'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 26568 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Dahili hafızasına 66 saat renkli ve sesli kayıt yapabilen anahtarlık kameranın tam şarj ile devamlı kullanma süresi 2 saattir. Anahtarlık kamera kendi hafızasına kayıt yapan kameralardaki en yüksek çözünürlük olan 640x480 çözünürlüğünde olup,avi formatında kayıt yapar. Kayıtları bilgisayarınıza anahtarlık kamera seti ile gelen usb kablosu ile anahtarlık kamerayı bilgisayarınıza bağlayarak media playerdan izleyebilirsiniz. Ayrıca anahtarlık kamera flashdisk özelliğinde olduğu için tüm döküman, resim, müzik ve datalarınızı anahtarlık kamerada taşıyabilir ve usb bağlantısı ile aktarım yapabilirsiniz. Anahtarlık kameraya her türlü anahtarlığınızı takabilir, masa üstünde de bırakabilirsiniz.
Teknik Özellikler:
- Hafıza: Tam Hafıza Kayıt Süre 66 saat
- Çözünürlük: 640x480
- Şarj Süresi: 2 saat
- Kayıt Süresi: Tam Şarj ile 120 dakika 4 gb=66 saat
- Şarj: Usb veya Usb Duvar Adaptörü
- Saniyede 60 frame kayıt 4 gb casus anahtarlık kamera Fiyatı:55TL [10 adet mevcuttur] 2 gb casus anahtarlık kamera Fiyatı:50TL [5 adet mevcuttur] Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HknsL -- 23 Aralık 2009; 13:41:01 >
hocam bence download ı başka alternatiflere yapım millet 10 kere indirdimi 11imciye izin vermiyor rapid...Kalitesni bir görelim bakalım..İlginç bir ürün..
bu anahtarlığa baktım inceledim,aldığınızda iyiki almışım diceksiniz,ama almadığınız için sormanız doğal,çok kaliteli görüntü vede ses kaydıda süper,hiç cızırtı yok,bu alet çok satıyor,kaydederende ışığı yanmıyor,ayrıca işçiliğide çok iyi yapılmış,hala 100 tl nin üzerinde fiyatla satan yerler var.çünkü kaliteli alet kaçırmayın derim
arkadaslar bu kamera konusunda yardima ihtiyacim var bende aldim ama sarj olmuyor ustelik usb yi baglayinca installe yapmak icin cd takin diyor ama cdsi yok olmuyro bir turlu naisl olucak yardim ederseniz sevinirim