Beşiktaş- Ankaragücü Trabzonspor- Beşiktaş Beşiktaş- Fenerbahçe Sivasspor- Beşiktaş Beşiktaş- Diyarbakırspor Manisaspor- Beşiktaş Beşiktaş- Bursaspor
FB
Kayserispor- Fenerbahçe Beşiktaş- Fenerbahçe Fenerbahçe- Kasımpaşa Eskişehirspor- Fenerbahçe Fenerbahçe- Ankaragücü Trabzonspor- Fenerbahçe
GS
Galatasaray- Sivasspor Diyarbakırspor- Galatasaray Galatasaray- Manisaspor Bursaspor- Galatasaray Galatasaray- İstanbul B.B. Antalyaspor- Galatasaray Galatasaray- Gençlerbirliği
BJK ve Fb'yi zor haftalar bekliyor.Tabi bu arada kendi aralarında da oynayacaklar.BJK ve GS'nin 4 iç saha Fb'nin 2 iç saha maçı kaldı.1 maç ankara olduğu için bay geçiliyor.FB ilk yarıyı 3-5 puan önde götürürse çok büyük avantajını devam ettirir.Sonuçta 2 büyük takımın deplasmanı var.BJK'de bence kendi sahasında oynacağı maçlarda zor ki son hafta Bursa maçı var tabi Fb ile de var.Ts'ye gidecek birde Sivas'a onun dışında zor maçı pek de görünmüyor. Gs'nin ise maçları daha kolay diğer iki rakibine göre.Ancak Diyar-Bursa-Antalya deplasmanları var.Kendi sahasındaki maçları alırlar bence.
Fikstür avantajı 2. yarı Fb'de olacak.Özellikle 25. haftadan sonra FB'nin İstanbul dışı deplasmanı yok.Taaki 32 haftada var.Sivas,Manisa,Gençlerbiliği ve Ankaragücü toplam 4 tane şehre gidecek.Fb baya avanajlı 2. yarı.
fb maçı dışında hepsinden alnımızın akıyla çıkarız fb'yide inönüde yenemediğimiz için psikolojik olarak baskı altındayız diye düşünüyorum.nihat fener sever bunuda bildiğim için inönüde bu sefer kazanabilirmiyiz diye içimden geçirmiyor değilim.
Bizim derbilerimiz bitti. Geriye 2 zorlu deplasman maçımız kaldı. Fenerin 2 derbisi ve 2 zorlu deplasmanı var. Beşiktaşın 2 derbisi 1 tane içeride zorlu maçı kalmış.
Kalan maçlarda avantaj bizden yana ama Baros yok. Bursa deplasmanından 1 puan alabiliriz diğer maçlardan 3 puan kağıt üzerinde garanti.
İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben et ve kemik, geçici Mustafa Kemal. İkinci Mustafa Kemal, onu ben kelimesiyle ifade edemem; o ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni bir fikir, yeni bir hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve mücadeleci bir topluluktur. Ben onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal O'dur.
Bu fikstür işine akıl sır ermiyor , çok kolay maçlarda puanlar kaybedilebiliyor ( Geçen yıl gs yaşadığı ) yada zor maçlarda puanlar alınıyor ( Geçen yıl bjk yaşadığı ) Gs nedense hep bir ivme düşmesi olucak gibime geliyor malum erken form tuttular.
ozwizard7
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
27 Ekim 2009, 18:07:06
ax adlı bir arkadaş geçen sene 5maçtan 9 puan alırsanız sevinin demişti anca alırsınız demiişti 13 puan almıştık gelse bidaha dese de şöyle son 7 maçtan 17,18 puan çıakrsak
trabzonu yeneriz bence tek zor maç fb ile onlarda zor değilde aslında inönüde gelip insanları ve oyuncularımızı nasıl tahrik ettiklerini biliyorsunuz sevgili beşiktaşlılar sinirlenmesek yenebiliriz ama sinirleniyoruz.
19 puan alırsa lider olur bu oyunla alacağını hiç zannetmiyorum ilk 3 maçı alırsa belki
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Bizim derbilerimiz bitti. Geriye 2 zorlu deplasman maçımız kaldı. Fenerin 2 derbisi ve 2 zorlu deplasmanı var. Beşiktaşın 2 derbisi 1 tane içeride zorlu maçı kalmış.
Kalan maçlarda avantaj bizden yana ama Baros yok. Bursa deplasmanından 1 puan alabiliriz diğer maçlardan 3 puan kağıt üzerinde garanti.
uyan uyan takım ne halde kağıt üzerinde garanti diyorsun
ax adlı bir arkadaş geçen sene 5maçtan 9 puan alırsanız sevinin demişti anca alırsınız demiişti 13 puan almıştık gelse bidaha dese de şöyle son 7 maçtan 17,18 puan çıakrsak
Dediğin gibi umarım tek puan kaybımız bursa maçında olur..
trabzonu yeneriz bence tek zor maç fb ile onlarda zor değilde aslında inönüde gelip insanları ve oyuncularımızı nasıl tahrik ettiklerini biliyorsunuz sevgili beşiktaşlılar sinirlenmesek yenebiliriz ama sinirleniyoruz.
Bu fikstür'e zor diyorsanız birde şöyle birşey var her oynayacağımız rakip Beşiktaştan bir önce Ankarasporla oynayacağı için her rakibimiz bir hafta bay yaparak çıkacak karşımıza yani zorlu fikstür X 2 diyin siz ona. ama kolay başarının nesi güzelki. keşke daha zor olsaydı. Yeterki hakemler eyyam yapmasın zorluklar vız gelir bize .
FB-Bjk maçı güzel olacak. GS derbisi zevksizdi, yenilgi baştan belliydi. Şimdi biraz canlandı Bjk, ölü toprağını attı bir nebze. Ama FB daha favori yine de
FB-Bjk maçı güzel olacak. GS derbisi zevksizdi, yenilgi baştan belliydi. Şimdi biraz canlandı Bjk, ölü toprağını attı bir nebze. Ama FB daha favori yine de
Dinlenmiş olarak geliceksiniz.Bakalım neler olucak.Zira takımım adına kazanmayı geçtim biz yenersek lige biraz renk gelir 3 takımlı şampiyonluk yolu.Kazanırız bu maçı ALMAN ERNST fena
O mehmet topuz inönüye nasıl gelecek onu merak ediyorum ben asıl hahahahahahhahahahahah süper kupa'da gördük ne kadar erkek olduğunu çıkamadı sahaya bakalım inönüye gelebilecek mi
O mehmet topuz inönüye nasıl gelecek onu merak ediyorum ben asıl hahahahahahhahahahahah süper kupa'da gördük ne kadar erkek olduğunu çıkamadı sahaya bakalım inönüye gelebilecek mi
sorunda burada taraftar sinirlenmese sorun olmayacal fener maçı kolay geçecek ama boş ere herkes aşırı sinirleniyor.