Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.414.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ErenA. kullanıcısına yanıt
    31 Aralık ve 31 Haziran veya 1 gün sonrası, sözleşme durumundan liste yenilenmiş oluyor zaten.
  • Arkadaşlar 14 yabancı ve yeni transferlerin olduğu tek bir güncelleme var mı?
  • youth academy nasıl geliştiriliyor genie scoutta 8 olarak gozukuyor bende. ant tesislerim ve genç akademi faaliyetleri 16 olmasına rağmen youth academy 8. ne yapmamız lazım bunu artırmak için ?
  • Teşekkür ederim hocam,Aralık 31 e az kaldı yine geçtiğimiz sezon yaptığım gibi şampiyonlar liginde dikkat çeken birkaç genç alacağım bonservissiz.

    -
    Bu arada kariyerimi ufak bir anlattım.


    Bu arada yazmışken kariyerimi de yazayım biraz,Profesyonel bir şekilde oynamasam da 14-15 Galatasaray ile başladım 2014-2019 arası Galatasarayı her sene şampiyon yaptım iki yıl avrupa kupasını kazandırdım.2019 yılında 11. M.City'e gittim yarım sezonda maalesef 8. olarak tamamladım sezonu,ardından 19-20 sezonunda çoğu kişiyi kovup baştan bir kadro hazırladım,kadro yaşını genç tutmaya özen gösterdim ama bu sezon gerçekten çok fazla para harcadım.Bu yıl yani 2020-2021 sezonu kadrom ise aşağıda görüntülü anlatayım:

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    Kaleci
    Scuffetten hiç memnun değilim,çok fazla bir para harcadığım (40 m :( ) kovamıyorum da,ederinde bir teklife anında satıp alacağım,bu yıl da gözüme kestirdiğim bir kaleci var şampiyonlar liginde oynuyor bonservisi elinde,onu kapmayı istiyorum ardından scuffete elveda

    Defans
    En önem verdiğim iki oyuncum BEİSEL VE CABAJ. Beisel'i şansa bu yıl bonservissiz aldım Şuan 4.5 yıldız çok memnunum.En önemli dakikalarda çıkıp golünü de atabiliyor.Cabajı ise 81m ile aldım takımından 2020 sezonunda,sağ tarafı kapattı valla orta morta çektirmiyor.Defansta tek sıkıntım şu an sol bek.Alan Granger diye bir herif yetiştiriyorum bu sıralar ondan tam verim alırsam sol taraf sıkıntım da çözülür.

    Orta saha
    Ortada görmüş olduğunuz Batista ve De Vincenti.İkisi de 22 yaşında,ikisinı toplam 60milyona aldım.Xavi İniesta gibi oldular ayrılmıyorlar De Vincentiyi daha çok seviyorum ama daha düşük bir ücretle geldi ve kendini çok geliştirdi 1-2 yıl gibi bir sürede

    Patrick Roberts Galatasaray'dan keşfettim kendisini.Fulham'dan bedelsiz olarak almıştım,Galatasaray'dan M.City'e ise 12.5 milyona getirdim.23 yaşında ve şuan 4 yıldızda.Daha bir geliştirme göstermeyecek ama bu haliyle de takıma etkisi çok iyi. (Wonderkit değil)

    Volland ile pek bir alakam yok.Çok iyi oynuyor ama 28 yaşına geldi bir vedaya yakın o da

    Takımın en yaşlısı ise burada,37 yaşında Wesley Sneijder . Oyuna çok az giriyor ama farkını gösteriyor.

    Forvet
    Şu ikiliyi almak için yüzbinlerce minyon harcardım ama ikisi de bonservissiz olarak geldi takımlarından

    Colombatti 22 yaşında.Taraftarın en çok sevdiği eleman bu.Durduramıyoruz çocuğu Dediğim gibi bedelsiz olarak Ajax'dan geldi.Valla şu profildeki sayılardan anlamam da elemanı çok sevdiğimden profili buraya koyuyorum.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Boye de iyi bir forvet.İyi olnamasına rağmen yanında Colombotti olunca kendini pek gösteremiyor,ama onun da çıkıp önemli dakikalarda attığı golleri söylemessem ayıp olur.

    Dediğim gibi amatör oynuyorum,Geldik 2021e kadar.Bir hata yapmışsam affola,cahilliğime verin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 20 Temmuz 2015; 18:05:53 >




  • @Xabir Duran toplar için bu blogu takip edebilirsin, farklı açıdan goller buluyor diye özetleyebilirim
    Link ; http://strikerless.com/category/tactics/set-pieces/

    @ErenA. Lucas Boye'den memnun musun hocam ?
    Ben Fenerbahçe ile 3. sezonumda Sow'un yerine aldım onu ve daha 3'te 1'i kadar performans alamadım. (Sow 3 sezonda 3 kulvarda 110 gol civarında atınca )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 20 Temmuz 2015; 20:35:21 >




  • Eyvallah hocam sağolun.
  • scartor kullanıcısına yanıt
    Hocam istikrarsiz bir oyuncu bir gunu diger gunu tutmuyor :) .Ama bende 25 macta 14 gol 10 asist.ortalama 7.50 puan aliyor.Colombatti olmasa basimi agritirdi ama :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bucayla ptt 1.lige yukseldim 1.400 milyon euro transfer butcem var onerebileceginiz oyuncu varmi beni ptt ligde tasiyacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Hocam Rvp,Nani falan hepsi var dimi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 21 Temmuz 2015; 19:09:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    Hocam Rvp,Nani falan hepsi var dimi ?

    Tüm yeni transferler var dostum hatta Emenike kiralık değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 21 Temmuz 2015; 19:08:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARCO


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    Hocam Rvp,Nani falan hepsi var dimi ?

    Tüm yeni transferler var dostum hatta Emenike kiralık değil birde ilk sezon Fenerbahçe nin Avrupa yasağı yok yamada direk şampiyonlar ligi elemelerinde başlıyor

    Yabancı sınırı var mı hocam ilk sezon ?
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    İlk sezon var yabancı sınırı dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Çok kötü o zaman. Kimi kesecem ben yav.
  • Volkan
    Gg
    Kjaer
    Serdar :)
    Caner
    Topal
    Alper
    Sow
    Diego
    Nani
    Rvp

    Ben ilk sezon boyle Cıkıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezon younis mahmoud u alın.. fırsatçı golcü olarak ilk sezon çok iyi bir performans sergiledi.. beşiktaşım bu arada.. birkaç msj yukarı çıkarsanız lig istatistiklerini paylaşmıştım ordan bakablirsiniz, bedavaya geliyor..
  • Arkadaşlar Cordoba ile ilk sezon sürpriz yaşayıp 11. oldum sezon bitti kiralık oyuncuları param olmadığı için tekrar kiralayamadım. Transfer bütçesini birazcık harcadım sadece 11 m maaş bütçem var bir sürü eksik mevki var ne yapacağım ?
  • Benimde Deportivo ile aynı sorunum vardı, Barcelona, Real Madrid, Porto gibi takımların gençlerine bak, ben Munir'i, Sandro'yu Benavete'yi, Kleber'i vs bedelsiz kiralamıştım.
  • vayacondıos kullanıcısına yanıt
    Aynı durum birçok kez karşımıza çıkıyor maalesef. Komisyonu fazla isteme olayı, temsilcinin az-fazla oyuncu ile menajerlik anlaşması yapmış olmasına göre değişiyor. Elinde çok oyuncu varsa ücreti yüksek tutuyor.
    Bir de her menajerin, oyuncunun kulübünde kalması veya yeni takımlara gitmesinden yana tutum sergileme durumu var. Temsilci profilinden görebilirsin düşüncelerini, bu da etkiliyor istediği ücreti.

    Çözümü aslında uygulamışsın diğer ücretleri yüksek tutup, temsilci ücretini düşük tutarak. Minimum serbest kalma ve küme düşmede serbest kalma maddelerini olabildiğince düşürürsen yararı dokunacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    Benimde Deportivo ile aynı sorunum vardı, Barcelona, Real Madrid, Porto gibi takımların gençlerine bak, ben Munir'i, Sandro'yu Benavete'yi, Kleber'i vs bedelsiz kiralamıştım.

    Afellay'ı ve çok kaliteli bir adamı daha kaçırdım Stoper'e Bekir'i aldım.Bu sene aynı başarıyı gösteremeyeceğim anlaşılan
  • arkadaşlar beşiktaş ile oynuyorum ilk sezonum.gözlemci menüsünden aradığım pozisyonda oyuncu kriterlerini seçiyorm ama sadece türk liginden oyuncular çıkıyor veya tek tük başkayabancı takımlar.yani dünya çapında bir arama yapmıyor neden böyle? aradığım kriterler çok sıkı değil yani 2-3 oyuncu çıkması mümkün değil dünya çapında bir sürü oyuncu bulması lazım ama neden sa dece türkiyeden buluyor(fm 2015)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ras0 -- 22 Temmuz 2015; 13:26:21 >
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.