Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yukle olay bitsin........unlock - jailbreak.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sançi -- 3 Kasım 2009; 18:57:44 >

• bir an çıktı sandım sevindim. jb çıktı unlock nasıl bir işlem bilmiyorum ama sadece beklemek kaldı... hayırlısı...
  • çıkıcak ama ne zaman ...gercekten uzadı.... can sıktı...
  • Artik skldm ya hic guncelleydim da ii olckti..ne zmn cikicak cildircamm
  • Böyle bir konu olması çok iyi olmuş güzel fikir tüm konular iç içe girmişti.
  • Bu konuda benim hic bi bilgim yok Jailbreak fln nedir bilmem bile :) sadece şunu sorucam bu hafta icinde fransa dan iphone 3gs alıcagız onu Türkiye de kullanamam mı ? pasaport kaydı yaptırsam bile ? 3.1 olunca kullanılmıyor sanırım peki 3.0 sürümleri filan varmı ? en mantıklısı ne yapmak alıp 3.1 kırılmasını beklemek mi
  • güzel konu olmus jb konusunda cok karısıyodu bu arada hala yok sanırım unlock..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaslar yurt disindan 3gs aldm smdi hatini acamiyorum jb mi unlock mu yapmam lazim bisey ciktimi bi yardimci olun lutfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Bu konuda benim hic bi bilgim yok Jailbreak fln nedir bilmem bile :) sadece şunu sorucam bu hafta icinde fransa dan iphone 3gs alıcagız onu Türkiye de kullanamam mı ? pasaport kaydı yaptırsam bile ? 3.1 olunca kullanılmıyor sanırım peki 3.0 sürümleri filan varmı ? en mantıklısı ne yapmak alıp 3.1 kırılmasını beklemek mi

Yok dostum yurtdışından iphone alırsan yapman gereken 3 şey var sırasıyla yazıyorum.

1) Cihazı kayıt ettirmen gerekir. ( Turkcell'den Senin yada bir başkasının pasaportuyla birlikte son 1ay içinde Türkiyeye giriş yapmış olmak zorunda)
    2) JB yapman gerekir.
    3) Unlock yapman gerekir.

biz şuan ne JB yapabiliyoruz ne Unlock yapabiliyoruz sadece kedi ciğere bakar gibi çaresizce bekliyorz

• haydaaa şimdi 3.0 ver alsak olmaz mı ? 3.1 alsak bekliycez yani öylemi neyi bekliyoruz bu arada kim yapıyor bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

haydaaa şimdi 3.0 ver alsak olmaz mı ? 3.1 alsak bekliycez yani öylemi neyi bekliyoruz bu arada kim yapıyor bunları

Hyr dostum 3GS 3.1 ve üstü versiyonlar için JB ve Unlock olayı yok yurtdışı cihazların şuanda.
    Eğer sen 3.1 altı alırsan JB ve Unlock yapabilirsin.

Ama şu saatten sonra versiyon 3.1 altı iphone 3GS nasıl bulursun yurtdışından bilemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reizena -- 12 Ekim 2009; 0:22:02 >
  • dört gözle telefonu beklerken kullanamıycaz iyimi
  • 3.1.2 ye yükseltirsek bunun için jb çıktı sanırım ama unlock olmuyomus heralde özellikle uyarıyolar yurt dısındakıler için değil die ama deneyen falan var mı bunu olmuyomu kesin 12 ekim dediler 12 ekim oldu fakat hala bi haber yok!! artık yatıyorum yarın inş güzel haberlerle uyanırım..
  • aynı sorun 3g içinde geçerli o konuda bilgisi olanlarda lütfen bu başlık altında toplansın
  • hergün takip ediyorum... bu yakınlarda bişeyler olacak gibi.....çok bekledik.... dikkatli hareket edelim... 3.1.2 ye filan sakın yükseltmeyin... birde onun için beklemeyin.....
  • donanımsal işlemi yaptıran varmı acaba? yada fiyat konusunda bilgisi olan
  • Arkadaşlar,

3.1 sim unlock iphone ne zaman kırılacak? Kıran bir yer varmı şu an veya kırılma tarihini biliyormusunuz?
  • kıran biyer var 100 tl anadolu yakasında
  • yazılım ile mi yoksa içini açıp donanıma mı müdahele ederek unlock ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Arkadaşlar,

3.1 sim unlock iphone ne zaman kırılacak? Kıran bir yer varmı şu an veya kırılma tarihini biliyormusunuz?

Arkadaşım daha fazla bilgi verirmisin bu konuda.Para sıkıntı diyil.200 de veririm yeter adres de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.