Şimdi Ara

BMW 520 bluetooth ve usb kiti ne kadar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi gunler

    Ben isvecte yasiyorum. Bmw 520 war 2005 model. Bluetooth we USB kiti taktirmak istioyorum. Burda su anda arastiriyorum fiyatlari. Ancak Turkiyede de ne kadar ogrenmek istioyorm. Eger daha ucuzsa yazin geldigimde de taktirabilirim.

    Bu bluetooth ve usb kiti taktirma fiyatlari hakkinda bilgisi olan arkadaslar warsa yazarsa sevinirim. Bu kitler ne kadar ne kadara takiyolar?



  • bende 2010 320d var tabi borusan bluetooth koymadıgı için sordum kadıköyde yaklaşık montaj dahil 500ytl dediler iyi bir yer olduğundan eminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deppblue

    bende 2010 320d var tabi borusan bluetooth koymadıgı için sordum kadıköyde yaklaşık montaj dahil 500ytl dediler iyi bir yer olduğundan eminim

    borusan sonradan bluetooth telefon hazırlığı takıyor... ancak 1300€ civarı fiyatı var..
  • merhaba..

    2010 model IDrive'li bir 320d var bende.. aldıgım luxury pakette sadece AUX girisi vardı USB girisini de taktırmak istedim, Bursa Teknik Oto Yetkili Servis'ten 1866 Euro + KDV fiyat verdiler.. sadece switch degismiyormus, tesisat ve yazılımı da beraber degisecekmis.. oralarda daha ekonomik olacagını tahmin ediyorum..
  • tekrar merhaba...

    Teknik Oto ile tekrar gorustum.. ilk verdikleri fiyatın izmir'de donanımsız bir 320d icin cıkarılmıs olan fiyat oldugunu soylediler.. Kendilerine ait bir yedek parca programları var, oradan şasi numarasına bakıyorlar.. aracın donanımı orada cıkıyor.. soyledikleri kadarıyla gerekli olan kontrol üniteleri ve fiber optik kablolar benim aracta varmıs (sesli kontrol, Idrive ekranı, bluetooth kontrolleri vs gibi kontrol uniteleri de istiyorlar).. fiyat o yuzden 600 Euro'ya kadar indi.. sizin aracınızın donanımına baglı olarak bir fiyat cıkaracaklardır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.