Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.414.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    3-0 yenerek serilerini sonalndırdım

    umarım Beşiktaş 3.değildir şuan
  • Anche kullanıcısına yanıt
    3. şuan valla :D

    Fenerle maçım var yenersem liderim
  • Oyuncuların yüksek özelliklerini nasıl kırmızı renk ile göstertiyoruz ?
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Temayla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kralrep

    Temayla

    Tema değilmiş, arayüz ayarlarından şey oluyor
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Tamam yeni buldum ..
    Tercihler e gir ordan daha fazla arayüz ayarı nı tıkla ordan ten renklerine girince görürsün ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 7 Ağustos 2015; 22:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newcastle'da 3 sezon geçirip Manu'ya geldim. 3 sene de burada geçirdim. Savunma yerine o kadar oturdu ki, oyun sıkıcı hale gelmeye başladı. İstifa edip Galatasaray'a falan geçeceğim sanırım. Son 2 maçta yedek savunmayı sahaya sürdüm. 90 dk boyunca Arsenal'e 1, Tottenham'a 3 şut çektirdiler

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]




  • Efsaneyi eski günlerine döndürmek adına Rangers'ı aldım. İyi başladık iyi gidiyoruz. Tek sıkıntı çok fazla kupa var. Lig + İskoçya Kupası,Lig Kupası,Zorlu Kupa var. Sıkıntı yaratabiliyor iyi rotasyon yapmak lazım. Zorlu Kupa denen teneke kupasını aradan çıkardım. Kazanmamızı istedi yönetim kazandık Tüm kupaları kazanmak istiyorum. 1. lige çıkmak şimdilik en büyük hedefimiz. 1. lige çıktıktan sonra şampiyon olup Avrupa'yı sallamak istiyorum. 5 sezon içinde Avrupa'da kupa kazanmak istiyorum. ŞL zor ama iyi bir kadroyla AL alınabilir.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Durum bu. Hiç yenilmedik henüz. Lig kolay bir lig. Hibernian çok iyi bir takım. Onlarla çekişiyoruz. 3 puan farkla liderim. Umarım farkı arttırıp rahat bir şekilde şampiyon olurum. Play-off'la falan uğraşmak istemiyorum. Ara transfer döneminde gelecek sezonun planlamasını yapacağım. Öncelikli hedefim kiralık oyuncuların bonservisini almak. Çok kaliteli kiralıklar var. Gael Bigirimana harika iş çıkarıyor. Premier Lig'in orta sıra takımlarını çalıştıran varsa mutlaka almaya çalışsın. Çok iyi gelişiyor. Haris Vuckic'te gayet iyi.

    Gael Bigirmana

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Haris Vuckic

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Tavsiye ediyorum bunları. Ayrıca yine büyük liglerde orta sıralar için oyunyorsanız ya da Avrupa'ya katılma mücadelesi veriyorsanız geleceğe yönelik yatırım olarak Fraser Aird'da iyi bir oyuncu. 95 doğumlu. Henüz kasım olmasına rağmen çok maç yaptık gibi geliyor bana. Sanki aylardan kasım değilde mart gibi hissediyorum. Efsane Rangers'ı yaratacağım inşallah




  • bu konu ölmüş yav. neyse biz yinede anlatalım


    VE RANGERS İLE 2014-15 SEZONUNU BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK

    Sezon zor başladı. Lige beraberlik ile başlamıştık ve rakibimiz Hibernian bir türlü puan kaybetmiyordu. Kendi evimizde Hibernian ile 3-3 berabere kalınca şampiyon olamayacağımızı düşünmeye başladım. Fakat sonradan Hibernian puan kaybetmeye bizde kazanmaya başladık. Oyuncularım harika iş çıkardı. Farkı açarak ligte rahat bir şampiyonluk elde ettik. Ayrıca Lig Kupası ve Zorlu Kupa'yı kazandık. Fakat en önemli kupa olan İskoçya Kupası'nı finalde penaltılarla kaybettik. Kazansaydık Avrupa Ligi'nde mücadele edecektik ama olmadı. Bizde 1. Lig'te Celtic hegemonyasına son verip şampiyon olarak şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyoruz


    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    BİREYSEL PERFORMANSLAR

    Newcastle'dan kiralık gelen Bigirimana,Shane Ferguson,Haris Vuckic ve Remie Streete şampiyonlukta çok büyük rol oynadılar. Bende yeni sezonda Shane'in bonservisini alıp diğerlerini yeniden kiraladım. Bigirimana ve Ferguson asist olarak inanılmaz katkı verdiler. Ayrıca hazırlık kampında gözüme giren 95 doğumlu Fraser Aird harikaydı. 31 yaşındaki forvetimiz Kris Boyd 31 gol attı.


    GAEL BIGIRIMANA

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    FRASER AIRD

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    KRIS BOYD

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    SHANE FERGUSON

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    HARIS VUCKIC

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    2015-16 SEZONU

    Evet arkadaşlar, 2015-16 sezonunda İskoçya Premiership'de mücadele edeceğiz. Celtic bu lige ambargo koymuş durumda. Bu ambargoyu kaldırmak ve rakibimizi ezerek şampiyon olmak istiyoruz. 2015-16 sezonunun açılışını yaptık. İlk hazırlık maçımızda Genk'i 4-0 yendik. L'pool'dan kiraladığım Samed Yesil 3 gol attı. Bu arada transferler :

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Sözleşmesi sona eren oyuncuların hemen hemen hepsini serbest bıraktık. Çoğu çöptü zaten. 30 yaş üstü bir oyuncu almadık.Geçen sezon kiralık olarak formamızı giyen Ferguson'ının bonservisini aldık.Geçen sezon Newcastle'dan kiraladığımız Street,Bigirmana ve Vuckic'i yeniden kiraladık. Arsenal'in kiralık listesine koyduğu Sanogo'yu kiraladık. Ayrıca geçen sezonun sonlarına doğru L'pool'dan Samed Yesil'i kiraladık. Yukarda da söylediğim gibi ilk maçında 3 gol attı. 4 tane santrafor var. Vuckic,Kris,Sanogo ve Samed. Hazırlık maçlarında ki performanslarına göre kimlerin oynayacağı konusunda karar vereceğim. Çift forvet oynuyorum. Ayrıca stopere 2 tane oyuncu aldık. Diakite ve Cedric. Geçen sezon stoperimiz Faure çok iyiydi ama birçok teklif var ve kendisi üzgün muhtemelen gidecek. İlk hazırlık maçında Cedric ve Diakite'yi yanyana oynattım iyi performans gösterdiler. Jordanov'u Aird'a alternatif oluşturması için aldım. Aird sakatlandığında oraya koyduğum oyuncular bir türlü istenileni veremedi. Maurice ise ön libero. Ian Black oynadı geçen sezon orda ve 4-5 kez kırmızı kart gördü. Alternatifi olmadığı için altyapıdan oyuncu koymak zorunda kaldık onun yerine geçen sezon. Ian Black ile forma savaşına girebilecek bir oyuncu aldık.

    Şimdiki hazırlık maçımız Galatasaray ile bakalım ne yapcağız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 13 Ağustos 2015; 19:09:12 >




  • Arkadaşlar elinde büyük liglerin facepacks i olan varsa bana ulaşabilir mi. Df 11 indiremiyorum boyutu çok fazla
  • en son 2013ü oynamıştım, şimdi 2015 i güncellemeleri ile birlikte kurayım diyorum
    kaç tane güncelleme var ve hepsini kurmak gerekiyor mu? en önemlileri hangileri
    bir de oyun başlangıcında çok kasmaması için büyük veritbanı seçmek yeterli galiba
    lig tercihlerini fazla yapmanın avantja veya dezavantajı var mı? ben hangi ligleri seçersek oyuncu aramada sadece onların oyuncuları görünüyor diye biliyorum, doğru mu?
    ilk kurulumda bu tercihler nasıl yapılmalı?
  • kariyer hikayesini burada anlatanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 2022'ye kadar kaldırmadığım kupa bir tek şampiyonlar ligi oldu man utd juve ve fenerde çalıştım bütüm ligleri ve kupaları aldım bir tek şamp ligini kazanamadım 3 kez finalde kaybettim artık deli oldum en son finalde arsenal 4-3 yendi beni hemde 2-0 geridelerken en kafam attı istifa ettim o sırada ispanya milli takımındaydım 2022 dünya kupasını aldım sıkılıp emekli oldum.

    bana transfer bütçesi fazla bi takım önerirmisiniz orta sıra takımı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    beyler 2022'ye kadar kaldırmadığım kupa bir tek şampiyonlar ligi oldu man utd juve ve fenerde çalıştım bütüm ligleri ve kupaları aldım bir tek şamp ligini kazanamadım 3 kez finalde kaybettim artık deli oldum en son finalde arsenal 4-3 yendi beni hemde 2-0 geridelerken en kafam attı istifa ettim o sırada ispanya milli takımındaydım 2022 dünya kupasını aldım sıkılıp emekli oldum.

    bana transfer bütçesi fazla bi takım önerirmisiniz orta sıra takımı

    Man City.2019da başına geçtiğim zaman takım 9.ydu,Şimdi ard arda şampiyonluklar yaşıyorum

    Geldiğim yıl 200 m ye yakın transfer yaptım,maaş bütçesi de geniş.
  • Hangi yıldasınız ve su ana kadar neler kazandınız,ben sene 2029 a geldim..

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]
  • Benim durum hayli kötü şuan.. Transferler bütçesine eklenmesi %10a düştü.. Gençlere yoğunluk verdim, gokhan toreye Lucas silvaya, calleri ye yükleniyorlar takımlar, kafasını karıştırıyorlar..

    Canla başla savaşıyorum onlarla, bonservisi 100m istiyorum gitsinler diye.. Ligde iyiyim ama Avrupa liginde başarı lazım.. Arsenal çıktı çeyrek finalde.. Para bulmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler milandan ek bütçe istedim beni takımdan kovdular şimdi bekliyorum hangi takım alcak diye
  • 3. sezonda yani 2016-2017 sezonunda yabancı kuralı birden eski haline döndü bende... ilk 11'de 11 yabancı oynatabilirken şimdi eski haline yani 5 yabancıya geri döndü, bu soruna çözüm bilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    3. sezonda yani 2016-2017 sezonunda yabancı kuralı birden eski haline döndü bende... ilk 11'de 11 yabancı oynatabilirken şimdi eski haline yani 5 yabancıya geri döndü, bu soruna çözüm bilen varmı?


    o oynadığın türkiye kupası olmasın?

    tr kupasında öyle ne yazık ki.. şuan bende 18 mart 2017 deyim.. öyle bir sorun yok.. oyuna agirmeden önce edit yaptıysan belki ondan olma ihtimali var ama bence tr kupası maçları ile karıştırıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    3. sezonda yani 2016-2017 sezonunda yabancı kuralı birden eski haline döndü bende... ilk 11'de 11 yabancı oynatabilirken şimdi eski haline yani 5 yabancıya geri döndü, bu soruna çözüm bilen varmı?


    2017-2018 sezonundayım ve öyle bir şey olmadı hocam.

    Ayrıca beyler oyunca Recife diye bir topçu var.Regen mi değil mi anlayamadım.3. sezonu takımda.Bugün bakayım dedim,google da aradım taradım bulamadım.Regen herhalde.Değilse eğer kesinlikle alın.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]
    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 22 Ağustos 2015; 1:45:30 >




  • 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.