Şimdi Ara

Ati Radeon Göruntu Göndermeyı Durdurdu Acil Yardım!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni Toplamış Olduğum Bilgisayar’da Geçenlerde Şöyle Bir Problemle Karşılaştım.(atikmdag görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu) Bir Hata Veriyor.Genellikle Oyun Oynarken Çok Sıklıkla Donma Yapıyor ve Oyundan Atıyor. Sonra Sistemi Formatladim.Windows 7 64bit Kurdum.Onda da Aynı Şekil Yapmaya Başladı.Bios,Ekran Kartı vs . Update’lerini Yaptım.Sonuç Yine Deyişmedi:( Kendi Çapımca Şöyle Birşey Yaptım Sistemde 8 GB Ram var.Ben Bu Ram’leri 4 GB Kullandığım Zaman Hata Filan Vermiyor.4 GB Ram’den Fazlasını Taktğim Zaman Bu Hata Tekrar Çıkıyor.Kendi Anakartıma Başka Bir Ekran Kartı Takıp 8GB Ram de Kullanıyorum Hata Vermıyor.Yanlız Herturlu Kart Asırı Derece Isınıyor.Isı Borularına 3 Sanıyeden Fazla Elınızı Tutamıyorsunuz.Benım Kartı Baska Anakartta Denıyorum Ama 4 GB Ile Yıne Hata Vermıyor8 GB Ramda Denıyemedım. Oyun Olarak Sadece Call Of Duty 2 Oynuyorum Multiplyer Olarak, Hani Dicem Oyunu Kaldırmıyor :) Ama İmkansız Bişey Sistem Soğutması Gayet İyi. Yardımcı Olursanız Sevinirim . .Tsk Ederim . ..

Sistem Özellikleri

Anakart:Gigabyte MA790FXT-UD5P/DDR3 S+GL+1394+16X*2 938pin

Ekran Kartı:HIS HD 4850 IceQ 4 1GB(256bit) GDDR3 PCIe

İşlemci:AMD Phenom 2 X4 810 Processor 2.60 GHz

Ram:Kingston 2 GB 1333 MHz DDR3 RAM CL9 4 Adet

Sabit Disk:Seagate 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2

Kasa:Cooler Master RC690 KKN1-GP 460W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshooter -- 23 Ekim 2009; 12:10:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.