Şimdi Ara

Microsoft Banlamaya Devam Ediyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.117
Cevap
0
Favori
181.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forza Motorsport 3 ve Borderlands'ı erken oynayan oyunculara Microsoft beklenmeyen sürprizi yaptı. İki oyunu korsan olarak oynayan oyuncular Xbox Live'dan banlanmaya başladı.

Konu ile ilgili Twitter hesabına bir mesaj düşen Xbox Live İcra Direktörü Stephen Toulouse şunları söyledi ;

"Biliyorsun, Xbox Live'da henüz çıkmayan bir oyunun ön sürümünü oynadın. O oyuna sahip olmadığını biliyoruz. Anlamak pekte güç değil" diyerek bu iki oyunu oynayan kullanıcıları Xbox Live'dan banlanacağını belirtti.

Nitekim bugün ilk banlanma haberleri de gelmeye başladı. Makinelerin yanında Gamertag'larıda banlayan Microsoft manidar bir şekilde "Gamertag'ınızla oyun oynayabilmek için 12/31/9999 tarihini beklemeniz gerekli" diye not düşmeyi de ihmal etmemiş.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 22 Kasım 2009; 0:30:53 >

• Ben de Forza 3 ü oynadım ne yazık ki

Şu ana kadar birşey yok ama her an bekliyorum..
  • Ulan gamertag'imi banlarsa yıkılırım
  • 9999 yılında giricem o zaman LIVE'a şayet LIVE sistemi kalmassa dava açarım
  • Oyunları resmi çıkış tarihinden önce oynamak resmen Ms'e gel beni banla demekle aynı şey. Kopya kullanarak zaten ban tehlikesine giriyoruz birde çıkış tarihinden önce oynayarak "ben burdayım huu huuu" moduna sokuyoruz olayı.

Bakalım bu ban beni ne zaman bulacak insallah hicbir zaman bulmaz ama kopya oynayan biri olarak elinde sonunda bu üzücü durumla karsılacagım.[
    X(]
  • Kopya oyun oynayan xbox sahiplerine geçmiş olsun.
  • Ne diyelim "Kendi Düşen Ağlamaz."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 1 devam ediyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu anlık bendede birşey yok ama bikaç güne gidiciyim
  • Beklenmeyen bir şey değil bu. Zaten açıklanmıştı bir kaç ay önce bu olay. Bu ban dalgası özellikle gamertag lara yönelik olacak. Sonsuz banlanma olduğu gibi 1-2 hafta ceza alanlarda var şu an. Eğer oyunları resmi çıkış tarihinden önce liveda oynarsanız bana hazır olun. Üstelik bu oyunlar inceleme vs versiyonu ise gamertaga ve live'a veda edin. Bundan sonra dalga dalga değilde bu yöntemle sürekli devam etmeleri büyük olasılık.
  • ban dalgasi basliyor

artik konsolu banlamiyor M$ gamertaglari banliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Ekim 2009; 21:59:17 >
  • İsterse sülalemi banlasın gene oynarım,kaç gün önce olursa olsun farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ban dalgasi basliyorun

artik konsolu banlamiyor M$ gamertaglari banliyor

sadece gamertag imi banlıyor yoksa makineyle berabermi gamertag i banlıyor.
  • Makinayı banlamasın yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

İsterse sülalemi banlasın gene oynarım,kaç gün önce olursa olsun farketmez

+10000
  • komik mesajlar atmayalım lütfün,hangi oyunu offline olarak ne zaman oynarsanız oynayın xboxın beyni yok ki bunu anlasın,ama eğer oyunu çıkmadan önce konsola takıp oynarsanız gamertaginizde bilgileri kayd edilir(hdd yada memory card da),bu durumda o hdd yada memory card ile live a girerseniz banlanabilirsiniz,

kısacası Forzayı konsollarına tamış olan kullanıcılar Forza 3 resmi olarak çıkmadan Live a kesinlikle bir saniye bile bağlanmamalı,bu durumda oyunu erken oynamak yüzünden banlanmak mümkün deildir.
  • bende salak gibi net kablosunu çıkarmayı unuttum forza 3 ü takmadan... kesin gitcem bende
  • Burda yüzkere dedik microsof'un kendi oyunlarında affı yokdur diye kimse umursamıyor banlanıncada yakınılıyor nedeyelim geçmiş olsun...
  • Ben de galiba gidici..fifa 10'u çıkış tarihinden 2-3 gün önce oynamıştım.
  • makina banlanmiyor bu yeter zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

makina banlanmiyor bu yeter zaten

12ay gold uyelik al 1 ayinda gt banlansin, o kadar emek ach de bosa.. ne demek yeter, dellenirim valla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.