Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 25 Ekime kadar tüm ürünlerde %18 indirim 5 world taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
8.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar 25 Ekime kadar tüm ürünlerde word kartlılara %18 indirim 5 taksit kampanyası yapmış, ilgilisine duyurulur.

Orijinalden alıntı: bluesoul

hiç bakmayın indirim mindirim yok...önce bindirim sonra indirim...

Aynen. Gecen hafta Logitech x230 speaker almistim. 108 liraya. Su an %18 indirimli fiyati 107 lira. Sanirim o da kur farkidir. Klasik Vatan indirimi olmus yine. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reksen -- 22 Ekim 2009; 0:23:00 >
    9550 430 du 422 olmuş
    müthiş indirim
    düşmesin dillerden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bonus Kampanya - Nisan Ayı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatımda böyle saçma kampanya görmedim.
    3-5 liralık indirimleri kadar ucuzlar..
    yazıklar olsun..

Benim ilk gördüğüm Logitech VX Revolution mouse indirimle 68 TL ye geliyor, güzel fiyat...

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-931690-0914-vx-revolution-laser-mouse/productdetails.aspx?I_ID=23915
  • Arkadaşlar bu indirim kampanyaları gibi gözüken bu kandırmacalara kanmadığınızı görmek harika milleti g.zekalı yerine koyuyorlar sadece Vatan değil bütün satıcılar aynı. Böyle gerçek olmasada bu krizde bu kampanyaları yapmak zorundalar çünkü ürün satamıyorlar iflas eden edene.Bu firmalar zamanında bol kredilerle bu işyerlerini açtılar kafalarını kullanmayıp şimdide bankalara borçlarını ödeyemiyorlar ve milleti bu kandırmaca reklamlarla çekmeye çalışıyorlar bu firmaların çoğu batacak..... Buna Vatan da dahil,Bimeks te dahil. Çünkü bunlar Kredi Balon Firmaları........

Orijinalden alıntı: canolum

quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

hiç bakmayın indirim mindirim yok...önce bindirim sonra indirim...

Aynen. Gecen hafta Logitech x230 speaker almistim. 108 liraya. Su an %18 indirimli fiyati 107 lira. Sanirim o da kur farkidir. Klasik Vatan indirimi olmus yine. :)

108 lira mı, bu logitech te cılkını çıkardı işin, 30 tl etmez o sistem, z5500 gibi her ses sisteminde fiyat arttırıyo bu kadar saçmalık olmaz.

GALATASA|RA|Y

• evet.. gecen sene dolar artmadan once x540 aldik arkadasa 108liraya sanalmarketimden.. dolar 1.12idi simdi 1.45. 1.5katina ciksin varsin.. 108liraya x230 saka gibi.. 350lira idi z5500 cok diyoduk 900 oldu hala aliniyor.. g25direksyon 350liraydi sifir simdi 700.. sacmalik iste.

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Ben de kontrol ettim %2,3 civarı indirim ancak var düne göre.Normalde %6 olması gerekli

sitede kdv kadar indirim yazıyor buda %15 yapar 100 liranın %18 118 lira yapar 118 liranın %18 i 18 lira mı yapar? biraz mantıklı olun arkadaşlar indirim bence doğru.üstelik vatan da bildiğim kadarıyla zaten devamlı bir kampanya vardı world a %12 indirim vardı e haliyle %3 daha yapınca 5-10 lira fark ediyor yani vatan zaten indirimli mal satıyor indirim üstüne yine indirim yapılmış bunda bir art niyet göremedim ben

örnek

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-931690-0914-vx-revolution-laser-mouse/productdetails.aspx?I_ID=23915

indirimsiz fiyat 46$+kdv kdv yi attık 46$

http://www.paragaranti.com/pages/doviz.jsp

yukardaki linkten 46 dolar a bakarsanız 66.24 yapar fakat sitede fiyat 68 tl gözüküyor şimdi kdv kadar indirim mi olmuş oluyor bu tutar ancak %15 e denk geliyor. vatanın dolar kuru yüksek değilse tabiki

• vatan degil yatan computer mübarek
    casper CN-VTP7450A 1.284 eski fiyat 1.242 yeni fiyat

blueray1080p'ye katılıyorum indirim hesaplanırken kdv'li fiyata indirim yapılmaz kdv fiyata dahil edilmiyor, aradaki 3-5 tl.de kurdan fark ediyor. Magazalar kuru piyasa fiyatından hesaplamaz her sabah sabit kur belirlerle o fiyattan işlem yaparlar (her zaman yüksek kur belirlenir piyasada kur düşerse sorun yok ama arttığında gün içinde kur düzenlemesi yaparlar şerefli arkadaşlar!) bir kaç kere döviz ödeme teklif ettğimde de döviz kabul edilmediği bildirildi

Sonuçta oran %18 değil %15 de olsa bir indirim yapıldığı gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 22 Ekim 2009; 11:03:06 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.