Şimdi Ara

Gizlenen Süper Antibiyotik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NEDEN GİZLENİYOR?
    -BUNU DÜZENLİ KULANANLARDA DİŞ ÇÜRÜKLERİ OLUŞMUYOR
    -KULLANANLAR KANSER OLMUYOR.
    -ŞEKER HASTASI OLMUYOR
    -EN ÇABUK ÖLDÜRDÜĞÜ MİKROP VEREM MİKROBU(VEREM SAVAŞ POLİKLİNİKLERİ BOŞUNA)GRİP KADAR TEHLİKE ARZETMEZ VEREM EYER BU İLAÇ ECZANE RAFLARINDA YER ALSA...
    -SİROZ OLMUYOR
    -ALKOL VE SİGARA BAĞIMLILIKLAR ÇOK ZOR OLUŞUYOR
    -HASTANELİK OLACAK DERECEDE MANTARİ ,MİKROBİAL ,VİRAL ENFEKSYONLAR OLUŞMUYOR.
    -CİLT HASTALIKLARI OLUŞMUYOR PÜRÜSÜZ PARLAK BİR CİLT SAHİBİ OLUYORSUNUZ KREM İHTİYACINIZ OLMUYOR.(KOZMETİĞİN SONU)
    -CİLDİNİZ KÖTÜ KOKMUYOR (PARFÜME PARA VERMİYORSUNUZ)
    -KEMİKLERİNİZ GÜMÜŞ MİNERİLAZASYONU NEDENİ İLE NORMALİN ÜZERİNDE SAĞLAMLAŞIYOR.(KEMİK ERİMESİ ÖMÜR BOYU GELİŞMİYOR)
    -VÜCUDUN YENİLENME POTANSİYELİ NORMALİN ÜZERİNE ÇIKIYOR.
    -HÜCREDEKİ RADİKAL OKSİJEN VE PROTEİNLERİ ETKİSİZLEŞTİRDİĞİ İÇİN YAŞLANMAYI GECİKTİRİYOR ORTALAMA 120 YIL YAŞAYABİLİYORSUNUZ (SSK BU İŞE BOZULMASIN))
    -İNGİLİZ TIP KİTAPLARI İLE YETİŞEN DOKTORLARIMIZ BUNU BİLMİYOR. (10 YIL OKUDA BUNU BİLME..BEN OLSAM DİPLOMAMI YIRTARIM)
    KABA BİR HESAPLA BU İLAÇLA ÇOK ÇABUK İLEŞECEĞİ HALDE BOŞU BOŞUNA ÖLEN HASTA SAYISI 100 MİLYONU AŞMIŞTIR.(DOKTORLAR SAĞOLSUN ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN)

Kolloidal gümüş

Kolloidal gümüş kuvvetli ve doğal bir antibiyotik ve enfeksiyonlara karşı etkili bir koruyucudur.
    Bir katalizör olaraktek hücreli bakterilerinvirüslerin ve mantarların oksijen aaaabolizmaları için ihtiyaç duydukları enzimi çalışmaz hale getirir.

Vücut kimyasına ve enzimlerine hiç bir zarar dokunmadan mikro organizmalar yok edilmiş olur.
    Kolloidal gümüş 1940 lara kadar dünyada oldukça yaygın bir şekilde antibiyotik olarak kullanılıyordu.Fakat sentetik antibiyotkilerin daha ucuza üretilebilmesi ve kâr marjının daha yüksek olması nedeniylegümüş unutulmaya ve unutturulmaya başladı.Günümüze gelene kadar pek çok insan gümüşün bu özelliklerinden haberdar bile değildi.
    Sentetik antibiyotiklerin bakterilere karşı başarısız olmasıbakterilerin sentetik antibiyotiklere karşı direnç geliştirmeleri ve sentetik antibiyotiklerin yan etkilerinin neredeyse faydalarından daha fazla olması neticesinde alternatif antibiyotik arayışları başladığında 1940 lardan sonra adeta unutturulmaya çalışılan kolloidal gümüş tekrar hatırlandı.Bugün Amerika'da aleyhinde sürdürülen anti kampanyalara rağmen doğal bir antibiyotik olarak oldukça revaçta.
    Gümüşün antibiyotik özellikleri aslında çok eskiden beri biliniyor.İnsanların gümüşü günlük hayatlarındamutfak gereçlerisüs eşyasısaklama kabı olarak kullandıklarını biliyoruz.
    İngiltere'de ağzında gümüş kaşıkla doğmak diye bir deyim vardır.Bu deyim şanslı insanlar için kullanılır.Eskiden zenginler yeni doğan çocuklarına emmesi için gümüş kaşık verirlerdi.Böylece çocuk hastalıklara karşı korunmuş oluyordu.
    Avrupa'da Veba salgınında kıtanın neredeyse 3 de 1 i ölmüştü.Ama çingenelere hiç bir şey olmamıştı.Çünki çingeneler gümüş ve kalay konusunda uzmandılar.Gümüşü damar yoluyla vücuda zerk ediyorlardı.Avrupa vebadan kasıp kavruluken onlara bir şey olmamıştı.
    Bugün gümüş anti mikrobiyal özellikleriyle yeniden meşhur oldu.Gümüş ipliğinden üretilen tekstil ürünleri bütün dünyada hızla yayılıyor.Gümüş ipliğinden üretilen çoraplartişörtlerşapkalarbaş örtülerimontlar pazarlarda yerini alıyor.Yakında dünya ordularının askeri kıyafetleri gümüş ipliğinden üretilebilir.
    Gümüş aynı zamanda iyi bir manyetik alan önleyici.Cep telefonlarının ve baz istasyonlarının neden olduğu elektro manyetik alanların zararlarından korunmak için de gümüş ipliğinden üretilen giysiler tercih ediliyor.Yakında perdelerimiz gümüş ipliğinden olabilir.
    Kolloidal gümüş insan ve hayvan sağlığından başka alanlarda da kendine yer buluyor.İnsan ve hayvan sağlığına zararlı tarım ilaçlarının yerine kolloidal gümüş kullanılabiliyor.
    Ayrıca su temizliğini sağlamak için de kullanılabiliyor.
    Önceki Araştırmalar
    Kolloidal gümüş 1938'lere kadar yaygın olarak kullanılıyordu.Pek çok insan büyüklerininsütü oda sıcaklığında bozulmadan korumak içinsütün içine gümüş para koyduğunu hatırlar.

20 yüzyıla geçerken bilim adamları vücuttaki en önemli sıvıların kolloidal olduğunu keşfetmişti.Burada kolloidal kelimesinin anlamını açıklamada fayda var.Bir maddenin kendisi için çözücü olmayan bir ortamda 10 üzeri -5 ve 10 üzeri -7 cm boyutlarında dağılmasıyla oluşan çözeltiye kolloidal çözelti denir.
    Vücudumuzda bulunan en önemli sıvılardan biri olanhücrelere besin ve oksijen taşıyan kan kollidal yapıdadır.
    1938 lere kadar kolloidal gümüş doktorlar tarafından bir antibiyotik olarak kullanılıyor ve yüksek teknoloji olarak görülüyordu.

Fakat üretim metodları yüksek maliyetliydi.İlaç endüstrisi üretimi daha kolay ve daha kazançlı sentetik ilaçlar üzerine eğilince kolloidal gümüş unutuldu.

Amarikan Besin ve İlaç İdaresi (FDA) kolloidal gümüşü 1938 öncesi bir ilaç olarak tanımlamaktadır.
    13/9/1991 tarihinde FDA tarafından yazılan bir raporda kolloidal gümüş ürünlerinin 1938 den önce sunulduğu şekilde ve önerildiği hastalıklar için kullanılabileceği söyleniyor.
    Çağdaş Araştırmalar

1970'li yıllardaVücut Elektriği kitabının yazarı Robert O. Becker kol ve bacaklaromurilik ve organlarda yenilenmeyi incelerken gümüş iyonlarının kemik gelişimini uyardığını ve bakterileri öldürdüğünü keşfetti.
    Science Digest dergisinin Mart 1978 tarihli sayısında Güçlü Mikrop Savaşçımız" adlı makalede "gözlerimizi açan araştırmaya teşekkürlergümüş modern tıbbın ilgi alanına giriyorsentetik antibiyotik ilaçlar yarım düzine farklı mikro organizmayı yok edebiliyorkengümüş 650(Altıyüzelli) farklı mikro organizmayı öldürüyor.Üstelik gümüş toksik değil." diye yazıyor.
    Makalebiyokimyacı ve gümüş araştırmalarında öncülük yapan Dr.Harry Margraf'ın"gümüş sahip olduğumuz en kuvvetli mikrop öldürücü" sözüyle bitiyor.
    Nasıl Çalışıyor?
    Kolloidal gümüşün bir virüsünbakterininmantarın yakınında bulunmasıbu mikro organizmaların oksijen aaaabolizma enziminin çalışmasını engelliyor.Mikro organizmaların oksien aaaabolizmalarınıbizim ciğerlerimize benzetirsek bir manada gümüş iyonları bu mikro organizmaların ciğerlerini çalışmaz hale getiriyor.

Bir kaç dakika içinde hastalığa neden olan mikro organizma boğuluyor ve ölüyor.Vücuttan bağışıklık sistemi vasıtasıyla atılıyor.
    Faydalı enzimleri de öldüren kimyasal antibiyotiklerin aksinekolloidal gümüş insan vücudundaki faydalı enzimlere bir zarar vermeden sadece tek hücreli mikro organizmaların enzimlerini yok eder.Kolloidal gümüş insanlarbitkiler ve bütün çok hücreli canlılar için güvenlidir.

Üretim Kalitesi
    En yüksek kalite elektro-kolloidal/kimyasal olmayan metodla üretilendir.Bu metotda gümüş partikülleri ve su kolloide edilir.Elektirk akımı ile gümüş su içinde çözündürülürsu ve gümüş birbirine bağlanır.
    Ürün şişesi ve damlalığı mutlaka cam olmalıdır.Güvenli gümüş konsantrasyonu 3-5 ppm dir.Bu orandan daha yüksek konsantrasyonlu ürünler mikropları öldüremez.
    Kollodial Gümüşün Absorbsiyonu
    Oral olarak alındığında kolloidal gümüş ağızda absorbe edilerek kana karışır ve hücrelere ulaşır.Çözeltiyi yutmadan önce dilin altında biraz bekletmek daha hızlı absorbe olmasını sağlayacaktır.

3 veya 4 gün içinde gümüş dokularda toplanacak ve fayda sağlamaya başlayacaktır.
    Kolloidal gümüş böbreklerlenf sistemi ve bağırsaklar tarafından bir kaç hafta içinde atılır.
    Tehlikeli patojenlere sürekli maruz kalınıyorsa koruma sağlamak içinkolloidal silver önerilen dozda her gün kullanılabilir.
    Hafif yanıklarda kolloidal gümüşenfeksiyona yakalanmayı engelleyerek yaranın iyileşmesini hızlandırabilir.

Kronik veya ciddi durumlar
    5 ppm lik kolloidal gümüşün 1 çay kaşığı 25 mikrograma eşittir.(mcg).Günde 1 - 4 çay kaşığı genelde güvenli miktar olarak kabul edilir.Bu miktarda uzun süre kullanılabilir.

Bu miktardan fazlası terapatik miktar olarak kabul edilir ve sadece belli bir zaman dilimi için kullanılmalıdır.
    Hastalık durumunda doğal tedavi uzmanlarıgünlük normal miktarın 2-3 katı kadar kolloidal gümüşü 30-45 gün boyunca kullanılabileceğini söylüyor.

Eğer vücudunuz çok hasta veya toksisite çok yükaaaaetedavi etmek için acele edipherşeyi birdenbire yapmayın.
    Patojenler ani bir şekilde yok edilirse vücudun 5 temizleme organı(böbrekkaraciğerciltciğerler ve bağırsaklar) aşırı yüklenme yaşayabilirbu da soğuk algınlığındaki gibibaş ağrısıhalsizlikbaş dönmesimide bulantısı ve kas ağrısına neden olabilir.
    Kolloidal gümüş miktarını normal dozda alındistile edilmiş su tüketimini artırın.

Bazıları kolloidal gümüşüsinüslere ve burun kanallarına ulaşmak için burun spreyi olarak
    kullanıyor.
    Kolloidal gümüşü mutfak ve banyo yüzeylerinin dezanfektesi için kullananlar da var.
    Ciltboğaz yaralarıgözleryanıklar
    Kolloidal gümüş kesiklerdetahrişattaaçık yaralarda acı vermeden kullanılır.
    Bir bebeğin gözlerine bile uygulanabilir.Bazı antiseptikler gibi doku hücrelerini yok etmez.
    Bir koltuk altı deodorantı olarak mükemmeldir.Çünki koltuk altı kokusunun en önemli nedeni ter bezlerinden salınan maddelerle beslenen bakterilerdir.

Kollodial gümüş egzemakaşıntısivilce ve böcek ısırıklarına karşı da etkilidir.
    Suyu temizlemek için 1 galon (3.78 litre) suya 1 yemek kaşığı kolloidal gümüş ekleyebilirsiniz.Suyu iyice çalkalayın ve 6 dakika bekleyin.

Hayvanlar ve Bitkiler Üzerinde Kullanımı
    Kolloidal gümüş bütün ev hayvanları üzerinde etkilidir.Vücut ağırlığına uygun oranlarda kullanıldığında insanlardaki sonuçların aynısını sağlar.
    Bitkilerde mantarbakteri ve virüslerin neden olduğu hastalıklarda sulandırılmış süspansiyon yapraklara sıkılır ve toprağa verilir.

Bahçedetarladaserada suya yeterli miktarda ekleyingerisini bitkilere bırakın.
    Mikroplara Karşı Toleransı
    Kimyasal antibiyotiklere karşı direnç geliştiren süper bakterileri herkes duymuştur.Kolloidal gümüşe karşı mutasyon yoluyla herhangi bir direnç geliştirmeleri mümkün görünmüyor.
    Ayrıca kolloidal gümüş diğer ilaçlarla herhangi bir etkileşimde bulunmaz.Kolloidal gümüş vücuttatoksik etki yapmaz.Kolloidal gümüş mikropların oksijen aaaabolizma enzimlerinden başak bir şeyle etkileşime girmez.
    Kolloidal gümüş ademoğlunun bir çok hastalığı için güvenlikuvvetli ve doğal bir antibiyotiktir.

Herhangi bir ilaçla kolloidal gümüşün etkileşime girdiğine dair bir rapor bulunmamaktadır.
    Çok büyük miktarlarda tüketilmediği sürece aşırı doza ulaşmak mümkün değildir.
    Kolloidal gümüş kullananlar tarafından bir çok enfeksiyon için hem bir ilaç hem de bir koruyucu olarak rapor edilmiştir.
    Vücuttataki sıvıların çoğu kristalize yapıda değil kolloidal yapıda olduğundankolloidal maddeler vücut tarafından daha kolay absorbe edilir.Bu yüzden kolloidal gümüş mikroplara karşı en etkin antibiyotiktir.
    Kolloidal süspansiyon bir maddenin partiküllerinin elektrik akımıyla başka bir madde içinde çüzdürülmesiyle oluşur.
    Homojenize sütaerosol spreyleri kolloidal süspansiyonlardır.
    Mikroplara maruz kalma ihtimali yükaaaae kolloidal gümüş her gün ağız yoluyla alınabilir ya da cilt problemlerinde merhem olarak cilde uygulanabilir.İkinci bir savunmamekanizmasına sahip olmak gibidir.
    Gümüş sadece bir katalizör gib davranırtoksik değildir.Alışkanlık yapmaz.
    Kolloidal gümüş parazitleri de yok eder.Çünki parazitler tek hücreli yumurtalarla ürerler ve gümüş bu safhadayken onları yok eder.
    Gümüş kullanan yaşlı insanlar eskiye nazaran daha enerjik olduklarını rapor ediyorlar.Daha enerjikler çünki gümüşten önce hastalıkları için harcadıkları enerji artık normal aktivitelerine harcanıyor.
    Kolloidal gümüş kullananlarca sindirimlerinin daha iyi olduğu da rapor ediliyor.
    Yapılan araştırmalar kolloidal gümüşün yaralarda ve yanıklarda daha hızlı iyileşme sağladığını gösteriyor.
    Kolloidal silverın her hangi bir tadı yoktur.Bir bebeğin gözünü bile incitmezmide sorunlarına neden olmaz.

650'den fazla hastalığı iyileştiriyor.
    Kolloidal gümüşün 650 mikro organizmayı öldürebildiği rapor ediliyor.
    Bu kolloidal gümüş almak mikropların neden oldukları hastlaıkları anında tedavi edecektir anlamına gelmiyor tabi ki.
    Kolloidal gümüş mikroplarıvirüsleribakterilerimantarları sadece onlarla belirli bir süre temasa geçebilirse öldürür.
    Kolloidal gümüş kullanırken dikkat edilmesi gereken husushasta bölgeye yeteri kadar yüksek oranda kollodial gümüşün ulaşmasını sağlamaktır.

Kolloiadal gümüşü eğer gümüşe karşı alerjiniz varsa kullanmayın.
    Aşağıdaki hastalıklar kolloidal gümüşün başarıyla kullanıldığı 650 hastalığın bir kısmı:
    SivilcelerAİDSalerjilerapandisteklem iltihabıayak mantarımesane iltihabıkan parazitlerikan zehirlenmesihaşlanmalaryanıklarkanserkandidak olerakolitkonjonktivsistitderi iltihabıdiyabetdizanteriegzemalif dokusu iltihabıgastritbel soğukluğusaman nezlesiuçukiltihaplı isilikhazımsızlıkkornea iltihabıcüzzamlösemideri veremilenf damarı iltihabısıtmamenenjitnevrasteniparazitlerzatü rreakciğer zarı iltihabıprostatkaşıntısedef hastalığıgöz iltihabıburun iltihabıromatizmasaçkırankızıl hastalığımikrobiyal kulakburunbogazgöz hastalıklarıseborezonacilt kanseristaphylococcus ve streptococcus enfeksiyonlarıtüberkilozbademcik iltihabıtrahomamide ülseri.

ETKİ MEKANİZMASI YOUTUBE DE MEVCUT

ÜRETİMİ İSE ÇOK BASİT İKİ GÜMÜŞ ÇUBUĞA OLABİLDİĞİNCE DÜŞÜK VOLTAJ DA DÜZ AKIM VERİYORSUNUZ. 1,5 V AA PİLDE OLUR.SONRA SADECE ÇUBUKLARIN DEĞECEĞİ KADAR BİR BARDAK ARITILMIŞ SUYA DALDIRIYORSUNUZ.

SİZDE KAPİTALİZMİN EN FAZLA İNSAN ÖĞÜTEN SAĞLIK ÇARKINI KIRMAK İÇİN BU BİLGİYİ BİLDİNİZ HER FORMDA VE ARKADAŞ ORTAMINDA YAYIN. DUYMAYAN KALMASIN...İLAÇ YERİNE HASTALIK İCAD EDEN YABANCI FİRMALARA BÜYÜK DARBELER İNDİRİN. HEM ÜLKE EKONOMİMİZ DÜZELİR HEM SAĞLIKLI GENÇLİĞİMİZ OLUR. MİKROPSUZ BİR TÜRKİYE İÇİN VARMISINIZ.....

Böyle bi döküman buldum. Ne diyorsunuz aslı var mıdır ? Nettende araştırabilirsiniz

• bu kadar uzunda sallanmaz bunu yazanın hiç mi işi gücü yok
  • işin aslı astarı ne kanıt varmı belge varmı resmi kaynak varmı...ondan sonra düşünürüz.
  • 3 msj sonra görürsünüz ben satıyorum diyebilir.. pazarlama akıllıca
  • Elimde son bir fitil var yetişen alır.
     Gizlenen Süper Antibiyotik
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

3 msj sonra görürsünüz ben satıyorum diyebilir.. pazarlama akıllıca

Kim satıcak. Ben mi ? Adamı hasta etmeyin. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Bişey buldum nette gezerken paylaştım. Allah bilir okumamışındır bile burda yazılanları. Amaç burda bu anti biyotiğin reklamını yapmak değil. Kapitalist düzenin insanların sağlığıyla nasıl oynadığı. Ama sizin gibi küçük beyinler bunu anlamaz. Aklınız fikriniz hep fesada çalışır

•  Gizlenen Süper Antibiyotik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hekim Apollon Aesculapions, Hygia Panacea ve bütün Tanrı ve Tanrıçalar adına.
    And içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve verdiğim sözü gücüm kuvvetim yettiği kadar
    yerine getireceğim. Bu sanatta hocamı, babam gibi tanıyacağım, rızkımı onunla paylaşacağım.
    Paraya ihtiyacı olursa kesemi onunla bölüşeceğim. Öğrenmek istedikleri takdirde onun çocuklarına
    bu sanatı bir ücret veya senet almaksızın öğreteceğim. Reçetelerin örneklerini,
    ağızdan bilgileri şifahi bilgileri ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve hekim andı içenlere
    öğreteceğim. Bunlardan başka bir kimseye öğretmeyeceğim. Gücüm yettiği kadar tedavimi hiçbir vakit
    kötülük için değil yardım için kullanacağım. Benden zehir isteyene onu vermeyeceğim gibi,
    böyle bir hareket tarzını bile tavsiye etmeyeceğim. Bunun gibi bir gebe kadına çocuk düşürmesi için
    ilaç vermeyeceğim. Fakat hayatımı, sanatımı tertemiz bir şekilde kullanacağım.
    Bıçağımı mesanesinde taş olan muzdariplerde bile kullanmayacağım.
    Bunun için yerimi ehline terkedeceğim. Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim.
    Kasıtlı olan bütün kötülüklerden kaçınacağım. İster hür ister köle olsun erkek ve kadınların vücudunu
    kötüye kullanmaktan mazarattan sakınacağım. Gerek sanatımın icrası sırasında,
    gerek sanatımın dışında insanlarla münasebette iken etrafımda olup bitenleri,
    görüp işittiklerimi bir sır olarak saklayacağım ve kimseye açmayacağım.
    (http://tr.wikipedia.org/wiki/Hipokrat_Yemini)

şimdi doktorların yukarıda verdiğim şekilde bir hipokrat yemini var.
    bu yemine göre hareket ediyorlarsa, yukardaki süper antibiyotik ilacın ortada dolaşmasını beklemeyin.
    hastalara da nasıl muamele yapıldığını anlatmaya gerek yok sanırım. ehh zaten bu hipokrat yemine kaldı isek biz yanmışız. ne diyor bakın:

"Reçetelerin örneklerini,
    ağızdan bilgileri şifahi bilgileri ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve hekim andı içenlere
    öğreteceğim."

muhaha..

• bir başka daha. ama aynısı sonuçta.. kelimeler farklı.

HİPOKRAT YEMİNİ *

Hekim Apollon,Aesculapios, Hygeia ve Panacea adına, bütün Tanrılar ve Tanrıçaların şahitliğinde yemin ederim ki, aşağıdaki andımı kabiliyetim ve gücüm yettiğince yerine getireceğimBu sanatı bana öğreteni ebeveynim yerine koyacağım,hayatımı onunla paylaşacağım ve ihtiyacı olursa mallarımı onunla bölüşeceğim, çocuklarına kardeşlerim gibi bakacağım, istedikleri taktirde bu sanatı onlara ücretsiz ya da yazılı bir söz almaksızın öğreteceğim, bilgilerimi oğullarıma, ustalarımın oğullarına, ve bu mesleğin kurallarını kabul edenlerden başka kimseye öğretmeyeceğim. Tedavi reçetelerimi kabiliyetim ve gücüm yettiğince hiçbir zaman birisine zarar vermek için değil,hastalarımın iyiliği için kullanacağım. Hiç kimseyi memnun etmek için ölümcül bir ilaç reçete etmeyeceğim gibi, ölümüne neden olabilecek bir tavsiyede dahi bulunmayacağım. Bir kadına düşük yaptıracak aletler vermeyeceğim. Hayatımın ve sanatımın saflığını koruyacağım. Bıçağımı mesanesinde taş olduğu aşikar olanlar için bile kullanmayacağım, bu işi ehillerine bırakacağım. Gittiğim her eve sadece hastanın iyiliği için gireceğim, kendimi hastalık yapıcı etkenlerden ve özellikle de ister hür ister köle olsun kadın ve erkeklerle aşkın hazlarından uzak tutacağım, sanatımın icrası esnasında ya da günlük hayatımda bana gelen ve yayılmaması gereken bilgileri sır olarak tutacağım ve hiçbir zaman açmayacağım. Bu andımı tuttuğum sürece, hayatım ve sanatımın icraası bana mutluluk versin, tüm insanlar tarafından her zaman saygı göreyim, eğer yeminimden dönersem bunun zıddı bana az gelsin

bu da hacettepe' nin galiba.

HEKİMLİK ANDI

Hekimlik mesleği üyeleri arasına katıldığım şu anda, hayatımı insanlık yoluna adayacağımı açıkça bildiriyor ve söz veriyorum.
    Hocalarıma saygı ve gönül borcumu her zaman koruyacağıma, sanatımı vicdanımın buyrukları doğrultusunda dikkat ve özenle yerine getireceğime, hasta ve toplumun sağlığını baş görev sayacağıma, benden hizmet bekleyen kimselerin sırlarına saygılı olacağıma ve onları saklayacağıma, hekimlik mesleğinin onurunu ve temiz töresini sürdüreceğime, meslektaşlarımı kardeş bileceğime, Din, Milliyet, Irk, siyasi eğilim ya da toplumsal sınıf ayrımlarının görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan hayatına kesinlikle saygı göstereceğime, baskı altında kalsam bile tıp bilgilerimi insanlık değer ve yasalarına karşı kullanmayacağıma, açıkça, özgürce ve namusum üzerine and içerim.

en iyisimi hacettepe' li bir doktor bulalım forumda ve soralım ne diyor.
    yok en iyisimi biz Citizen' e soralım.. hazırlık yapsın şimdiden hipokrat yemini için :D:D:D

• açılın ben doktorum
  • Palavra hepsi..Dikkat çekmek için yazılmış bi uydurma.İtimat etmeyin.
  • Arkadaslar bilip bilmeden palavra demeyin ben bizzat kullaniyorum faydasini gordum.boyle konularda arastirmadan fikir belirtmek cok sakincali saglik sonucta baska seye benzemez.bu isi doktora sormak simitciden tarif almaya benzer,herkes ekonomik ferahligini dusunuyor sonucta.inanmiyosaniz denemeyin ama bu dogal seleksiyon dan elenmek gibi bisey benden soylemesi.madem bole bisey var biz niye duymadik diyosaniz ve 2 tane beyin hucreniz varsa saglik SEKTORU, ilac SANAYİSİ ve herkesin evde yapabilicegi dogal bir antibiyotik arasindaki bagi kurarsiniz.banada inanmayin sifati ne olursa olsun kimseye inanmayin ama lutfen arastirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.