Şimdi Ara

5800 kasa açıklığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasa açıklığı nedir biri anlatabilirmi?Vatandan aynı versiyon alan arkadaşlardan biri sitede bende yok diyor diğeri var diyor:p yok 1. çıkan partida var yok aldığın yere bağlı bu ne yaw böyleBir telefonda kasa açıklığı varsa bu sorundur ve düzeltilmesi gerekmiyormu?Nokia öyle kullanınmı diyor Birde bu kasa açıklığının resimi videosu falan varmı

• Forumda resimleri vardı.. hatta bir arkadaş, bişeyler yaparak bu açıklıgı kapatabilmişt.. bende kapalı kutu aldım cihazı turkcell bayisinden.. genpanın cihazıydı.. açtım baktım hiç bişey yok.. aslında olmasıda bir garip ... oldukça eski versiyon yüklü teşhir ürünlerinde bile bunu görmedim
  • peki alacağım yerden açıp bakıp yok bunda kasa açıklığı var deyince satıcı ne yapıyor Birde sorunsuz nerden alırız benim derdim bu
  • bi resim ekleme imkanın var mı arlkadşım ya biz de görsek.
  • Ana konuda idi sanırım bir arkadaş kasa açıklığını gösteren fotoyu eklemişti.

• Son cihazları inceledim böyle bir sorun yok , taş gibi cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAĞATUR

Son cihazları inceledim böyle bir sorun yok , taş gibi cihazlar

o incelediklerin nerde satılıyor sağlam olan yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi buradadan gelen mavi renk urunun boyle bir problemi yok,enazından bana gelende yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Orijinalden alıntı: BAĞATUR

Son cihazları inceledim böyle bir sorun yok , taş gibi cihazlar

o incelediklerin nerde satılıyor sağlam olan yani

Nokia Shoplardan alınanlarda ben duymadım, görmedim. Ben de Nokia Shoptan aldım. Taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papist -- 31 Ekim 2009; 2:28:05 >

• ceryan67'di sanırım. Hepsiburada'dan ona giden mavi renkli telde bu kasa açıklığı varmış.
  • bende var ama konuştuğum bayağa kişidede var.Bu fotodaki gibi değil o boşluğa tırnak bile girmiyor çok az üstten bastırınca çok az bir oynama oluyor vatandaki adam bu soruna hala tam çare bulamadılar içerden tutturdular falan dedi.Zaten o kadarla kalırsa iyi de bende oranın daha genişlemesinden çekiniyorum.Şuan çok dikkat etmezsen gözükmüyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

bende var ama konuştuğum bayağa kişidede var.Bu fotodaki gibi değil o boşluğa tırnak bile girmiyor çok az üstten bastırınca çok az bir oynama oluyor vatandaki adam bu soruna hala tam çare bulamadılar içerden tutturdular falan dedi.Zaten o kadarla kalırsa iyi de bende oranın daha genişlemesinden çekiniyorum.Şuan çok dikkat etmezsen gözükmüyor zaten.

Fotoğrafını koymanız mümkün değil mi?
  •  5800 kasa açıklığı nedir?

Bu şekilde açıklık dediğim normalde hiç sırıtmıyor da böle yakın çekim yapınca fazla belli oldu gibi.

• mk4ever arkadasiminki gbi bnm aciklik hc siritmiyo ama bastrnca farkediliyo watanda 3siyah 1 mawi renk kutu actrdm hepsi yeni gelmsti ama hepsnde kasa acklgi wardi tereddutsz aldm cnku bi problem teskil etmiyo nokia shopa wersiyon attrmaya gdicm acaba solesem bi caresine bakarlarmiki...
  • versiyon atttırma ücretliyse boşuna gitme wireless ı olan bi yerden bağlan çıkarsa güncelleme yap hemen basit bi işlem.Benimde sırıtmıyor fakat korkum ilerde bunun daha genişlemesi.Böyle bir durum olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

mk4ever arkadasiminki gbi bnm aciklik hc siritmiyo ama bastrnca farkediliyo watanda 3siyah 1 mawi renk kutu actrdm hepsi yeni gelmsti ama hepsnde kasa acklgi wardi tereddutsz aldm cnku bi problem teskil etmiyo nokia shopa wersiyon attrmaya gdicm acaba solesem bi caresine bakarlarmiki...

İçin rahat bi şekilde git ama sendeki siyah yani paralel ithalat. Belki sırf o uüzden ücret isteyebilirler. Aslında sonucu bende merak ediyorum. Faturanı da yanında götür, normalde en az 1 yıl boyunca ücretsiz versiyon güncellemesini ücretsiz olarak yapmak zorundalar.

Kasa açıklığına gelince, Bir arkadaşımda gördüm, 5800 da diğer tüm cep telefonları gibi, elektronik parçalardan oluştuğu gibi mekanik (metal yada plastik) parçalardan da oluşmakta. Plastik olan kısımların bazılarının birbirlerine geçiş yerlerinde doğaldır ki çok ufak esneme payı olabilir. Hafif üstten bastırınca ekran kasası ile kasa kenarı plastik parçalar birbirlerine yaklaşıyor, yani esniyor. Bu o kadar küçük bir şey ki, ne göz görebilir ne de aradan bir kağıt girebilir. Tamam, 5800 mükemmel bir telefon ama, bence fazlasını aramak insanda bazı ruhsal kusurlar yaratabilir. Bazen düşünüyorum da kıskançlıktan çatlayan ay-foncular böyle saçma konuların bilinçli olarak mı problem haline gelmesini sağlamaya çalışıyorlar diye. Bence kasa kenarı 1 cm bile açık olsa yine i-phona fark atar yine fark atar. Uğraşmayın bence, faydasız. Hele hele bu saatten sonra i-phona artık hiç yararı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papist -- 31 Ekim 2009; 13:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Papist

quote:

mk4ever arkadasiminki gbi bnm aciklik hc siritmiyo ama bastrnca farkediliyo watanda 3siyah 1 mawi renk kutu actrdm hepsi yeni gelmsti ama hepsnde kasa acklgi wardi tereddutsz aldm cnku bi problem teskil etmiyo nokia shopa wersiyon attrmaya gdicm acaba solesem bi caresine bakarlarmiki...

İçin rahat bi şekilde git ama sendeki siyah yani paralel ithalat. Belki sırf o uüzden ücret isteyebilirler. Aslında sonucu bende merak ediyorum. Faturanı da yanında götür, normalde en az 1 yıl boyunca ücretsiz versiyon güncellemesini ücretsiz olarak yapmak zorundalar.

kim uyduruyor bu siyahlara ayrı muhamele olacağını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: Papist

quote:

kim uyduruyor bu siyahlara ayrı muhamele olacağını?

Uydurma değil bu konu. Ayrıca bunu sadece ben değil herkes biliyor. Git herhangi bir Nokia Shop'a uğra, onlara sor. Siyah yada gri olduğu söylenenlerin hepsi (GREY). İngilizcedenkaynaklanmıyor bu, yanlış anlaşılmasın da.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35332851/mpage_3/key_//tm.htm#35457891

• Böyle bir sorun olduğunu duymuştum fakat her telefonda değildi galiba.. Olanlarda değiştirmişlerdir zaten.. Pek hoş bir görüntü değil..
  • papist kardesm bnm tel dora iletsm garantili ltfn sacma sapan konusmayalm nokia as garantiside kutuda belrtilms durumda dora iletsmde genpa we kwk garantsi sunuyor ltf insanlari yanls yonlendrmeyelm guzelm siyahi alacaklarna krmzi almasnlar... Mk4ever kardsm aclma olacagni zannetmyorm ewmde wlan war ama gormuo wersiyonu hafta ici gdecem ankamalldeki nokia shopa kasa acklgnida sorarm senide bilgilendirirm:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.