Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.414.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • epeydir oynamıyorum

    2 güncelleme gelmiş.

    devre arası transferler de yapılmış mıdır ? 2014 te hatırladığım güncelleme ile ara dönem transferleri de gelmişti oyuna

    neyse başlatalım yeni oyun bakalım..editlerim

    edit:transferler var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 9 Mart 2015; 22:20:12 >
  • 3. sezonu bitirecem hala düzgün Türk regen çıkmadı
  • Bu sene chelsea ile şampiyonlar ligini hedefledim ORTA SAHA. lucas romero - ??? Yanına kimi alayım... Sezon 2017-2018. Bütçe 150 milyon euro... Adaylar kovacic toni kroos koke aklıma gelenler bunlar ...aaranızda bu sezonda olupta yüksek performans aldığınız oyuncuları veya onereceginiz oyuncuları duymak isterim. Edit takımin diğerleri. Alaba varane balanta cesar azp. Romero- ??? HaZard odegoard(oscar) cuadrado. Costa( portolu golcü adı aklıma gelmedi. Abuluak gibi bir şey+ barbosa) 4-2-3-1 diziliş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 10 Mart 2015; 11:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verratti iyi oynuyor.Tielemans da düşünülebilir.
  • Bu oyunda iki defansif orta sahayla veya rol olarak iki defansif orta saha olmadan maça çıkılmaz. kanat oyuncularınız hızlıysa veya kanat futboluna önem veriyorsanız iki stoper ve iki orta saha ile forvet arkasına daha fazla dikine pas talimatı faydalı oluyor.

    defansif ortasahanın pas ve ortası yüksek olması çok önemli değil; standart pas veriyorlar zaten ama top kapması 14'ün altına düştü mü işler zorlaşıyor. çünkü istatistik olarak 14 ve üstü oyunda performans olarak istikrarı genelde sağlıyor.

    benim şu an çü taktiğim var; ve yatkınlık neredeyse üçünde de tam oldu. bunun nedeni bu taktikleri harici hiç değişiklik yapmadım; ayrıca taktiklere kolayca uyum sağlanabilmesi için antrenörlerin kararlılık, disiplin adam yönetimi gibi özellikleri 15'in altında olmamalı. üç antrenörünüz varsa hücüm, savunma gibi özelliklerde mevzuya hakim olmalılar ki bu en az 17 olması demek.

    futbolcularla konuşmayı asistan menajere bırakmak en iyisi; ha kardeşim ben kendim konuşurum diyorsanız ayrı konu. Ama Asistan hata yapmıyor.

    Çok sık takım toplantısı takımdaki emre belözoğlu vari adamları sinir ediyor; atarlanıyorlar.

    transfer konusunda ise başarılı olduğunu düşündüğüm bir durum var; temsilcileri ortaklığa eklemek özellikle brezilyalı oyuncularda işe yarıyor. Oyuncunun bir kısımın temsilci alınca kulüp çok para istemeden elinden çıkarıyor bonservisi; temsilciler de eldeki oran ne olursa olsun çok fazla istemeden siz hepsini alabiliyorsunuz. bir deneyin derim.

    oyuncu kiralamak bedava oyuncu kapmak için iyi yöntem. sizde kiralık kaldıkça sözleşmesini kimse sallamıyor; sonra sözleşmesi boşa çıkınca sizin haberiniz oluyor (takip listesine aldıysanız) ve sizin ülkeye de alıştıysa siz de bir iki övdüyseniz çakıyor imzayı. bunu oyuncuyu oynatmayacak olsanız bile yapmakta fayda var çünkü iyi gelir getiriyorlar. ne de olsa artık oyunda bir çuval patatesin bile önemi büyük.

    tepki vermeyen oyuncu olursa takım konuşmalarında; üzerinde baskı yok iletisi oyuncuyu çoğu zaman olumlu tepkiye itiyor. tavsiye ederim.

    belki bunların hepsini biliyorsunuzdur; sadece çok şey öğrendiğim foruma katkı yapma düşüncesiyle paylaştım. umarım faydası olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debater -- 12 Mart 2015; 15:47:50 >




  • Debater D kullanıcısına yanıt
    Temsilci ortakliga nasil ekleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Debater D kullanıcısına yanıt
    eline sağlık güzel yazı.

    Oyunda defans yapma diye bir şey yok hocam. denediniz mi ? Rölantı futbol oynatasım var attığı zaman kapanan yemeyen pozisyoın vermeyen imkansız
  • Bestanden kullanıcısına yanıt
    oyuncu sayfasına gelip transfer kısmına tıklayınca en altta çıkıyor. sonra siz oranı belirliyorsunuz; %25 %50 arası ideal olanı.
  • arkadaşlar çıldırmak üzereyim. 3 gündür oyun inanılma ağır. neden acaba ? yalvarıyorum bir yardım edin ya. tıkladığım sayfa 4-5 saniyede açılıyor. 3 gündür var bu olay. online falan değil normal kariyer oynuyorum. aşırı yavaş.


    bu sorunu yaşayan var mı aranızda ? bir de güncelleme gelmiş de ondan mı böyle acaba. güncellemelere nereden bakıyoruz ? belki güncellemediğim için yavaşlamış diye de düşünüyorum.


    acil yardım lütfen kafayı yedim çok sinirliyim sevgili direktörler.
  • 19.8 mb lik güncelleme gelmiş. nedir ne değildir bilen var mı?
  • Yeni Türkiye yaması için yeniden başladım ilk sezon samp oldum yeni kural geldi ve 3 yıldızlı yabancılar aldım ilk 11 de Semih tarik selçuk olan Burak var sadece gerisi yabancı ve lige ambargo koydum 20 hafta 13 puan farkla liderim.rekabet kalmadı sebebi ise diğer türk takımları hala türk oyuncularla oynuyorlar.cl de de PSG 11 m.u 11 ben 10 puanda kaldım.:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romeika kullanıcısına yanıt
    Çok fazla lig eklemişsindir ondandır.
  • besyoali B kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş'ta falan hiç vizyon yok hiç iyi oyuncu getirmiyorlar bazen gidip Mısır liginden dandik dundik adamları alıyorlar.

    Bu oyunun genelinde böyle aslında mesele Mourinho Azpilicueta ve Ivanovicle oynuyor oyunda Felipe Luis oynuyor gerçekçi değil.
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    hayır. oyun hızı 5 yıldız. kariyer iyi gidiyordu. son 4 gündür birden ağırlaştı oyun. 15.3.1 sürrümünü kullanıyorum. sanırım sürümden dolayı böyle ağırlaştı. ama sürümü nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum.
  • Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan oyuncuya sözleşme öneremiyorum. Neden olmuyor anlamadım gitti.
  • Merhaba beyler bende kariyerimi anlatayım bari Her sene olduğu gibi bu senede Fenerbahçe'de başladım. Klasik 4-2-3-1 düzeninde oynatmaya karar verdim. Kanatlar Sow-Kuyt santrafor ise Emenike.Sow'a hemen talip çıktı 9M Euro'ya Soton'a sattım.Transfer bütçesi oluşturmalıydım takım yaşlı olduğu için oyuncularıma pek yanaşmıyordu takımlar.Takımı gençleştirmeye karar verdim ama bu gençleştirmeyi en az 4-5 sezona yaymak istiyordum.Sow'un yerine Yohan Mollo'yu, yaşlanan Kuyt'ın yerine de Darko Lazovic'i aldım.Yerli yedek stoper olarak Ümit Kurt'u, yerli yedek santrafor olarakta Muhammet Demir'i kadroma kattım.Ve ilk sezon için transferi kapattım.


    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    Ve sezon başladı.Sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaştım.Maalesef kötü bir oyunla kaybettim.Ama ligte işler istediğim gibi gitti iyi bir futbolla şampiyon olduk.ZTK'da ise çeyrek finalde elendim.İyi bir sezon geçirdim diyebilirim.Lig bu şekildeydi :

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    2. sezon Fenerbahçe'yi yaşlılardan arındırmak istiyordum.Müzmin sakat Egemen,Webo,Kuyt,Topuz gibi topçuları yolladım.Kiralık olarak aldığım Lazovic'in bonservisini çok uygun bir fiyata satın aldım. Geçen sezon Lazovic ve Mollo mükemmel performans göstermişlerdi.Santrafor için Duvan Zapata'yı aldım.Erkan Zengin ve Serdar Aziz'i alıp Levent Ayçiçek'i kiraladım.Serbest kalan Veli'nin iyi bir yedek olabileceğini düşünerek kaptım hemen Devre arasında ise Kampl'ı aldım.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]



    Bu sezona Süper Kupa'yı alarak başladık. Ligede iyi bir giriş yaptık. Ama Zapata çok gol kaçırıyordu.Ne olduysa sonradan açıldı sezon genelinde 40'a yakın gol attı.Şampiyonlar Lig'inde ise hüsrana uğradık.Grup sonuncusu olarak elendik.Hata bendeydi Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadro kuramadım.Grubumuzda zorluydu ama.ZTK'da yine çeyrek finalde elendim.Ligte ise yine şampiyon olduk.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    Gelecek sezonun hazırlıklarını yaparken Liverpool'dan teklif geldi.Dayanamadım kabul ettim hemen Ve Liverpool kariyerim başlamış oldu.
    Fenerbahçe'de kullandığım taktiği Liverpool'da da uyguladım. Ve efsane bir sezon geçirdik.Ligin ilk maçında City'e 4 attık. En yakın rakiplerimizi farklı mağlup ettik ve tarihimizde ilk kez 1992 yılından beri düzenlenen Premier Lig'i kazandık.Yarıştığımız bütün kulvarlarda ( FA Cup,Capital One Cup,Avrupa Ligi,Premier Lig) şampiyon olduk.Balotelli ve Sterling insanüstü performanslar ortaya koydular.Harika bir sezon geçirdik.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    Şuan Liverpool'da 2. sezonumdayım.Transferlerimiz bu şekilde :

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Markovic ve Deulofeu'yu takas ettiğime pişman olmuştum en başta ama Markovic'in Barça'da ki rezil performansı ve Deulofeu'nun bende ki iyi performansı içimi rahatlattı.Sezona çok kötü başladık.Community Sheild kupasında Manu'ya 5-3 yenildik.Avrupa Süper Kupa'sında Chelsea'den 4 yedik. Lig'e de kötü başladık.4-2-3-1 olan taktiğimi 4-4-2 olarak değiştirdim.Yine sonuç alamadım.Aslında kötü oynamıyordu takım ama çok gol kaçırıyordu.Pana ile yaptığımız bir maçta 30 şut attık 1'i gol oldu.Pana'nın isabetli tek şutu ise gol oldu ve 1-1 bitti.Devre arasına yaklaşırken taktiğimi 3-5-2 olarak değiştirdim ve iyi sonuçlar almaya başladım.Biraz toparladı takım gruptan çıkmayı başardım ve PSG ile eşleştim En iyi oyuncum Sterling serbest kalma maddesi yüzünden 66M'a PSG'ye gitti.Yerine Depay'ı aldım.Şuan devre arasındayım. Ligte 4.sıradayım. Takım iyi değil taktik değişikliğide yaramıyor artık böyle giderse istifa etmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 14 Mart 2015; 18:22:33 >




  • Bu fm 2015 de takım konuşması devre arası konuşması ve rakip oyunculara markaj gibi ayarları nereden yapıyoruz ?
  • taktiğin ne hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 14 Mart 2015; 22:59:16 >
  • diciotto kullanıcısına yanıt
    Solda kulüp çalışanlarına gir. Üstte sorumluluklar çıkacak. Ona girince hemen altında as takım çıkacak. Oradan düzeltebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    taktiğin ne hocam

    Şuan 3-5-2 ama ilk 3 sezonumda 4-2-3-1 oynadım. Sterling efsane bir performans gösterdi 4-2-3-1'de. Sağ Kanatta İçe Kat Eden Oyuncu olarak oynattım. Balotelli Komple Santrafor'du. 3-5-2'ye dönünce Balotelli ve Sterling'i çift santrafor yaptım. Balotelli KF, Sterling FG. Kanatlarda Deulofeu (Janmaat), Moreno (Depay). Sterling'i sattım şimdi Depay'ı oynatıyorum şimdilik santrafor. Luka Jovic transferinde çalışma iznini bekliyorum.Gelince o oynayacak.Stoperlerim Ömer Toprak-Joel Matip-Tin Jedvaj. Orta sahada Emre Can-Romero-Countinho oynuyor. Sallatıda şuan takım. Düzelmezse tekrar 4-2-3-1'e döncem. İşe yaramazsa bırakırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.