Şimdi Ara

ASUS K50IJ Bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar 1 hafta oldu alalı üzerinde vista vardı herşey sorunsuzdu xp kurdum,cam ters göstermeye başladı sitesindeki 4 sürücüyü ayrı ayrı denedım cam düzeldiğinde bu sefer windows kapanmıyor ne yapmalıyım?

Birde klavye kısa yollarından(fn+f2) wiriless özelliğini kapatmama rağmen xp ağları süreklı arıyor,kablosus ağ ayarlarından "..yapılandırmak için windowsu kullan" kutucugunu kaldırıyorum ancak oyle düzeliyor,kısayolda kapattıgımda arama yapılmasın istiyorum vistadaki gibi ne yapmalıyım?

Birde bu modelin hem sitede hem kullanma kılavuzunda hiç bir bilgi belırtılmemış ben buna ram eklemesi yapabılırmıyım,evetse nasıl nereden altında batarya dışında bir soket bulamadım sökülmesimi gerekiyor komple?

Bataryanın ömrü bitmesin diye bir kez şarz ettım çıkardım hala çekmecede duruyor bir şey olurmu,arada şarz etmem gerekırmı ?

İşlemcisi normalde 43 oyunlarda 55 derece gibi degerlerde çalışıyor bu modelın feel the cool comfort ozellıgınden hiç ısınma yapmıyor fan sesi duyulmuyor bile ama maximum sıcaklık degeri nedir oyunlarda felan risk nerde başlar işlemcide?

çok soru oldu biliyorum ama ilk laptopum bu bilmiyorum hiç bir şey,yardımlarınız için teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34GKN35 -- 1 Kasım 2009; 17:46:21 >

• yokmu bilen

belkide win 7 ye geçme zamanı geldi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.