Şimdi Ara

Armada otoparkında ucuz araçlara park yasağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
0
Favori
25.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara’nın ünlü alışveriş merkezi Armada yönetimi, ‘elit müşteriler istemiyor’ diyerek eski model otomobillere görünür yerlerde park yasağı getirdi.

ESKİ MODEL DİYE OTOPARKA ALMADILAR

İddiaya göre, görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle getirilen yasak, 29 Eylül’de alışveriş merkezindeki işyerine gelen Çetin Çelikel’in Doğan marka aracı otoparka alınmayınca ortaya çıktı. Çelikel olayı şöyle anlattı: “Arabamı personeli olduğum Armada açık otoparkına park etmek istedim. Ancak iki güvenlik görevlisi, aracımın eski model olduğu için park edemeyeceğimi belirterek, yan taraftaki diğer alışveriş merkezinin otoparkına yönlendirdi.”

IRKÇI POLİTİKADAN FARKLI DEĞİL

Uygulamaya, Çelikel’in çalıştığı kurum sert tepki gösterdi ve bunun ırkçılıktan farksız olduğu vurgulanan dilekçeyi Armada yönetimine iletti. Sözkonusu dilekçede şu ifadelere yer verildi: “Konu, bir yanlış anlama olabileceği düşüncesiyle yönetiminize intikal ettirilmiştir. Ancak bu tutumun yönetiminizin bir politikası olduğu müşahede edilmiştir. Sosyal statüye göre açık otoparkınızda yer tahsisini, ırkçı bir politikadan farklı görmüyoruz.” Dilekçede ayrıca Çelikel’den özür dilenmesi istendi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ YASAĞI SAVUNDU

Ancak yasağı savunan alışveriş merkezi yönetiminden “Bu yeni bir uygulama. Bugünden sonra bu uygulamaya devam edilecek. LPG’li ve eski markalı araçlara park yasağı getirdik” yanıtı geldi. Kendisinden özür dilenmesini bekleyen Çelikel ise, “Açık otoparkta, LPG’li araçlara park yasağı getirilmesi tamamen bahane. Aynı otoparka pek çok son model LPG’li araç park ediliyor” diye konuştu.

http://www.haber7.com/haber/20091006/Armadada-eski-oto-park-yapamaz-yasagi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 6 Ekim 2009; 12:10:34 >

• İlginç. Hadi LPG'li aracın alınmaması kafama yatar ama eski araçların alınmaması tamemen saçmalık.
  • Altındaki arabaya göre adam seçen bir zihniyetten herşey beklenir..Yazık çok yazık..
  • Maddi durumu iyi olmayan insanlar yaşamasın o zaman.

Saçmalık
  • biz LPG alırken ne mercedesler gördük son model... geçin bunları geçin..

arabası olmayanları hiç almasınlar o zaman, fakir ezik insanlar onlar yaşamaya hakları yok. Kapılara x-ray yerinde giyotin koyun. metal para yoğunluğu fazla olanın kellesi tiz vurula
  • memleketimde köpek muamelesi görmek!

zaten yıllarca böyle değilmiydi?
  • adilikten başka bir şey değil yaptıkları kapalı otopark olsa anlıcamda hakda verimde güvenlik açısından açık mekanda eski diye alınmaması çok üzücü bir durum insanı resmen eziyorlar bu ülkede gariban olmak suç olduğu bir kere daha belli oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok saçma yahu iyiki orda ben yoktum
  • Bu tarz olaylarin onu kesilmezse yakinda alisveris merkezlerinin onune bodyguard'lari dikerler, kiligi yeteri kadar tiki olmayanlari da almazlar bu yerlere.
    Tepkinizi gosterin, boykot edin sayin Ankara'lilar.
  • yok boyle bir sacmalık insanları maddi durumuna gore değerlendirmek cidden cok yanlıs birşey. ama burası TÜRKİYE şaşırmadım herşey oluyor bu eksikti zaten bakalım daha neler duyacağız hazırlıklı olmak lazım
  • belki apaçiler gelmesin diyedir, ama şahinle apaçileri bire bir özdeşleştirmek de yanlış
  • yalan haber yaa uydurmuşlar alısverıs merkezını kotulemek ıcın yapılmıs daha gecen gun yanıma şahın park etmıstı ınanmayın bole şeylere
  • Birdahada gitmem alışveriş yapmam buradan. Ayıp ayıp...
  • yazılacak okadar şey varki

zihniyet ortada işte

Kast sistemi sevdalılarının isteği üzerine uygulanmış yazık ne yazıcaksın ki

aşağılık duygusuyla cahillik bir miktar da para olunca butür olaylar yaşanmaya devam eder
  • vay be arabasına göre adam seçiyorlar yazık
  • birgün bizim başımızada böyle bir olay geldi.patron, ben ve fabrikatör arkadaşı gidiyoruz, fabrikatör olan arkadaşını mercedesinin bulunduğu otoparka bırakacağız otoparkın kapısında durdurdular bizi. dediler üzgünüz sizi içeri almaya yetkimiz yok.sorduk neden? çünkü aracınız(bizde opel corsa var) mercedes değil ve bu otopark sadece mercedesi olabilenler girebilir dedi ben tabi kamera şakası felan sandım baktım fabrikatör abimiz mercedesini yürüyerek almaya gidiyor.bizim patronda sinirleri küpe bindi dedi gidecen şimdi 3 binliraya alacan bir mercedes...
  • Şimdi ben ve amcam aşağıdaki arabalara bineceğiz, şalvar giyip bıyık bırakacağız, yanımıza deste deste para alacağız, 1 aylık sakalla ve çamurlu ayakkabılarımızla (potin) Armada'ya gideceğiz ve bizi içeriye almayacaklar, öyle mi... ARABAYLA İÇERİYE DALARIM...!!! Kimse beni durduramaz, kimse beni tutamaz. Pozitif ayrımcılıktır bu, menfi ırkçılıktan da kötü.

Armada otoparkında ucuz araçlara park yasağı
  • alın verin ekonomiye can verin ama eski arabayla gelmeyin
  • sabancı yada koc eski arabayla gelse onlaradamı almıyorum diceklermiş
  • şerefsizliktir bu başka bişey değil bu ne arkadaş ya adamlara bak

araban eski sen şu tarafa senin araban güzel sen bu tarafa

Nasreddin hocanın hikayesi gibi YE KÜRKÜM YE.....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.