Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (496. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.291
Cevap
311
Favori
1.858.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kenankodalak

quote:

Orijinalden alıntı: sebak_po

Merhaba Arkadaşlar Sizce Beyaz QashQaı Black Edition SV aracıma krom kapı kolları yaptırsammıi.Aliminyum Alaşımlı yan basamak ön sis farı kromu bagaj kromu kapı altı kromu ve arka reflektör kromu var bunlarla beraber sizce iyi dururmu?

Bahsettigini aksesuarlarin buyuk kismi benim aracta mevcut lakin arac siyah. beyaz aracda da kotu durmuyor. ben sis fari ve bagaj kapagi kromu kullanmadim henuz. sis fari belki ileride dusunebilirim ancak bagaj kromu yapinca bagaj kapagi esik kromuda koymak gerekir. o zamanda sanki arac cok rüküş olur gibi geliyor bana.

Bence reflektö ve sis farı kromu yaptır kardeşim siyaha farklı bir hava katar bide heralde seninki +2

• Sis fari konusunda kararsizim. birde aklimda cift jrom egzost var lajin henuz gusundugum tarz bir model goremedim. Evet arac +2 guncel durumunda sinyalli ayna kapagi ve yan basamakda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai'lerin garantisi 2 yıl / 60 bin km mi, yoksa 3 yıl / 100 bin km'midir?

Sitesine baktım ama garanti için 2 yıl, Nissan Kalite Güvence sistemi kapsamında 3 yıl garanti veriyorlar.Bunların kapsamları farklı mı?

Dün 30 bin bakımı yapıldı dizele, 620 lira fatura çıktı bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ikinci el piyasasında gerçekten düşük fiyatlı araçlar var değeri nasıl 30-35 bin tl arasında daha iki senelik araçlar ?
  • Merhaba,

1520 kilometrelik İstanbul-Antalya Side-İstanbul 2013 QQ CVT ile seyahatimde bir kaç konu dikkatimi çekti ve sizinle paylaşmak istedim. İstanbuldan çıkmadan depoyu fulledim ( 255 tl ). Yol bilgisayarında kontrol ettiğimde 708 km yol gidebileceğini gördüm. 479 km sonra benzin göstergesi henüz yarıya yeni gelmişti. Genellikle cruise açıktı, ortalama hızım 84 km/h ve anlık yakış 6,7 litreydi. Yarım depo benzin var ve 479 km gelmişsem en az 950 km bir depo gider diye hesaplarken yol bilgisayarında kontrol ettiğimde 291 km lik yakıtımın kaldığını gördüm. O anki hızım kat ettiğim mesafedeki hızdan fazla değildi ve klima da kapalıydı. Deponun geometrik şeklinden kaynaklandığını düşündüm ama şamandıra da ona göre ölçmeliydi. Neticede hedefe vardığımda 757 km yol yapmıştım ve depoda 120 kmlik yakıt vardı. 255 tl'lik yakıt ile ortalama 80-85 km. hız ve 6,5 litrelik anlık yakış ile 870 km yol gidilebiliyor. Yaklaşık kilometrede 29-30 kuruş. Deponun yarıdan sonra daha çabuk boşalması ilginç geldi bana.

Ayrıca ülkemizin en çok kullanılan ana arterlerinden biri olan Sakarya - Bilecek arasındaki yolun araçın navigasyonunda olmaması çok ilginç bir durum. Umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile sorunlar giderilir.

Herkese güvenli yolculuklar.

• su yeni navigasyon kartları gelse artık.Haziran temmuz gibi gelir deniliyordu ama ses yok hala.
  • Yeni navigasyon kartlarina ne kadar ucret alacaklar bilgisi olan varmi

• 2011 Kasım ayında aldığımız tekna aracımızı 2013 mayısında nissana iade ederek qashqai macerasına son verdik :))

Malumunuz aracın kronik ses tıkırtı problemlerini dert etmezsek fena bir araç değildi. Ancak 1. Yılın sonunda benzin pompası arızalandı. Garantiden değişti. Hadi olur dedik. Bu arada takırtısı bitmeyen tavan perdesi hiç düzelmedi.

Ve 2.yılına girerken güm. Yağ pompası sorun yarattı. Araç 6 aya yakın serviste yattı, bu dönemde 3 kez sorun çözüldü diyerek araç teslim edildi ama aynı sorun tekrar ettiği için aynı akşam geri gönderildi :)
    Sonunda firma ödediğimiz ücreti aynen iade ederek aracı geri aldı.

Bu dönemde nissan yol yardımı ve Ankara mecsan çalışanlarının özellikle Seçil Hanım'ın inanılmaz ilgi ve yardımları oldu. Nissan 6 ay boyunca ikame araç vererek bizi üzmedi. (2012 Audi A3 dizel otomatik). Bu arada Audiye binince araba nasıl olur gördüm. Tabi ki bu bütçe meselesi. Şimdi araba beğenemiyorum:))
    Hepiniz sağlıcakla kalın...

• Arkadaşlar 2008 model 100 bim km de 1.6 tekna model boya değişen yok gümüş gri renkte 35 bine bıraktılar, sizce uygunmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: captured318

2011 Kasım ayında aldığımız tekna aracımızı 2013 mayısında nissana iade ederek qashqai macerasına son verdik :))

Malumunuz aracın kronik ses tıkırtı problemlerini dert etmezsek fena bir araç değildi. Ancak 1. Yılın sonunda benzin pompası arızalandı. Garantiden değişti. Hadi olur dedik. Bu arada takırtısı bitmeyen tavan perdesi hiç düzelmedi.

Ve 2.yılına girerken güm. Yağ pompası sorun yarattı. Araç 6 aya yakın serviste yattı, bu dönemde 3 kez sorun çözüldü diyerek araç teslim edildi ama aynı sorun tekrar ettiği için aynı akşam geri gönderildi :)

Bu dönemde nissan yol yardımı ve Ankara mecsan çalışanlarının özellikle Seçil Hanım'ın inanılmaz ilgi ve yardımları oldu. Nissan 6 ay boyunca ikame araç vererek bizi üzmedi. (2012 Audi A3 dizel otomatik). Bu arada Audiye binince araba nasıl olur gördüm. Tabi ki bu bütçe meselesi. Şimdi araba beğenemiyorum:))

Hatalı aracı almaları servis kalitesi adına olumlu bir gösterge.Millet sıfır aldığı araba hatalı çıktığında iade etmek için bin takla atıyor, mahkemelerle uğraşıyor.Ama Nissan 2 yaşındaki aracı iade almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

2011 Kasım ayında aldığımız tekna aracımızı 2013 mayısında nissana iade ederek qashqai macerasına son verdik :))

Hatalı aracı almaları servis kalitesi adına olumlu bir gösterge.Millet sıfır aldığı araba hatalı çıktığında iade etmek için bin takla atıyor, mahkemelerle uğraşıyor.Ama Nissan 2 yaşındaki aracı iade almış.

Servis kalitesi yerine firmanın müşteri memnuniyetine verdiği değer diyelim. Çünkü servis uzun süre kullanıcı hatasında diretti. Sorunu çözemediler. Motor bloğuna kadar söktüler :) sonunda pes ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captured318 -- 10 Haziran 2013; 22:44:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha önce araç temizleme kili kullanan varsa tavsiyelerini alabilir miyim? (Uygulama marka vs.)

• Arkadaşlar Merhaba;
    2011 Qasqai 1.5 dci tekna 28500 km bir araç almayı düşünüyorum.
    sonradan takılma tavan çıtası ve yan basamakları mevcut.
    İmzamdaki aracımın üstüne 23000 TL fark istiyor takas için
    Öneri ve yorumlarınız bekliyorum.
    Teşekkürler, iyi forumlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Servis kalitesi yerine firmanın müşteri memnuniyetine verdiği değer diyelim. Çünkü servis uzun süre kullanıcı hatasında diretti. Sorunu çözemediler. Motor bloğuna kadar söktüler :) sonunda pes ettiler

Ona servis kalitesi demeyelimde tüketici hakları diyelim.Kanunen garanti kapsamında aynı arıza 3 kere tekrarlanır yada farklı farklı arızalardan dolayı 5 kere olursa tüketici ürünün birebir aynısı yada fatura bedelini geri alma hakkına sahiptir.

• 2013 1,5 dci tekna skypack bir bayiden 67.000 tl fiyat aldım nasıl arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebessum -- 13 Haziran 2013; 8:47:52 >
  • 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    Selam, ben geçen sene Ağustos ayında Ankara Baykoçlardan sıfır 2012 model Qashqai+2 Beyaz renk 1.5 Dci Glassroof+NC modelini 67.500TL ye aldım. Çokta memnunum. Eğer sizin alacağınız 2013 model ise 70 in altını zorlayın.
  • Yeni kasanın ilk görüntüleri
    www.haberturk.com/galeri
    Nissan böyle yakalandı!
    http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/428464-nissan-boyle-yakalandi

• quote:

Orijinalden alıntı: efhendyman

Yeni kasanın ilk görüntüleri
    www.haberturk.com/galeri
    Nissan böyle yakalandı!
    http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/428464-nissan-boyle-yakalandi

Bunun nesi yeni yahu, şimdiki kasadan farkı yok gibi.

• Şu anki kasanın ilk çıkışını haberturk yeni kasa diye sallamış :)
  • QQ 'nin 1,6 dci ni kullanan varmı aranızda ? 1,6 dci ile 1,5dci arasında yakşalık 10-12bin tl fark var. Sizce 1,6 dizel almaya değer mi yoksa 1,5dci yeterlimidir ?
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.