birakmayin nokta da dahil.Arkadaslar biraz bakarsaniz sayfalara en az 100 kere yazildi bu aciklamalar.

PSN:insomTR

termeli55

8 Ağustos 2006, 20:08:24  

quote:

Orjinalden alıntı: 69deccal

riza58, bu igo maplar için verdigin ajgo.risko password'u rar dosyasını açmıyor, wrong password diyor...

bende oldu,muhakkak kopyalayarak yaziyorsun, ajgo.riko_ (_=bosluk buna dikkak et)

marcopolo

8 Ağustos 2006, 20:22:21  

quote:

Orjinalden alıntı: fsadak

quote:

Arkadaslar,
TomTom un East Europo kartiyla Türkiye"ye giden oldumu, acaba nekadar aktüel. Ben bu sene gitmeyi düsünüyorumda tecrübesi olanlar bizimle paylasirsa memnun olurum. Sonra yolda dönüp durmayalim :)

Ben şu anda Türkiyede kullanıyorum ve şehirlerarası yollar hemen hemen sorunsuz diyebilirim. İlk defa gittiğim Konya-İznik (Bursa) arasını hiç sorunsuz gitmemi sağladı. Hatta Kütahya girişindeki çevre yolunda Bursa dönüşünü kaçırdığımda hemen yeni bir rota çizip beni en kısa yoldan şehir içine sokarak Bursa çıkışına götürmesi çok hoşuma gitti...

Şehir içi harita olarakta fena değil. Konya'nın haritası sadece şehir merkezi ile sınırlı ama gün içinde dolaştığım yerlere kendi işaretlerimi koyarak güzel bir alt yapı hazırlıyorum.

Ben izinden gelene kadar kimse cevap yazmadi ve ben izne bilgisiz gittim ve sorumu bir arka sayfada kendim detayli cevaplamistim ama senin gittigin yerler yoktu yavas yavas
tüm Türkiye tamamlanir herhalde :) bilgilendirme icin sagol.

vogel

8 Ağustos 2006, 23:43:47  

merhababa
bana Eastern_Europe-Map lasim kim yarim idebilir bana
tesekür

vogel

8 Ağustos 2006, 23:55:01  

MERHABA!
Eastern_Europe-Map nerden bulabilirim ?

Tesekür

vogel

8 Ağustos 2006, 23:59:20  

insom

9 Ağustos 2006, 1:19:17  

eastern europe haritasi 14 uncu sayfa en ust mesaj.Kimse okumuyo galiba bu konuyu en basindan.Hatta 1 inci sayfada bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 9 Ağustos 2006; 2:59:22 >

PSN:insomTR

snl

9 Ağustos 2006, 8:33:44  

quote:

Orjinalden alıntı: insom

******(hemen paylas . com),*******(rapid share . de) kelimeler arasi bosluk birakmayin nokta da dahil.Arkadaslar biraz bakarsaniz sayfalara en az 100 kere yazildi bu aciklamalar.

kusura bakmayın .
çok tşkr.

ortoerdo

9 Ağustos 2006, 11:55:14  

Merhabalar, uzun zamandır foruma bakmıyordum, herkese kolay gelsin,
tomtom için izmir-ist ve ist-karadeniz bölgesi güzergahı trafik radarları için elinde poi olan var mı acaba

vogel

9 Ağustos 2006, 24:15:23  

Merhaba!
vogel

9 Ağustos 2006, 24:41:22  

MERHABA !

**** bunlar ner de yaziyor
tsk

vogel

9 Ağustos 2006, 24:48:45  

vogel

9 Ağustos 2006, 13:19:58  

marcopolo

9 Ağustos 2006, 13:55:05  

quote:

Orjinalden alıntı: ortoerdo

Merhabalar, uzun zamandır foruma bakmıyordum, herkese kolay gelsin,
tomtom için izmir-ist ve ist-karadeniz bölgesi güzergahı trafik radarları için elinde poi olan var mı acaba

Yok ama ben polislerin nerde olabilecegini söliiim sana :
1. her viraj cikisi
2. Her yukari dogru rampa bitisi (ben orda yedim cezayi ""Tosya yolu""210.000 Ytl)
3.Gittigin yolun kalitesi düzeldigi anda 1 Km icinde polisgörme ihtimalin cok fazla.
genelde buralarda oluyorlar. ve radardan birkac kilometre önce yolun sagtarafinda kücük bir ücgen (trafik isaret tabelasi degil) ve hiz kontrolü yazisi olur, dikkat et ücgeni atlarsan radara yakalanirsin.

vogel

9 Ağustos 2006, 14:25:33  

obilginer

9 Ağustos 2006, 15:14:26  

Merhaba,
Mapinfo'daki waypoint'leri Tomtom'a aktarmak için bir arayüz varmı?Bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

serqanz

9 Ağustos 2006, 18:21:39  

Arkadaslar yokmudur burda holux Sirf3 bluetooth mouse gps reciever isteyen birileri 2 tane fazla var elimde isteyen olursa bi pm atsin 2. el kisminada ilan verdim ama sanirim tr de kimse kullanmiyo bunlari.

[img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/823438.png[/img]
vogel

9 Ağustos 2006, 18:56:38  

snl

10 Ağustos 2006, 8:22:31  

başta emir olmak üzere emeği geçen herkese çok tşk.
ppc ( hp ipaQ 2190 - win mob.5.0 ) geldiğinden beri ilk defa bu kadar sevindim.
tom tom 5.21 yükledim sonuç harika.
ilk yüklediğimde makina dondu acayip bişey oldu.
ikinci defa yükledim şimdi sorunsuz.
açıklamalar iyice okunsun,adım adım takip edilsin.hepsi işe yarıyo..
çok çok tşk.

ATALAYCAN

10 Ağustos 2006, 17:34:27  

slm. size sunu bildirmek isterdim?

bende tomtom 5.21 var turkiye icide ve avrupadan trye ve tersi cok guzel calisiyor. sorunsuz!

benim kullandiyim cihaz pda dell ve smartpone QTEK 9100.

sadece bu program trde yapilmiyor benim bildiyim.

tomtom atlas haritasini kullanarak bu programmi yapiyor.

bu konuyu gundeme getirdiniz icin tsklr.

not: tomtom 5.21 yuklerken yapmaniz gerek sadece butun programmi hafza kartina yuklemeniz.

hafza kartini cihaza taktinizda program kendisini yani tomtom driveri kendisi yukluyor.

egerki olmaz ise hafza kartini tarayarak tomtomun ttn dosyasini tuslamaniz yeterli olacak. SAYGILAR

ATALAYCAN

10 Ağustos 2006, 18:23:17  

Ayrica west avrupa ile east avrupa programlarini ikisini birlestirme calismalari yapiyoruz.

ve program okadar buyuk olduki pda 200mhz kitleniyor.

400mhz lik pda calistiruyor ama cok agir calisiyor.

ve gereksiz olan bazi icerikleri silmekteyiz ve gereksiz ulkeler yani.

ayrica icinde dusen yildizlari yani polis abimiz yol kenarinda armut toplamiyor. onunlarin park etiyi yerler mevcut.

ayrica trafik lambalarinda kamera olan yerler belirleniyor.

yani trafik cezasi odeye odeye paramiz tukendi.

tomtomla sorunu olan arkadaslara yardimci olacam.

bana sorulan en cok soru su.

tomtomu yukledim ama tt sitesinden sifre al diye tomtom calismiyor.

CVP: tomtom kilit kirma programmi var onlar icin.

ama yinede tavsiyem patclenmis program yukleyin.

Avrupada yasayan arkadaslar icin. sunu belirtmek isterim. avrupa ulkeleri tek tek yuklemeyin ne kadar yuklersen

okdar agirlasir cihazsiniz. cozumu tomtomun plus versiyonlar cikti her ulkenin onu yukleyin.

ve blue thootla sorunu olanlarin yani cihaz ile gps antenleri bir birini tanimiyorsa. gps ayarlarinda com poortlardan

deneyin olmazsa ise . cihazinizdan yeni poort yapiniz ve yeniden sinkronise ediniz.

hoscakalin. Saygilar

khaos

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2006, 22:38:02  

quote:

Orjinalden alıntı: Bulutcy

selam arkadaşlar bu linkten igo 2006yı indirebilirsiniz.program şimdiye kadar kullandığım en kullanışlı gps programı.

http://r a pidshare.de/files/24441956/iGO_Turkey.rar

İstanbul ve Ankaranın çok ayrıntılı haritası var içinde.

türkiye haritasını indirip yükledim ama haritalarınız güncel değil diyor ne yapmalıyım?

CanAri

11 Ağustos 2006, 1:45:08  

Arkadaslar yeni bir üyeyim. Ilk mesajimiz bir tesekkürle baslamali. Siteyi kuran, emegi gecen her arkadasa ayri ayri tesekkür etmeliyiz.
Bu forumda emegi gecen arkadaslara tek tek tesekkür etmek istiyorum öncelikle. Büyük emekleri gecen, fakat son günlerde mesajini alamadigimiz basta Sayin Emir Kaya olmak üzere herkese... Bilgilerini, tecrübelerini ortaya koymakla pekcogumuzu rahatlattiniz. Sayin Atalay Can, siz de cok güzel bir calisma icinde oldugunuzu anliyoruz. Size ve böylesi güzel calismalar yapan, bunlari paylasan bütün arkadaslara tesekkür ediyorum

can1363

11 Ağustos 2006, 11:36:56  

merhaba arkadaşlar...ben forumunuzda yeniyim ama birşey sormak istiyorum...NAVTURK ün kullandığı Mio136 isimli Smart2Go firmasının ürettiği PDA lar için olan Navigation programı var elimde...programda istanbulun tüm haritası ve bütün çnemli yerleri yüklü...yani bildiğimiz navturk...fakat şöyle bir sorunumuz var...program GPS cihazıma (bluetooth Gps kullanıyorum) bağlandığında ve GPS cihazım uyduyla iletişime geçtiğinde program uydudan uydu tarihi ve saatini aldığından kendini kitliyor ve navtürkle iletişime geçin lisans satın alın diyor....bu program çalıştıgında PREFS diye bir dosya yaratıyor ve o dosyayı silip programı ekrar açtığımda açtığımda lisans istemiyor.ama tekrar uyduya bağlanırsam tekrar lisans istiyor....ne yapıp edip o PREFS dosyasına bir çözüm bulmamız gerekiyor...Yada Mio136.exe isimli programı HHD Hex Editor ile oynayıp o tarih bölümünü uçurmamız gerekiyor...ben 1 aydır deniyorum bir sonuç alamadım....denemek isteyen varsa denesin bence....yada çalıştırabilen var mı ?????

vogel

11 Ağustos 2006, 13:56:50  

Merhaba !

Bana kim yadimci olabilr ?
bana D-A-CH karti lazim.
Tesekür

meltemmeltem

12 Ağustos 2006, 3:09:42  

arkadaslar ben yeniyim turkiyede ama europa benim isim bende (noki 7710) var tomtom 5.2 ben turk map (turkiye kartini) acamadim eger yardimci olursaniz sevinirim veya bana nokia 7710 ile türkiye kartini nasil acarim yardim lütfen bende size eu yardimi yaparim ööööneeemmli. lütfen yardim
herhangi kart (MAP yada prgam) saygilar

termeli55

12 Ağustos 2006, 21:51:21  

quote:

Orjinalden alıntı: meltemmeltem

arkadaslar ben yeniyim turkiyede ama europa benim isim bende (noki 7710) var tomtom 5.2 ben turk map (turkiye kartini) acamadim eger yardimci olursaniz sevinirim veya bana nokia 7710 ile türkiye kartini nasil acarim yardim lütfen bende size eu yardimi yaparim ööööneeemmli. lütfen yardim
herhangi kart (MAP yada prgam) saygilar

http://www.he men pay las.com/download/480944/tr.rar.html

aradaki bosluklari sil pyle indir.dosyayi/map i ismini falan hic degistirmeden telefonun (yada kartin) hafizasina yerlestir, eger tomtomun kurulmus (installed) ise o haritayi nuluyor.

termeli55

12 Ağustos 2006, 21:56:42  

quote:

Orjinalden alıntı: vogel

Merhaba !

Bana kim yadimci olabilr ?
bana D-A-CH karti lazim.
Tesekür

kardes 1.ci yada 2.ci sayfaya bak,orada var

HyyAyH

13 Ağustos 2006, 16:15:53  

selam aradaslar bende svp c500 telfonda tomtom mobile 5 yuklu bennalux icinde vardi bende eastern europe yukledim avuturalya alamnaya en fransa yi yukledim yalniz codleri olmadigi acamiyorum varsa kod acma programi bilenler yada kodlari olanalrsa bi yardimci olursaniz iyi olur ya.isteyenlere haritalari yollayabilirim emir kardes burda bi arsiv olusturalim yararlansin cumle alem

Ekteki dosya (1)

:!#&*:__+:_)
AbsoluteCitron

14 Ağustos 2006, 15:46:39  

Ben de HP 6515 kullanıyorum ama I-GO'da sizin bahsettiğiniz gibi bir sorunum olmuyor. 6515 + I-GO gayet iyi bir ikili oluşturuyor.

samuray

14 Ağustos 2006, 21:04:41  

Dostlar bu igo yu ben palone tungsten 2 ed calsitiramadim sadece windowslulardami calisiyro bu ..
riza58

14 Ağustos 2006, 23:30:45  

Merhaba;
Aradiklarinizi bulabileceginiz bir depo.. Suan icin calisiyor acele edin arkadaslar...

http:/****.de/users/3Z6SX
Sifre: login

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riza58 -- 14 Ağustos 2006; 23:32:28 >

marcopolo

15 Ağustos 2006, 22:52:03  

quote:

Orjinalden alıntı: gull69

slm,marcopolo
bilgilerin için tesekkur ederim anlamadigim karsi yakada bütün yollar yaziyor .

Sanirim Avrupa yakasini kastediyorsun ve sanirim bu tomtom u yazanlarin asya yakasini önemsememesi diyebilirim cünkü Almanya da cogu trafik sigortasi Türkiye nin sadece avrupa yakasini kapsiyor asyayi disarda tutuyor. (ne baglanti ama)

Qman100

16 Ağustos 2006, 22:12:59  

Arkadaşlar igo 2006 için detaylı turkıye haritası olan varmı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qman100 -- 17 Ağustos 2006; 15:14:45 >

Qman100
termeli55

16 Ağustos 2006, 22:41:43  

riza 58 kardes benim (qtek9100) de i-GO GPS faresini cok cok zor buluyor, (20x denedinmi ancak buluyor bu aradada 2-3x defa telefonu ac-kapa yapiyorum) bu konuda bir yardimin olabilecek mi ?

sewba

17 Ağustos 2006, 24:54:39  

slm.a
arkadaslar pda bir telefon aldim ama telefon almanca onu türkceye nasil cevirebilirm bi yardimci ola bilirmisiniz

aplikasyoncu

17 Ağustos 2006, 17:53:15  

alet ne marka ve model yazarsan...

Mitco

18 Ağustos 2006, 14:05:07  

Arkadaslar Selam,

Suanda bi pda, pocket pc im yok ama heves işte biradet bluetooth gps receiver satın aldım. Bu cihazımı laptopumda nasıl kullanabilirim. Forumları incelediğime göre PC üzerinde kullanabileceğim bi program çok yok. Bu konuda tevsiye edebileceğiniz TOMtom gibi bir program varmı teşekkürler.

panucci

18 Ağustos 2006, 15:42:37  

arkdaşlar son günlerde bu gps olayına takıldım kaldım ve ilgilenmeye başladım . bu topic teki sayfaları gezerken emir kaya adlı arkadaş (anladığım kadarıyla kendisi bayağı bu konuda uzman verdiği bilgiler içinde ayrıca teşekkürler) royaltek bluetooth u bayağı övmüş
bende bu cihazı çok merak ettim doğrusu. bunu nasıl temin edebilirim. internet üzerinden mi? yoksa royaltek in TÜRKİYE distribütor ü varmı? onauygun harita programını nasıl bulabilirim

benim transporter minibüsüm ile türkiye turnesi yapma hayalim var yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

samuray

19 Ağustos 2006, 13:49:48  

dostlar

igo yu palmda calistiramadim mail attim igoya su an palm lar icin destek yok.mobile dan bilgim yok calisirmi calisiyormu.

tomtom a gelince hersey iyi guzel ama uk deyim ve bir turlu bulamadim speed cameralar i nasil gosterticem neyi nereye aticam bilen eden var sa hayrina bir el atsin.

#saygilar

birde hangi mobillarda calisir bu tomtom symbian ise sadece nokiadan baska telde symbian varmi o konudada bilgisi olandan bilgi rica ediyorum....ve mobile kurulumu bilen biri ayrintili anlarabilirse cok sevinicem.

saygilar..

tuncdemir1

19 Ağustos 2006, 16:26:52  

eastern europa haritası aktivasyon istiyor

Qman100

19 Ağustos 2006, 17:16:47  

eastern europa haritası tomtom programın full olmadığından dolayı activasyon ister sen
1.sayfadan tomtom 5.21 yükle hiçbi kod istemeden açılır slmlr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qman100 -- 19 Ağustos 2006; 17:17:46 >

Qman100
Qman100

22 Ağustos 2006, 20:41:05  

arkadaşlar navtürk'ün 35 ili kapsayan haritası olan varmı benim elimde bi harita var ama çok detaysız şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qman100 -- 22 Ağustos 2006; 20:41:29 >

Qman100
termeli55

22 Ağustos 2006, 22:47:16  

Qman hemso,isin cok zor

Qman100

22 Ağustos 2006, 22:49:18  

olsun be hemşo arayan bağdatı bulur azimli olmak lazım

Qman100
meltemmeltem

23 Ağustos 2006, 1:13:02  

kardes saol indirdim ve tamam ama bu map ta akdeniz bölge tam degil yani sokak isimleri falan daha detaylisini biliyormusun? mumkin se yaz lutfen. yada nokia 7710 da calisan baska program tr mapini acan tomtom5.2 ile aclan bi map lutfen ben bilmiyorum ne yayim simdiden tesekkur

Sayfa:   <<   < önceki  14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: tesekkurler riza58 Sayfa: <<   < önceki  14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Röportaj: Koç.net ile BİRİ'yi konuştuk
BİRİ ADSL ile telefon konuşmalarında %30'a varan indirim ve fazlası...
Navking ile Route66 üzerine konuştuk
Popüler navigasyon cihazı Route66 hakkında merak edilenleri Navking'e sorduk

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir