Şimdi Ara

Philips SPC600 Windows 7 Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne vistada çalışıyor nede 7 de...hepsinde hata veriyor.Philipse hiç yakışmayan bir durum okadar para verdik bu kameraya...Sizce windows 7 64 bit sürümünde en iyi çalışan high end kamera hangisi...

• Bende de spc650 var, ve bende win7x64 te kullanamıyorum. Ara ara philipsin sitesini kontrol etsemde henüz, herhangi bir webcam için win7 driverı hazırlanmış görünmüyor. İşin ilginci ise, kendi web kameram için konuşuyorum, sıkça sorulan sorularda, kameranın windows 7/Vista ile kullanabilindiği yazılmış, ancak herhangi bir yol gösterim yok. Destek kısmına mail attım bakalım, cevap gelince paylaşırım...
  • Erai dostum ben bunun çözümünü kendi çabalarımla buldum ve sorunsuz çalışıyor.Şimdi yapman gereken ilk olarak philips sitesinden vista driverini indirmen.Sonra o driverin sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu seçip oradan windows vista yı seçiyorsun.ama sp1 değil.direk windows vista uyumluluğunu seçiyorsun.ve driver sorunsuz bir şekilde kuruluyor...kolay gelsin...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.