arkadaslar tomtom 5.21 yukledim. aktivasyon kodu istiyor. forumlarda okudum ancak sadece pm atmissiniz. aktivasyon kod sorununu nasıl giderebileceğimizi foruma açıkca ekleyebilirmisiniz?....
benimde cok acil ihtiyacim var. simdiden tesekkur ederim. iyi calismalar...
bu arada bende yeni aldigim mio-tech cihazi icin avrupa haritalarinin hepsi var. butun DVD yi buraya koymayi dusunuyorum ancak nasil yapacagimi bilmiyorum. yardimlarinizi esirgemeyin...
arkadaslar tomtom 5.21 yukledim. aktivasyon kodu istiyor. forumlarda okudum ancak sadece pm atmissiniz. aktivasyon kod sorununu nasıl giderebileceğimizi foruma açıkca ekleyebilirmisiniz?....
benimde cok acil ihtiyacim var. simdiden tesekkur ederim. iyi calismalar...
bu arada bende yeni aldigim mio-tech cihazi icin avrupa haritalarinin hepsi var. butun DVD yi buraya koymayi dusunuyorum ancak nasil yapacagimi bilmiyorum. yardimlarinizi esirgemeyin...
Bu sorunu çözmek için bence hard-reset atın.Geçenlerdede bana olmuştu sd cardarı görmedi hard reset atıp eski yedekten geri dödüm düzeldi yani büyük ihtimalle yüklediğiniz bir programla uyuşmazlık oldu.
Elimde HP Ipaq 6515 cihazım var ve TomTom ile güzel güzel kullanıyorum. Geçtiğimiz hafta bir müşterime 6515 hediye ettim ve içinden çıkan Navturk'u kendi cihazımla kullanmak istedim. Paket içinden çıkan SD kartı telefonuma taktığımda çalışmadı. Orjinal paket ve fatura bende olmasına rağmen çalıştıramadım. Navturk destek kısmını aradığımda söz konusu SD kartın kutu içinde bulunan 6515'in seri numarasına bağlı olduğu ve istesem de kullanamayacağım bilgisini verdiler. Faturanın ve kutu içinden çıkan her şeyin bende olduğunu, ürünü hediye ettiğimi ve alan kişiye Navturk kısmını vermek istedmediğimi ve kendi cihazımda çalıştırmak istediğimi söyledim. Ancak kullanamayacağımı ve yakında çıkacak soft versiyonu beklememi ve satın almamı önerdiler. Ne önerirsiniz? Elimde harita güncellemelerini yapabilmek için dolduruluması gereken formlar da var. Onları doldurup yollasam ne olacak? Ne ilginç bir çalışma şekli. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ama kullanamıyor...
TOSHIBA 2032SP hediye geldi ama hiç program neyim yok. elimde program cd si olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? bide tr nası yapabilirim. msn de konuşabilirsek daha iyi olur msn: hatik06@hotmail.com ii çalşmalar
cok guzel olur. rus sitelerinde bu konuda cok sayfa var. program olsun oyun olsun gps olsun. okumakta sorunumuz yok ama kullanimda sorunumuz var. bende "qtek 9100" var. (almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem. klavyesi zaman icinde cok yalama olacak) ihtiyacim olan program "T9TurkishLdb.dll" elinizde mutlaka vardir. yollarsaniz ya da buraya koyarsaniz cok sevinirim.
arkadaslar ya bende wm05 isletim sistemi var, bir turlu tomtom 5.21 i kuramadim, bir arkadasin anlattigi yontemi defalarca denememe ragmen harita kisminda kitleniyor, tom tom a alternatif navigatsiyon sistemi bilen varsa paylasirsa cok sevinirim (almanya haritasi ile) tesekurler
Selam NAVTURK u ppc 2002 de calıştırınca soyle bir hata veriyor. "MioMap (ya da bileşenlerinden birini bulamıyor) Yolun ve dosya adının doğru olduğunu, gerekli kütüphanelerin mevcut olduğunu kontrol edin." Yaklaşık 5-6 tane değişik versiyon indirdim. Hiç biri çalışmadı. Sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler. Osman