Bildirim
### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (496. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Sis fari konusunda kararsizim. birde aklimda cift jrom egzost var lajin henuz gusundugum tarz bir model goremedim. Evet arac +2 guncel durumunda sinyalli ayna kapagi ve yan basamakda mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Qashqai'lerin garantisi 2 yıl / 60 bin km mi, yoksa 3 yıl / 100 bin km'midir?
Sitesine baktım ama garanti için 2 yıl, Nissan Kalite Güvence sistemi kapsamında 3 yıl garanti veriyorlar.Bunların kapsamları farklı mı?
Dün 30 bin bakımı yapıldı dizele, 620 lira fatura çıktı bu arada.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ikinci el piyasasında gerçekten düşük fiyatlı araçlar var değeri nasıl 30-35 bin tl arasında daha iki senelik araçlar ? -
-
su yeni navigasyon kartları gelse artık.Haziran temmuz gibi gelir deniliyordu ama ses yok hala. -
Yeni navigasyon kartlarina ne kadar ucret alacaklar bilgisi olan varmi
2011 Kasım ayında aldığımız tekna aracımızı 2013 mayısında nissana iade ederek qashqai macerasına son verdik :))
Malumunuz aracın kronik ses tıkırtı problemlerini dert etmezsek fena bir araç değildi. Ancak 1. Yılın sonunda benzin pompası arızalandı. Garantiden değişti. Hadi olur dedik. Bu arada takırtısı bitmeyen tavan perdesi hiç düzelmedi.
Ve 2.yılına girerken güm. Yağ pompası sorun yarattı. Araç 6 aya yakın serviste yattı, bu dönemde 3 kez sorun çözüldü diyerek araç teslim edildi ama aynı sorun tekrar ettiği için aynı akşam geri gönderildi :)
Sonunda firma ödediğimiz ücreti aynen iade ederek aracı geri aldı.
Bu dönemde nissan yol yardımı ve Ankara mecsan çalışanlarının özellikle Seçil Hanım'ın inanılmaz ilgi ve yardımları oldu. Nissan 6 ay boyunca ikame araç vererek bizi üzmedi. (2012 Audi A3 dizel otomatik). Bu arada Audiye binince araba nasıl olur gördüm. Tabi ki bu bütçe meselesi. Şimdi araba beğenemiyorum:))
Hepiniz sağlıcakla kalın...
-
Arkadaşlar 2008 model 100 bim km de 1.6 tekna model boya değişen yok gümüş gri renkte 35 bine bıraktılar, sizce uygunmudur -
quote:
Orijinalden alıntı: captured318
2011 Kasım ayında aldığımız tekna aracımızı 2013 mayısında nissana iade ederek qashqai macerasına son verdik :))
Malumunuz aracın kronik ses tıkırtı problemlerini dert etmezsek fena bir araç değildi. Ancak 1. Yılın sonunda benzin pompası arızalandı. Garantiden değişti. Hadi olur dedik. Bu arada takırtısı bitmeyen tavan perdesi hiç düzelmedi.
Ve 2.yılına girerken güm. Yağ pompası sorun yarattı. Araç 6 aya yakın serviste yattı, bu dönemde 3 kez sorun çözüldü diyerek araç teslim edildi ama aynı sorun tekrar ettiği için aynı akşam geri gönderildi :)
Bu dönemde nissan yol yardımı ve Ankara mecsan çalışanlarının özellikle Seçil Hanım'ın inanılmaz ilgi ve yardımları oldu. Nissan 6 ay boyunca ikame araç vererek bizi üzmedi. (2012 Audi A3 dizel otomatik). Bu arada Audiye binince araba nasıl olur gördüm. Tabi ki bu bütçe meselesi. Şimdi araba beğenemiyorum:))
Hatalı aracı almaları servis kalitesi adına olumlu bir gösterge.Millet sıfır aldığı araba hatalı çıktığında iade etmek için bin takla atıyor, mahkemelerle uğraşıyor.Ama Nissan 2 yaşındaki aracı iade almış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
quote:
Hatalı aracı almaları servis kalitesi adına olumlu bir gösterge.Millet sıfır aldığı araba hatalı çıktığında iade etmek için bin takla atıyor, mahkemelerle uğraşıyor.Ama Nissan 2 yaşındaki aracı iade almış.
Servis kalitesi yerine firmanın müşteri memnuniyetine verdiği değer diyelim. Çünkü servis uzun süre kullanıcı hatasında diretti. Sorunu çözemediler. Motor bloğuna kadar söktüler :) sonunda pes ettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captured318 -- 10 Haziran 2013; 22:44:32 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar daha önce araç temizleme kili kullanan varsa tavsiyelerini alabilir miyim? (Uygulama marka vs.)
Arkadaşlar Merhaba;
2011 Qasqai 1.5 dci tekna 28500 km bir araç almayı düşünüyorum.
sonradan takılma tavan çıtası ve yan basamakları mevcut.
İmzamdaki aracımın üstüne 23000 TL fark istiyor takas için
Öneri ve yorumlarınız bekliyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
quote:
Servis kalitesi yerine firmanın müşteri memnuniyetine verdiği değer diyelim. Çünkü servis uzun süre kullanıcı hatasında diretti. Sorunu çözemediler. Motor bloğuna kadar söktüler :) sonunda pes ettiler
Ona servis kalitesi demeyelimde tüketici hakları diyelim.Kanunen garanti kapsamında aynı arıza 3 kere tekrarlanır yada farklı farklı arızalardan dolayı 5 kere olursa tüketici ürünün birebir aynısı yada fatura bedelini geri alma hakkına sahiptir.
-
2013 1,5 dci tekna skypack bir bayiden 67.000 tl fiyat aldım nasıl arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebessum -- 13 Haziran 2013; 8:47:52 > -
Selam, ben geçen sene Ağustos ayında Ankara Baykoçlardan sıfır 2012 model Qashqai+2 Beyaz renk 1.5 Dci Glassroof+NC modelini 67.500TL ye aldım. Çokta memnunum. Eğer sizin alacağınız 2013 model ise 70 in altını zorlayın. -
Yeni kasanın ilk görüntüleri www.haberturk.com/galeri
Nissan böyle yakalandı!http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/428464-nissan-boyle-yakalandi
-
quote:
Orijinalden alıntı: efhendyman
Yeni kasanın ilk görüntüleriwww.haberturk.com/galeri
Nissan böyle yakalandı!http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/428464-nissan-boyle-yakalandi
Bunun nesi yeni yahu, şimdiki kasadan farkı yok gibi.
-
Şu anki kasanın ilk çıkışını haberturk yeni kasa diye sallamış :) -
QQ 'nin 1,6 dci ni kullanan varmı aranızda ? 1,6 dci ile 1,5dci arasında yakşalık 10-12bin tl fark var. Sizce 1,6 dizel almaya değer mi yoksa 1,5dci yeterlimidir ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X