Şimdi Ara

CANON S1 IS CREATIVE MUVO2 Hitachi Microdrive'ı ÇALIŞMADI!! Geçmiş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, aşağıda donanım haber ekibinin yaptığı haberi okuduktan sonra bende hitachi microdrive'ı Canon S1 dijital fotograf makinemde kullanmak üzere aldım. Bugün microdrive'ı söküp makineye taktığımda ise "Memory Card Error" alıyorum. BU konu hakında yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil yardım istiyorum.

Tşk.

CreativeMuvo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemeia -- 26 Temmuz 2005, 18:36:39 >

• Aklıma gelen tek şey bunlarda küçük bir harddisk aceba format attınmı menünün bir yerinde format olması lazım
  • formatlamadım benimde aklıma ilk gelen o oldu ancak hitachi microdrive'ı creative mp3 playera formatlamak için geri taktığımda onda da çalışmıyor card readerım da yok kaldık böyle tatile çıkacam hadi onuda geç 270 miyon verdim elimde patladı mp3 playerda gitti makineye hafıza kartı alacaktık ondan da olduuk..
  • s1 de fat 16 ya da fat 32 desteği var mı?
  • dostum, çeşitli forumlarda senin makinada microdrive kullanan insanlar mevcut.

http://www.dcresource.com/forums/archive/index.php/t-1556.html

acaba bağlantıda falan mı hata var
  • Evet.

CompactFlash (CF) card (Type I and Type II)
    32-bit FAT and Microdrive compatible
  • Microdrive'ı Mp3 playera taktım formatlayacam sonra tekrar deneyecem bakalım ne olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar fat32 olarak microdrive'a format attım yine sonuç aynı "Memory Card Error" bi çözüm önerisi olan var mı?
  • Donanımsal uyumsuzluk söz konusu olabilir belki.
  • Hitachinin websayfasından kontrol ettim Canon S1 IS ile uyumlu disk diyor fakat benim makinede hata veriyor en kolay test yöntemi şu an iiçin başka bir s1 makinede denemek gibi görünüyor.

Matrix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemeia -- 24 Temmuz 2005, 16:04:04 >
  • M.D ile makinanın soketinde bir problem varmı eğilmiş ayak yada soket yuvasına kaçan bir yabancı madde..
  • yok hayır zaten mp3 playera taktığımda disk çalışıyor. Diskin içine herhangi bir yazılım yüklememiz gerekiyor olabilir mi acaba ? dijital fotograf makinesinde çalışabilmesi için ben sadece fat 32 olarak formatlayıp cameraya taktım.
  • diski acaba fat olarak formatlasam mı diye düşünüyorum. Birde fat 32ye geri dönemezsek formatladıktan sonra o da var..
  • bir de makinayı fabrika ayarlarına getirip öyle dene..
  • Sana ancak bu makina sahipleri yardım edebilir istersen başlığı değiştir "Canon S1 sahipleri " gibi birşey yap merak edip tıklasınlar ..
  • bende var s1 ama izmirdeyim
  • saol ama oraya kadar gelemeyeceğim firmware update yapacam makineyi bakalım o zaman ne olacak.
  • olmadı arkadaşlar dosya sistemini fat 16 yaptım yine olmadı. bunların haricinde de yapacak tek şey başka bir canon s1 makinede denemek gibi geliyor bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.