Orijinalden alıntı: Rapator Dün bir vodafone shopun camında ilan vardı...100 kontör yüklü hat 19,90 tl diye...Demek hatlarada zam yaptılar...
Halen o fiyattan bulmak mümkün yüz kontorlu hattı. 20 kontorluyu de denizli de en ucuz 8den veriyorlar. Bayi vodafon dan gelecek primini hesap ederek biraz aşağıdan verebiliyor.
Syruse şu günlerde Bir iki liralık hat hayali kurmayalım artık. O günler geçmişte kaldı.
Orijinalden alıntı: Rapator Dün bir vodafone shopun camında ilan vardı...100 kontör yüklü hat 19,90 tl diye...Demek hatlarada zam yaptılar...
Halen o fiyattan bulmak mümkün yüz kontorlu hattı. 20 kontorluyu de denizli de en ucuz 8den veriyorlar. Bayi vodafon dan gelecek primini hesap ederek biraz aşağıdan verebiliyor.
Syruse şu günlerde Bir iki liralık hat hayali kurmayalım artık. O günler geçmişte kaldı.
denizli dışında istanbuldan alamazmıyız?
benim en ucuzundan 20kontörlü veya sıfır kontörlü falan 3hat almam lazım, nasıl bi yol önerirsiniz hocam?
numara taşımada yapabilirim, yeterki hat ucuz olsun, turkcell avea vodafone vede içindeki kontör sayısı farketmez, sadece arka arkaya numaralar alcam, numaraların güzel olmasına da gerek yok, kardeşim ben annem için alıyorum.
en ucuz hattı hangi operatörden nereden alabilirim veya bu konuda forumda yardımcı olabilecek bayi arkadaşlarımız varmı acaba?