Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
N95 Garanti ile iligli :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> N95 Garanti ile iligli :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
E.İskenderli

21 Ekim 2009, 22:51:26  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hayırlı akşamlar :)

n95'im ile ilgili bir soru soracaktım.

şimdi olay şöyle

telefonu kuzenimde çok uygun fiyata aldım

1 hafta sonra arıza çıkarttı servise gönderdim yapıldı diye geldi 2 gün sonra problem çıkarttı bugün teslim aldım 2 saat sonra gene sorun çıktı 3. kez aynı sebebten dolayı servise verdim ve vatanbilgisayardaki hizmetli bana 3 kez aynı sebebten garantiye gider ise ürün değişim ve para iade talebinde bulunabiliyormuşuz.

bayanla baya konuştuk ettik parayada ihtiyacım var ve alacağım para verdiğimin 3 katı kadar bişey :) dedim işte telefonu 1 hafta kullanamadan sorun çıkarttı vs diye bana sormadan ürün açıklamasına yeni ürün değişimi isteniyor diye yazmış

gece vakti bende eve gidince gördüm yazıyı geri döndüm akşam vakti tabi kapanmıştı yarın gidip formum ile para iadesine çevirebilirmiyim gerçekten paraya ihtiyacım var şu sıra :S ?

aydınlatırsanız sevinirim teşekkür ederim.

AMD 5000+ 2,6 Ghz/Thermaltake BigTyp 120VX - - - GIGABYTE GA-MA-770-DS3 - - - 2x2 GB DDR2 1066 Mhz Kingston Black Edition - - - 320 + 320 + 80 GB 7200 Rmp Western Dijital - - - MSI NX8600GT O.C Edition - - - Cooler Master 400Watt Power Supply - - - Cooler Master ELite

Sony Ericsson K790i
E.İskenderli

22 Ekim 2009, 18:21:02  

bugün gidip götürdüm vatan'a mail atmıştım gece gündüz cevaplamışlar

gidip değiştirebilirsiniz belgeinizi diye

baya dedim böyle böyle para iadesi istiyorum diye kağıda yazdı çizdi bişeyler

kvk çok kıldır dedi bana 3'üne 5'ine bakmıyor dedi garantide tamir olusa yolluyorlar filan dedi :S

dedim tüketici derneğine ve yasal yollarak başvuracağımı bilmenizi isterim vs dedim elbette dedi kvk sorun yapar baya ama mahkeme girdimi devreye paranızı iade alabilirsiniz dedi

mahkeme kararı içine ne yapmam lazım arkadaşlar bi tavsiyede bulunabilirmisiniz daha önce vatandaşlık dışında hiç gitmedim ve işlem yaptırmadım :S

AMD 5000+ 2,6 Ghz/Thermaltake BigTyp 120VX - - - GIGABYTE GA-MA-770-DS3 - - - 2x2 GB DDR2 1066 Mhz Kingston Black Edition - - - 320 + 320 + 80 GB 7200 Rmp Western Dijital - - - MSI NX8600GT O.C Edition - - - Cooler Master 400Watt Power Supply - - - Cooler Master ELite

Sony Ericsson K790i
HaCKeRBoY64

Sisteme Gözat

23 Ekim 2009, 12:23:29  

tüketici mahkemesine dilekçe yazıp derdini anlatıyorsun, ek olarak da servis kağıtlarını götürüyorsun, dilekçende para iadesi istediğini yazıyorsun. iki haftada bir toplanırlar karar verirler, sonuca göre seve seve vermezlerse............................................ verirler :)

2007 Volkswagen Jetta 1.6 ComfortLine Metalic Deep Black + Zavoli LPG / Nokia N70 Silver Black + 1GB / 2x Nokia N73 M.E. + (2+2)GB / İpod Nano 4G 8GB Black / Creative EP630 Black / Canon IXUS 75 / Creative SoundBlaster Live 7+1 / Philips SHP2500 / Philips SPA9300 / Philips MMS430(21.11.2008 itibariyle sonunda artık elimde:))
İntel E8400 3.00GHZ, Sapphire ATI HD4850 512MB, Asus P5K-E WiFi, Kingston 800 MHZ HyperX 2x1GB RAM, Seagate 500GB 32MB NCQ, CoolerMaster RC 690 KKP2 460W, Samsung 932NW 19"

...:::Oğuzhan:::...
PAŞA

23 Ekim 2009, 12:49:36  

Fatura sende mi peki? Çünkü fatura üzerindeki miktarı ödeyecekler sana...

33-1.Dönem Sınıflandırma Listesi
E.İskenderli

23 Ekim 2009, 24:55:40  

quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

Fatura sende mi peki? Çünkü fatura üzerindeki miktarı ödeyecekler sana...

kutulu faturalı almıştım telefonun kutusuyla faturayı ev temizlenirken çöpe atmışlar :s

gidip vatan bilgisayardan bi kopyasını alabilirim o işe yararmı yoksa mühür kaşe imza vs mi gerekiyor?

serviste şu anda pek cevap yok gibi yarın gidicem tekrar görüşecem ürün ne durumda diye o sıra fatura çıktısı alırım :S

1200 civarı birşey verilmesi gerekiyor ki vatanda bilgisayarda kayıtlı fatura filan garanti için hiçbirşey istemediler sadece alıcı ismi ve seri no ya baktılar

Sony Ericsson K790i
kara-kule

23 Ekim 2009, 13:03:48  

sorun yok vatandan faturanın nüsasını alabilirsin, yok veremeyiz derlerse dersin siz nasıl bir firmasınız çünki satılan bir malın faturasını 5yıl boyunca kendi içlerinde saklamak zorundalar. kısaca faturayı vatandan çıkartabilirsin ;) gelişmeleri buraya yazarsan aynı durumda olan ya da olacak arkadaşlara ışık tutmuş olursun ;) kolay gelsin.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
E.İskenderli

23 Ekim 2009, 13:29:58  

:) teşekkür ederim emin olun adım adım yazacağım 3. gidişi ayıplı mal her seferinde

servis notu: ekran değiştirildi,flex değişti,slide modul değişti,yeni sürüm yüklendi,test ok

bi farklılık yok :S

ilk defa kalkışıyorum dilekçe filan hadi hayırlısı diyeyim Allah kimseyi şu servislerin eline düşürmesin..

Edit:

merhabalar

gidip faturamı aldım.

kvk 3. kez gönderdiğim ürünün onarımı bitti dedi ve vatan'a teslim etmiş vatan'da servise aracı daha gelmedi diyerekten gidip teslim alamadım

garanti şartlarını anlatabilirmisiniz acaba? nokia shop'a gittim bi bayan yardımcı oldu ve mahkeme kararı ile para iadesi yapamayacağımı ve sadece ürün değişimi yapabileceğimi söyledi.

biraz kafam karıştı birazdan kvk'yı arayıp para iadesi istediğimi belirteceğim olumsuz yanıt alırsam nokia'yı arayacağım eğer gene olmasa sikayetvar.com'a kvk'ya konu açacağım gene olumsuz olur ise tüketici haklarınına dilekçem ile başvuru yapacağım

Edit: 2

arkadaşlar vatan'a gittim

telefon ne durumda diye

işlemleri bitmiş ve kvk tarafından teslim edilmesi bekleniyormuş ?? elmi koydular diğer mağdurlara yaptıkları gibi ne yapmam lazım bu durumda bi tavsiyede bulunabilirmisiniz

şimdi kvk'yı arıyacam olumsuz yanıt alırsam ilk nokia'ya bilgidireceğim ardından ordanda olumsuz olursa tüketici haklarına dilekçemi yazdım belgelerim elimde en yakın zamanda gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.İskenderli -- 16 Kasım 2009; 22:20:13 >

Sony Ericsson K790i
E.İskenderli

3 Kasım 2009, 17:56:22  

web sitede kontrol ettiğimde

Yüksek Seviye 171-TS yazıyor ne anlama geliyor bu kod?

ve Tamir'e RT - Onarım Transferi yazılmış bu ne anlama geliyor tam olarak

21'inde verdiğim telefonu dün yani ayın 2'Sinde işleme almışlar kaç gün ürün yatmış gerçekten :S

olumsuz yanıt aldım :S

nokia'yı aradığım zaman kvk bilgi forumlarını girmek zorunda sisteme ozaman işlem yapabiliriz dediler kvk'yı aradım bayan çok agrasif bir uslubla 15 dk'lık bir görüşmede kafamı çok şişirdi :S yok bilgileri girmek zorunda değiliz zaten girilidir falan fesman dedi ben biraz üsteleyince girdiler bilgileri

ancak 1. gidişat yazılmış 2. gi gidişi yazmamışlar 3'De farklı bir şekilde yazmışlar sorunları filan 2. gidiş'de virüs bulaşmıştır filan dedi saçmalamayın virüs bulaşan aletin ekranımı değişir slide module flex mi değişir filan üsteledim biraz :S

genede girmediler bi türlü ne yapmamı önerirsiniz

Sony Ericsson K790i
E.İskenderli

16 Kasım 2009, 22:22:05  

hayırlı akşamlar arkadaşlar.

telefon 3. kez elime ulaştı elektrik arızasından dolayı istabula gitti geldi gene donanımdan dolayı mekanik onarım yapılmış parça değişimi olmuş

telefon iyice melez oldu :S

bu çarşamba büyü formlarım ile birlikte Adliye'nin tüketici mahkemesine gideceğim fiyattan dolayı hakem heyeti ilgilenmedi malesef :S

Sony Ericsson K790i
AYYUZLUM

16 Kasım 2009, 23:53:31  

fatura gerekebılır...

^^AYYUZLUM^^

...FoReVeR FeNeRbAhÇe...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> N95 Garanti ile iligli :) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ACER TimeLine Aspire 4810T
8 saatten fazla pil ömrüyle tüm gün boyunca yanınızda!
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız