Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CardaQue

Animelerin ingilizce seslendirilmişi yok mu acaba?

Dual Audio Anime'leri sadece sağ klik yapıp Audio kısmından dublajı İngilizce'ye geçirebilirsin. OZC, Exiled Destiny, CBM, AHQ, Blu Dragon, COR, BA gibi bazı gruplar Anime'leri çift dublajla sunar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Teşşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Animelerin ingilizce seslendirilmişi yok mu acaba?

Dual Audio Anime'leri sadece sağ klik yapıp Audio kısmından dublajı İngilizce'ye geçirebilirsin. OZC, Exiled Destiny, CBM, AHQ, Blu Dragon, COR, BA gibi bazı gruplar Anime'leri çift dublajla sunar.

Hafta sonu izlemeye anime arıyorum bunları buldum.

Millennium Actress

Roujin Z

Jin-Roh: The Wolf Brigade

Steamboy

Bu animelerden hangilerini önerirsin?Animeler hakkında iyi kötü birşeyler yazabilirmisin?
    Bu arada daha önce hiç CGI kullanılarak hazırlanmış anime izlememiştim bu sebeple Appleseed e pek ısınamadım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao
    Hafta sonu izlemeye anime arıyorum bunları buldum.

Millennium Actress

Roujin Z

Jin-Roh: The Wolf Brigade

Steamboy

Bu animelerden hangilerini önerirsin?Animeler hakkında iyi kötü birşeyler yazabilirmisin?
    Bu arada daha önce hiç CGI kullanılarak hazırlanmış anime izlememiştim bu sebeple Appleseed e pek ısınamadım gibi.

Millennium Actress, müteveffa üstad Satoshi Kon'un çok sevdiği bir tema olan hayal kavramına dayanıyor. Ünlü bir aktrist olan Chieko'nun ilk zamanlarda bir figüran olan, fakat zamanla kendini geliştirip yönetmen bile olan bir adam bu aktristin gerçek bir hayranıdır. Sinemanın her dönemini görmüş ve uzun zaman takdir görmüş bu oyuncunun sinemayla bağlarını koparıp inzivaya çekildiğini öğrenince onunla bir röportaj yapmak ister. Röportaj başladığında kah onun kah Chieko'nun hayal gücü üzerinden ve de deja vu'lar üzerinden bir aktristin bir çağa yayılan gizli hikayesini bir kez daha yaşarlar.

Steamboy Katsuhiro Otomo'nun 10 yıla yakın süre üzerinde çalıştığı ve Harlock'a kadarki dönemdeki en pahalı Anime film projesi. Sanayi devrimi yıllarında bilime meraklı bir çocuk babasını takip ederken yoktan buhar oluşturabilen bir döngü oluşturabilen bir makine bulur. Fakat bu makinanın peşinde bir sürü kişi vardır ve neticede er geç av ve avcı yer değiştirecektir.

Roujin Z Katsuhiro Otomo'nun Akira sonrası işlerinden, ayrıca merhum Satoshi Kon'un ilk işi. Konformist yaşamı eleştiren bir kara komedi olan bir filmde hastabakıcı ve hemşirelere ihtiyaç duyulmaması için geliştirilen bir otomatik yatak ve sebep olduğu olaylar gösterilir.

Jin Roh, Oshii Momoru'nun sinema akademisinden mezun olduktan sonra yapmaya giriştiği ama tek bir filmdekafasındaki her şeyi yapamayacağını gördüğü için farklı sinema metodları ve farklı başrol karakterler çevresinde çektiği Kerberos evrenininn Anime metodunda çekilmiş bir parçasıdır. Uzun uzadıya anlatırdım ama arkadaşım şu linkte iyi anlatmış:

CGI yapımları pat diye izlemek insanda adaptasyon eksikliğinden dolayı olumsuz düşünceler yaratabiliyor ama insan sonradan alışıyor. Zira sadece CGI metoduyla yapılabilecek sahneler var. Final Fantasy VII: Advent Children (complete version sürümü), Tekken: Blood Vengeance, Ghost in the Shell 2.0, Space Pirate Captain Harlock filmlerini ve MS IGLOO OVA'larını izlemeni öneririm.
  • Anime Kafe konusuna girince DH anasayfaya atıyor. Var mıdır bu sorunu yaşayan?
  • Beyler hristiyan mitolojisi ve tarihini anlatacak (İngiliz tarihi olsa da memnun olurum). Bu konular hakkında aşırıya kaçmasada bilgi verecebilecek bir anime arıyorum. Aşırı aksiyon ve kan ve güç yerine biraz daha bilgilendirme yönüne giden bir anime varsa önerebilirsiniz.

Trinity Blood, Chrono Crusade ve Toaru Majutsu no Index ( @Akuma_Blade hocamız bunları önermişsiniz yukarıda sizce bana uygun olur mu?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Anime Kafe konusuna girince DH anasayfaya atıyor. Var mıdır bu sorunu yaşayan?

Anime Cafe konusunun üzerine değilde hemen altında ki rakamlara tıklarsanız son sayfaya girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Beyler hristiyan mitolojisi ve tarihini anlatacak (İngiliz tarihi olsa da memnun olurum). Bu konular hakkında aşırıya kaçmasada bilgi verecebilecek bir anime arıyorum. Aşırı aksiyon ve kan ve güç yerine biraz daha bilgilendirme yönüne giden bir anime varsa önerebilirsiniz.

Trinity Blood, Chrono Crusade ve Toaru Majutsu no Index ( @Akuma_Blade hocamız bunları önermişsiniz yukarıda sizce bana uygun olur mu?)

Bilgilendirme değil de saydıklarım daha çok göndermeler yönünden seni araştırmaya yöneltecektir. İzleme demiyorum ama yan materyaller okuyarak ve göndermeleri anlayarak izlersen daha yararlı olur bu saydığım seriler. (Yanlarına Neon Genesis Evangelion da yazabilirsin, her ne kadar olayın sadece "mitoloji" kısmını anlatıyor olsa da)

Hellsing'i de muhtemelen izlemişsindir zaten.

Bible Black'de İncil ve Tevrat'dan alıntılar vardır ama +18

Dantalian no Shoka var Hristiyan mitolojisi ile ucundan alakalı denebilecek.

Hetalia tüm Avrupa tarihini eğlenceli şekilde öğreten bir yapım, sanırım aradığın şeye en yakın seri bu aslında.

İngiliz tarihi atmosferini yansıtan en uygun seri sanırım Victorian Romance Emma. O da sadece ambians açısından. Fransa tarihi açısından Les Miserables Shoujo Cossette, Rose of Versailles ve Chevalier D'eon gibi daha geniş seçenekler var.
  • merhabalar. 3-4 aydır anime dünyasındayım, naruto hakkında önyargılarım vardı sizce bu önyargıları bir kenara bırakıp başlamalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knex

merhabalar. 3-4 aydır anime dünyasındayım, naruto hakkında önyargılarım vardı sizce bu önyargıları bir kenara bırakıp başlamalı mıyım?

Naruto gerçekten güzel ve sürükleyici bi anime fakat filler kısmı bayağı yoğun o olayı kötü oluyor bazı fillerlerinde eğleniyorsun zaten ben tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Beyler hristiyan mitolojisi ve tarihini anlatacak (İngiliz tarihi olsa da memnun olurum). Bu konular hakkında aşırıya kaçmasada bilgi verecebilecek bir anime arıyorum. Aşırı aksiyon ve kan ve güç yerine biraz daha bilgilendirme yönüne giden bir anime varsa önerebilirsiniz.

Bilgilendirme değil de saydıklarım daha çok göndermeler yönünden seni araştırmaya yöneltecektir. İzleme demiyorum ama yan materyaller okuyarak ve göndermeleri anlayarak izlersen daha yararlı olur bu saydığım seriler. (Yanlarına Neon Genesis Evangelion da yazabilirsin, her ne kadar olayın sadece "mitoloji" kısmını anlatıyor olsa da)

Hellsing'i de muhtemelen izlemişsindir zaten.

Bible Black'de İncil ve Tevrat'dan alıntılar vardır ama +18

Dantalian no Shoka var Hristiyan mitolojisi ile ucundan alakalı denebilecek.

Hetalia tüm Avrupa tarihini eğlenceli şekilde öğreten bir yapım, sanırım aradığın şeye en yakın seri bu aslında.

İngiliz tarihi atmosferini yansıtan en uygun seri sanırım Victorian Romance Emma. O da sadece ambians açısından. Fransa tarihi açısından Les Miserables Shoujo Cossette, Rose of Versailles ve Chevalier D'eon gibi daha geniş seçenekler var.

Çok teşekkür ederim hocam Neon Genesis Evangelion'u sizin daha önceki önerilerinizde görüp izlemiştim diğerlerinide şu anda listeme ekleyip izlemeye başlıyacağım
  • quote:

merhabalar. 3-4 aydır anime dünyasındayım, naruto hakkında önyargılarım vardı sizce bu önyargıları bir kenara bırakıp başlamalı mıyım?

Ne gibi ön yargıların var ki?
  • teşekkürler.
    ana karakter çok saçma geliyordu ama başladım ilk 4 bölümü izledim güzel gidiyor
  • Anime izlemeye yeni başladım one piece izliyorum.
    Önerilere açığım. En beğendiklerinizi yazabilirisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uzun uzadıya post kasmayayım ama kişisel kanımca izlediğin TV Anime'lerin sayısı 20'yi, izlediğin OVA ve filmlerin sayısı 10'u bulmadan kendini 100 bölüm üstü hiçbir seriye bağlama. (Tek istisna Legend of Galactic Heroes ve Detective Conan olabilir)

Sana naçiz önerim şimdilik seni beğeni olarak olgunlaştırıp geliştirebilecek yapımlarla başlaman, örnek vermek gerekirse Ghost in the Shell külliyatı, Gundam külliyatı, Welcome to the NHK, Blackjack, Space Pirate Captain Harlock, Uchuu Senkan Yamato, Legend of Galactic Heroes, Detective Conan, Cowboy Bebop, Stein's Gate, Neon Genesis Evangelion, Kimagure Orange Road, Hellsing, Full Metal Alchemist gibi serileri veyahut Katsuhiro Otomo, Satoshi Kon, Oshii Momoru ve Isao Takahata'nın yaptığı filmleri izlemendir.

Halihazırda yeni başlayan birşeyleri takip edesin varsa Haikyu epey iyi.
  • Vagabond mangasını bitirdim.Şuan Samuraylara,kılıçlara,kılıç ustalarına açlığım var.Bana bu tarz doğa üstü güç olmayan anime önerirmisiniz ? Ayrıca bol kafa,kol kopmalı ciddi bir anime olursa daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Vagabond mangasını bitirdim.Şuan Samuraylara,kılıçlara,kılıç ustalarına açlığım var.Bana bu tarz doğa üstü güç olmayan anime önerirmisiniz ? Ayrıca bol kafa,kol kopmalı ciddi bir anime olursa daha güzel olur.

Sword of The Stranger

• Shigurui ve Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal OVA'sı (TV serisi değil, sadece OVA'sını öneriyorum)
  • quote:

quote:

Uzun uzadıya post kasmayayım ama kişisel kanımca izlediğin TV Anime'lerin sayısı 20'yi, izlediğin OVA ve filmlerin sayısı 10'u bulmadan kendini 100 bölüm üstü hiçbir seriye bağlama. (Tek istisna Legend of Galactic Heroes ve Detective Conan olabilir)

Sana naçiz önerim şimdilik seni beğeni olarak olgunlaştırıp geliştirebilecek yapımlarla başlaman, örnek vermek gerekirse Ghost in the Shell külliyatı, Gundam külliyatı, Welcome to the NHK, Blackjack, Space Pirate Captain Harlock, Uchuu Senkan Yamato, Legend of Galactic Heroes, Detective Conan, Cowboy Bebop, Stein's Gate, Neon Genesis Evangelion, Kimagure Orange Road, Hellsing, Full Metal Alchemist gibi serileri veyahut Katsuhiro Otomo, Satoshi Kon, Oshii Momoru ve Isao Takahata'nın yaptığı filmleri izlemendir.

Halihazırda yeni başlayan birşeyleri takip edesin varsa Haikyu epey iyi.

Hocam ben 5-6 kısa seri bitirdikten sonra Bleach e başlamıştım. Su anda 81. Bölüme geldim, yanlış mı yapmışım?
    Verdiğin öneriler için teşekkür ederim. Fullmetal Alchemist e başlamayı düşünüyorum

• Yok başladıysan devam et yada istersen kaldığın yere ara verip sonra devam edersin. Bu tür uzun shounen seriler bu saydıklarımın yanında cidden zaman israfı gibi kalır anlamında söylemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.