Şimdi Ara

Microsoft Banlamaya Devam Ediyor. (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.117
Cevap
0
Favori
189.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Evet..
    Herkes bir sey salladi..
    Patcli olursa banlanmazsin.
    MS pointin olursa banlanmazsin.
    Oyunlari erken oynamazsan banlanmazsin vs vs vs..
    Simdi ki ban olayinda da cikarimlarinizin bence hepsi yanlis..
    Cunki ben su ana kadar ban konusunda gecerli bir fikir gormedim her defasinda curuyor..

BU banlanmayan kisilere sesleniyorum.
    Girmeyin..
    Ne olursa olsun girmeyin.
    Girip napacaksiniz..
    Bekleyin..
    Beklemek cozum degil diyen kisilere sesleniyorum cozum nedir >?
    Sizin gibi banlanmak mi..
    Belki su an girmeyen kisilerde banli ancak bir ihtimal banlida olmayabilir.
    O bir ihtimal icin deger..
    Belki bir ihtimal anlik ban atiliyordur. Server a giren kullanici direkt taraniyordur..
    Belki de sizin dediginiz gibi onceden banlanmistir ama bunu bilemeyiz..
    Belki ban surekli surecek belki duracak.
    Cok ihtimal var ve bu ihtimallerin icin de en mantiklisi beklemek girmemek..
    Ha girip banlanacaksakta birakin sonraya birakalim bu isi..
    Sirf HDD icin bile beklenir..

Hala bir ihtimal diye yazıp duruyorsunuz. Arkadaşım sen LEGAL cihaza FW attırıp ILLEGAL olarak kullanıyormusun? Al sana BAN için en büyük neden...
    Hala kendinizi kandırmaktan bıkmadınız.
    Çözüm falan yok. Tek çözüm var oda LEGAL kullanım.

Legal kullanmiyorum ...
    Kopyaciyim..
    He kendimi kandiriyorum..
    Sanane ?\
    Gek gek gek cilerden nefret ederim..
    Senin gibi trene bakan varlik gibi gidip live mi baglanayim istiyorsun su asamada.
    HDD icin bile girilmez diyorum hala adam bunu kavrama yetisinden mahrum yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Valla benim tek ümidim baba bir hacker grubunun çıkıp-banı kaldıramasalar bile-HDD'e oyun yükleyememe sorunu konusunda yapacakları bir çalışma.

Merak etme o baba grup o işi yapsa bedava yapmaz .

quote:

quote:

Evet..
    Herkes bir sey salladi..
    Patcli olursa banlanmazsin.
    MS pointin olursa banlanmazsin.
    Oyunlari erken oynamazsan banlanmazsin vs vs vs..
    Simdi ki ban olayinda da cikarimlarinizin bence hepsi yanlis..
    Cunki ben su ana kadar ban konusunda gecerli bir fikir gormedim her defasinda curuyor..

BU banlanmayan kisilere sesleniyorum.
    Girmeyin..
    Ne olursa olsun girmeyin.
    Girip napacaksiniz..
    Bekleyin..
    Beklemek cozum degil diyen kisilere sesleniyorum cozum nedir >?
    Sizin gibi banlanmak mi..
    Belki su an girmeyen kisilerde banli ancak bir ihtimal banlida olmayabilir.
    O bir ihtimal icin deger..
    Belki bir ihtimal anlik ban atiliyordur. Server a giren kullanici direkt taraniyordur..
    Belki de sizin dediginiz gibi onceden banlanmistir ama bunu bilemeyiz..
    Belki ban surekli surecek belki duracak.
    Cok ihtimal var ve bu ihtimallerin icin de en mantiklisi beklemek girmemek..
    Ha girip banlanacaksakta birakin sonraya birakalim bu isi..
    Sirf HDD icin bile beklenir..

Hala bir ihtimal diye yazıp duruyorsunuz. Arkadaşım sen LEGAL cihaza FW attırıp ILLEGAL olarak kullanıyormusun? Al sana BAN için en büyük neden...
    Hala kendinizi kandırmaktan bıkmadınız.
    Çözüm falan yok. Tek çözüm var oda LEGAL kullanım.

Legal kullanmiyorum ...
    Kopyaciyim..
    He kendimi kandiriyorum..
    Sanane ?\
    Gek gek gek cilerden nefret ederim..
    Senin gibi trene bakan varlik gibi gidip live mi baglanayim istiyorsun su asamada.
    HDD icin bile girilmez diyorum hala adam bunu kavrama yetisinden mahrum yaa.

Sen kendini kandırmaya devam et o zaman...

• xboxtan bağlanmayıp direkwww.xbox.com dan baksanız ne olur ? ban yediğiniz gözükür mü acaba

Orijinalden alıntı: Morsmordre

xboxtan bağlanmayıp direkwww.xbox.com dan baksanız ne olur ? ban yediğiniz gözükür mü acaba

Kimi rivayete göre oradan baktığınız gören yetkililer direk banlıyormuş

Gözükür diye tahmin ediyorum .

xboxtan bağlanmayıp direkwww.xbox.com dan baksanız ne olur ? ban yediğiniz gözükür mü acaba

Banlıyım ama az once Xbox.com'a girdim ve sorunsuz sekilde üyeliğimi açtı hatta Gold üye gözüküyor

Hayır görünmüyor. Şuan banlanmış arkadaşlar buradan kendi bilgilerine eskisi gibi erişebiliyorlar. Hiçbir sayfada banlandığınıza dair bir bilgi yok.
    Eğer banlanıldığına dair bir bilgi olduğunu iddaa eden varsa screenshot koysun bizde öğrenelim.
    Yabancı forumlardada konuşuluyor ama MS oraya henüz el atmamış anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 7 Kasım 2009; 21:55:37 >

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Arkadaşlar bu banlanma olayı nasıl bir olaydır anlatabilirmisiniz acaba bende xbox360 almayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri kaldı bu banlanmaya olayını duyunca ben online oyun oynamam onu PS3 ten oynuyorum xbox360 da sadece offline oyun oynuycam fw li almak istediğim alet buna bir etkisi olurmu olmazmı ban yersem makinayı kullanamazmıyım ve hiç bi oyun oynayamazmıyım acaba bunu açıklarsanız çok sevinirim.

arkadaşım şu an fw li xbox360 almak için en pis zaman. fw siz alırım dersen bilmem ama fw li xbox360 almak için acele etme. şu anda ban dalgası yüzünden live dan mahrum kalacaksın. microsoft yarın birgün kopya oyun oynamayı tamamen önleyecek bir tedbir çıkarırsa makine elinde kalır. bugüne kadar beklemişsin, bi 3-4 ay daha bekle bakalım neler olacak. şu anda fw li xbox alınacak zaman değil

• konsolum 3k gördü diye xbox.com'un support kısmından öğrenme yöntemi var ama denemek lazım
    bir nevi adamların ağzından laf alma gibi oluyor
  • Evet az önce ben de banlandım. İçimde bir ümit vardı bu dalgadan da kurtulurum belki diye ama neyse artık sağlık olsun. Şimdiden düşünmeye başladım ikinci Xbox ı almayı. Diğer banlanan arkadaşlara da geçmiş olsun

PSN: Arphenion
    GT: quaran19
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaran

Evet az önce ben de banlandım. İçimde bir ümit vardı bu dalgadan da kurtulurum belki diye ama neyse artık sağlık olsun. Şimdiden düşünmeye başladım ikinci Xbox ı almayı. Diğer banlanan arkadaşlara da geçmiş olsun

vayyyyy dostum yapma yaaaaa, sendemi...
    Geçmiş olsun dostum.

quote:

Hayır görünmüyor. Şuan banlanmış arkadaşlar buradan kendi bilgilerine eskisi gibi erişebiliyorlar. Hiçbir sayfada banlandığınıza dair bir bilgi yok.
    Eğer banlanıldığına dair bir bilgi olduğunu iddaa eden varsa screenshot koysun bizde öğrenelim.
    Yabancı forumlardada konuşuluyor ama MS oraya henüz el atmamış anlaşılan.

GC banlanması cok az kişide oldu . ban goren arkadaslar eger xboxlive.com a giriş yapabiliyorsa GC da sorun yok demektir. yeni makine alıp GC a kaldıgı yerden devam edebilir. ms nin oraya el atması gibi bir sey soz konusu degil. o sayfada her hangi bir bilgi beklemeyin . sadece banlanan arkadaslar kartlarının banlanıp banlanmadıgına baksınlar o kadar. Oyunları cıkıs tarihinden once oynayanların kartlarıda banlandı orginal kullanıp oyunlarda hileye basvuranlarında kartları ve makineleri banlandı . site olayı kafanızı karıstırmasın .

• arkadaşlar eğer oyunları tarihinden önce oynarsanız hem gamertag banlanıyor hem de konsol.

Çin atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: rob10

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: rob10

quote:

Orijinalden alıntı: starks

ARKADAŞLAR BENİM ANLADIĞIM BAN YEYEN MAKİNEDE HDD KULLANILAMIYOR ÖYLE Mİ?

Evet 100. sefer evet .

Nasıl yani şimdi makine banlanınca Hdd kullanamıyor muyuz ?

quote:

@SultanApex

xbox-scene den alınmıştır:http://www.xbox-scene.com/

So, in summary:
    Your Banned 360:
    * Cannot go on Xbox Live
    * Cannot install games to the HDD
    * Cannot use Windows Media Centre extender
    * Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile

Özet olarak;
    Banlanan konsolda,
    - Xbox Live servisi girilemiyor.
    - HDD ye oyun kurulamıyor.
    - Media Center i çalıştırılamıyor.
    - kullanıcı profilini bozmadan achievement alınamıyor.

Son maddeyi yeni duydum

Şakasına yazmıştım hocam, sağa saklanan gülücükten anlaşılır diye düşündüm amaa..

• Fw yaptırsammı yaptırmassımı içimi yiyor bu soru benim , liveda pek sevmiyorum ama .

Orijinalden alıntı: kontendoo

arkadaşlar eğer oyunları tarihinden önce oynarsanız hem gamertag banlanıyor hem de konsol.

Buna katılmıyorum. Ben en son MW2, Forza3 oynadım. Ama GM hala duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 7 Kasım 2009; 22:11:56 >
    Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • Çok fena kafam karıştı, şimdi gidip fwsiz bir xbox alıp controllerı falan satarak daha az masrafa live keyfi yaşayabilirim ama 2 tane xbox olacak ve bana gereksiz görünüyor. Ps3 almaya kalkarsam nereden bakarsanız bakın 700 lira konsola gidiyor, oyunu gamepadi derken 1000 tl ye yakın bir masraf çıkıyor. Gözüm korktu böyle düşününce, sizler ne düşünüyorsunuz
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.