Şimdi Ara

Nano plazma ısıtıcılar? nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
100.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ödül alanlara baktım güldüm.



    O sırada arçelik başta ise çok inandıcı olduğu kesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 24 Ekim 2012; 20:30:48 >
  • senin ağzın gene bozulmuş. yavuz hırsız misali gene sallama cır cır böcekleri vs başlamışsın terbiyesizliğin alemi yok. insan terbiyeyi ailesi verir. o açıdan yanlış anlama ben terbiyesiz derken senin şahsına diyorum. dine kitaba mezarlıklara kadar girmişsin. sana insan gibi sorduk kerizmi var senin boktan malını satın alıcamda kendi kendime kazık atıcam. insan malına güveniyorsa yılan çiyan gibi bu forumda yapışmadığını gösterir. bu forumda bu ürünü deneyecek olan yanlız ben değilim. herhangi birde bu denemeyi yapar. ürün 7 yıldır satılıyor demişsin şu bu . boşaversene kardeşim sitesi bile tuhaf sanki yangından mal kaçırıcasın ufacık bir çatı latına açıklamalar vs yazmışlar hiç okumadım. gerekte yok kocausta ve birol usta vakit harcayıp incelemeişler. ama sana en doğru şeyi aktuz yazmış. fiyatlarınızda diğerlerine göre yüksekmiş kazık.

    seni tgrt pazarlama elşamanlarına benzetiyorum yıllarca boktan mallarını pzarlamak için millete yapıştılar bu millette ahmakta çok. hele birazda dindar gözükürsen 1 liralık malı 11 liraya alan sözüm ona çevresindeki muhtaç kişiyi görmeyip biz yardım ediyoruz diyen enayiler oldukça ihlas finans gibi abuk subuk firmalar çok haklı veren olduktan sonra ne diye bu işi devam ettirmesin. hadi sana iyi bayramlar daha fazla takılma buraya bayram üstü benden ağır söz duyma sinirim bozuk zaten. forumuna moruman başlatma der buraya ummadığın kelimeleri yazarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stunc63

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: kimyacılar

    Bir arkadaş demişti forumlarda aleyhte yazılan herşeye inanma, bizim patron özel adam tutuyor rakipler aleyhinde yazmaları için diye.
    Üstelik burada yazanlar da klimacı. Üstelik firma sahibi olanda var aleyhte yazayım derken bilimi bile çarpıtan. Fizik kurallarını değiştiren.
    ARDO alıp kullananlar değil benim gibi.

    Ama sayın ARDO rakibi firmaların yazarları.
    Sayenizde ısı uzmanı oldum.

    ARDO'yu icad edenler önce siz uzmanlara(!) sormalılardı!
    Size denettirmelilerdi bedava numune gönderip.
    Hata etmişler.

    Herşeyi bilen allamelere sormadan nasıl cüret etmişler böyle bir icad yapmaya?
    Bunca müsrif ısıtıcılar varken, ne gerek vardı ardo gibi ucuza ısıtan ısıtıcıya değil mi?

    Önce siz rakip firmaların onayını almalılardı.
    Kapitalist ahlak bunu gerektirir(!)

    Eski köye yeni adete gerek var mıydı?
    Ki; ARDO icad edip ucuza pratik ısınma sağlıyorlar.
    Üstelik her yerde var olan temiz elektrik enerjisiyle.
    Köyler ormandan odun yakmaktan vazgeçecek bunlar yüzünden.

    Herkes ısıtmada elektrik en pahallı deyip bağırırken.
    Onlar, "ısıtmada elektriği en ucuz yakıt yaptık! Üstelik; standby da hiç yakmadan yarım saat ısıtmaya devam eder."
    Diyorlar. 7 senedir.
    Böyle bir ısıtıcı icad edip yapma, birde piyasaya sürme cüretini kimden aldılar?

    Yok mu pahallı ısıtanları savunacak kanun bu ülkede?

    Bunlar avrupadan, amerikadan bu ARDO'yu üretmek için onay almışlar mı?
    Onlardan önce nasıl böyle bir icad yaparlar?

    Kime sormuşlar?
    Bu ne cüret?


    merhaba ben klimacı değilim. söyleyin patronununuza. arkadaş 100 m2 evi aylık 250den aşağı ısıtamıyormuş deyin. gerçekten öyle genede biraz yetinmek oluyor. ben hem doğalgazı denedim hemde klimayı. sizin dediklerinize göre ben ayda 100 tlye ısıtabilirim tüm evi. göndersin cihazları söz ben tarafsız olarak yazacağım. eğer başarılı olursa cihazlar söz yazıcam buraya kocausta zaten bakkaldan diploma almış diğer mühendisler gibi. birolda üçkahıtçının tekidir klimacı olduğu için diyeceğim açıkça. ama fatura kaabrık gelirse önce faturamı ödersiniz sonrada cihazlarınızı alırsınız diye ben noterden sözleşme yapmaya hazırım.

    hocam çok bonkörsünüz. ne 100 tl si. söylediklerine göre 70wat la ısıtıyorlar evi. camda buz varken çıplak yatırıyorlarmış. elektrik kw 35kuruş galiba, buda ayda yapsın 20tl. o işe yanaşmazlar, hele hele noterden sözleşme istiyorsunuz.

    tabi canım camlarda buz varken bu başarıyı sağlıyorsa. nasıl olsa buralarda eksi 20 lerde yok. 35 watt felan harcar ozaman birde gider cihazları kendim satın alırım enayinin büyüğüyüm ya. kaç senedir bu forumdayım daha birkez uzaklaştırma almadım benim ağzımı bozduracak.




  • 9köy, boşverin siz bu şahsı.
    Ne yazık ki forumda bu tip durumlarla sık karşılaşılıyor ve bir iki sözden fazla birşey yapılamıyor.

    Sanayi bakanlığına şikayet ediniz. Ben de edeceğim.

    Reklam edildiği, iddia edildiği başarıyı gerçekte göstermeyen ürünler ve firmalar hakkında işlem yapılır..
    Reklamları durdurulur, ceza kesilir..

    Kireç önleyen mıknatıslı zımbırtılar olsun, yakıt düşürdüğü iddia edilen ürünler olsun, az yaktırdığı iddia edilen yakıt olsun, elektrik faturası düşüren soket olsun, çamaşır topu olsun, isminde nano,bor gibi halkımız da teknoloji hissi uyandıran ürünler olsun hepsi sanayi bakanlığının denetlemesi ve işlem yapması gereken ürünlerdir.
    Reklam ve rekabet kanunları da asılsız iddiaları yasaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aktuz

    9köy, boşverin siz bu şahsı.
    Ne yazık ki forumda bu tip durumlarla sık karşılaşılıyor ve bir iki sözden fazla birşey yapılamıyor.

    Sanayi bakanlığına şikayet ediniz. Ben de edeceğim.

    Reklam edildiği, iddia edildiği başarıyı gerçekte göstermeyen ürünler ve firmalar hakkında işlem yapılır..
    Reklamları durdurulur, ceza kesilir..

    Kireç önleyen mıknatıslı zımbırtılar olsun, yakıt düşürdüğü iddia edilen ürünler olsun, az yaktırdığı iddia edilen yakıt olsun, elektrik faturası düşüren soket olsun, çamaşır topu olsun, isminde nano,bor gibi halkımız da teknoloji hissi uyandıran ürünler olsun hepsi sanayi bakanlığının denetlemesi ve işlem yapması gereken ürünlerdir.
    Reklam ve rekabet kanunları da asılsız iddiaları yasaklar.

    hocam inanın her önüme geleni şikayet eder oldum. geçenlerde bu forumdada var yalıtım konusunda bir şeyi şikayet ettim ama hiç bir şey çıkmadı dedim. arkadaşlarda destek olmadıklarını sanmışlar.

    aynı yazıda veya farklı olabilir. bağdat caddesindeki cinayet kazaları bire bir hatırlatan petlas lastik reklamını şikayet ettim.

    roktan gelen cevaba bakın sanki rasim ozan kütahyalı yazmış. oda rok ya:((gmailden tamamen kopyalayabillirsem ileticem yoksa yahoo mailime iletip oradan atıcam görüntü biraz bozuluyor ama okunur gene aynı cevabı ordan alıcam.

     Nano plazma ısıtıcılar? nasıldır?


    yani hocam kimseye şikayet etmeyin demiyorum ama bıktım inanın.
    devlet kurumları firmaları savunuyor. budurumlara dava açılsa satın alınan avukatlarmı ararsınız. emsal kararlara yatan hakimlermi dersiniz.

    nasıl avrupa birliği işine geldiği yerde her haksızlığı hak görüp üstümüze geliyorsa aynı durumu devletimizde yapıyor. demek insanlığın yerlisi yabancısı yok her kokuşmuş.




  • gördüm ama şu günlerde kimseyle ters düşme niyetim olmadığı için

  • Sadece 12 metrekarelik bebek odasını gaz tüketmeden ekonomik ısıtmak için ne tercih etmem lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Sadece 12 metrekarelik bebek odasını gaz tüketmeden ekonomik ısıtmak için ne tercih etmem lazım?

    klima olabilir lakin bebek olması nedeniyle direk üzerine üflemeyecek şekilde montaj yaptırmalı ve ayrıca hava nemlendirme cihazı kullanmak çok faydalı olacaktır
  • ben inanmadım mecburda değilim
  • kimyacı hocam ben sizin ürününüzün yalansız olduğuna inanabilmem için tüketici bilgisine ihtiyaç duyuyorum. bir yerde sizin tanıtım filminizi izledim. web sitenize baktım. ama hiçbir yerde tüketici görüşlerine rastlayamadım? bunu nasıl açıklamak istersiniz?
  • kimyacı hocam ürününüzle ilgili hiçbir yerde tüketici görüşlerinize rastlayamadım! bu durumu nasıl açıklarsınız? yolum düşerse sizin ürününüzü denemekte isterim ayrıca.
  • arkadaşlar ardo kullanan birisi var mı? bana kullanan birisinin yorumu lazım.
  • arkadaş başka bir sitede de mesai yapmış görünüyor. ayıp olan madem bu firmada çalışıyorsun, belirt arkadaş. ben bu ürünü satıyorum ve kendim gördüğüm haliyle kullanılacak bir üründür de. illa ki, inandırıcılığı yok edecek açıklamalarla zorla gözümüze sokmanın ne alemi var?

    SONRADAN YAPILAN AÇIKLAMA: aşağıda arkadaşın açıklaması yer alıyor. ben sonradan baktığımda sanki benim açıklamammış gibi durduğunu fark ettim. böyle bir intiba sizde de oluştuysa özür dilerim. umarım, güven duygusunun para dan daha kıymetli olduğunu bir gün anlarız.

    Isıtıcılar içerisinde ne kalorifer ne şu ne bu ARDO "Turbo Radyant" elektrikli ısıtıcıyı tek geçerim. Hem hemen ısıtıyor hem de kapatıldığında oda çok geç soğuyor. Hem odanın her yerinde aynı ıstıyor. Dışarısı -30 derece olsa bile aynı. yalıtımlı 100m. kare evim ayda normalde 100 lira. ocak ayında -30 olduğunda bile 200. TL. yakmadı. gerçekten yaz havasında sıtıyor yerde halının üstünde terliksiz ayaklarımız üşümüyor. Kömür sobası yakarken bile oturken koltukta ayaklarımıza terlik giyerdik. ARDO ile 4 senedir ısınıyoruz kendini zaten amorti etti. Bakım srvis istemiyor. forumlarda Ezbere konuşanlar, Eleketrikli ısıtıcı değil mi hepsi aynı deyip bilgiçlik taslamıyorlarmı? Yahu bir kere daha hatırlayın fizik kurallarını sitede yazılanları bir okuyun fizik kuralalrıyla tartın bakalım ARDO hakkında ahkam kesebilecekmisiniz. Bildiğini analiz etmeyi bilmeyen nesil yetişti. Birde mühendislik diplomaları var. Ben bina yapsam ısıtmaya soğutmaya hiç para harcamam. Burası mimarbaşı Mimar Sinanaın ülkesi. Bakın bakkalım sayın mimarlar, mühendisler. o nasıl bedava ısıtıp, bedava soğutan bina yapmış. Dibindeki okuldan mezun oluyorsunuz da mesleğiniz gereği bakamayuı bile beceremiyorsunuz? Süleymaniyeyi siz yapsaydınız ayda miyonTL Isıtmaya soğutmaya para harcanırdı. Hiç otrada soba kalorifer klima gördünüz mü? Hocalarda aynı. Fikir yürütme sıfır. şimdi yapılan binalarda 20 KWatlık katalitik sobayı yakın bir odada. Yaktıkça üşürsünüz. yalıtımlı duvarlar bile 1 saat sonra elinizi koyduğunuzda buz keser. Neden? bir odada 20Kwatt ısı kaybı mı olur? Okumuşların yaptığı binaların özelliği bu. Birde uyudukça uyku getiren bina yapmayı başardı bizim mimar ve mühendisler. Dünyada benzer teknoloji var mı bilemem. indeletin sonra bilimsel bilgilerle tartın bakalım eskimiş ısınma yöntenlerine benziyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arakkaya -- 27 Ocak 2015; 1:32:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arakkaya

    kimyacı hocam ben sizin ürününüzün yalansız olduğuna inanabilmem için tüketici bilgisine ihtiyaç duyuyorum. bir yerde sizin tanıtım filminizi izledim. web sitenize baktım. ama hiçbir yerde tüketici görüşlerine rastlayamadım? bunu nasıl açıklamak istersiniz?

    boşuna uğraşmayın biz ta baştan beri o şahsın reklam yaptığını ama bunu gizli yapmasının etik olmadığını defalarca söyledik

    açıkca ben bu ürünleri satıyorum ,inanmayan arkadaşa ücretsiz kurulum yapıp ispat edeyim gibilerinden yaklaşımda bulunsa mesele kalmaz

    ama kendileri sanki sadece kullanıcı gibi yorumlar yapıyor üstelik inandırmak için kendini yırtıyor

    biz bu bölümde yıllardır yazıyoruz ,kimin satıcı kimin kullanıcı olduğunu anlamayacak kadarda saf değiliz

    madem malına bu kadar güveniyorsun o halde yukarıda 9 köy nickli arkadaş gönüllü teste razıyım demiş o halde niye kabul etmiyorsun vs.vs.

    zaman kaybından başka bir şey değil,aslında yazmak bile zul geliyor ama ortalığı boş bırakmakta vicdanımızı sızlatıyor,yoksa bana ne der geçeriz




  • erzurum a gitmek nasip olmadı ama erzincan da 3 yıl kaldım ,ilk gittiğim sene öyle bir soğuklar oldu ki derece -28 leri gösterdi erzurum dan gelenler erzincan ne kadar sıcakmış yahu diyorlardı

    erzurum da o dönem -40 civarı soğuk olmuş

    hele eskiler kedi damdan dama atlarken ortada donup kalır derlerdi :)

    yine zamanında erzurum da görev yapmış arkadaşlar anlatırdı sobaya uzak yerde evin içinde sarkıtlar oluyordu gibi inanılması zor gelen anılardan bahsederlerdi

    gerçi ısınmak olayı bazılarına göre izafi olabiliyor ,adam soğuktan tir tir titriyor youu üşümüyorum ki de diyebiliyor

    bunları neden anlattığımı anlayan anlamıştır
  • İnşallah böyle bir cihaz gerçekten mevcuttur denileni yapıyordur ve TÜRK MALIDIR.
    Sanırım kimse buna bu şekilde itiraz etmez, Fakat ürünün bu tarz yaklaşımlarla lansmanı maalesef ürünü gayrı ciddi bir duruma düşürmekten başka bir işe yaramaz.
    Beklentim ise bu kadar yazılanlardan sonra firmadan bir yetkili çıkıp ayağı yere basan sözlerle bir iki satır karalar ve bu tamamen bilgi ve belge dayanımlı olur, Yoksa köy kahvesi kıvamında açıklamalar ürünü tu k..ka seviyesinden başka bir noktaya gitmez fikrindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyman2

    İnşallah böyle bir cihaz gerçekten mevcuttur denileni yapıyordur ve TÜRK MALIDIR.
    Sanırım kimse buna bu şekilde itiraz etmez, Fakat ürünün bu tarz yaklaşımlarla lansmanı maalesef ürünü gayrı ciddi bir duruma düşürmekten başka bir işe yaramaz.
    Beklentim ise bu kadar yazılanlardan sonra firmadan bir yetkili çıkıp ayağı yere basan sözlerle bir iki satır karalar ve bu tamamen bilgi ve belge dayanımlı olur, Yoksa köy kahvesi kıvamında açıklamalar ürünü tu k..ka seviyesinden başka bir noktaya gitmez fikrindeyim.

    böyle mucizevi bir cihaz olsa bırakın bizi tüm dünya çalkalanmazmı sizce ?

    üstelik olsa bile çok yüksek fiyat isteyecekleri için biz zaten alamazdık

    Türk olupta Türk malını kötüleyecek adamın Türklüğüne bizlerde şüphe ederdik lakin içimiz sızlayarak yazıyor kalbimiz istiyor ki ün yapmış ürünlerimiz olsun,tüm dünya bizden bahsetsin ama bizimkiler birkaçı hariç kandırma yöntemleri ile ürün satma yoluna gidiyorlar

    benin bütün ömrüm teknoloji araştırma tamir vs. ile geçti inanın yabancıya olan güvenim ne yazık ki yerliden çok fazla

    bu bizim suçumuz değil yerli firmalar önce dönüp kendilerine bakacaklar ,birkaç kuruş fazla kazanma uğruna yaptıkları kandırmaca aslında Türk milletine yapılmış en büyük kötülüktür




  • @Kemal bey, Yazdıklarınızı okuyunca sizin bakış açınıza katılmamak da elde değil, Benzer tecrübeler yaşamış ve benzer sonuçlara varmışız hayatta.
    Ben her şeye rağmen olumlu bir şeyler peşindeyim, Mutlaka ezber bozan birileri çıkacaktır umudu ile.
    Keza mesleki olarak da iklimlendirme sektörünün 80,li yıllardan beri içinde olan, Milliyetçiliği esas alan biri olarak bir ihtimal peşindeyim,Selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyman2

    @Kemal bey, Yazdıklarınızı okuyunca sizin bakış açınıza katılmamak da elde değil, Benzer tecrübeler yaşamış ve benzer sonuçlara varmışız hayatta.
    Ben her şeye rağmen olumlu bir şeyler peşindeyim, Mutlaka ezber bozan birileri çıkacaktır umudu ile.
    Keza mesleki olarak da iklimlendirme sektörünün 80,li yıllardan beri içinde olan, Milliyetçiliği esas alan biri olarak bir ihtimal peşindeyim,Selamlar.

    hocam benim en çok zoruma giden Türkün Türke yaptıkları kandırmacılık olayları inanın bu beni çok üzüyor yoksa firma karalamak veya şahsi hırslarımızla kin kusmak bizlere yakışmaz ama dediğim gibi ne yazık ki bizde insanların gözünü para bürüyor zaten böyle olmasa şimdiki bulunduğumuz yerden çok daha yukarılarda olurduk

    şahsen ben emekli bir vatandaşım ve hiçbir kurum ve kişiyle ilgim yok iken kimseye iftira atmam söz konusu olamaz ,eğer yanıldığım bir konu olursa da hiç kibir yapmadan özür dilerim

    zaten arkadaşa dedik ki bizim çok güvendiğimiz bir üye var madem siz bu üründe o kadar iddialısınız sisteminizi bu arkadaşın evine kurun ve bir deneme zamanı verin eğer bu arkadaş olumlu izlenimler bildirirse (ki biz o arkadaşa inanıyoruz) böylece iddianızı ispatlamış olursunuz ,hem sizin reklamınızı da yapmış oluruz aynı zamanda bizde evimize alır kullanırız dedik

    ama o bize bazı kuruluşların verdiği raporları gösteriyor (aslında gözümüze sokuyor) ,biz millet olarak ne yazık ki o kurum/kuruluşlara inancını yitirmiş bir milletiz bunun nedenini yukarıda anlattım o yüzden bir arkadaşımız test etsin ve yaşasın istiyoruz

    saygılar,selamlar




  • @Kemal Bey,
    Üstad, Maalesef yazınızın ilk paragrafı ticaret kavramının geneline yayılmış ve hızla artan yozlaşmayı ifade ediyor, Hatta az bile yazmışsınız.
    30 yıllık ticari hayatı olan, Teknoloji ve yenilikleri yakından takip etmeme rağmen geleneksel etik va adaba inancı olan bir birey olarak, Bırakın son kullanıcıyı bizler bile bu tarz firmaların piyasada yaratıkları dengesizlikler ve bilinçsiz tüketici tercihleri sebebi ile ciddi sorunlar yaşıyoruz.
    Ve maalesef ülke ekonomimiz ciddi zararlar görüyor, Olaylara bu pencerelerden de bakmak gerekiyor sanırım.

    Saygı ve selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.