Şimdi Ara

Windows 7 Filmlerde Karelenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Videolarda karelenme problemi var,bir ara yoktu ama sanırım bazı şeyleri değiştirdim ve görüntü çamur gibi oldu ne yapmam lazım tam ekran yapınca Prodji filmlerde filan hep karelenme oluyor daha önce yapmıyordu neyi değiştirmiş olabilirim.

• Aynı sorun bende de var. Çözebildin mi? Yada çözümü bilen var mı?
  • k-lite kullanıyorsanız ve sistem tepsisine(tray) yüklenen kırmızı ikonuna tıklayıp postprocess i aktif yapın, karelenme gidecektir.
     Windows 7 Filmlerde Karelenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 22 Ekim 2009; 1:26:22 >
  • Sağolasın hocam düzeldi. Fakat vlc player'da post processing'i aktif edemiyorum bir türlü. O neden oluyor biliyor musun? (vlc player kullanmıyorum aslında ama dreambox için)
  • Vlc kodekleri kendi içinde barındırıyor. Bu sorun eğer tüm filmlerde oluyorsa bişey diyemem ama bazı filmlerde oluyorsa filmdendir %90.
  • selamlar kmpleyerde de karelenmeler var onun nasıl düzeleceğini biliyor musunuz
  • İlk kurulum yaparken;
    The KMPlayer Setup Wizard'ı tıklıyorsunuz User define Setting sonra Next diyorsunuz ve Quality (3GHz) işaretleyip Next deyip kurulumu bitiriyorsunuz.

Kurulumu yapılmış KM Player de ise;

Km player i açın, mause ile sağ tıklayın, "Seçenekler- Gelişmiş Menüyü Göster"
    tekrar sağ tıklayın, bu kez "Video (Gelişmiş)" ten "Öntanım: Kalite (3Ghz)" i seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 29 Haziran 2010; 16:11:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede aynı sorun format attım düzeldi
  • bunu yaptım düzeldi. teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

İlk kurulum yaparken;
    The KMPlayer Setup Wizard'ı tıklıyorsunuz User define Setting sonra Next diyorsunuz ve Quality (3GHz) işaretleyip Next deyip kurulumu bitiriyorsunuz.

Kurulumu yapılmış KM Player de ise;

Km player i açın, mause ile sağ tıklayın, "Seçenekler- Gelişmiş Menüyü Göster"
    tekrar sağ tıklayın, bu kez "Video (Gelişmiş)" ten "Öntanım: Kalite (3Ghz)" i seçin.

• Bende aynı dertten şikayetçiyim, dediklerinizi yapayım bakalım düzelecekmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.