Şimdi Ara

Dragon Age Origins *Ana Konu* Dragon Age: Dawn of the Seeker Movie (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
10.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eribanez

Arkadaşlar ben RPG olarak sadece Blizzard ın oyunlarını oynamış biriyim. Özellikle bi sene önce bırakmama kadar WoW bağımlısı biriydim. Yalnız blizzard haricinde hiçbir rpg oynamadım. Konsollarda ise nasıl olabileceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok. Sizce nasıl bir başlangıç yapmalıyım merak ediyorum çok çünkü. Hatta şu j-rpg oyunları FF falanda hiç oynamamış birisiyim. Nasıl bir yol haritası izlemeliyim.

Demon's souls ve dragon age ikilisi ile başlamanı öneririm.Diablo 2 çakması sacred 2 var ama konsol versiyonu berbat,kesinlikle tavsiye etmem.En son final fantasy'e el atmanı öneririm çünkü onu seveceğini garanti edemem.J-rpg herkese hitap etmiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Arkadaşlar ben RPG olarak sadece Blizzard ın oyunlarını oynamış biriyim. Özellikle bi sene önce bırakmama kadar WoW bağımlısı biriydim. Yalnız blizzard haricinde hiçbir rpg oynamadım. Konsollarda ise nasıl olabileceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok. Sizce nasıl bir başlangıç yapmalıyım merak ediyorum çok çünkü. Hatta şu j-rpg oyunları FF falanda hiç oynamamış birisiyim. Nasıl bir yol haritası izlemeliyim.

Demon's souls ve dragon age ikilisi ile başlamanı öneririm.Diablo 2 çakması sacred 2 var ama konsol versiyonu berbat,kesinlikle tavsiye etmem.En son final fantasy'e el atmanı öneririm çünkü onu seveceğini garanti edemem.J-rpg herkese hitap etmiyor çünkü.

Teşekkürler dostum, birşey daha sorucam acaba oblivion ı da demon's soul ve dragon age in yanına eklemelimiyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

sonunda daha yenı basladım ama cok zorlanıyorum oynarken ps3 e alana kadar ıdare edecez klavye mouse ıskencesıne

Ben de ilk açtığımda sıkıntı çekmiştim. İzometrik kamera açısını hem klavye ile kontrol edebiliyorsunuz hem de mouse, bazen sabit kalıyor karakter gidiyor kamera takip etmiyor falan, ben başarılı bulmadım. O nedenle TPS yani PS3'deki kamera açısına benzer kamerayı kullanmanı tavsiye ederim, scroll tuşları ile yakınlaştırıyorsun, karakterlerini de ASDW tuşları ile kontrol et.

yok hocam ya beceremedım lanet olsun ps3 e alacam madem ucuzlamıs

Konsoldaki Dragon Age daha basitleştirilmiş. Friendy fire yok, combat'lar daha kolay. O nedenle PC'de şöyle Hard seviyede tadını çıkarmanı öneririm.

Sırf konsol versiyonlarında izometrik açı yok diye pc'de oynayıp bitirmiştim oyunu.Bu tarz taktiksel oyunlarda o açı şart.Ayrıca konsol versiyonunda friendly fire olmaması tam rezillikmiş.Hoş izometrik açı koymamaları daha büyük rezillik ama.

zorluk seviyesini arttırınca friendly fire ekleniyor olması lazım konsolda

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler dostum, birşey daha sorucam acaba oblivion ı da demon's soul ve dragon age in yanına eklemelimiyim?

Bence ekleme çünkü Oblivion'da level scaling diye tabir edilen yani sen level aldığın zaman düşmanlarının da level aldığı bir sistem var. Bu sistem o kadar lanet birşey ki, ilk bölümde mağarada fareleri kestikten sonra level 20 ol ve oraya tekrar git fareleri kesemiyorsun. Sen türlü türlü maceradan maceraya atlarken, Arena'da şampiyon olurken, hatta arena'da illegal olan yaratıklara dahi karşı savaşırken, orada senin ilk gün yüzünü gördüğün mağaranın kapısında haraç kesen haydutlar da senle beraber gelişiyor. Herifler utanmasa teke tek alıyorlar seni o halde. Ben gidiyorum süper bir zırh loot'luyorum, gidiyorum bakıyorum adamlarda da var.

Oblivion yerine Fallout 3 öneririm fakat PS3'de sorun çıkardığını söylüyorlardı, ben PC'de oynamıştım. PS3'de oynayanlar yorumlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wassermann -- 24 Mayıs 2010; 0:22:22 >

• Eribanez oblivion'da güzeldir.Bende ps3 ve pc versiyonları var ama ben ilk çıktığında pc'de bitirmiştim,ps3 versiyonunu takıp bir kere deneme amaçlı oynadım öyle duruyor.Hangi oyundan başlayacaksın,ne karar verdin bilemiyorum ama demon's souls'u kesinlikle dene.Önümüzdeki ay avrupa sürümüde çıkıyor.
  • quote:

Eribanez oblivion'da güzeldir.Bende ps3 ve pc versiyonları var ama ben ilk çıktığında pc'de bitirmiştim,ps3 versiyonunu takıp bir kere deneme amaçlı oynadım öyle duruyor.Hangi oyundan başlayacaksın,ne karar verdin bilemiyorum ama demon's souls'u kesinlikle dene.Önümüzdeki ay avrupa sürümüde çıkıyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Demon's Souls u ön sipariş verdim shopto dan tam finallerimin bitişine denk geliyor. Güzel bir hediye olacak

İlk fırsatta Dragon Age i de alıcam oldukça uygun fiyattan satılıyor shopto da. Bakalım RPG yle iyi anlaşabilcez mi

• arkadaslar bu oyunu oynamis ve bitirmis birisi olarak dusuncemi belirtmek istiyorum.

Oyun ik baslarda cok duragan ve rutin gelmisti. ilerledikce bayaa bi sardi. ve zevkle oynayip bitirdim. tavsiye ederim...
  • quote:

quote:

Eribanez oblivion'da güzeldir.Bende ps3 ve pc versiyonları var ama ben ilk çıktığında pc'de bitirmiştim,ps3 versiyonunu takıp bir kere deneme amaçlı oynadım öyle duruyor.Hangi oyundan başlayacaksın,ne karar verdin bilemiyorum ama demon's souls'u kesinlikle dene.Önümüzdeki ay avrupa sürümüde çıkıyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Demon's Souls u ön sipariş verdim shopto dan tam finallerimin bitişine denk geliyor. Güzel bir hediye olacak

İlk fırsatta Dragon Age i de alıcam oldukça uygun fiyattan satılıyor shopto da. Bakalım RPG yle iyi anlaşabilcez mi

Hayırlı olsun.Bende demon's souls'un Asya sürümü var ama Avrupa sürümünü de alacağım kesin.Arşivlik oyun.

• Mesajım bulunsun
  • bu oyuna ilgi neden bu kadar az oldu anlamadım..

ben önce dragon age: origins'i aldım oynuyorum daha yeni başladım ve çok sevdim. zaten bioware muhteşem işler çıkartır. Mass effect serisinede bayılırım.. daha sonra Dragon age 2yi alıcam önce şunu bitireyimde..

ayrıca Demon's Souls için birşeyler yazılmış bende yazayım. oyun çok güzel ayrıca çokta zor. ama benim çok vaktim yok, ölünce yeniden başlamak zamanımdan aldığı için 3-4 bölüm sonunda pes ettim. keşke öğrenciyken gelseymi o zaman hakkını verirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 29 Temmuz 2011; 15:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

bu oyuna ilgi neden bu kadar az oldu anlamadım..

ben önce dragon age: origins'i aldım oynuyorum daha yeni başladım ve çok sevdim. zaten bioware muhteşem işler çıkartır. Mass effect serisinede bayılırım.. daha sonra Dragon age 2yi alıcam önce şunu bitireyimde..

ayrıca Demon's Souls için birşeyler yazılmış bende yazayım. oyun çok güzel ayrıca çokta zor. ama benim çok vaktim ölünce yeniden başlamak zamanımdan aldığı için 3-4 bölüm sonunda pes ettim. keşke öğreniyken gelseymi o zaman hakkını verirdim

Dragon Age yada benzeri türdeki RPG oyunlarına Pc sistemi daha uygun olduğu için asıl rağbet o platformda oluyor.

• Murat artık pc'den oyun zor benim için laptoptan oynamayı sevmiyorum..

RPG de dediğin gibi konsollarda pek çıkmıyor, pc'ye nazaran.

ha şuda var Star Wars The Old Republic'ten korkuyorum, pcmi aldırı bana, sabahlara kadar uyutmazmı
  • arkadaşlar lütfen yardım edin oyunda ormanda morigian bize katılıyor ya sonrasında ordan cıkmam için dünya haritasını acmamız gerekiyor ben dunya haritasına geçiş yerine tıkladığımda oyun simge durumuna düşüyor ve dragon age origin durduruldu die birşey cıkıyor lütfen yardım edin nasıl yapıcam oyunu oynayamıyorum ya lütfennnn

ACİL YARDIM!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Kanka "6. Morrigan (Claudia Black) : Leliana'ya benzer bir karakter yapısı olan Morrigan, büyücü olarak karşımıza çıkacak." bu maddede düzenleme yap bence ikisi birbirine olabildiğine zıt karakterler çıktı.

Leilana nerde karşımıza çıkıyor.lothlerinden çıktım şuan kurtadam avındayım.hangi bölgede çıkıyor
  • Dragon.Age.Dawn.of.the.Seeker.2012
     Dragon Age Origins *Ana Konu* Dragon Age: Dawn of the Seeker Movie

Distributed by:
    Japan: T.O Entertainment, Inc.
    US: FUNimation Entertainment
    Music by: Tetsuya Takahashi
    Written by: Jeffrey Scott
    Animation: Oxybot
    Running time: 90 minutes
    Release date: Japan: February 11, 2012
    DVD (Region 1): May 29, 2012

Trailer

Ekran Görüntüleri

http://www.imdb.com/title/tt2261471/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Haziran 2012; 21:53:07 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.