ben becom a legend oynuyorum ama bir sorum olucak ilk başlarda kadroya giremiyosun kadroya girene kadar maçları kendi kendine yapıyo her maçtan önce antreman maçı seçeneği çıkıyo bu antreman maçlarını yapmalımıyım yoksa kadroya gireceğim güne kadar maçları oynatmalımıyım bunu anlıyamadım antreman maçlarını yaparsam daha fazla güçlenirmiyim?
Forum Nicki : DH.Dogpro İsim : Ferhat Yaş : 19 Overall : 65 Sezon : 3. Sezon Takım : Manchester City Forma No : 11 Mevki : WF(L) Zorluk Seviyesi : Regular Resimler :
Orijinal boyut için tıklatın
Özellikler kısa sürede eklenecektir.
tarik-mete : Antreman maçları kadroya girmen için gerekli mutlaka oynamalısın, ancak oyuncunun gücünün artmasına ekstra bir katkıda bulunmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Dogpro -- 26 Ekim 2009; 14:16:01 >
ben becom a legend oynuyorum ama bir sorum olucak ilk başlarda kadroya giremiyosun kadroya girene kadar maçları kendi kendine yapıyo her maçtan önce antreman maçı seçeneği çıkıyo bu antreman maçlarını yapmalımıyım yoksa kadroya gireceğim güne kadar maçları oynatmalımıyım bunu anlıyamadım antreman maçlarını yaparsam daha fazla güçlenirmiyim?
forvet oynayanalra tavsiye nolursa olsun barça madird inter vs büyük takımlara gidin.gelişmesi daha kolay.ufak takımlarda daha çok oynarım vs takılmayın.büyük takımda gol atmak çok daha kolay
saolun cevaplar için peki transfer teklifi geliyo öyle bir takıma gidilmiyomu bawer_0138 istedimiz takımı seçme imkanıda varmı
Bazı takımlar sana teklif ediyor sende onlardan birini seçiyorsun, ama Real Madrid gibi takımlar ancak sen bi yıldız olduktan sonra sana teklifte bulunurlar, yani ilk sezonda Real Madrid, Barcelona gibi bir takımla oynamak imkansız..
Arkadaşlar bende Become A Legend başladım önce babilaynayla yaptım sonra bir takıma gittim o takımdaki ilk antrenman maçında maç bitince güç artışları geldi ve tam o esnada oyundan attı.Lütfen yardım edin nedir bu sorun ???
Arkadaşlar bende Become A Legend başladım önce babilaynayla yaptım sonra bir takıma gittim o takımdaki ilk antrenman maçında maç bitince güç artışları geldi ve tam o esnada oyundan attı.Lütfen yardım edin nedir bu sorun ???
Crack'ten dolayı bir sorun olabilir, ama hiç crack verirmisiniz falan deme paylaşması yasak
Yeni Şablon ( Yukarıdaki arkadaşlarda bunun gibi yaparsa sevinirim )
Forum Nicki : İsim : Yaş : Overall : Sezon : Takım : Forma No : Mevki : Zorluk Seviyesi : Resimler :
Oyununuzda geçen her yıl başında güncellerseniz daha iyi olur...
Az Sonra benim oyuncudan resimlerde gelecek..
roman abramovic: BAL modunun ne farkı var demişsin, lisansı alınan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi BAL moduna eklenmiş, yapay zeka geliştirilmiş. Grafikler zaten iyi.., biz oynamasak bile takımımız yeniyor (önceden Barcelona bile biz oynamasak yeniliyordu ) vs. vs.
Hoca şampiyonlar ligi olsa ne olucak?Zaten avrupa kupası var ben daha çok yenilikler beklerdim insan farklı bişeyler koyar futbolcunun özel hayatı evlenmesi gibi olmuyor kardeşim.Bir çok yeni şeyler eklenecek dedi ben hiç bir fark göremedim.
Yeni Şablon ( Yukarıdaki arkadaşlarda bunun gibi yaparsa sevinirim )
Forum Nicki : İsim : Yaş : Overall : Sezon : Takım : Forma No : Mevki : Zorluk Seviyesi : Resimler :
Oyununuzda geçen her yıl başında güncellerseniz daha iyi olur...
Az Sonra benim oyuncudan resimlerde gelecek..
roman abramovic: BAL modunun ne farkı var demişsin, lisansı alınan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi BAL moduna eklenmiş, yapay zeka geliştirilmiş. Grafikler zaten iyi.., biz oynamasak bile takımımız yeniyor (önceden Barcelona bile biz oynamasak yeniliyordu ) vs. vs.
Hoca şampiyonlar ligi olsa ne olucak?Zaten avrupa kupası var ben daha çok yenilikler beklerdim insan farklı bişeyler koyar futbolcunun özel hayatı evlenmesi gibi olmuyor kardeşim.Bir çok yeni şeyler eklenecek dedi ben hiç bir fark göremedim.
Önüme iki portakal koymuşlar portakalların birinin kendi rengi yani sarı.Diğerini yeşile boyamışlar.Tek fark bu olmuş.Sarı portakal Pes 2010 Yeşil portakal pes 2009 olduğunu varsayalım.Sarı portakal biraz daha tatlı hepsi bu.
Doğru diyorsun ama bana yinede zevkli geldi . Zevkler tartışılmaz sonuçta...
Bu arada ilk mesaja güçlerimi ekledim baksanıza adam iyi olmuşmu?
Man city de durma bence küçük bir takımda oyna daha iyi tabi senin bileceğin iş 19 una basmışsın biz daha ikinci liglerde sürünüyoruz WF kanat oyuncusumu oluyordu? Eğer kanat oynuyorsan tavsiye edermisin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roman abramovic -- 25 Ekim 2009; 17:49:24 >
Doğru diyorsun ama bana yinede zevkli geldi . Zevkler tartışılmaz sonuçta...
Bu arada ilk mesaja güçlerimi ekledim baksanıza adam iyi olmuşmu?
Man city de durma bence küçük bir takımda oyna daha iyi tabi senin bileceğin iş 19 una basmışsın biz daha ikinci liglerde sürünüyoruz
Man. City çok güçlü şuan Fabregas, Beckham, Terry, Adebayor, Tevez, Joe Cole falan var takımda 3. sezonumdayım Man. City'de..
Evet WF Kanat oyuncusu, valla oyuncu hızlı olursa defansın kralı tutamıyor, asist kralı oluyorsun. Eğer gol atmaktan çok attırmayı seviyorsan, WF'yide seversin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Dogpro -- 26 Ekim 2009; 17:52:51 >
Arkadaşlar BAL oynarken 5. sezonun 14. Haftasındaydım birden bire hata raporu verdi maça girdiğimde, sonra yeniden girdim yine aynı şey gitti o kadar şey ya, deli olacam bi çözüm söyleyin ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Dogpro -- 26 Ekim 2009; 19:52:32 >
Oy oy oy. Şu Tecrübe Puanları abartı mı geliyor? Yani PES 09 a göre bayağı fazla geliyor. Kondisyon yetmeyecek hız yeterli diye kondisyona 6 hıza 0 puan verdim. Yarım sezon olmadan hız 1 puan arttı. Artacak ne vardı yahu kondisyon sürünyor şuan.
Arkadaşlar şu puanlama sistemi tam olarak nasıl işliyor bilen var mı? Nba 2k10 da her yaptığın olumlu/olumsuz harekete paun veriyordu, keşke bunda da öyle bir şey olsaydı. 10-15 maç yaptım en fazla 7.5 puan alabildim. Top Player zorluk seviyesinde oynuyorum.
Başta deportivo filan teklif etti ama, daha rahat forma şansı bulurum diye Almeira ya gittim.
Oyunda malesef geniş çapta yapay zeka eksikliği var. Takım arkadaşlarım futbolun f sinden anlamıyorlar... Buna rağmen takımı sırtlamaya çalışıyoruz
Forum Nicki : Fearless İsim : Ömer Yaş : 17 Overall : 57 Sezon : İlk Takım : Almeira Forma No : - Mevki : AMF Zorluk Seviyesi : Top Player Resimler : -
DH Dogpro dediğin doğruymuş cracktenmiş yeni bi crack indirdim oldu inşAllahta bozulmadan devam eder.Hata raporun ney dogpro.Bendede dıt diyodu hata raporu sesi geliyodu ama hata raporunu göremiyordum.Sonra bi çözüm yoluyla gördüm işte runtime pes10.exe hatası olunca anladım hatanın crack olduğunu.Sende bi crack indirip dene olur belki... ;)
Arkadaşlar şu puanlama sistemi tam olarak nasıl işliyor bilen var mı? Nba 2k10 da her yaptığın olumlu/olumsuz harekete paun veriyordu, keşke bunda da öyle bir şey olsaydı. 10-15 maç yaptım en fazla 7.5 puan alabildim. Top Player zorluk seviyesinde oynuyorum.
Başta deportivo filan teklif etti ama, daha rahat forma şansı bulurum diye Almeira ya gittim.
Oyunda malesef geniş çapta yapay zeka eksikliği var. Takım arkadaşlarım futbolun f sinden anlamıyorlar... Buna rağmen takımı sırtlamaya çalışıyoruz
Forum Nicki : Fearless İsim : Ömer Yaş : 17 Overall : 57 Sezon : İlk Takım : Almeira Forma No : - Mevki : AMF Zorluk Seviyesi : Top Player Resimler : -
Biz niye Regular yada Professionel'de oynuyoruz sanıyorsun arkadaşım? Top Player'De bizim oyuncular mallaşıyor.
Biz niye Regular yada Professionel'de oynuyoruz sanıyorsun arkadaşım? Top Player'De bizim oyuncular mallaşıyor.
Hadi ya ben tam tersini düşünmüştüm Hem bizim eleman gelişince proda çok kolay gelir diye direk top player açtım.
Şimdi baştan başlamak zor geliyor valla. Sonradan zorluk derecesini değiştirmenin bir yolu yok mu?
Bizim takım geçen maçta kriz geçirttiler bana. 10 dakikalık oynuyorum. İlk yarı boyunca ayağıma toplasan 1 ya da iki kere top geldi. Adamlar sürekli sağ kanattan oynuyor ben de soldayım. O kadar pas istedim vermiyorlar. Maçı izlemeye geldik sanki çıldırttılar beni
BAL modu değişmez olur mu hiç. Bir kere yapay zekanın gelişmesiyle her maç daha güzel bir havada geçiyor. Oyunun kamera açıları da değişmiş taç kenarına gelen oyuncularda tepeden bir kamera açısı gelmiş daha hoş olmuş. Bence çok daha iyi , hiç değişmemiş denemez.
Benim staminaya 6 verili puan olarak. Şuan 3 Teknik(Sürüş) 2 Teknik(Vuruş) 1 Balance bazende Power yapıyorum. Speed yeterli ama şu tecrübe puanları arttırıyor. Lanet olsun yine stamina yetmiyor ozamanda.
Zaten stamina başlarken iyiydi pes 2009dada hep aynı puanları verirdim özelliklerim iyi olurdu stamina 95 olana kadar stamina 5 kicking 4 speed 3 verdim ama çalım atamıyorum ya dribleye abanıyorum şimdi 85+ olması için.
Sezon arasında veya sonunda ayrılcam juveden barça yada madride gitmeyi düşünüyorum dikkatimi çekenler del piero 38 yaşında r.carlos 40 nistelrooy 38 yaşında vander sarda devam ediyor hala 41 yaşındaydı galiba
Teşekkürler bilgi için.Peki oyuncu kartları otomatik mi veriliyor oyun tarafından? 90 Dakika sahada kalabiliyormusun 95 Stamina ile.Ben 2009'da 88 Stamina ile hep 80'de çıkıyodum oyundan.1-2 Kez 90 dakika tamamlayabildim ancak.
Oyuncu kartı bana kendiliğinden geldi bol bol gol atıyorumda şuan uzaktan şutlar deniyorum füze gibi vurmak içinde bir kart vardı onun gelmesi için stamina 95 dahada artmıyor zaten 6-7 maç 90 dk oynuyorum bazen 1 maçda yedeğe çekiyor yorgunluk kalmıyor
devamlı sağa sola pres yapmaktan kondisyon dayanmıyor 60 dk anca cıkartıyorum . 1,5 sezon oldu kondisyonu artırmak için ekstradan bişi yapılabiliyor mu?
bu focus pointler daha iyi takımlara gittikçe ve yaş ilerledikçe artıyor mu? bütün özelliklerde 2 pun verili durumda bende ve değiştirmedim, gençken bütün özellikler sağlam otursun diye. ilerde artıyo mu focus pointler acaba?
Her maçta 1-2 gol ve asist yaptığım halde mutlaka 60-70dk larda oyundan çıkarılıyorum, üstelik bazen öyleki asist yaptığım yada gol attığımın dksına birde yawww
20 yasına geldık oyunda oyun zorluğu regular bu arada daha buyuk bı takımdan teklıf gelmedı blackburn roversda basladık sırasıyla manc city Atlético Madrid sımdıde Tottenham Hotspur dayız bu takımlarda hep üst düzey performans sergıledık bır cok odul kazandık gol kralı olduk ama buyuk takımlardan hala teklıf yok
3 sampıyonlar lıgı gordum bı avrupa kupası hala mı tanınamadık ulan
nese ısyanıma devam ederken oyunamada devam edeyım saygılar
son olarakta ılk defa kaptanlık pazu bandı taktığım andan bır kare klose cıkmıstı yerıne 2. yarı ben gırmıstım aaa bı baktım band bende o gazla 3 gol attım ıyıde oldu ama :D
Ben hepsi 1 sezon olmak üzere yani devre arasında takım değiştirmeden sırasıyla Sunderland-Wigan-Ajax-Real madrid ve şuanda Juventusdayım şampiyonluk yaşadıgım takımlar Ajax lig şampiyonluğu lig kupası ve şampiyonlar ligi Real madrid lig şampiyonluğu lig kupası şampiyonlar ligi kupasını kazandım daha yeni milli takıma çağrıldım toplam 6 kere mili oldum
Maçları 15 dk oynuyorum son 2 sezondur eğer ilk 11de başladıysam 90dk oynuyorum"bazen taktik değişikliği oluyor 4-2-4 gibi ozaman çıkarıyor"Juventusda acayip mutluyum nefis asistler yapıyorum forvetlere uyumumuz çok iyi 8 maç 14 asist
ben cm ve amf oynuyorum ilk sezon 20 nın uzerınde gol 6-7 asist yaptım. milli takıma çağrıldım ve kupayı kaldırdık final maçında attığım gol ile galip geldik :) sıkmassam 60, sıkarsam 75 lerde oyundan cıkarılıyorum. bir kere şimdiye kadr 90 dk tamamlayabıldım. :(
hmm im Become a legend secıcem yeni baslıcam onerılerınız nelerdır ha bu arada ilk defa oynucam türk takımında oynayabılırmıyım birde forvet mı orta saha oyuncusu olabiliyormuyum bide türkce nasıl yaptınız
hmm im Become a legend secıcem yeni baslıcam onerılerınız nelerdır ha bu arada ilk defa oynucam türk takımında oynayabılırmıyım birde forvet mı orta saha oyuncusu olabiliyormuyum bide türkce nasıl yaptınız
Hangi mevki sana zevk veriyorsa onu seç. Ben CMF yi seçtim. Ama duruma göre DMF ve AMF de oynatılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Her maçta 1-2 gol ve asist yaptığım halde mutlaka 60-70dk larda oyundan çıkarılıyorum, üstelik bazen öyleki asist yaptığım yada gol attığımın dksına birde yawww
Stamina yani kondisyonunuz düşüktür. İsterseniz 70 adet gol atın. 100 tanede asist yapın bir maçta kondisyon düşükse AI otomatikman çıkarıyor. Ekleme : Bende ilk sezonu bitirdim. İkinci sezon için yine West Ham'da kaldım. Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'ne giden bir takımdan teklif gelmediği sürece West Ham'da oynayacağım. Bu sezon galiba biz en düşük gideriz Avrupa Ligi'ne. Artık ilk ve tek takım olur kariyerimde West Ham.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Yağız -- 27 Ekim 2009; 10:56:30 >
Milli Takım'da ilk golümü attım yaşasın . Aynı maçta tam 2 asistte yaptım. Yani Milli Takım'da ilk asistimide yapmış oldum. Skor ise Türkiye 4-0 Polonya. İşte attığım golün resmi karambol falan ama gol yani ;
Swerve, Shoot Acc. gibi vuruş özelliklerinin yüksek olması lazım. Yani sahada o özelliklerin en yükseği sende olması lazım ki kullanabilesin.
teşekkür ederim daha çok var o zaman.valenciada villayı geçecek kadar olması için çok çalışmam gerek
bu modda serbest vuruş ve penaltıları kendimizin kullanmasını ayarlayamıyor muyuz?tek tük taçtan başka bi şey kullanamıyorum.özellikleri serbest vuruşları kullanmak için ne yapabiliriz
Swerve, Shoot Acc. gibi vuruş özelliklerinin yüksek olması lazım. Yani sahada o özelliklerin en yükseği sende olması lazım ki kullanabilesin.
teşekkür ederim daha çok var o zaman.valenciada villayı geçecek kadar olması için çok çalışmam gerek
focus pointten şut tekniğini 6 yaparsan en hızlı o değerler artıyor, mesela ben orta sahayım stamina ve technique ( kicking ) i 6 yaptım maç sonrası o değerler çok fazla artıyor
Daha 1. sezonun başındayım çok etkisini göremezsin ama bak mesela shot acc. frk acc sweve gibi değerler 4 artmış diğeleri 3 artarken, öyle öyle aradaki fark artar o özellikelrin
Forum Nicki :ReWeLLeR İsim :REWO Yaş :24 Overall :94 Sezon :2016-2017 Takım :Real Madrid Forma No :10 Mevki :AMF (CMF) Zorluk Seviyesi :Pro
Resimleri akşama eklicem juventusdan sezon sonunda ayrıldım 2 sezondur madriddeyim stamina-şut teknigi ve paslar tavan yaptı 90+ oldu hepsi penaltılarıda ben kullanıyorum şimdi powera abanıyorum paslarımın hızı ve şut gücüm için zannedersem 1-2 sezon sonra takımın tüm duran toplarını ben kullancam
Emekli olana kadar Realdeyim kazanmadığım ödül kalmadı
2shae,teşekkür ederim yardımcı oldun.ben focus pointleri dengeli yapmıştım.hepsini tekniklere vereyim o halde.2. sezonun ortasındayım şu an.3. sezonda istediğim gibi gelişmiş olur herhalde
Ben Zorluğu Top Player'da oynuyordum.Gelişim çok çabuk arttı.Şimdi Çok kolay a düşürdüm her maçta en az 3 gol atıyorum.Sanki gelişim artışı düştü?
Zorluk ile gelişim doğru orantılı olarak mı ilerliyor merak ettim?
Sanmıyorum zorluk ile alakası olacağını. Zaten özellikleriniz çok artınca iyice yavaşlar gelişmeniz. En sonundada durur vaziyete gelir yada 6 puan dahi verseniz bar 1 er 1 er dolar veya hiç dolmaz.