Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : TSL 10.Hafta | Trabzonspor - Kayserispor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> Cevap : TSL 10.Hafta | Trabzonspor - Kayserispor Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadowz61

28 Ekim 2009, 17:37:12  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

maçın tekrarı var şu an ligtv de

Maçın ilk yarısını dün seyrettim. iki takım da o kadar amatörce oynadı ki ikinci yarı bıraktım seyretmeyi, halı sahada bile daha az dan dun oynanırdı... Kayseri 100 de 500 lük fırsatları kullansa ilk yarıyı 4-1 önde kapatabilirdi. Trabzon o kadar afalladı ki erken oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Süper lige yakışmıyan bir maç oldu ilk yarı her iki takım için de...

Yavaş yapsın 4-1'i...Bi attıkları gol var ilk yarı birde Song'un hatasından bi pozisyona girdiler o kadar..Biz hiçbişi oynamadık orasına katılıyorum ama Kayseri bizden kötüydü maç boyunca.

Kayseri'nin golü ofsayttı zaten

jaguar19

28 Ekim 2009, 23:56:47  

Ben de dün trt3 den izleyebildim maçı.
ts bariz üstünmüş maçın ilk yarısı kayseri farka giderdi diyolar da ben 2 pozisyon dışında bişey göremedim.
bunlardan biri %100 lük pozisyondu sadece.

zaten bu pozisyonlardan sonra ts maça tamamen hakim olmuş bu da maçın 3/2 si felan.
asıl pozisyonları ts ikinci yarı kaçırmış bu kadar olur yani.şansızlık mı beceriksizlik mi bilmiyorum.

loko

29 Ekim 2009, 24:10:27  

quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Ben de dün trt3 den izleyebildim maçı.
ts bariz üstünmüş maçın ilk yarısı kayseri farka giderdi diyolar da ben 2 pozisyon dışında bişey göremedim.
bunlardan biri %100 lük pozisyondu sadece.

zaten bu pozisyonlardan sonra ts maça tamamen hakim olmuş bu da maçın 3/2 si felan.
asıl pozisyonları ts ikinci yarı kaçırmış bu kadar olur yani.şansızlık mı beceriksizlik mi bilmiyorum.

Tayfun un en iyi maçı diyebilirmiyiz?

Tek Tip düşünenler hayatta bir yere varamazlar.Her zaman düşüncelerini kabül ettirmekle meşgül olacaklar.Biraz demokrasiden haberleri olsa keşke.
jaguar19

29 Ekim 2009, 15:47:12  

Tayfuna pek dikkat etmedim açıkcası, iyi oynamış o da.
Kesin olarak en iyi maçı diyemem ama giddikçe güzel oynadığı belli.
Son bi kaç maçtır iyi oynuyor tayfun yeterki taraftar üzerine gitmesin daha da iyi olacaktır.

loko

29 Ekim 2009, 21:11:09  

quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Tayfuna pek dikkat etmedim açıkcası, iyi oynamış o da.
Kesin olarak en iyi maçı diyemem ama giddikçe güzel oynadığı belli.
Son bi kaç maçtır iyi oynuyor tayfun yeterki taraftar üzerine gitmesin daha da iyi olacaktır.

evet taraftar baskı yapmasa oyuncuya daha iyi olucagı kesin.Beşiktaş maçında rakip takımı iyi baskını alırsa seyirci,oyuncularda zaten gereken iyi oyunu sergiliyecektir.

Tek Tip düşünenler hayatta bir yere varamazlar.Her zaman düşüncelerini kabül ettirmekle meşgül olacaklar.Biraz demokrasiden haberleri olsa keşke.
Weycell 61

30 Ekim 2009, 11:23:58  

Tayfun iyi oynadı evet. Ayıptır söylemesi staddaydım VIP'den izledim. ..Tayfun'da hemen önümdeki kulvarı kullanıyordu iyi bindirmeler yaptı. Ceyhun'da fena değildi iyi pas dağıttı. Umut bu takıma lazım onu kesin olarak anladım çıplak gözle bakmak çok farklı hakkaten. Gökhan'a da baktım çıplak gözle ama tam bir hayal kırıkığı diyorum sadece. BJK maçında şu garip gollerinden birini atar inşallahda sonra ne kadar kötü oynuyorsa oynar umrumda değil. Ha bi de Gabriç meselesi varki o en byük hayal kırıklığımız bu sene.

Trabzonspor
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> Cevap : TSL 10.Hafta | Trabzonspor - Kayserispor Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız