Şimdi Ara

Seagate'den yeni ağ depolama sunucusu: BlackArmor 110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük sabit disk üreticilerinden Seagate, BlackArmor serisi ağ depolama ailesini yeni bir model ile genişletiyor. Firmanın son kullanıcıları hedef aldığı BlackArmor NAS 110 isimli ağ depolama sunucusu, 1TB ve 2TB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ile geliyor. Sadece 61mm kalınlığında olan sunucu üzerinde Ethernet ve USB bağlantılarına yer veriliyor.


    Uzaktan erişimle kontrol olanağı tanıyan ağ depolama sunucu ayrıca tek tuşla veri yedekleme desteği de sunuyor. SafetyDrill+ yazılımı ile sistem geri yükleme desteği de sunan BlackArmor NAS 110, DLNA uyumlu cihazlara veya Apple iTunes yüklü bilgisayarlara medya dosyalarının akışını sağlayabiliyor ayrıca veri güvenliği adına 256-bit donanımsal şifreleme desteği de sunuyor.


    Seagate'in 1TB ve 2TB kapasiteli BlackArmor NAS 110 modeli yurt dışında sırasıyla 230$ ve 350$'lık fiyatlandırma ile satışa sunuluyorlar.








  • Güzel cihazda veri aktarım hızının çok iyi olacağını sanmıyorum.
  • Yeni teknolojiye kafa yoracağına özürlü olan 7200.11 serisinin mağdurlarına çözüm bulsun. Çok takdir ederdim bu firmayı ama gözümden düştü.
  • Seagate önce harddisk yapmayı öğrensin yeni model çıkarmak için o güzel beyinlerini yormasın.

    Seagate FreeAgent XTreme 1 tb aldım zamanında hemde 2 tane okuma hatası verip durdu servise götürdüm başka model verelim dediler gelde gülme.

    Seagete gördüğümde duyduğumda gülmek yeterli artık benim için.
  • @greenk



    seagete laf yok :) 98 den beri halen sapa sağlam kullanıyorum kaç sene olmuş bak.tek sorun yok...
  • acbold



    Birinde 400 gb

    diğerinde 500 gb

    gitti nereye laf yok. Bedava seagate verseler almam. Seagate'i zamanında marka biliyordum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Kullandıktan sonra hiç para etmediğini anladım.
  • acın büyük anlıyorumda :) seagate den başka harddisk alcağımıda sanmıyorum.
  • 10-11 senedir hddlerimin hepsi seagete ki hariciler bile seagete daha birkere sorun yaşamayı bırak memnuniyetsiz bile olmadım
    baya şansız bir kalabalık toplaplanmış buraya:)
  • greenk; Seagate haricinde ne önerirsin , ya da ne kullanmak istersin ?
  • Bi kere üretim hatası olmuş ya bizim Türk milleti yerden yere vurmasını bilir.Nasıl Antep de 2 çocuğu kaçırmaya çalışan kişi "kayserideki 3 çocuğu kaçıran, çocuk tecavüzcüsü" olduysa bu ürünlerde de aynısını yapmakta üstümüze yok.Şimdiye kadar hep seagate kullandım biri daha tık demedi.4.3Gb barracuda harddiskim bile p3 makinemde tıkır tıkır çalışıyor.Birilerine denk gelmiş 2-3 üretim hatalı malzeme, sanki ürettikleri tüm ürünler 5 para etmez...
  • @Rusty
    "Birilerine denk gelmiş 2-3 üretim hatalı malzeme" sözü 7200.11 serisi için yaşanan sorun ve kayıpları küçümseyici bir ifade olmuş, eğer senin de 100'lerce GB verin gitseydi emin ol böyle demezdin !!! Kullanıcıların artık Seagate'e güvenmemesi gayet normal, ben de onlardan biriyim çünkü...
  • Rusty

    Yerden havadan her yerden vururum. Haklıyım kim olsa tanımam.

    2 tane alıyorum ve ikisinde de aynı hata malum firma seagate olunca trilyarda 1 hata yapar ya.

    500 tl verdim o saçma aletlere karşılında 900 gb verimi kaybetti ve üstüne seagate iyi dicem :):)



    sertacaygun



    WD 1TB My Book2 Essential öneririm



    e-sata giriş olsun diyorsan da

    WD 1TB Home Edition tavsiye ederim.



    Unutmadan seagate marka mı?
  • Kimi Seagate'i yerden yere vurmuş, kimi yüceltmiş. Herkes kendince haklı burada.

    Bu tür arızalar tüm markaların ürünlerinde yaşanabiliyor.

    Mesela greenk WD 1TB Home Edition tavsiye etmiş. İşin komik tesadüfü şudur ki, WD 1TB Home Edition almıştım kendime ve benim de yaklaşık olarak 900 küsür GB'si dolmuştu. İçinde çok nadir bulunan konser kayıtları vs. vardı. Noldu? 6 ay dolmadan bozuldu. Servis tamir edemedi. Ellerinde muadil ürün de yoktu. Para iadesi aldım. Ama onca verim gitti.

    Demek ki herkesin kısmeti kendineymiş.

    Şimdi alacağım HDD'yi Seagate seçeceğim mesela. Belki aynı sorunu bunda da yaşayacağım. Yaşayıp göreceğiz :)
  • Ağ depolamadan ziyade artık 4lü, 5li hdd kutusu üretip ülkemizde satışını gerçekleştirseler daha makbule geçer. Yeterince ağ depolayıcısı mevcut. Hdd mevcut. Ama adam gibi kutu yok. Tekli kutular kablo ve adaptör yığınına döndü.
  • haber için teşekkürler.
  • paylaşım için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

    Ağ depolamadan ziyade artık 4lü, 5li hdd kutusu üretip ülkemizde satışını gerçekleştirseler daha makbule geçer. Yeterince ağ depolayıcısı mevcut. Hdd mevcut. Ama adam gibi kutu yok. Tekli kutular kablo ve adaptör yığınına döndü.

    abi sana katılmamak elde değil 6tb oldu ama odanın içini bir gör kablodan fişten geçilmiyo yok mu şöyle 2 li üçlü hdd koyabilcemzi nas sız bi kutu
  • Fiyatı pahalı gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

    Ağ depolamadan ziyade artık 4lü, 5li hdd kutusu üretip ülkemizde satışını gerçekleştirseler daha makbule geçer. Yeterince ağ depolayıcısı mevcut. Hdd mevcut. Ama adam gibi kutu yok. Tekli kutular kablo ve adaptör yığınına döndü.
  • Arkadaşlar dayanıklılık diyorsanız seagate alıcaksınız. bende yıllardır laptop olsun masa ustu olsun + taşınabilir hdd sürekli seagate şükürler olsun taş gibiler ve çalışır durumdalar 1kb verim kaybolmuş değil. Bence arkadaşın şansına çıkmış, bende çok övülen linksys modem aldım 400 lira bayıldım gold bilgisayardan 1 kere kullanamadım 2 ay boyunca servislerde gezdi ve para iadesi istediğim zaman ise bana dedikleri tek şey %40 para keseriz şukadar gün kullandın bu ürünü :)) gülüyorum ama yapıcak bişey yok. Bende Linksys almam artık arkadaşta haklı olarak bırakında seagate almasın sütten ağzı yanmış yoğurda hiç bakarmı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.