Şimdi Ara

hp d 1660 yazıcı için hp 300 kartuş dolumu nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
31.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hp 300 kartuş dolumu ve resetlenmesi hakkında net ortamında hiçbir konuya rastlamadım.Bu kartuşlara dolum yapan arkadaşlar veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

    yazıcı modeli hp d1660



  • istersen bu linklere bi bak ! bu yazıcıya ait kartuşların dolumu gösteriliyor. Ayrıcan bu yazıcının üzerindeki kartuşu dolumda kullanabilirsin.hp üzerindeki

    kartuşları tanıtım kartuşu diye adlandırıyor.Ama farketmiyor bittiğinde doldurabilirsin.Ben yaptım bi problem olmadı.

    http://www.youtube.com/watch?v=C6-N-Pxmjxk renkli


    http://www.youtube.com/watch?v=MPi2GqJg5QM siyah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 1 Kasım 2009; 13:13:22 >
  • hp kartuşlarda dolum 5 kere oluyor bunun nedenide hp lerde kartuş kafasının fazla dayanmaması

    benim dikkat ettiğim hp kartuşlarda fazla koyarsan mürekkebi hava sistemi bozuluyor süngerin en az şekilde doldurmak gereklidir.


    www.transfermatik.com
  • merhaba arkadaşlar bende yeni hp 1660 yazıcı aldım önceki yazıcıya kartuş almaktan bıkmıştım.eko kartuştan kartuş dolu seti aldım.sette HP 21,27,56,336,337338,350 kartuş modelleri var ancak hp 300 modeli yazmıyor. acaba hp modelini bu settle doldurabilirmiyim.firmaya mail attım geri dönüş olmadı.
    http://www.ekokartus.com/dolum_setleri.htm
  • HP 300 kartuş için birebir uyumlu kartuş dolum seti almanızı öneriyorum çünkü normal hp mürekkep diye satılan ürünlerde sorun yaşanıyor.

    http://www.kartus.web.tr/arama_sonuc.asp?q=hp+300&category=9&gonder.x=24&gonder.y=7

    saygılar...
  • merabalar http://urun.gittigidiyor.com/HP-300-KARTUS-MUREKKEP-DOLUM-SETI_W0QQidZZ24191877 bu kartuş seti nasıldır sizce nette dolarsırken ılgımı cektıde kalıtesı konusunda bilgisi olan biri varmı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veezy

    teşekkür ederim auzun99 arkadaş
    sorunumu hallettim belki bu sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur diye anlatayım

    Bir defa kartuş dolum seti alacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak hp 300 siyah ve rankli kartuşun vakum aparatı farklı.(Bu durum 350 ve 351 için de aynı) siyah kartuş için uzun contalı vakum aparatı olacak, renkli için ise kısa contalı vakum aparatı olacak. Benim problemim ise bana gelen sette 1 adet vakum aparatı ve kısa contalı olmasıymış. Siyah kartuşumu götürdüm bir kartuş dolumcuya vakumlattım iş halloldu.
    Eğer sizde dolum seti sipariş edecekseniz ayrıca vakum aparatı isteyin yani 1 adet uzun contalı bir adet kısa contalı olsun. Çünkü kısa contalı vakum aparatı gelirse siyah kartuşa tam oturmuyor onun içinde hava aldığı için vakum yapamıyor.
    Bu durumu seti aldığım yere mail ile bildirdim madem uzun ve kısa contalı farklı iki vakum aparatı var keşke beni uyarsaydınız parasını da extra verirdim ( 2 lira :) ) dediğimde bir tanesi her ikisine oluyor falan dedi. Ama yine aynı sitede uzun ve kısa contalı ayrı model olduğu ve hangi kartuşa hangi vakum aparatının uyacağı belirtilmiş.
    Ben bunu vakum problemi çıkınca yine aynı sitede yaptğım incelemeden öğrendim.

    Belki bu problemi yaşayan ve set sipariş edeceklere yardımcı olur umarım. Kolay gelsin

    Bu arada birde soru sorayım bari :) siyah demo kartuşa yaklaşık 6 cc mürekkep enjekte ettim. Acaba demo renkli kartuşum bitince renklerden kaçar cc enjekte etmeliyim. Birde deniyorki mesela maviden 2 cc doldur , yaa tamam doldurayımda mavinin 2 adet deliği var her birine mi 2cc yoksa 1cc birine 1cc diğerine mi ? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardım pls



    sayın veezy,

    YAPTIĞINIZ BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ....BAHSETTİĞİNİZ SİTE BİZİZ GALİBA:)

    BİZ GENELDE sadece RENKLİ SET TERCİH EDEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN GENİŞ AĞIZLI VAKUM APARATI GÖNDERMEKTEYİZ.aYRICA TÜM SETLERİMİZDE UZUN CONTALI GÖNDERMEMİZİN SEBEBİ,SÖYLEYECEĞİM ŞEYİ YANLIŞ ANLAMAYIN,RENKLİ KARTUŞA DA VAKUM YAPILABİLİYOR OLMASI...BEN ŞAHSEN HEM RENKLİ,HEM SİYAH KARTUŞ İÇİN AYNI UZUN CONTALI APARATI KULLANMAKTAYIM.

    AMA BİZ YİNE DE SÖYLEDİKLERİNİZİ DİKKATE ALACAĞIZ.YAKIN ZAMANDA ÜRÜN GÜNCELLEMELERİMİZDE HEM KISA,HEM UZUN CONTALI GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.SİZİN GİBİ BİLİNÇLİ MÜŞTERİLERİMİZİN ÖNERİLERİNİ HER ZAMAN DİKKATE ALMAKTAYIZ.

    SİZ BİZE GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDE ULAŞIP MESAJ GÖNDERİN.SATIN ALACAĞINIZ APARATI KARGO ÜCRETİNİ BİZ KARŞILAYARAK GÖNDERELİM.

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

    BU ARADA,DEMO KARTUŞLARA YAPACAĞINIZ DOLUM SINIRLIDIR.3-4 DOLUMDAN SONRA YA SİLİK YAZMAYA,YA DA DOLMAMAYA BAŞLAYACAKTIR.O SEBEPLE ORJİNAL ALMANIZI SALIK VERİRRİZ.RENKLİ DOLUM İÇİN DE,DEMO KARTUŞ İÇİN,HER RENKTEN 1,5 ML YETERLİDİR...

    SAYGILARIMIZLA...

    ...NOKTA ATIŞI...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOKTA ATIŞI -- 9 Kasım 2010; 23:55:48 >
  • İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ,

    Herkesin unuttuğu veya bilemediği bir şey var...Biz prensip olarak SATIŞ SONRASI DEĞİL SATIŞTAN ÖNCE ,ALIŞVERİŞ YAPAN VEYA YAPMAYAN HERKESİ BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.....

    1) YENİ YAZICI ALDIĞINIZDA YAZICIYLA BİRLİKTE GELEN KARTUŞLARA DOLUM YAPILAMAMAKTADIR.YAPILSA BİLE ORJİNALİNE YAPILMIŞ GİBİ SONUÇ ALINAMAMAKTADIR.ORJİNAL KARTUŞA 10 KERE DOLDURABİLİYORSANIZ VE 1 YIL KULLANABİLİYORSANIZ TOPLAMDA,DEMO KARTUŞLARA 2 KERE YAPARSINIZ" Kİ O DA YAAPABİLİRSENİZ" VE AYNI STANDARTLARDA 1 AYDA BİTERE.....ÇOĞU DEMO KARTUŞ DOLUM YAPILDIKTAN SONRA HİÇ YAZMAMAKTADIR...BURADA ÜRETİCİ FİRMANIN KULLANICIYA VERDİĞİ MESAJ" NUMARA YAPMA,ORJİNAL KULLAN" DEMEKTİR....BU DURUMUA ÖZELLİKLE DE HP300 KARTUŞLARIJNDA RASTLANMAKTADIR.....

    2)YİNE HERKESİN GÖZ ARDI ETTİĞİ BİR DURUM VAR.........." tüm kartuşların son kullanma tarihleri mevcuttur"..........ÇİPLER BOZULMASA DA, 50 KERE DE DOLDURSANIZ SON KULLANMA TARİHİ GELDİ Mİ,KARTUŞA VERDİĞİ HİZMETLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDER VE EMEKLİYE AYIRIRIZ:)

    HP300 KARTUŞLARDA RESETLEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

    BİZE BURADAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ.SAYGILARIMIZLA....

  • Arkadaşlar işinize yararmı bilmem, birde bu sitedeki yazıyı okuyun isterseniz. Belki işinize yarayabilir.

    http://tonerdolum.blogcu.com/kartus-dulumu-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/6170169
  • Mürekkep püskürtmeli yazıcılarla uğraşmak yerine hp veya canon marka lazer yazıcı almak çok daha mantıklı, örneğin canon i sensys lbp 6020 lazer yazıcının toner kartuşu en az 1000-1500 sayfa çıktı verebiliyor, toner dolumu veya yenileme yapılarak rahatça kullanıldığından mürekkep püskürtmeli modellere oranla neredeyse bedava fiyatlara kopyalama yapılabiliyor.
    Bilindiği gibi mürekkep kartuşları arız yaptığında tamiri mümkün olmamasına karşın lazer yazıcı tonerlerinin çalışan aksamlarının neredeyse tamamının yedek parçalarını bulmak mümkün. Ayrıca muadil adı verilen yan sanayi kartuşlarda piyasada son derece yaygın olarak satıldığından ilgili canon i sensys lbp 6020 yazıcı ile sorunsuz çalışılabilir.
    Lazer yazıcı fiyatları oldukça ekonomik olduğundan neredeyse iki adet mürekkep kartuşu fiyatına yeni bir lazer yazıcı satın almak mümkün.
    Mutlaka mürekkep kartuşu kullanılması gerekiyorsa en azından dört kartuşla çalışan yazıcılar tercih edilmelidir, bunun nedeni üç renkli kartuşların içinde yer alan renklerden birinin dahi mürekkebi bittiğinde yeni kartuş alınması veya dolum yapılması gerekir, oysa biten rengin yanındaki renkler tam dolu dahi olsa kalan renkler kullanılamadığı için boşa para verilmektedir.
    Dört kartuşlu yazıcıların avantajı ise yalnızca biten renkli kartuş değişimi yapılarak, kartuşiçindeki mürekkebin tamamının kullanılmasını sağlamaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.