Şimdi Ara

Naughty Dog'dan Örnek Davranış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]Sony çatısı altında bulunan Naughty Dog ,merakla beklenen Ps3 oyunu Uncharted 2'de konsollar ve oyun firmaları arasındaki rekabeti bir kenara bırakarak örnek bir davranış sergiledi.

    Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Call of Duty serisinin yapımcısı Infinity Ward ve Halo serisinin yapımcısı Bungie , Metacritic ortalaması 97 olan ve yılın oyunu ödülüne en yakın görülen oyunların başında gelen Uncharted 2'ye olan ilgilerini açık bir şekilde ifade etmişlerdi.

    Ardından Naughty Dog'dan Bungie ve Infinity Ward ile çok yakın olduklarına ve bu firmaların oyunlarına kendilerinin de büyük ilgi duyduğuna dair bir açıklama gelmişti.

    Naughty Dog'un son açıklamaları sadece lafta kalmamış olacak ki  Uncharted 2'nin jenerik kısmında teşekkürler başlığı altında Infinity Ward ve Bungie isimlerine de yer verilerek örnek bir davranış sergilenmiş ve firmalar arasındaki samimiyet açık bir şekilde ortaya konmuş.

    Image and video <a href=hosting by TinyPic" border="0" height="300" width="600" />
    [Kunye=89-5][/html]







  • Naughty Dog, Infinity Ward, Bungie gibi büyük şirketlerede bu yakışırdı zaten
  • Ne yani; Infinity Ward ve Bungie firmaları Uncharted 2'yi övünce onların yaptığı özverili bir davranış olmuyorda Naughty Dog'un yaptığı davranış mı haber oluyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.