Şimdi Ara

arkadaşım alt+0160 ile dosya gizlemiş, geri getiremiyor!! Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, bir arkadaşım;
    "Kimse tarafından görünmesini istemediğiniz dosya ve klasörlerinizi bir klasör içine doldurun. Klasör üzerinde farenin sağ tuşunu tıklayıp yeniden adlandır (klasör seçiliyken F2 tuşuna basın) klasör ismini yeniden adlandırırken şu işlemi yapacağız ; Alt tuşu basılıyken 0160 rakamlarını tıklayacağız (Alt + 0160) böylelikle klasör ismini boş bir şekilde tamamlayacağız. Şimdi sıra isimsiz klasörümüzün üzerinde farenin sağ tuşunu tıklayıp Özellikler komutunu tıklamaya geldi ; açılan menüden Özelleştir sekmesine gelelim, açılan menüden Simge Değiştir düğmesini tıklayalım. İşte burası önemli Boş Simgeyi seçelim. Uygulamamızı sonlandırmak için uygula > tamam deyip sonucunu görelim.
    not: ilk başta hiçbişey görmüyeceksiniz bi kere tıklayın ufak bi renklenme olacak işte klasörünüz kaybederim diyosanız görünen bir klasör içinde biriktirin nası olsa biri girsede içi boş deyip çıkacaktır."

    uygulamasını yapmş. dosyaları yokolmuş. geri de getiremiyormuş. işe yaramıyor ama sistem geri yükleme dahi yapmış, çözüm yok. ne yapmalı? ben çözü bulamadım da...







  • Bu kadar güzel anlatıyosunuz çözümünü bilmiyomusnuz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overhaulin

    Bu kadar güzel anlatıyosunuz çözümünü bilmiyomusnuz :D



    vallaha ben de çözüm bulamadım, açıklayıcı anlattım ki belki çözüm yolu bilen vardır diye ;)
  • Sırf meraktan yaptım. Arkadaşın o klasörü hangi sürücüye yada klasörün içine sakladıysa görünümü liste ye çevirsin. İsim gözükmesede yanında detayları gözükecektir. Tıklayıp açın. Oldukça da saçma bir metod olduğunu belirteyim...

     arkadaşım alt+0160 ile dosya gizlemiş, geri getiremiyor!! Yardım!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 4 Ekim 2009; 1:53:46 >
  • veya o klasördeki ctrl+a yapsın tümünü seçsin orada boş bi yer gözükür
  • Winrar varsa silmek kolay
    Klasöre Sağ Tıklayın>Arşive Ekle>Arşivleme Seçenekleri>Arşivledikten Sonra Dosyayı Sil i seçin arşivlendikten sonra dosyayı winrar silecektir arşivideistediğiniz gibi siz silebilirsiniz.
  • dos üzerinden komut satırından ya da Norton Commander gibi dos tabanlı bir dosya yöneticisi ile silmeniz mümkündür.
  • açmamayı nasıl becermiş hayret en dandik gizleme metodu olarakta tarihe geçer heralde bu yöntem eğer tek klasör ise ctrl+a başka klasörlerde var ise liste konumuna al boşluk gözükecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.