ekran kartı fos yaa.. ati HD4850 veya gtx260 kullanılsa işe yarardı..
Envy15 daha güçlü 1 gb Ati HD4830 var
umarım konfigrasyon seçenekleri olur. Gerçi olsa ne olacak alamamki Ama daha yüksek bir erkan kartı daha iyi olabilirdi cidden. Ayrıca bişey soracağım HP toshiba 7200 rpm HDD satar mı? Toshiba 7200 2,5 500 gb hdd bulamadım hiç. 13xx serisindeki 7200 disklerin markası ne acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
umarım konfigrasyon seçenekleri olur. Gerçi olsa ne olacak alamamki Ama daha yüksek bir erkan kartı daha iyi olabilirdi cidden. Ayrıca bişey soracağım HP toshiba 7200 rpm HDD satar mı? Toshiba 7200 2,5 500 gb hdd bulamadım hiç. 13xx serisindeki 7200 disklerin markası ne acaba.
Benim bildiğim 500 Gb 7200 rpm hdd sadece Seagate'in var
Yaza 2.000lira seviyesine düşer mi acaba fiyatı? :-D
Bu kadar ekrana sahip bir laptopu kim nerde nasıl taşıyabilcek ki neden ekranı bu kadar büyütürlerki..
evde notebook kullananlar için güzel hocam.... tabiki sürekli dışarı götüren biri için alınmaz bu...
Evde kullancaksa notebook alacağına bir tane masaüstü alsın o zaman.. Notebook'a verdiği o kadar paraya yazık yani.. 1.500 liraya cillop gibi masaüstü toplarsın.. Üstelik daha cafcaflı geniş full hd 19'' de monitör alırsın tam olur.. Tamam film oyun oynarken güzel olur ama bir laptop için bu kadar geniş ekran bence gereksiz.. He bir yere götürmek istesen bile çanta bulamıyorsun ki taşıycak çuvalla mı gezeceksin artık.. Çöp poşetleriyle dolanır artık 2km uzaktan anlarlar aa bunda dv8 var falan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme