Şimdi Ara

Archos'un Windows 7'li yeni tablet bilgisayarı Archos 9 22 Ekim'de geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Taşınabilir medya oynatıcıları pazarının güçlü temsilcilerinden Archos, Haziran ayında duyurduğu Archos 9 isimli yeni tablet bilgisayarını 22 Ekim'de satışa sunacağını açıkladı. 820 gram ağırlığında olan ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 8.9-inç dokunmatik ekranla gelen Archos 9'a, Intel'in 1.1GHz'de çalışan Atom Z510 işlemcisi güç veriyor.


    1GB sistem belleğine ve 60GB kapasiteli sabit diske sahip olan tablet bilgisayarın, Siyah ve Beyaz olmak üzere çift renk seçeneği ile kullanıma sunulacağı açıklandı.


    İşletim sistemi olarak Windows 7 Starter'ın eşlik edeceği Archos 9, Amerika pazarında 499$'lık etiket fiyatı üzerinden satışa sunulacak.




  • aynı markanın archos 7 modelı var 160 lıgı gercektende cok kullanıslı bır makına goren bu nası bı makına resmen bılgısayar dıyorlar f/p anlamında hep olumlu elestırıler aldım bıde bu modelı dusunemıyom fıyatta cok ıyı gercektende
  • işte bilimkurgu filmlerindeki renkli kağıt ekranların atası :D
  • Detaylı incelemelerim sonucunda. Oldukça başarısız bir ürün olduğu kanısına vardım. Ama alıp kullananlar varsa, yorum yaparlarsa çok sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.