Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.981
Cevap
286
Favori
1.815.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Michelinin yeni lastiği yani yaz kış kullanılacak olanı acaba bize uyarmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir arkadaşım abi kesin 17 jant al çok daha güzel duruyor diye diye almıştım. 500tl fark verip hevesle aldığım 17 jant aslında 16'dan çok da farklı değil.Daha doğrusu lastik alırken ki aradaki fiyat farkı kadar havalı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Qashqai aracımın yan ayna kapaklarını nasıl değiştirebilirim? Şu koca internette bunu açıklayan bir video veya yazı bulamadım.

    Böyle bir konu daha önce açılmamış ve faydalı olacaktır.

    Yardımcı olacak tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyoruz.
  • arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.. 2011 qashqai almak üzereyim ..araçlardan biri cam tavanlı tekna 105.000 km de servis bakımlı 1 kapı boyalı multimedia ve 17 jantlı ..diğeri de 62.000 km de yine tekna cam tavan yok.extra aksesuar yok. 6000 tl tramer kaydı var..siz olsanız hangisini seçerdiniz? km yüksek donanımlı araç mı.. km düşük düz araç mı
  • kaptansss K kullanıcısına yanıt
    4 mevsim lastikleri ege ve akdeniz dışında kullanmanın iyi olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptansss

    Michelinin yeni lastiği yani yaz kış kullanılacak olanı acaba bize uyarmı.

    Genelde bu tip lastiklerin değerleri kötü oluyor. Continental in Conticross LX diye bu tip yaz kış kullanılacak olan bir modeli vardı. Alım aşamasında epeyce düşündüm ama değerleri yaz lastiklerine göre oldukça kötüydü. Bu nedenle almamıştım.

    Michelin Crossclimate lastiğinde ise değerlere baktığımızda değerler kötü değil. Yakıt C, Islak yol tutuşta A ve ses düzeyi de 68 db. Ama sırt desenini değenmedim.

    http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-crossclimate



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 22 Nisan 2015; 10:23:03 >




  • nebula72 N kullanıcısına yanıt
    Zor bir karar senelik yaptığınız km yi hesaplayın 2/3 sene sonra biri 200 binlere yaklasıcak diyeri100binlere bence yaş ilerledikçe hasar kayıtları göze batmıyor ama düşük km ler daha çabuk alıcı buluyor cam tavan tabiki olmazda multimedyayı ekleyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakitsiz61 kullanıcısına yanıt
    multimedia için ne önerirsiniz..birde üstünde orjinal 17 jant var..jant tavsiyeniz ne olur?
  • Arkadaslar merhaba. Yeni qashqai nin lacivert rengi tutuluyor mu ? Disaridan bakislar falan nasil ?Heryer beyaz arac kaynadigindan beyaz almak istemiyoruz. Siyahinda bakimi zor. Laciverti hosumuza gitti. Sizlerin kiymetli goruslerinizi almak istedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekii

    Arkadaslar merhaba. Yeni qashqai nin lacivert rengi tutuluyor mu ? Disaridan bakislar falan nasil ?Heryer beyaz arac kaynadigindan beyaz almak istemiyoruz. Siyahinda bakimi zor. Laciverti hosumuza gitti. Sizlerin kiymetli goruslerinizi almak istedim...

    Be de her yer beyaz araç olduğundan beyaz almadım, bronz aldım.Bronz da son zamanlar da tüm markalarda oldukça beğenilen ve tutulan bir renk.Zevler ve renkler tartışılmaz ama benim qashqaide beğenmediğim tek renk o lacivert renk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebula72

    arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.. 2011 qashqai almak üzereyim ..araçlardan biri cam tavanlı tekna 105.000 km de servis bakımlı 1 kapı boyalı multimedia ve 17 jantlı ..diğeri de 62.000 km de yine tekna cam tavan yok.extra aksesuar yok. 6000 tl tramer kaydı var..siz olsanız hangisini seçerdiniz? km yüksek donanımlı araç mı.. km düşük düz araç mı

    Dizel mi, Benzinlimi bahsettiğiniz araçlar.
    Bu araçlar için kaç para isteniyor. piyasada temiz , hasarsız araç var.
    Bence biraz daha araştırın.
    Biz geçen gün eski kasayı,yeni kasa ile takas ettik.Kendi aracımız bayiide satışta. Fiyat makul gözüküyor. Araçta çizik bile yok ve donanımı gayet iyi.
    Dosta tavsiye edilecek araç yani. Benzinli 1.6 Tekna cam tavanlı. 2011 ve daha 27binde araç.dediğim gibi çizik bile yok arabada.
    Bayii 53bin yazmış ilanına ama pazarlık yapılır diye belirtmiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekii

    Arkadaslar merhaba. Yeni qashqai nin lacivert rengi tutuluyor mu ? Disaridan bakislar falan nasil ?Heryer beyaz arac kaynadigindan beyaz almak istemiyoruz. Siyahinda bakimi zor. Laciverti hosumuza gitti. Sizlerin kiymetli goruslerinizi almak istedim...

    bizde geçen hafta aldık ve renk olarak Füme tercih ettik. Yani Metalik gri diye belirtilen renk.
  • çok sağolun arkadaşlar renk tavsiyeleriniz için. birde sıfır dusunuyoruz dizel otomatık kesın olacak ya sky pack yada black edıtıon olacak. bu ıkı donanıma baktımızda bırının lıste fıyatı 101 bın bırısıde 106 bın tl. sıze sorum su olacak, bu paralar türkıye ıcın çok cıddı paralar. pekı ya bu paralar qhasqainın bu donanımlarına helal mı ? yani araca bındıgınızde kullandıgınızda ben 100 kağıtlık arabayım, bunu sıze hıssettırıyor mu arkadaşlar?
  • Bence haram :) aksini de iddia etmek zor, yarisindan fazlasi vergi, arabanin ederi bu degil zaten.

    2011 tekna pack den 2015 gecmem icin 50bin odemem lazim ve 1.6 dci otomatik olmasi disinda hic bir artisi yok bana, dizel otomatik arabaya binicem diye neredeyse bir araba parasi daha odemem gerekiyor.

    Mazda cx3 u bekliyorum, 1.5 dizel otomatik 4x4 olacak, biraz daha ufak bir araba ama 4x4 olmasi onemli bir fark, fiyat olarak da daha uygun olacak. Haziran da piyasaya cikacak diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Vista 1.5 dci aldım 1 ay önce ama donanım hoşuma gitmiyor arabaya ilk önce mercekli xenon far taktırmak istiyorum sonra cam modülü ve geri görüş kamerası ve navigasyon taktırma planlarım var en son olarakda 16. inç çelik jant alacağım bunlar bana ne kadar para ya mal olur ayrıca adana da yer tavsiye eden varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 1.6 xtronic tekna inci beyaz aldım şuan için memnunum araç daha yeni şehir içi yakıt testimde güzel bir kulanımla yoğun trafikte 5 litre tüketim değerim var skypack istiyordum ama sunrof ve cabrio araçtan çok çektiğim için gözüm kesmedi şuan 1800 km yaptım bir yaramazlık yok burda okumuştum depo azına kadar dolu olunca ses yapıyor diye lık lık diye hafif bir ses kasislerde bende şahit oldum ben depoyu tam dolduracağım diye taşırdı bugün adamlar :) araç tasaruflu olunca dolu depoyla gezmenin keyfi bir başka :)
  • birde şöyle birşey keşfetim 20 tl altında yakıt alınca kalan yakıtla gidilebilir kilometre artmıyor 30 alınca artıyor sizdede aynımı acaba 1 depo yakıt var azına kadar dolu 800 km diyor gidilebilir yol normalde 1300-1400 arası bir değer olmalı
  • realgs kullanıcısına yanıt
    tşkler ben dizel bakıyordum. yılda 15 20 km yol yapıyorum ..benzinli beni yorardı. 51000 e yetkili servis bakımlı 56 binde tekna dizel aldım. ilginize tşkler.zamanlada klasik aksesuar işlerine giricem.
  • Merhaba Arkadaşlar....2010 modellerinde 1,6 dci motor varmıdır ?? Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim...Bi arkadaşımın tanıdığında 2010 1,6 dci manul vites 150 bin km ilk sahibi kazasız 43,bine bıraktı...bazılarıda 2010 modellerde 1,6 dci yok diyorlar arkadaşa sordurdum arabanın sahibine oda 1,6 dci var diyor..Yarın gidip görücez aracı ??
    Sizce bu fiyata alınırmı ?
  • Yasin666 Y kullanıcısına yanıt
    Bence km çok fazla. Kazasız hasarsız da olsa çok yıpranmıştır yürüyen aksam ve yakında sıksık servis yolu görünür size.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.