Şimdi Ara

Çıkacak Olan En İyi 10 Özel PS3 Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
12.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki dönemlerde Playstation 3'lerimizi şenlendirecek olan en iyi 10 oyunu listeledik.
     
    İşte Ps3'e özel olacak çıkacak oyunlar arasında öne çıkan en iyi 10 oyun ;
     
    10 - Agent 
     
    Tam anlamı ile kapalı bir kutu olan Agent'in listemize girmesinin en büyük nedeni oldukça gizli bir proje olması ve üzerinde uzun bir süredir çalışılıyor olması. Yapımcı firmada Rockstar olunca ortaya kötü bir oyun çıkacağını düşünmüyoruz. 1970'li yıllarda geçecek olan oyun için şu an logosu dışında hiçbir görsel yayınlanmadı.
     
     
    9- MadNation Racers
     
    Kart tabanlı yarış oyunlarına yeni bir soluk getirmesi beklenen MadNation Racers, önümüzdeki dönemlerde çıkacak olan en ilginç PS3 yapımları arasında yer alıyor. Özellikle yaratılabilir karakterleri, araçlar ve pistleri ile ön plana çıkan oyun, Little Big Planet'e olan benzerliği ile de oldukça dikkat çekeceğe benziyor.
     
     
    8- MAG
     
    Geçtiğimiz günlerde betası ile oyunseverlerin karşısına çıkan MAG, 256 kişiye kadar multiplayer desteği sunması ile dikkat çekiyor. Oldukça büyük bir haritada oynayacağımız oyunun tam bir savaş ortamı sunması bekleniyor. Hava kuvvetleri ve radar özelliği gibi bir çok öğeyi barındıracak olan oyunun multiplayer sistemine yeni bir soluk getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.
     
     
    7- White Knight Chronicles I - II
     
    İkinci oyunu geçtiğimiz TGS fuarında duyurulan White Knight Chronicles, japonya çıkışı ile birlikte büyük bir başarı yakaladı. Level 5 imzalı oyunda devasa bir şovalyeye dönüşen leonard'ın macerası ikinci oyunda tüm hızıyla devam edecek. Bu sene sonunda batıya da çıkacak olan oyunun ikinci versiyonunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
     
     
    6- Ratchet & Clank : A Crack in Time
     
    Yeni nesilin en iyi platform oyunları arasında yer alan ınsomniac Games imzalı Ratchet & Clank'ın yeni oyunu önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak. Grafikleri ile adeta bir animasyon filmini andıran oyunda gene bir çok silahı kullanabileceğiz.
     
     
    5- Gran Turismo 5
     
    Polyphony Digital'in uzun süredir üzerinde çalıştığı Gran Turismo 5'in çıkış tarihi geçtiğimiz TGS fuarında verilmiş ve Mart 2010 olarak açıklanmıştı. Batı çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyan oyunun özellikle hasar modellemeleri çok fazla eleştiriye maruz kalsa da yeni nesilin en iyi grafikli oyunlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
     
     
    4- Last Guardian
     
    Her oyunu ile oyunseverleri bambaşka dünyalara götürmeyi başaran Team ICO'nun yeni oyunu Last Guardion, Playstation 3'ün belki de en çok beklenen oyunlarından birisi. Oyunlarına sanat eseri gözüyle bakılan Fumito Ueda'nın yeni oyununda küçük bir çocuk ile büyük bir yaratığın macerasına şahit olacağımız oyunda bulmaca öğeleri oldukça ağırlıklı olarak bulunacak. kendine özgü grafik stiline sahip olan oyunun çıkış tarihi ise belli değil.
     
     
    3- Final Fantasy Versus 13
     
    Final Fantasy 13'ün multiplatform olması sebebi ile çok daha önemli bir hale gelen versus 13 belki de en karanlık Final Fantasy oyunlarından birisi olacak. Tamamı ile Kingdom Hearts ekibinin yapımını sürdürdüğü oyunun başında ise FF13'te olduğu gibi Tetsuya Nomura bulunuyor. Çıkış tarihi belli olmayan ve hakkında çok az bilgiye sahip olunan oyun hakkında yeni detayların FF13'ün piyasaya çıkmasından sonra verilmesi bekleniyor.
     
     
    2- Heavy Rain
     
    Fahrenheit ile oldukça farklı bir oyun ile karşımıza çıkan Quantic Dream'ın yeni oyununda gene benzer türde fakat çok daha gelişmiş bir oyun sistemi ile karşılaşacağız. 4 farklı karakterin hikayesine şahit olacağımız oyunda, karakterlerden birisinin ölmesi durumunda hikaye devam edecek ve ona göre şekillenebilecek. En ufak seçimlerimizin bile hikayede çok farklı dallanmalara sebep olacağı söylenen Heavy Rain, sadece PS3'ün değil oyun sektörünün en farklı yapımlarından birisi olacak.
     
     
    1- God of War 3 / GoW : Collection
     
    Listemizin ilk sırasında ise tahmin edebileceğiniz gibi God of War bulunuyor. İlk iki oyunun yenilenmiş grafikleri ile karşımıza çıkacak olan God of War : Collection'dan sonra God of War 3 ile serinin tam anlamıyla tadına varabileceğiz. Zeus'tan intikamını almak üzere Tanrılar Dağı'na tırmanan Kratos yeni oyunu ile birlikte daha çok aksiyon ve kanlı sahneyi de beraberinde getirecek.
     
     







  • İlk 5 dehşetül vahşet.
  • Liste güzel olmuş madnation racers listeye girmeyi hak ediyomu emin diilim bana çok başarılı olcak gibi gelmiyo bir de GT5 hasar modellemsi beyenilmedi diye yazılmış ama bir video hariç hasar modellemesi videosu yayınlanmadı yayınlanan video dan sonra da daha geliştiriliceğini hatta hasar konusunda mükemmelliyet bekleyin demişti yapımcılar, yani hasar modellemsi iyi olucak diye düşünüyorum
  • Online oyun sever biri olarak Mag resmen ağzımın suyunu akıtıyor.
  • Aman aman.
  • daha önce duymadığım bazı oyunlar var ama diğer oyunlar hakettikleri yerde daha başlığı gördüğüm ilk an GOW 3'ün listenin başında olucağını tahmin ettim...
  • Bunlar mı ?

    Nerede Mafia 2
  • Gran Turismo 5 ve Heavy Rain, geri kalanını almam.
  • Alıştık artık böyle kaliteli PS3 Exc. oyunlarına.
  • Mag , GT5 , Heavy Rain , Gow..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuRCo

    Bunlar mı ?

    Nerede Mafia 2


    Bunlar PS3 ecx. oyunlar (aslında başlıkta exc. diye özellikle belirtilse daha iyi olurdu). Mafia 2 multiplatform bi oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 26 Ekim 2009; 20:09:02 >
  • GOW 3 . Sadece bu oyunu oynamak için Ps3 alıyorum.
  • GOW 3'un ciktigi ani okul hayatimin bittigi an olarak kayitlara gecirmeyi planliyorum.
  • arkadaşlar şöyle başlıklar açıp durayın. millete makinasını çöpe attırıcaksınız. gow-3 bekliyoruz sabırsızlıkla. gow collectionda olmalıydı listede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: callofduty6

    arkadaşlar şöyle başlıklar açıp durayın. millete makinasını çöpe attırıcaksınız. gow-3 bekliyoruz sabırsızlıkla. gow collectionda olmalıydı listede
    />



    1- God of War 3 / GoW : Collection
  • heavy raini bekliyorum simdiden serum lazimlik gibi malzemeleri aldim :) koltuga yapisacam resmen...
  • GOD OF WAR 3 ve GT 5 hemde aynı zamanda çıkıyorlar
  • Aralarında hala bir eksik var ve duyurulmasını tüm dünya bekliyor.
    Fazla söze gerek yok, anladınız siz.

    Çıkacak Olan En İyi 10 Özel PS3 Oyunu
  • Oyunlara bak ya... Muhteşem Tek kelime ile...

    MAG.... EŞİ BENZERİ YOK!
    GOW... GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ H&S OYUNU
    GT5... FAZLA SÖZE GEREK YOK... O KADAR!


    bunlar tamam ama ben hala Rachet And Clank ten ne zevk alındığını anlayabilmiş değilim.

    Agent kaliteli bir yapım olacaktır.
    Heavy Rain de iyi olacak, geriye kalan oyunlar tartışılabilir diye düşünüyorum.
  • Gt 5
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.