Şimdi Ara

Samsung'dan iki yeni HDTV monitör: 933HD ve 2333HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Güney Kore merkezli dünya elektronik devi Samsung, iki yeni HDTV monitörünü kullanıma sunuyor. Firmanın duyurusunu yaptığı yeni modellerden 933HD+ 19-inç, 2333HD ise 23-inç ekrana sahip. Yumuşak hatlara sahip Parlak Siyah tasarımlarıyla dikkat çeken HDTV monitörlerde entegre TV alıcısı ve 2x 3 Watt gücünde entegre ses sistemi (2333HD'de Dolby Digital desteği) gibi çoklu ortam odaklı detaylara sahip olan yeni monitörlerde tepki süresinin 5ms ve dinamik karşıtlık oranının 10,000:1 belirlendiği ayrıca görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI ara birimlerine yer verildiği açıklandı.


    Komponent ve optik konnektörlere de yer verilen monitörler için Samsun Elektronik Amerika'nın Bilgi Teknolojileri Bölümü'nden sorumlu başkan yardımcısı Doug Albregts açıklamasında, yeni monitörlerin entegre HDTV yetenekleri isteyen masaüstü kullanıcılar için ideal çözümler olacağını, en büyük avantajlardan birisinin de monitörler ekstra bir efor sarfetmeksizin kutudan çıktığı gibi kullanıma hazır olmaları olarak gösterildi. 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 933HD modelini 249.99$ seviyesinden satışa sunan Samsung, 1920 x 1080 piksel destekli 2333HD modelini ise 330$'a sunuyor.









  • arkası çiçekli monitör bizi bozar
  • Ne çiçeği hocam naptın :D Kar tanesi diil mi onlar ?
  • bu monitörün bence gerisi daha güzel . olmuş.damımıza damımıza kar yagdı.

    bir monitörün arkasında skart girişi görmek oldukça sıcak oluyor. lcd tvler monitör oluyorsa neden monitörlerde tv olamasınki işte samsung bu yoldan gittigi için bu yolda bizde hep başarılı .diger eşit rakiplerine nazaran.koy bi tv alıcısı 50 tl ye gerisi hikaye .mis gibi pazarlama teknigi oyun oynadın nette gezindin sıkıldın aç acunu kutusunu izle veya kadın programları var bir sürü , bi ton da reklam kuşagı insan hiç kalkmaz valla oturdugu yerden kış günü.
  • çiçek değil onlar kblaları sıkıştırmaya yarayan dalga:Donun resmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 12 Aralık 2009; 2:23:39 >
  • Fiyatıda gene Samsung seviyelerinde olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.