W910 yerine G705 tavsiye ederim ben. Biliyorum forumda cok yazdim bunu fakat, suan yapilabielceklerin en iyisi o. Daha sonra ilgili basligi bulup W715'e modlarsin telefonu W910un olur + WiFI + GPS'in olur. Bide W910daki reset problemini (bana gore degil fakat cogu kisi problem olarak goruyor) cekmezsin
sanırım türkiye bitiriyor..... çünkü tc halkı illada dandik nokia diyor. adamlar çok kalite telefonları daha ucuza piyasaya sunuyordu, nokia gibi hep bir yanı eksik olmaya bırak her modellde fiyatına göre çok fazla artılar içeriyor, dünyada fazla satıyorlar , yeni servisler sunuyorlar ama türkiyeye gelince adamlar bahalı olsun, kalitesiz olsun, bir eli eksik birgözü kör olsun illada nokia olsun diyor... eee fazla naz can sıkar
W880i kullanıcısıyım.. telefon arızalandı ve 2,5 ayda 3 kez servise göndermem sonunda cihaz değişimine karar verilmiş.. yerine T700 verecekler ama ''CİHAZ YOK BEKLİYORUZ' dediler.. telefonu servise gönderen ara bayii ''sizinki daha çok olmamış''(36 gün oldu) ''2/3 ay bekleten markalar var'' dedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 13 Ekim 2009; 21:58:35 >
iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
W880i kullanıcısıyım.. telefon arızalandı ve 2,5 ayda 3 kez servise göndermem sonunda cihaz değişimine karar verilmiş.. yerine T700 verecekler ama ''CİHAZ YOK BEKLİYORUZ' dediler.. telefonu servise gönderen ara bayii ''sizinki daha çok olmamış''(36 gün oldu) ''2/3 ay bekleten markalar var'' dedi..
iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
arkadaşlar dün akşam w890i aldım. w800 üm vardı 4 sene oldu kullanalı hiç bir sorunda çıkarmadı hala sapasağlam duruyor.değişiklik olsun diye aldım yeni telefonumu..daha öncede sırasıyla gf768,t10,t65,k700,w800 ve şimdide w890i ile sony ericsson macerama devam ediyorum.w890i maalesef artık bir çok yerde satılmıyor.ben dün akşam 400 tl ye beş taksitle aldım çok güzel ergonomik ve şık bir telefon tek tatmin olmadığım noktası fotoğraf çekimleri oldu.bizim milletimiz her konuda ezberci ve bilgisiz olduğundan dolayı telefon tercihindede yine bu maharetlerini ön plana çıkararak nokıa ve samsung gibi markalara yönleniyorlar.yani sony ericsson ne yaparsa yapsın türkiye tercihini nokıadan yana kullanacaktır.bu yüzden dolayıda sony ericsson artık türkiye piyasasına yatırım yapmak istemiyor..
fazla abartmışsınız bence sony ericssonu,açın bakın bakalım o dillere destan se modellerinin sar değerlerine 1.00-1-5 w/kg den aşağı sar değeri yok be..bu millet hala akıllanmıyor,
mesela w890i, 1.38 w/kg sar değeri..
bir insan bu teli alıpta nasıl rahat rahat kullanır,kendine bu kadar kastın varsa git trenin altına gir aynı şey..
şimdi biri çıkar iyide bütün çevremiz radyasyon yahu der, be kardeşim,en azından değiştirmesi kendi elinizde olan şeylere dikkat edin o zaman..
bir üniversite profesörünün de dediği gibi, bugünün heyecanlı gençleri, 20 sene sonrasının kanser hastaları...
üşenmedim oturdum se nin şu an satışta olan modellerininin sar değerlerine sitesinden baktım,olacak şey değil yahu,en çok satılan en gözde ve pahalı modellerin sar değerleri çok yüksek..
Türkiye ye yollasınlar yüksek sarlı telleri,millet hücum etsin anca..w880i yi teknosa 199 liraya sattı,millet hücum etti,w950i yine aynı,ama hiçkimse demez ki,yahu niçin sadece sar değeri çok yüksek tellerin fiyatı düşer diye?
Avrupada yüksek sar değerli,bu kadar adetli cep telefonu satamazlar,o dünya markaları,çünkü kullanım kılavuzlarında belirgin bir şekilde sar değeri yazılmak zorundadır..
Nokia da çok farklı değil tabiki bu konuda Se kadar olmasa da,
mesela n80 modeli,Avrupada satılan modelleri 0.48w/kg iken,Türkiyeye getirilen aynı n80 modeli 0.68w/kg dir..
uzun lafın kısası,eskisi gibi sadece savaşlarla bişeyler alınmaz,bizzat cebinizdeki parayla ve kendi isteğinizle de adım adım alırlar istediklerini..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 14 Ekim 2009; 15:10:35 >
hayatında hic kışın cilek yemedinmi ? yada her yediğin şey hormonsuzmu ? hicmi et yemiorsun ? yada hazır et hicmi tüketmiyorsun (salam, sosis, sucuk, hazır fleto etler vb..) hicmi dışarlarda yemek yemiorsun ??
SAR (Özel emme oranı) en yüksek olan telefon modelleri Marka Model SAR değeri(W/Kg) Sony Ericsson R278D 1.41 Sony Ericsson Z1010 1.41 Sony Ericsson A1228C 1.38 Sony Ericsson A1228DSI 1.34 Mitsubishi M21i 1.28 Motorola V50 1.19 Motorola V3688/V3690 1.19 LG C1200 1.15 Sony Ericsson R300D/R300LX 1.13 LG C1100 1.12 Sagem MYC1 1.12 Motorola P7389 1.07 LG 8110 1.07 Alcatel 700 1.04 Samsung SGH A300 1.03 Alcatel 300 1.02 Alcatel 301 1.02 Motorola A008 1.02 Siemens M50 1.01 Siemens MT50 1.01