Bildirim
Windows 7 Filmlerde Karelenme
Karaca Biogranit Pars 7 Parça Tencere Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZXY3GWT
5 ay önce paylaşıldı
Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33KPa, 10'u 1 Arada çok aksesuarlı süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, kontrol ekranlı ekran,Yatak fırçası ile, esnek uzatma hortumu, büyük Toz Haznesi : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bende de var. Çözebildin mi? Yada çözümü bilen var mı? -
k-lite kullanıyorsanız ve sistem tepsisine(tray) yüklenen kırmızı ikonuna tıklayıp postprocess i aktif yapın, karelenme gidecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 22 Ekim 2009; 1:26:22 > -
Sağolasın hocam düzeldi. Fakat vlc player'da post processing'i aktif edemiyorum bir türlü. O neden oluyor biliyor musun? (vlc player kullanmıyorum aslında ama dreambox için) -
Vlc kodekleri kendi içinde barındırıyor. Bu sorun eğer tüm filmlerde oluyorsa bişey diyemem ama bazı filmlerde oluyorsa filmdendir %90. -
selamlar kmpleyerde de karelenmeler var onun nasıl düzeleceğini biliyor musunuz -
İlk kurulum yaparken;
The KMPlayer Setup Wizard'ı tıklıyorsunuz User define Setting sonra Next diyorsunuz ve Quality (3GHz) işaretleyip Next deyip kurulumu bitiriyorsunuz.
Kurulumu yapılmış KM Player de ise;
Km player i açın, mause ile sağ tıklayın, "Seçenekler- Gelişmiş Menüyü Göster"
tekrar sağ tıklayın, bu kez "Video (Gelişmiş)" ten "Öntanım: Kalite (3Ghz)" i seçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 29 Haziran 2010; 16:11:50 > -
Bendede aynı sorun format attım düzeldi -
bunu yaptım düzeldi. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci
İlk kurulum yaparken;
The KMPlayer Setup Wizard'ı tıklıyorsunuz User define Setting sonra Next diyorsunuz ve Quality (3GHz) işaretleyip Next deyip kurulumu bitiriyorsunuz.
Kurulumu yapılmış KM Player de ise;
Km player i açın, mause ile sağ tıklayın, "Seçenekler- Gelişmiş Menüyü Göster"
tekrar sağ tıklayın, bu kez "Video (Gelişmiş)" ten "Öntanım: Kalite (3Ghz)" i seçin.
-
Bende aynı dertten şikayetçiyim, dediklerinizi yapayım bakalım düzelecekmi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X