Şimdi Ara

..::ÜCRETSİZ ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR VE ASANSÖR KURSU::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ..::ÜCRETSİZ ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR VE ASANSÖR KURSU::..
     ..::ÜCRETSİZ ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR VE ASANSÖR KURSU::..
    ASANASÖR BAKIM ONARIMI, ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR, PLC İLE ASANSÖR SİSTEMLERİNİN KONTROLÜ ANLATILACAKTIR. KURS SONUNDA TÜM AB ÜLKELERİNDE GEÇERLİ MEB İTO İŞKUR ONAYLI ***SERTİFİKA*** VERİLECEKTİR.

KURS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE KURSUMUZA KAYIT İÇİN WEB SİTEMİZ:WWW.ASANSORKURSU.PLCKURSU.COM (WEB SİTEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 14 Şubat 2010; 20:07:47 >

• Hangi ilde,hangi günler,hangi saatler arasında,kaç saat sürecek,siz kimsiniz nesiniz niye veriyorsunuz?Biraz bilgi verseniz daha iyi olur?
  • bilgiler zaten eski forumlarda vardi ama burayada bir link verseniz sahiden iyi olur........

bu arada birazda bana(beylikduzu) yakin olsaniz keske
  • Bence de biraz daha bilgi lazım
  • sonunda iş imkanı var mı:)
  • evet mümkünse biraz daha bilgi alabilir miyiz?
  • YENİ KURSLARIMIZ AÇILMIŞTIR

ASANASÖR BAKIM ONARIMI, ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR, PLC İLE ASANSÖR SİSTEMLERİNİN KONTROLÜ ANLATILACAKTIR. KURS SONUNDA TÜM AB ÜLKELERİNDE GEÇERLİ MEB İTO İŞKUR ONAYLI ***SERTİFİKA*** VERİLECEKTİR.

KURS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE KURSUMUZA KAYIT İÇİN WEB SİTEMİZ:WWW.ASANSORKURSU.PLCKURSU.COM (WEB SİTEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÜCRETSİZ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM KURSLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR. KURSLARIMIZDA GERÇEKTEN BU KONULARDA BİLGİSİ ÜST DÜZEYDE OLAN ÖĞRETMENLER DERS VERMEKTEDİR. OTOMASYON, MEKATRONİK, PLC, SCADA, OTOMATİK KUMANDA EĞİTİMLERİ, AUTOCAD KURSLARI, İÇ MEKAN TASARIM KURSLARI, MOBİLYA VE DEKORASYON KURSLARI, ELEKTRONİK, ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR VE ASANSÖR KURSLARIMIZA KAYITLAR DEVAM ETMEKTEDİR.
    DETAYLI BİLGİ KURSLARIMIZA BAŞVURU İÇİN;
    WWW.PLCKURSU.COM -WWW.OTOMASYONKURSU.COM -WWW.ASANSORKURSU.PLCKURSU.COM -WWW.CADKURSU.PLCKURSU.COM

• Keşke Mersin'de de böyle birşey olsa.
  • Kastamonuda veya başka illerden gelen var. Ayrıca başvuru dilekçesi verirseniz il özel idaresine zannedersem açıyorlar kursları.
    quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Keşke Mersin'de de böyle birşey olsa.
  • böyle bilgiye saolun tşk ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9092

Kastamonuda veya başka illerden gelen var. Ayrıca başvuru dilekçesi verirseniz il özel idaresine zannedersem açıyorlar kursları.
    quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Keşke Mersin'de de böyle birşey olsa.

Benim okul yüzünden İstanbul'a gelme fırsatım olmuyor. Kampüsümüz içerisinde de böyle kurslar oluyor arada ama parayla (300-400TL) yapıyorlar. Nasıl bir anlayış var bu üniversitede bilmiyorum. Neyse.

Dediğiniz gibi il özel idaresine arkadaşlarla dilekçe veririz o zaman. İnşallah buralarda da böyle faydalı etkinlikler olur.
  • Evet söyledikleriniz doğrudur. Dediğim gibi kurslar devam ediyor. İstediğiniz zaman ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Benim okul yüzünden İstanbul'a gelme fırsatım olmuyor. Kampüsümüz içerisinde de böyle kurslar oluyor arada ama parayla (300-400TL) yapıyorlar. Nasıl bir anlayış var bu üniversitede bilmiyorum. Neyse.

Dediğiniz gibi il özel idaresine arkadaşlarla dilekçe veririz o zaman. İnşallah buralarda da böyle faydalı etkinlikler olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.