Şimdi Ara

KLİMA ALACAKLARIN DİKKATİNE !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
30.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klima alacaklara , marka konusunda kararsız kalanlara bir uyarıda bulunmak istiyorum.
    Geçen sene DEMİRDÖKÜM marka klima aldık. Ancak aldıktan bir ay sonra bozuldu , servisini aradık , gelip yaptılar. ( Tabi onlar gelip tamir edene kadar temmuz ortasında 3 gün boyunca sıcaktan kavrulduk )
    Neyse , yaz bitimine kadar 1 ay daha çalıştırdık ve bu haziran ayının ortasına kadar kapalı kaldı. Havalar ısınmaya başladı , biz de klimayı çalıştırdık. Fakat malesef yine bozulmuş ve soğuk hava üflemiyordu. Servisi aradık gelip yaptılar. (Bu arada yine temmuz başında 2 gün kavrulduk) Yapıldıktan sonra 15 gün daha çalıştırdık ve 4 günlüğüne şehir dışına çıktık , bugün geldik. Hava çok sıcak , klimayı açalım dedik ve malesef yine bozuk ...
    Bildiğim kadarıyla 3 kere arıza yapan ürünün tamir edilmemesi , yenisiyle değiştirilmesi gerekir. Ben de hakkımı sonuna kadar arayarak ürünün değiştirilmesini sağlayacağım. Ama bu iş sonuçlanana kadar DEMİRDÖKÜM yüzünden kaç gün daha kavrulurum bilemiyorum.
    Benim başıma gelenleri yaşamak istemiyorsanız klima alırken DEMİRDÖKÜM almayın !!!

• aynı sorunu demirdöküm şofben ile yaşadım, servis aynı arıza olduğu halde değiştirme yoluna gitmeyip geçici tamirlerle idare etmeye çalışıyor hep.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SBK

aynı sorunu demirdöküm şofben ile yaşadım, servis aynı arıza olduğu halde değiştirme yoluna gitmeyip geçici tamirlerle idare etmeye çalışıyor hep.

Aynı arızayı 3 kere yapan cihazı değiştirmek zorundalar.
    Eğer zorluk çıkarırlarsa ''tüketici koruma derneği'' ne başvuracağım.
  • merhaba ben BOSCH bayiisiyim,bizdeki sisteme göre bi ürün aynı yerden 3 kez hata verirse,ürünün alındığı bayii aracılığıyla bölge müdürlüğü tarafından değiştirilir,örneğin bundan 2 ay önce 13 senelik bi buzdolaabını aynı yerden 3 kez hata verdiği için müşterinin beğendiği yeni model bi dolapla değiştik..Bence klimayı aldığınız yerle bi konuşun,umarım yardımcı olurlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

merhaba ben BOSCH bayiisiyim,bizdeki sisteme göre bi ürün aynı yerden 3 kez hata verirse,ürünün alındığı bayii aracılığıyla bölge müdürlüğü tarafından değiştirilir,örneğin bundan 2 ay önce 13 senelik bi buzdolaabını aynı yerden 3 kez hata verdiği için müşterinin beğendiği yeni model bi dolapla değiştik..Bence klimayı aldığınız yerle bi konuşun,umarım yardımcı olurlar...

Demirdökümün fabrikasına telefon açtım , durumu izah ettim , pazartesi günü gelip iade alacaklarını söylediler. Bütün dialogları kayda aldım , hiçbir şekilde kıvırma şansları kalmadı. Bakalım pazartesi ne olacak ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

quote:

merhaba ben BOSCH bayiisiyim,bizdeki sisteme göre bi ürün aynı yerden 3 kez hata verirse,ürünün alındığı bayii aracılığıyla bölge müdürlüğü tarafından değiştirilir,örneğin bundan 2 ay önce 13 senelik bi buzdolaabını aynı yerden 3 kez hata verdiği için müşterinin beğendiği yeni model bi dolapla değiştik..Bence klimayı aldığınız yerle bi konuşun,umarım yardımcı olurlar...

Demirdökümün fabrikasına telefon açtım , durumu izah ettim , pazartesi günü gelip iade alacaklarını söylediler. Bütün dialogları kayda aldım , hiçbir şekilde kıvırma şansları kalmadı. Bakalım pazartesi ne olacak ???

inşallah sözlerinde dururlar, bu sıcaklarda olacak işdeğil

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

quote:

inşallah sözlerinde dururlar, bu sıcaklarda olacak işdeğil

İyi dileklerin için teşekkürler ...
    Mecburlar değiştirmeye , bir klima yüzünden adlarının çıkmasına müsade edecek bir marka değil demirdöküm.
    Zorluk çıkarırlarsa kadıköyde tüketicileri koruma derneği var , oraya gidip ne yapmam gerektiğini öğrenir ve uygularım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler önerilerin ve uyarıların için
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

teşekkürler önerilerin ve uyarıların için

Birşey değil ... Maksat tüketici bilinçlensin .

• uyarıların için teşekkurler bende demirdökum şohben almıştım 2 sene oldu maşallah hiç problem çıkarmadı.ama klimasını hehalde almam.
  • abi sen de nerden buldun demirdokum markasini ...
    bi kere klima markasi degil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekrueger

abi sen de nerden buldun demirdokum markasini ...
    bi kere klima markasi degil...

Walla sorma , o konuda bir hata yaptık. Neyse gelip yaptılar , şimdilik bir sorun yok.
  • yeni tüketici kanununa göre bir ürün aynı noktadan 6 ay içinde 2 kere , 1 yıl içinde 3 kere hata verirse yenisi ile değiştirmek zorundalar

tabiiki daha önceki servis kayıt formlarını elinizde bulundurmanız faydalı oluyor bu gibi durumlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 6 Ağustos 2005, 19:01:36 >
  • TERMİKEL aldım bende 24000 btu bakalım nasıl cıkacak bilmiyorum
  • Geldiler , hallettiler ama yine de Demirdöküm klimadan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
    Yaz mevsiminin en sıcak , en nemli zamanlarında yandık , kavrulduk ...
    Ben bu klimayı sıcak ve nemli havalarda çalıştırmayacam da ne zaman çalıştıracam ???
  • split klima alacaksanız CARRİER alın..

daha doğrusu bu tür ürünlerde ıstma-soğutma türlerinde ALARKO-CARRİER 1numara..
  • Sayın arkadaşlar,bende termikel 24000BTU klima satın almak istiyorum.Kullanımı hakkında memnunmusunuz aldığınızdan buyana sorun çıktımı.Tavsiye edermisiniz.Araştırmalarım sonucu bu termikel klimalar +5 derecenin altında çalışmıyormuş.Sizde böyle bir sorun oldu mu?Siz aratırmalar neticesinde böyle bir olayı duydunuz mu?Lütfen konu hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden herşey için teşekkürler.Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky762005

Sayın arkadaşlar,bende termikel 24000BTU klima satın almak istiyorum.Kullanımı hakkında memnunmusunuz aldığınızdan buyana sorun çıktımı.Tavsiye edermisiniz.Araştırmalarım sonucu bu termikel klimalar +5 derecenin altında çalışmıyormuş.Sizde böyle bir sorun oldu mu?Siz aratırmalar neticesinde böyle bir olayı duydunuz mu?Lütfen konu hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden herşey için teşekkürler.Saygılarımla.

sayın arkadaşım ben tavsiye etmiyorum bildik markalardan şaşma nedir bunlar paraya kıy biraz klima başka şeye benzemez

sharp
    daıkın
    panasonic
    mitsubishi
    sanyo
    hitachi
    toshiba
    gibi

ama para azsa
    haier
    elektra
    dıamond gibi
    saygılarla
  • Söyledikleri tek şey elektrik voltaj probleminiz var demek oluyor...
  • Bizim dersanede Demirdöküm klima vardı.Klimanın sesine kalabalık caddenin sesini tercih ediyorduk anlayın artık.Traktör yanında masum kalır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.