Bildirim
Brutal Legend Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
elinize sağlık.Artı Jack Black varsa oynanır. -
inceleme için sağol, demosunu oynadım güzel oyun -
Uncharted 2 istiyoruz. -
İnceleme için çok teşekkürler. Oyuna gelirsek, 7 ömür daha yaşasam sanırım yine oynamam -
Çok ilginç bir oyun olmuş. -
güzel bir oyuna benziyor bence overlord la gh yi birleştirmişler bide hot wheels arabalarını:D -
güzel inceleme evet uncharted 2 bekliyoruz sen incelemeden almam -
Harika bir oyun olmuş.. -
ayrıca uncharted 2 ve tekken6 da cıktı onları inceleme yapmayıp bunu inceleme yapan donanım haberi siddetle kınıyorum donanım haber ya farklı bir kitleye hitap ediyor yada adamlar oyundan anlamıyor -
belkide sen oyundan anlamıyorsundur? -
GOW dahil hiç bir Tps de bu kadar eğlenmemiştim . -
Inceleme guzel olmus.Demosunu da oynadım
Dırek bana hıtap eden bı oyun olmasa da oynadıgım en sıradısı ve kendıne ozgu oyunlardan bırısı dıyebılırım
Bence çok başarılı ve yenılıkcı bır oyun.
Bu tur ozgun yapımlar cogalır umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 25 Ekim 2009; 2:14:53 > -
çok sağlam olmuş video inceleme için teşekkürler.
7 değil 70 dakika olsa yine izlerdim. -
eyvallah -
oyunu 1,5 günde bitirdim,uykum gelmese bir oturuşta bitirecektim herneyse;yeni nesilde bu kadar eğlendiğim pek oyun yok.oyunu mükemmel yapmışlar...herkese tavsiye ediyorum oynayın pişman olmazsınız:) -
Grafikleri kötü, klasik konsol oyunu. Geçen hafta yurt dışında bir mağazada Xbox'a koymuşlardı, bana hiç hitap etmiyor. -
evet oyun çok güzel fakat biraz fazla kısa bnde 1 günde bitirdim oyunu bütün yan görevleriyle falan beraber... -
kılasik konsol oyunu mu ? pardon neresi klasik bunun? hangi kısmı yaratıldığı dünyamı oynanışımı neyi ben henuz göremedimde -
Grafiklerinin çok iyi olduğunu söylemesi zor, ayrıca sıradan bir oyun hiçbir farklılığı yok. Sadece müzikleri başarılı olabilir. GPS sistemi Jak 3'ten arak Birçok türü barındırarak, gitarla yıldırım düşürerek(DMC3'ten arak
) ve silahlarla aynı tip vuruşlar yaparak ortaya saçma sapan bir oyunun çıktığı düşüncesindeyim. Klasik konsol oyununun farklılaştırılmaya kasılmış hali.
Benzer içerikler
- bomberman oyna
- indiana jones and the great circle sistem gereksinimleri
- mafia the old country sistem gereksinimleri
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- dan houser
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X