Şimdi Ara

vodafon çekmiyor memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu zamana kadar turkcell kullandım bedava 1500 dk cazip geldi temmuz ayı itibarı ile vodafonlu oldum ama malesef memnun değilim konuşmalarım kesiliyor ses nerdeyse hiç yok en son bir hafta önce müşteri hizmetleri görüştüm size sms ile bilgi verilercektir dendi ses seda yok bu durumda nasıl bir yo izlemeliyim
    yer konya

• Galiba konya'da vodafone problemli. Forumda başka şikayet eden arkadaşlar da var.
  • sizin de yeni simkarnızda problem olmasın.yeni kartların bazıları problemli çıkmış.
    vodafone müşteri hizmetlerini arayıp yeni kart isteyin ücretsiz gönderiyorlarmış.
  • Ben 9 yıldır turkcell kullanıyordum.
    Genelde evden cıkarken biri arar asansöre binince yarıda kesilirdi muhabbet.
    Vodafone a geçtikden sonra istemediğim biri aradı, kesilecek umudu ile asansöre bindim orda bile çekti mubarek :)

Sorun bulundugunuz yerdeki baz istasyonları ile ilgili.
    Hepsi bir olmuyor malisef.
  • ben turkcellden avea ya geçmiştim,bir kere doğru dürüst konuşamadım,şimdi vodafone dayım ilaç gibi geldi bana.
  • Çekim Gücü Zamana Ve Mekâna Göre Değişiklik Gösterir...

Kullandığınız Alan Kör Noktaya Denk Geliyorsa Hangi Operatör Olursa Olsun Sıkıntı Yaşatır.

Vodafone'de Genel Bir Şebeke Zayıflığı Söz Konusu Değildir.
  • aSLInda Vodafone Gücü Çekim Gücü Olması Lazım Reklamlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulunduğum yer itibari ile merkezde bir yerdeyim telefon 40 km uzaklıktan başlayarak 10 yersen baz istasyonu alıyor dibimde 1 km yer dururken 40 km bazdan sinyal alıyor tuhaf bir durum yeni simkart ile bu sorun çözülecekse yenisini isteyeceğim
  • Valla benim üniversitede (Yeditepe) sınıfımda avea hiç çekmiyor. Vodafone 3g 2 diş şebekede çekiyor Turkcell de çekmiyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Valla benim üniversitede (Yeditepe) sınıfımda avea hiç çekmiyor. Vodafone 3g 2 diş şebekede çekiyor Turkcell de çekmiyor bu arada.

7tepe dar gelmiş avea ve türkcell'E
  • müşteri hizmetlerini aradım yeni simkart yollamaları taleb ettim ve böyle bir uygulama olmadığı arzu edersem vodafone bayilerinden 5 tl karşılığında edinebileceğimi söylediler hani ücretsizdi nasıl müşteri memnuniyeti anlayamadım ben keyfi olarak değiştirmiyorum ki para vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial
    müşteri hizmetlerini aradım yeni simkart yollamaları taleb ettim ve böyle bir uygulama olmadığı arzu edersem vodafone bayilerinden 5 tl karşılığında edinebileceğimi söylediler hani ücretsizdi nasıl müşteri memnuniyeti anlayamadım ben keyfi olarak değiştirmiyorum ki para vereyim

Uygulama faturali hatlar için geçerli.
  • Bu arada 7 Tl olacak 5 değil
  • Çamlıcada çekmiyor küçük çamlıca da daha nerde çekecek. Telefonla konuşmak için arka tarafta bulunan odadan çıkmam gerekiyor. bazen evin birçok yerinde kesilmeler oluyor bahçeye çıkmam lazım telefonla konuşmak için Sakarya üniversitesi kampusunde de çekmiyor biraz şehrin üstünde olduğu için hala vodafone da genel zayıflık yokmuş. beyoğlunun göbeğinde italyan konsolosluğunun civarında tophane hattın zayıflığında şikayet eden arkadaşlar var. Zekeriyaköyde vodafone kullanmaktan vazgeçenler var. Hala çıkıp vodafoneda genel bir şebeke zayıflığı yok deniyor. pehh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Çamlıcada çekmiyor küçük çamlıca da daha nerde çekecek. Telefonla konuşmak için arka tarafta bulunan odadan çıkmam gerekiyor. bazen evin birçok yerinde kesilmeler oluyor bahçeye çıkmam lazım telefonla konuşmak için Sakarya üniversitesi kampusunde de çekmiyor biraz şehrin üstünde olduğu için hala vodafone da genel zayıflık yokmuş. beyoğlunun göbeğinde italyan konsolosluğunun civarında tophane hattın zayıflığında şikayet eden arkadaşlar var. Zekeriyaköyde vodafone kullanmaktan vazgeçenler var. Hala çıkıp vodafoneda genel bir şebeke zayıflığı yok deniyor. pehh

Sakarya Üniversitesi Merkez Kampüste ben çok rahat kullanıyorum. Herhangi bir sorunla kaşılamşmadım su ana kadar.

Müşteri hizmetlerinden SİM KARTINIZI ÜCRETSİZ olarak almanız için SİM KARTIN HİÇ ÇALIŞMAMASI gerekmektedir. Ara ara gitmesi veya hiç kullanamamanız durumda yenisini ücretsiz gönderirler. Onun dışında şebeke gitmesi nedeniyle yedek sim kart göndermezler. Shoplara uğrayarak 7 TL karşılığında ürüne sahip olabilirsiniz.

• bu hususta yer-baz istasyon önemli dimi.
  • Bende Konyada vodafone kullanıyorum. Zaferde bazı yerlerde vodafone sıkıntı verıyor. ama genel itibari ile memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanka5000 -- 29 Kasım 2009; 18:31:16 >
  • bugun uzunköprü edirne taraflarındaydım bu bölgede de sorunluydu bazı yerlerde sadece türkcell vardı ve yunan şebekeleri bazı yerlerd sadece avea ve yunan şebekesi vodafone daha zayıf dı bu bölgede ova olmaına rağmen
  • Şebeke sorununuzun açık detaylarını içeren ve aşağıdaki soruları cevaplayarak yollayınız;

Vodafone Numaranız:
    Problemin yaşandığı saatler:
    Diğer operatörler hizmet veriyormu:
    Çekim gücü ne kadar:
    Sinyal alınan baz istasyonu adı:
    Açık adresiniz:
    Sizin gibi aynı bölgede bu problemi yaşayan abone var mı varsa numaraları:
    Farklı telefon modeli ile deneme yaptınız mı ? yaptınızsa sonuç aynımı ?

Bu soruların tümünü doldurup cevaplarla birlikte musterihizmetleri@vodafone.com adresine yollayınız en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.
  • sorunlu olan yerleri iletmek lazım m.h. ne.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.