Şimdi Ara

Yeni Live Güncellemesi Çok Daha Fazlasına Gebe!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •     Merakla beklenen Live güncellemesi sonrası Xbox360 kullanıcıları popüler internet sayfaları Facebook, Twitter, Last.fm ve Zune kanalı dışında yeniliklerle karşılaşacak.
     

        Microsoft tarafından yapılan açıklayama göre;  Lips, Guitar Hero ve Rock Band gibi müzik oyunlarının kendilerine ait store'ları Xbox Live Marketplace'de ki yerini alacak. Bu sayede oyuncular müzikte satın alabilecek. Bir diğer yenilik ise News and More ( Haberler ve daha fazlası ) kanalı eklentisi. MSNBC.com, MSN Autos, The New Yorker ve ünlü animasyon karakteri Dilbert'ın resmi sayfası ile bağlantılı olacak kanal sayesinde en son haberlere ve daha fazlasına ulaşılabilinecek.
     
        Bu sevindirici haberlerin yanısıra, 3. parti yada diğer adı ile yan sanayi Memory Card kullananlara ise üzücü haber bu güncelleme ile geliyor. Microsoft'un Live'dan sorumlu ismi Major Nelson kişisel blog'unda yaptığı açıklamada; gelecek güncelleme ile bu Memory Card'ların saf dışı kalcağını ve Xbox360 için kullanılamaz hale geleceğini dile getirdi.
     
        Eğer aranızda 2 ve 4gb'a kadar alan sağlayan yan sanayi Xbox360 hafıza kartı kullananlarınız varsa; profil bilgileri ve oyun kayıtlarınızız bu güncelleme sonrasında işe yaramaz hale geleceğini bildirelim.
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.