Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : Ve Windows 7 tüm dünyada lanse edildi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap : Ve Windows 7 tüm dünyada lanse edildi Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
K@ptan41

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 10:34:49  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hayrılı olsun updatelerı bugun yarın verırler artık ufak tefek sorunları var update duzelır ınsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 28 Ekim 2009; 15:45:37 >

_Ledriw_

23 Ekim 2009, 10:55:12  

arkadaşlar bence vista var. windows 7 ye nasıl geçebilirim
yani format atmadan filan geçiş cd leri varmış. onlardan bahsediyorum. onlar nerede satılır. ya da nereden indirebilirim

DH HD YAKINDA SİNEMALARDA....DA DA DA ...
ACER 23" | KINGSTON HYPERX 2x2 GB DUAL DDR2 1066 | GIGABYTE GA-EP45-DS3L | INTEL Q8400 4x | AOPEN G528 | SEAGATE 500 GB SATA2 16 MB NCQ | HIGH POWER HP PLUS 500 WATT | PALIT 9600GT SONIC 1GB
Penryn

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 10:59:24  

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Ultimate sürümünde dil seçimi özelliği varmış. Bu çok güzel oldu.

Bir de bitlocker var.Veri güvenliği için çok önemlidir.Harddiskiniz çalınsa bile şifreyi kırmak kolay değil gerçektende.

Microsoft Server Administrator
ET 7

23 Ekim 2009, 11:34:03  

win 7 nin oturmasi icin gene en az bir yila ihtiyacia var xp ye devam
i Am Not Dead

23 Ekim 2009, 11:37:13  

siz ölene kadar xp kullanın XD biz kullanırız yenı teknolojiyi :) win7 ultimate var şuan bende hiç sorun çıkarmadı drix11 de harika ^^ :D güzel windows bilgisayarları dandik arkadaslara önerilmez 850mb ram yiyor :P

Nothing At All
Pinky_Demon

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 11:40:02  

Askerden gelince geçerim bende artık Win 7'ye şimdilik XP ile devam.

Gametag: PinkyDemonTR

tatbkath

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 11:45:03  

Windows 7 harddisk'e otomatik defrag yapıyor bu sayede oyunların loading süreleri falan acayip azalıyor.

Win 7 ultimate 64bit kullanıyorum.Harika bir işletim sistemi ama şimdilik her programla uyumlu değil.Bazı programlar uyumluluk modunda dahi düzgün çalışmayabiliyor.

exerion

23 Ekim 2009, 11:46:48  

illaki format mı gerekiyor simdi

gerbay

23 Ekim 2009, 11:49:35  

millet yine gaza gelmiş yazıyor. Vista ile fiyat kıyaslayamazsınız bir kere çünkü vista gerçekten yeni windoze release'i idi. win7 ise vista nın release update i. vista yamalı bohçaya döndü iyice ve insanlarda anti-pati oluştu o nedenle adamlar release update i yeni release gibi reklam kampanyası yaparak ortalığı ayağa kaldırıyor. tabi borsa dır nasdaq dır vs. o konular da var işin içinde.. ama ben forum ahalisini çok gaza gelmiş gördüm. ms sırf millete zorla aldırmak için directx in yeni sürümlerini sadece yeni işletim sistemleri ile veriyor. alet lerin kernel kodları aynı zaten. shell de biraz farklılık var o kadar. para verip almayı düşünen arkadaşlara gaza gelmemelerini tavsiye ediyorum.
gerbay

23 Ekim 2009, 11:51:25  

@tatbkath

windows xp de harddisk e otomatik defrag yapabiliyor, vista da, hatta windows 2000 de yapabiliyordu. şimdi bunu widnows 7 nin güzelliği olarak mı yazıyorsunuz.

a.saygili
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Ekim 2009, 11:51:37  

Biraz sürenin geçmesi lazım.
şuan için lisanslı vistaya devam.
Toygarabi

23 Ekim 2009, 11:51:38  

RC siyle orjinali arasında çok fark varmıdır?

HP PAVILION DV6-1144ET
canerpense

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 24:03:17  

Bir de bitlocker var.Veri güvenliği için çok önemlidir.Harddiskiniz çalınsa bile şifreyi kırmak kolay değil gerçektende.

Eğer bitlocker'ın etkinleştirildiği Windows bir şekilde çökerse, verilere elveda diyin. Hele formatladıysanız, sertifikaların yedeğini almadan yada dosyaların şifrelenmesini kaldırmadan...

Yaşadım, bilirim. Kırılmıyor nalet şey.

Follow the white chick Neo, not the f#cking goddamn rabbit !!!

INTEL Q6600@3.2ghz ve @3.7ghz Karşılaştırmalar
tatbkath

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 24:05:46  

quote:

Orijinalden alıntı: gerbay

@tatbkath

windows xp de harddisk e otomatik defrag yapabiliyor, vista da, hatta windows 2000 de yapabiliyordu. şimdi bunu widnows 7 nin güzelliği olarak mı yazıyorsunuz.

XP'de düzenli defrag yapmak gerekiyor el ile.(XP'de oto defrag yok) Vistada da bu özellik var fakat win7 kadar efektif kullanamıyor bunu.

@Toygarabi

RC'siyle fark vardır ama RTM sürümle arasında pek bir fark olacağını zannetmiyorum.

genelkurmay89

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 24:12:01  

bana kalırsa yeni çıkan işletim sistemi olsun veyahut donanım olsun öle çıkar çıkmaz alma taraftarı değilim şöyle 1.5 sene bekleyip ondan sonra almak daha mantıklı hem fiyatı biraz düşer ve o zamana kadar bütün sorunları çözülmüş olur

Kullanıcısı!
Darbaz34

23 Ekim 2009, 24:13:21  

Adamların kafada saç kalmamış
saitcam

23 Ekim 2009, 24:18:37  

Yahu bırakın şu klişeyi artık! Neymiş, win7 yeni olduğu için servis paketine ihtiyaç varmış da, o yüzden xp ye devammış da, cart curt! Pööeeehh! Herifler son 2 yıldan beri test edip duruyor hayret bişii..Dünyanın en iyi yazılımcıları eşşek mi sanki?
sadtneverdie

23 Ekim 2009, 24:19:42  

kimse çıkar çıkmaz kurulmaz bana xp yetiyor demesin. adamlar taş gibi sistem yapmış betasınıda kullandım rc sürümünü de ne yavaşlık ne problem mis gibi yapmışlar. zaten bunları yazanların win 7 kullandığını sanmıyorum. uzaktan bakıp yok yok olmamış bu diyenler. win 7 kullanıp zaman lazım vs demek gereksşz yorum yapmaktan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 23 Ekim 2009; 12:28:13 >

i7 i920 @3.8 ghz günlük, WOW Server: Killrog(horde) "Edfef" ___freepanorama.blogspot.com___
Hacıkafir

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 13:02:27  

İnşallah piyasada satışa sunulan laptop ve masaüstlerinde artık win7 yüklü olur.

Selçuk Üniversitesi-İstatistik Bölümü
Randall

23 Ekim 2009, 13:13:53  

! aylık laptopumda kampanyalı windows 7 upgrade paketi var eğer vista home premiumdan windows 7 home premium yukseltmek istersem sadece 29 dolar

İnsanın korsan kullanası gelmiyor

Toygarabi

23 Ekim 2009, 13:17:18  

RC siyle sürüm arasında öyle büyük fark varmıdır acep? RC yi silip bugün çıkanı yüklesem mantıklı olurmu?

HP PAVILION DV6-1144ET
Mr.Seko

23 Ekim 2009, 13:21:24  

vista çıktığında xp kullanmaya devam eden çok oldu ama artık win7 hepsinin yerini alıcak gibi...

Confusion

23 Ekim 2009, 13:32:51  

yeni çıkmış son kullanıcı elinde yaygınlaşmamış ve güvenlik açıkları bulunması muhtemel bir işletim sistemine 400TL para vermek akıl işi değil

Yenilenebilir Enerji Platformu "limitsizenerji.com"
stradosphere

23 Ekim 2009, 13:33:37  

@Confusion
Zaten birçok insan korsan olarak indiriyor orjinalini alan pek yok :)
The__Leader

23 Ekim 2009, 13:43:50  

Windows 7'nin Vista'laşmış Wİndows XP'ye benziyor ve çok daha belirgin standartları beraberinde getiriyor. Uzun süre bu Windows 7 senfonisi okunacaktır kanaatimce.
_Ledriw_

23 Ekim 2009, 13:45:31  

gerbay arkadaş katılıyorum.. vistanın ismi kötüye çıktı sanırım o yüzden yeni bir işletim sistemi gibi tanıtıldı.

DH HD YAKINDA SİNEMALARDA....DA DA DA ...
ACER 23" | KINGSTON HYPERX 2x2 GB DUAL DDR2 1066 | GIGABYTE GA-EP45-DS3L | INTEL Q8400 4x | AOPEN G528 | SEAGATE 500 GB SATA2 16 MB NCQ | HIGH POWER HP PLUS 500 WATT | PALIT 9600GT SONIC 1GB
WockeeZ

23 Ekim 2009, 13:53:00  

Gerçekten kullanışlı ama oyuncular için tek eksisi lag sorunu olması. Bunu çözerlerse tekrar yükleyebilirim...
Evet, İsyan!

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 13:57:07  

quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

yeni çıkmış son kullanıcı elinde yaygınlaşmamış ve güvenlik açıkları bulunması muhtemel bir işletim sistemine 400TL para vermek akıl işi değil

En fazla katkı Türk kullanıcılardan gelmiş aşağıdaki "Basın Bülteni"ne göre... Resmi rakamlar doğal olarak...

http://forum.donanimhaber.com/m_34977180/tm.htm

Windows 7 Rekora Koşuyor (7 Ekim 2009)

31 dilde Beta testten geçen Windows 7''ye en büyük katkıyı Türkler verdi

DAHA PİYASAYA ÇIKMADAN YARIM MİLYONDAN FAZLA TÜRK WINDOWS 7''Yİ SİTESİNDEN İNDİRDİ
...
Windows 7, NetMarketShare.com''un yapmış olduğu bir araştırmaya göre dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi sürümleri arasında % 1,18''lik pazar payıyla dördüncü sırada yer aldı. Araştırmaya göre bilgisayar kullanıcılarının gözdesi olan önceki Windows sürümleri toplam % 90,59''luk pazar payıyla ilk iki basamağı paylaşırken, Windows 7, % 3,45 paya sahip rakip işletim sisteminin hemen ardından % 1,18''lik pazar payıyla dördüncülüğe yerleşti.
...
Windows 7''yi Türkiye''den 600 bin kişi indirdi
Nihai sürümü henüz yayınlanmamasına rağmen gerek Beta, gerekse deneme sürümleriyle büyük bir kullanım oranına erişen Windows 7, Türk kullanıcısı tarafından da en çok indirilen işletim sistemi olarak kayda geçti.

Türkiye problem analizi ve hızı açısından en başarılı ülke
Windows 7 Beta test programına 31 dilden insan katıldı, Türkiye bu programa Brezilya''dan sonra en fazla katkı veren ülke oldu. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Türk test grubu sayesinde Türkiye, problem analiz sayısı ve hızı açısından en başarılı ülke seçildi.
En aktif test kullanıcıları için Microsoft tarafından yapılan değerlendirmede dünya ikincisi ile dünya dördüncüsü yine Türkiye''den çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 23 Ekim 2009; 13:59:19 >

Ol malumat her devirde mevcut idi, vaktaki malumatı saymak icap eder oldu, ezcümle mütehassıs bu meydanda heder ve dahi telef oldu.
Tolga*

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 13:59:21  

Vista ve 7 nin özelliği XP gibi yavaşlamıyor. Hızlılığı sürekli koruyor.

Cowon D2+ 8 GB & Audio Technica CKS-70
Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 14:02:40  

Yeni çıkmış diyorlar yav hala. 1 senedir beta sürümleri çıktı habire. Boşuna mı çıkarttılar bunları. Arge yapıyorlar işte, önce tüm programcılara gönderiyorlar tüm dünyada herkes test edip görüşlerini söylüyor. Ona göre yönleniyorlar, ona göre yazılım geliştiriyorlar. Stabil olduğuna kanaat getirilince de adı üstünde kararlı sürüm çıkıyor.

Yani bir windows öyle kodları yazdık hadi kullanalım satalım bunları diye hemen piyasaya sürülmüyor. Elbette vardır win7 de de sorun, sorunsuz gözükse de mutlaka bi yerinde bişey çıkar, bunun güvenceside satış sonrası destek yani update etmesi. Neden diyorlar işletim sisteminizi güncel tutun diye bunun için işte.

Kullanılırken her pc kimlik bilgileri alınmaksızın microsoftla irtibata geçiyor, hem böyle hemde yine dünyadaki diğer programcıların ve iyi niyetli hackerların yönetlmeleri doğrultusunda açık tespit edilirse ya da bir bug, bunlar update ile düzeltiliyor.

Ayrıca yıllardır driver güncellemesi yapabilen ilk işletim sistemi win7 oldu. Bulamadığın driverları update ederken ya da sürücü güncelle diyince pat diye bulup yüklüyor.

Win7 nin yenilikleri çok güzel, kullanımı stabil. Sizler bekleyin 1-2 sene , 2012 de win8 çıkacak hatta 128 bit için hazırlıkları var. Onu yüklersiniz.

Acronis Disk Director Suite ile HDD bölme
Sistem Geri Yükleme'yi kapatma

Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı a/g/Draft-N§ ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası | Lisanslı Windows 7 ultimate x64
kersoz2003

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 14:06:57  

quote:

Orijinalden alıntı: gerbay

millet yine gaza gelmiş yazıyor. Vista ile fiyat kıyaslayamazsınız bir kere çünkü vista gerçekten yeni windoze release'i idi. win7 ise vista nın release update i. vista yamalı bohçaya döndü iyice ve insanlarda anti-pati oluştu o nedenle adamlar release update i yeni release gibi reklam kampanyası yaparak ortalığı ayağa kaldırıyor. tabi borsa dır nasdaq dır vs. o konular da var işin içinde.. ama ben forum ahalisini çok gaza gelmiş gördüm. ms sırf millete zorla aldırmak için directx in yeni sürümlerini sadece yeni işletim sistemleri ile veriyor. alet lerin kernel kodları aynı zaten. shell de biraz farklılık var o kadar. para verip almayı düşünen arkadaşlara gaza gelmemelerini tavsiye ediyorum.

release update ile uzaktan yakından alakası yok.windows 7 işletim sistemi çok farklı ve light vistaya göre daha stabil..

ahmetyücel
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

23 Ekim 2009, 14:13:04  

daha önce xp kullanıyordum tekrar windows 7 ye geçtim bir güzelde crackledim ben çok alıştım win7 ye de
Hobar

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 14:13:35  

torrentten indirenleri de eklersek o sayı 3 milyon olur. birinciliği kimseye bırakmayız
Tech. Türk

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 14:17:20  

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yeni çıkmış diyorlar yav hala. 1 senedir beta sürümleri çıktı habire. Boşuna mı çıkarttılar bunları. Arge yapıyorlar işte, önce tüm programcılara gönderiyorlar tüm dünyada herkes test edip görüşlerini söylüyor. Ona göre yönleniyorlar, ona göre yazılım geliştiriyorlar. Stabil olduğuna kanaat getirilince de adı üstünde kararlı sürüm çıkıyor.

Yani bir windows öyle kodları yazdık hadi kullanalım satalım bunları diye hemen piyasaya sürülmüyor. Elbette vardır win7 de de sorun, sorunsuz gözükse de mutlaka bi yerinde bişey çıkar, bunun güvenceside satış sonrası destek yani update etmesi. Neden diyorlar işletim sisteminizi güncel tutun diye bunun için işte.

Kullanılırken her pc kimlik bilgileri alınmaksızın microsoftla irtibata geçiyor, hem böyle hemde yine dünyadaki diğer programcıların ve iyi niyetli hackerların yönetlmeleri doğrultusunda açık tespit edilirse ya da bir bug, bunlar update ile düzeltiliyor.

Ayrıca yıllardır driver güncellemesi yapabilen ilk işletim sistemi win7 oldu. Bulamadığın driverları update ederken ya da sürücü güncelle diyince pat diye bulup yüklüyor.

Win7 nin yenilikleri çok güzel, kullanımı stabil. Sizler bekleyin 1-2 sene , 2012 de win8 çıkacak hatta 128 bit için hazırlıkları var. Onu yüklersiniz.

Karalı sürüm mü? Windows mu? Yamalana yamalana yamalı bohçaya döndü. Programlama işlerim için XP'yi kullanmaya devam ediyorum, Vista'yı hiç kullanmadım ama Win7'ı deneyebilirim ama Linux'tan vazgeçmem.

tech.turk@hotmail.com
saitcam

23 Ekim 2009, 15:19:11  

burada en az 150 milyon satırlık koddan bahsediyoruz, bir işletim sistemi yaratmak dünyanın en zor işlerinden birisidir sevgili arkadaşlar.
yoksa her büyük şirket bastırır parayı yapardı bir işletim sistemi, olurdu o da dünya devi.

100 milyonlarca satır kod arasında elbette bir takım uyumsuzluklar çıkacak, bir de batı ülkelerinde linux kullanıp özellikle windows düşmanlığı yapan
büyük bir genç kitle var. İşleri güçleri hata arayıp durmak...

ikonx

23 Ekim 2009, 15:28:12  

W7 sistemi xp nin çocugudur dediklerine kanmayın.
XP nin Stabil hale gelmesi nerede ise 6 seneyi buldu.
1 aydır 7600 sürümünü dier pc de deniyorum ama görselliginden başka hiçbir artı yok ve driver sorunları wistadaki gibi dewam ediyor.
oyunlardaki 64bit için directx10+ eklentisi küllen yalan, oyun performansı berbat.

ben şahsen kaldırdım . kurdum kaldırdım kurdum.
bakdım olacak gibi degil gına geldi.

Biraz daha beklemek lazım.
Eger denemeyenler warsa acele etmesinler bence.

Xp nin Stabil halini yakalaması umarım uzun sürmez

excalibre

23 Ekim 2009, 18:16:17  

hiç vista kurmadım artık değişiklik zamanı emektar xp ile vedalaşıp 7 ye merhaba demek lazım diye düşünüyorum
esg222

23 Ekim 2009, 18:32:52  

Betasını kullanıyorum bir farkı olduğunu sanmam, birkaç kere explorer hatası almam haricinde genel bir problem olmadı. Ama bazı uyuzlukları çileden çıkarabiliyor, örneğin live msn yi kurdum altta simge olarak duruyor ve iki simge halinde çıka basınca sağ alt köşeye gitmiyor bir türlü. Beta sürümü 1 sene bedava.ydı. Galiba mart yada nisanda bitiyor.

baycalh

23 Ekim 2009, 18:45:35  

Sayın saitcam o dünyanın en iyisi dediğiniz yazılımcıların aynı şekilde yıllarca uğraşıp ne eşeklikler yaptığını cümle alem gördü. Üzgünüm ama size katılmıyorum. En azından ilk servis paketini beklemek bence de gerekli.
teamgsi

23 Ekim 2009, 19:27:20  

yerli yabanci bircok testi okudugum windows 7 icin ve genel kaninin vistadan cok daha stabil oldugu, gereksiz, durup dururken sorunlarin cikmadigi yonundedir. 2 aydir win7 ultimate 32bit Release Candidate kullanmaktayim, cok memnunum simdiye kadar hicbir terslikle karsilasmadim, ustelik meslegim geregi VMWARE virtual machine kurarak Red Hat Enterprise Linux kullanmaktayim, bunu da kullanirken tam tamina 2gb ram yiyor makine 1gb linux, 1gb windows seklinde. yine de bana misin demedi. herkesin tecrubesi farklidir ama istisnalar kayideyi bozmaz. gelecek hafta win7 premium 64bit gelecek ona gecip devam edicem.
THR

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 19:43:14  

sanal pc de denediğim için pek bir tat alamadım korsanı çıksında bi deneyelim

Gazi BÖTE
yekoo

23 Ekim 2009, 19:43:23  

xp stabil diyen arkadaşlar, neden 3-4 ayda bir format(ki onun asıl adı kurulum) yapıyorsunuz? neden sürekli bazı programlar hata veriyor ve ctrl+alt+del(grv yöneticisi) ile dahi hatayı engelleyemiyorsunuz? neden internette 6-7 sekme açınca şişip kalıyorsunuz? ya o değilde siz neden w7 yada vistayı

"Kullanamıyorsunuz"?
Claus Von Stauffenberg

23 Ekim 2009, 20:01:51  

hayırlısı

kettoplazma

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 20:26:37  

dvd rw garantiden bi gelsin kurucam kendilerini

Ortak.. iki ortak yanımız var öleceğiz muhakak sağda ve solda çekiyo kameralar şimdi gülümse boşa yapma lak lak
jay jay justified

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 20:30:28  

quote:

Orijinalden alıntı: yekoo

xp stabil diyen arkadaşlar, neden 3-4 ayda bir format(ki onun asıl adı kurulum) yapıyorsunuz? neden sürekli bazı programlar hata veriyor ve ctrl+alt+del(grv yöneticisi) ile dahi hatayı engelleyemiyorsunuz? neden internette 6-7 sekme açınca şişip kalıyorsunuz? ya o değilde siz neden w7 yada vistayı

"Kullanamıyorsunuz"?

Süperdi ya!

Bu insanların çok büyük bir çoğunluğunun tek sorunu arayüz, buna eminim. Böyle olmasa; güzelim Pardus, Ubuntu gibi Linux distroları dururken Microsoft ile vakit kaybetmezlerdi. Windows 98'in arayüzünü biraz allayıp pulla, ikonlar falan fazla yer değiştirmesin, jet gibi olsun. Tek istedikleri bu.

Güvenlik, stabilite ve algoritma falan hak getire.

Bir de fiyat tartışıyorlar ya :) Fazla söze gerek yok...

Eppur Si Muove Et Non Serviam!
Tolga*

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 20:36:27  

quote:

Orijinalden alıntı: teamgsi

yerli yabanci bircok testi okudugum windows 7 icin ve genel kaninin vistadan cok daha stabil oldugu, gereksiz, durup dururken sorunlarin cikmadigi yonundedir. 2 aydir win7 ultimate 32bit Release Candidate kullanmaktayim, cok memnunum simdiye kadar hicbir terslikle karsilasmadim, ustelik meslegim geregi VMWARE virtual machine kurarak Red Hat Enterprise Linux kullanmaktayim, bunu da kullanirken tam tamina 2gb ram yiyor makine 1gb linux, 1gb windows seklinde. yine de bana misin demedi. herkesin tecrubesi farklidir ama istisnalar kayideyi bozmaz. gelecek hafta win7 premium 64bit gelecek ona gecip devam edicem.

Vista ne zaman gereksiz sorun çıkarmış merak ettim

Cowon D2+ 8 GB & Audio Technica CKS-70
XenonMan58

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 20:37:52  

Windows Se7en sistemin en büyük artılarından biri kullandıkça oturuyor ve hızlanıyor ve XP gibi şişme yapmıyor xp kullananlara sözüm madem eski kafa geldiler eski kafa gidecekler o zaman Windows 3.1 veya Windows 95 kullansınlar XP ile işleri ne ?????
acbold

23 Ekim 2009, 20:51:26  

vista katliyamından sonra bu iyi oldu. win7 tema kullanıyorum teması bile rahatlık veriyor :) sistemi nasıldır acaba ^^ .hiç vista kulllanamadım. xp home kullanıorm.

yapılan tek yanlış dx sürümlerinden elde edilen haksız kazanç.xp yede güncelleme koysalar çok güzel olur.ayıp.
aLcat[R]aZ

23 Ekim 2009, 21:15:15  

Hayırlısı olsun..

The money is mandatory, the hoes is fully strapped...
This criminal lifestyle, equipped with the bulletproof vest...

Tupac Amaru Shakur
Eski Nick=MortaLDamage
dervis2007

24 Ekim 2009, 12:35:53  

ben lisansli vista kullaniyorum. windows 7 ye gecmek istiyorum. Upgrade versionu alsam herzaman vistanin ustunemi yukliyecegim. yoksa sifirdan yukliyebilirmiyim. birde turkce 7 nerden indirebilirim. yani Upgrade version u. tukce yukseltmeye giriyorum sonra ingilizceye giriyor yardimlarinizi bekliyorum

M1530

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

24 Ekim 2009, 12:59:20  

Sabahtan itibaren lisanslı ultimate kullanmaya başladım x64. recovery bölümünü silecem artık , vistayla işim olmaz

Acronis Disk Director Suite ile HDD bölme
Sistem Geri Yükleme'yi kapatma

Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı a/g/Draft-N§ ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası | Lisanslı Windows 7 ultimate x64
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

24 Ekim 2009, 1:10:40  

Dil seçiminin sadece ultimate de olması kötü bir durum. İllaki işi yokuşa sürecekler. Alacak kişiler 12 taksitle alır artık koltuk takımı alır gibi.

demircibu

Sisteme Gözat

24 Ekim 2009, 1:42:43  

bekledğim gün hemen almalıyım

MICROSOFT Windows 7 Professional Türkçe 75 TL üzeri kargo bedava 236.00 412.00 nakit: 379.04

kargoda bedava müthiş kampanya bunu kaçıramam bizim bakkala gelirmı acaba

benim dünyamda imkansız yoktur
Neo İs Back!
Bu®i
©oolermaste®

Sisteme Gözat

24 Ekim 2009, 1:45:33  

tekel olma ilkesi ile hareket ettikten sonra isterse 1 lira olsun sadece boş dvd parası yine vermem microsoft a .

M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP * AMD X2 5000+ Black edition * OCZ Reaper 1066 HPC 4GB dual kit * Sapphire 3870 ddr4 * Creative X-FI Xmusic * Samsung 26" T260HD * Creative inspire p5800 * RAZER 1600DPI Plasma * Coolermaster Centurion B5 * Thermaltake Neon Mousepad * High Power 560W * Coolermaster GP Hyper Cooler Asus Sata LightScribe * Steeleries 5H
The souls migration
Uzaklaştırılmış
30.0001562499965 gün cezanın 7 günü kaldı.

24 Ekim 2009, 2:12:05  

Microsoft Windows 7 Professional TR
Fiyatı: 236,00 USD + KDV KDV Dahil:412,85 TL *Bonus ile KDV Dahil68,81 TL x 6

Microsoft Windows 7 Ultimate TR
Fiyatı: 250,00 USD + KDV KDV Dahil:437,34 TL *Bonus ile KDV Dahil72,89 TL x 6

Microsoft Windows 7 Home Premium TR
Fiyatı: 145,00 USD + KDV KDV Dahil:253,66 TL *Bonus ile KDV Dahil42,28 TL x 6

Microsoft Get Genuine Kit WinXP Pro SP2 TR
Fiyatı: 197,00 USD + KDV KDV Dahil:344,62 TL *Bonus ile KDV Dahil57,44 TL x 6

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1036&kategoriadi=uygulama&mid=188

Windows Vista Ultimate 32BIT Eng DVD (OEM)
345,19 TL KDV dahil

http://www.exa.com.tr/microsoft/isletim_sistemleri/ms_windows-379-6311.html

xp kullananlara özel muamele yapılıyor gibi..

doğrusunu yazmak gerekirse, microsoft çok iyi bir fiyatla win7' i satışa sunmuş.
bu fiyat politikasında mutlaka bir sebebe sarılmak lazım.
krizin etkileri denebilir ancak, sonuç önemli. bence fiyatlar iyi. tabi alamıyoruz ayrı konu.
genccimbomlu

24 Ekim 2009, 2:46:25  

sürümlerin kapladıgı yerler kaçar gb ?

N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama pek çok şey...Bilgisayar artık böyle birşey...
Masalını keşfet...Parklarda Oyna...Kırlarda Gez...Elma Şekerini Ye Ve Gerçek Dünyaya Dön N95 8GB
Asus M51SN
Game's & Design Master
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

24 Ekim 2009, 3:37:42  

quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

8-15 gb arası diyelim. pagefile, hibernate ve bileşenlere göre değişebilir durum.

Home Premium'u 50 tl yapsada herkes temin edebilse ne olacak sanki. Daha çok kazanır ama kimin umurunda.

genccimbomlu

24 Ekim 2009, 3:47:20  

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

8-15 gb arası diyelim. pagefile, hibernate ve bileşenlere göre değişebilir durum.

Home Premium'u 50 tl yapsada herkes temin edebilse ne olacak sanki. Daha çok kazanır ama kimin umurunda.

sagol

N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama pek çok şey...Bilgisayar artık böyle birşey...
Masalını keşfet...Parklarda Oyna...Kırlarda Gez...Elma Şekerini Ye Ve Gerçek Dünyaya Dön N95 8GB
Asus M51SN
Game's & Design Master
ilkerinanç
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

24 Ekim 2009, 3:59:59  

windows 7 görkemli etkinliklerle kutlanıyormu?nası ya?
ilkerinanç
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

24 Ekim 2009, 4:05:27  

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: DeepMysticDream

Ultimate versiyonu 400 TL, Professional ise 370 TL ...

Bu nasıl bir fiyat politikasıdır anlamak mümkün değil

Adamı zorla korsana teşvik ediyorlar arkadaş

bu fiyata yat kalk dua et.. 7 Ultimate'in fiyatı 400TL diye hayıflanmadan önce Vista Ultimate'in fiyatına bi bak ya da ben sana söyleyim: 392$ yani 682TL ki bu inmiş fiyatı bundan önce 436$'dı...

hepsiburada.com fiyatıdır bu da bu arada: http://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-vista-ultimate-32-bit-box-turkce-dvd-tekli-66r-00403/productDetails.aspx?categoryid=139&productid=by8341

o yüzden bence korsana değil lisanslıya teşvik ol

hayatımda bu kadar saçma mesajı çok az gördüm.ne yani 400 dolar değil 400 lira diye mi teşvik olacak adam şimdi lisanslıya?
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap : Ve Windows 7 tüm dünyada lanse edildi Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
BIOSTAR T-Power X58
BIOSTAR'ın X58 yonga setli orta üst sınıf anakartı mercek altında!
Wii Sports Resort ve Wii Fit Plus Lansmanı Röportajı
Nintendo Türkiye Genel Müdür'ü Hasan Çolakoğlu ile yeni gelecek Wii oyunları konuştuk.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız